skriva av mig

vill bara sitta och skriva skriva skriva. Syd att jag inte har svenska uppgiften hem annars kunde jag skriva där men tänkte planera mina 2 veckor framöver.

Denna vecka

Skriva klart svenska uppsats, engelska läxförhör (imorgon) ta reda på vad vi har för prov i musik (musik imorgon!) Göra klart min serie på bilden (fredag) Göra min bilduppsats på datorn (hoppas hinna det imorgon)

Nästa vecka
Hinna klart bilden helt och hållet ( st bilduppgifter) Hålla i en idrottslektion, göra musikprov, göra so-läxförhör, No-prov.

och mitt huvud ska hänga med, ska försöka träna också och ridningen. Hoppas få lite fotoinspration när mitt älskade objektiv kommer!

FULL vecka

Photobucket


Mina ögon är trötta, har fått sjuk dålig sömn i helgen och ännu sämre i veckan. Men kanske uppmuntras av att det är 1 december imorgon och man får äta en chokladbit varje morgon. Har gått och blivit små förskyld också och börjar få ont i mina öron så bäst att ta fram nässprayen nu så jag slipper vara sjuk lagom till resan.  

Nu är det 2 veckor kvar till betygsättning och bäst att ligga i. Det menas också med att det blir sämre uppdatering och mer pluggande. Känner att allt verkligen kommer fram nu när jag kollade på veckobrevet. Engelska läxförhör, 3 st bilduppgifter till nästa vecka, egen idrottslektion, musikprov, No-prov, so läxförhör och svenska uppsats. Tur att man har sv/eng att plugga på. det hjälper lite. Bara jag får bra nu på engelska förhöret så blir jag super glad!

En timme för tidig

Har varit hemma en stund. Kom hem för en och halv timme sedan och ringde pappa för han skulle komma och hämta mig efter en halvtimme. nej då ligger jag en timme för tidigt fram så fick gå och sätta mig i soffan. Ska upp till stallet för att köra min dompilompi inför jul showen lite. Ni kommer få en dagens outfit av de också. Elin jossan och emma ska upp och rida så träffar på dom där uppe, roligt!

Ska ta och ringa far och sedan sätta på mig varma strumpor och jacka!

sweetie

Hej på er, sitter och kollar my super sweet 16, bortskämda ungar.. Önskar jag hade så mycket pengar..

Har varit ensam hemma sen jag kom hem, syster och mamma är iväg på något och pappa är hemma om en timme tror jag. Har läst igenom ett häfta vi skulle läsa ut och ska ta och kolla igenom engelska glosorna lite. Har rätt mycket denna vecka och det kommer mer nästa vecka så får inte skaffa några rester. Men ska också få göra en sak jag gillar med bilden. Ska sätta ihop ett "flygblad" om Nynäshamn. Och eftersom inte skolan har något bra program fick jag ta hem det och arbeta med det i photoshop.

Ikväll ska jag iallafall hinna med att måla naglarna, städa/fixa på rummet, kanske påbörja min bilduppgift och fixa skjuss till stallet imorgon, som kommer bli väldigt svårt.

Första advent



Första advent idag, snart är det jul och jag ligger på beachen med en god drink i handen.


snöstorm



Ska ut och skotta snö, har snöat massor inatt och kommer fortsätta. Hemska väder, hoppas vi kommer iväg till både globen och stallet. Hade skrivit ett långt inlägg men det försvann så blir en snabbis nu.

Hade konstig natt då jag helt plötsligt vaknade med huvudet vid fötterna. Men jag vända tillbaka och somnade direkt så hann inte att skratta lite åt mig själv. Dax att byta om!


Lördag morgon - dressyr



Ponny kur och Världs cup finalen i dressyr fick vi se i morse. Drog innan clinicen började för annars blev det så stress att äta med allt folk, trodde vi men det var redan rush på donken.. Fick med oss grimma, bakskydd och snoddar idag och stalldagboken. Imorgon blir det mer shopping. Åker in vid 14.30

Ikväll sitter jag inne med mor min och myser sönder soffan framför en film. Syster drar mot viladre betesmarker som vanligt. Mamma och syster står och lagar mat just nu medans jag bloggar lite. Har även hunnit julpynta boxen lite. Bjuder på mer bilder imorgon!!

Globen horse show




Idag började första showen i globen för alla hästfan! Såklart ska vi in båda imorgon och söndag. Åker redan in vid 08.30 imorgon och tittar på dressyren och kanske shoppar lite. Vi har platser långtlångt ner så kameran följer med för att ta en par snygga bilder. Det är inomhus men hoppas att få en bra bild endå.


längtar till värmen


Vintage Dior Bag, ASOS Dress, Jeffrey Campbell Wedges

Ser inte detta skönt ut, shorts, klänningar, bikini och snygga skor. Har lite svårt för vad jag ska ha för skor med mig. Får inte packa med sig för mycket heller. Svårt.. Hela 10 minus var det sist, har skaffat mig vinter skor också, i onsdags. Ett par kängor som dom flesta har fån Dinsko.

Gymnasiemässan idag då, var och hälsade på våran egna skola och sedan lite runt om. Har svårt val framför mig, om jag ska gå samhälle med inriktigning media eller om jag ska gå Media-linjen. Efter en rundomgång där inne gick jag och mamma vidare över till fotomässan. Inget köp till kameraväskan men massa blad och tidningar. Ska sitta och kolla igenom allt nu. Eller gör men syster tjatade på att jag skulle blogga ;)

Leopard - ZARA





ZARA


D. Brand

D.Brand Eskimå Dunjacka Brown på Bubbleroom.seD.Brand Eskimå Dunjacka Brown på Bubbleroom.se

D.Brand jackorna ute! Som jag väntat..

Vinterjacka CHECK!


Förlåt Att Jag Aldrig Sagt Förlåt

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår

Hej på er, jag har blivit något stort fan av låttexter på sistone. Har haft en rätt sköndag, slutade endå 15.40 och rasterna gick åt mot snöbollar och bus. Åkte till stallet och red på dubbe, elins ponny. Aldrig ridit förut och det var en utmaning, någon typ av häst jag aldrig ridit förut men lärorikt. Det skulle varit hoppning men ridläraren är i globen med en vän som ska tävla i helgen.

Imorgon blir det gymnasiemässan med klassen, mor åker med in. Sedan hoppas jag vidare över till fotomässan medans jag är där. Ska försöka få tag på pappa och kanske köper ett tamron-objektiv där inne. Men min kära far svarar inte och då är det svårt. Nu ska jag ta bort gammal äkligt nagellack och duscha. Ska somna tidigt!


need you

FINSK WEDGES, Grey Ant Sunnies

Travie McCoy - Need you


varm choklad

Hej bloggen. Sitter och kollar tv med syster och tänker snart göra en god varm choklad till mig. Mamma var snäll och åkte till hästen, skulle varit jag men har huvudvärk och inte det roligaste. Måste läsa boken som skulle vara klar idag och har mer än hälften kvar (Y)

Efter skolan tog jag tåget in till Krigslida för att träffa mamma där och sedan bilen in till Handen. Hittade ett par kängor som jag funderat på länge men ska köpa ett par stövlar senare när vi kommer hem från thailand. Syster kom vid 16.00 så tog vi nya passfoton. Vart inte den finaste kan man väl säga, vem blir det..

Har inga bilder arr bjuda på som vanligt, min dator är inte startad och tänker inte starta den heller :)

Tisdag23november - lanvin

Godmorgon, ska snart sätta på mig jackan och dra mig ut i hemska vädret. När jag vaknade var det regn och blåsigt men nu är det snöstorm nästan. Kommer aldrig komma fram till skolan tror jag. Hoppas det slutar blåsa senare idag så jag kan gå ut på en fotopromenad. 


Ska ta och dra mig, idag släpps lanvin for H&M också!

min statistik

Märker direkt om jag inte bloggat för då ligger min statistik lågt. Roligt att se när den bara går upp efter ett inlägg. Skulle vilja skriva av mig men vet inte om vad. Har kollat runt ligger kläder nu ikväll men känner inte för mig att lägga ner pengar på det just nu. På onsdag ska jag till haninge centrum för att ta passfoto så ska passa på att kolla runt lite då.

Imorgon går jag hem efter skolan, tar mig kameran i handen om vädret tillåter. och tar en promenad. Kanske går ner och solar en 20 minutare och kollar lite inne på lindex och tess som är dom enda butikerna här i byn. En ny tråd! Jag måste börja ge gärnet nu i skolan, man kommer ju in på de betyg som man får innan vinter så det gäller att ge gärnet nu. På fredag är det gymnasieveckan och det kommer peppa en lite tror jag!


Åh du kanske förlåtit kanske förlåter men du kommer aldrig brinna så igen, min vän

Hej på er. Får inte fram några bokstävar utan suddar bara ut igen. Har kommit hem, fått i mig lite föda och tänkte snart byta om från ridkläder och sätta mig med en koffkaffe. Lyssna på älskade snook låtar och bara koppla av lite. Sätta på något bra på tv och läsa en bra gammal tidning.

Imorgon slutar jag 14.00 har inga planer efter skolan. Kanske går ner på stan med mamma och kollar runt lite. Imorgon åker rebecca till thailand också, kommer sakna den bögen men jag åker ju också iväg snart så då får hon sakna mig extra mycket. Bara 27 dagar kvar nu. Matte provet tog en kvart idag så det gick bra! Inge svårt direkt.


MCflurry toblerone



Har ni sett att Mc flurry Toblerone har kommit ut. Provade den i lördags efter spelningen. Och den var så himla god. Ni måste testa. Den smakr inte så mycket toblerone men de små bitarna i, mmmm! Ser inte bilden lite smaskig ut?

Idag blir det upp till stallet och rida direkt efter skolan. Tar bussen dit med louise och rider vid 16.00, hoppas det blir någon rolig övning idag eller så. Red holy igår och det gick jätte bra faktiskt. Hoppas jag får någon rolig ponny idag då. Veckan har jag redan berättad hur de blir, dvs lugn. Måste gå snart, börjar 08.30!


Ny vecka

Går inte att ladda upp bilder, typiskt! Sitter här och svettas lite för mig själv, ska sänka värmen innan det blir hela afrika här inne, kanske zebrorna flyttar in. Eller det har en redan gjort! Hoppas ni har haft en bar helg iallafall. Min vecka ser ju ut såhär att Måndag-onsdag läsvecka slutar 14.00 torsdag vanlig dag och fredag gymnasiemässa och även fotomässa. Längtat !  Mamma följer med in på gymnasiemässan men fotomässan får jag gå in på själv tror jag.

Har tappat bloggsuget över att skriva om vardag. Vill göra annat i bloggen. Vad vill ni se? BLOGGTORKA snart känner jag. Vi får se hur det blir med de...


lita



Jeffery Campell - LITA

dessa skor slår i mitt huvud


25 Genom eld ack, sundbyberg från och med du 17 år

Shirt From Http://stylebymarina.com, Bag From Http://chapnlle.com, Shoes From Http://jeffreycampbellshoes.com
Fyndigt by frida



Godmorgon på er! Har suttit här i soffan en stund. Elin drog för en stund sen för hon skulle iväg och göra massa saker. Själv sitter jag här med ruffsigt snygghår med syster vid köksbordet som också bloggar säkert. Senare idag ska jag plugga massa matte för jag har prov imorgon. Mån, tis och onsdag består av läsvecka, börjar 08.30 slutar 14.00 underbart! Fredag blir det gymnasiemässan med skolan. Och ätnligen kommer 9c-d tillbaks också.

Igår var en underbar kväll, filmer och bilder kommer! Oskar var otroligt segt och när jag sa att jag gav 5 min till så kom han efter 3. Började 25 och fortsatte och satte Från och med du sist på shemat. Tack för en underbar present marika och tack till sällskapet mamma elin och marika. Vart en bra kväll. Bra platser (nästan) och skön musik!


Harry Potter

Hej på er! Först var det inte bestämt men det vart en biotur och se harry potter med mammsen och kollega med barn. Kom hem vid 10.00 och satte mig här direkt. Har inte valt en outfit för imorgon än, men gör det imorgon. Pådagen imorgon vet jag inte alls vad som händer för mig, om det är fint väder tänker jag dra ut för att fota. Det snöar ute här i nynäshamn. Kanske syster vill ställa upp som modell?

Just nu kollar jag någon film på 5an men är snart slut så ska sätta på någon film. Ska välja något bra, klassiskt. Älskar typ disney och sånt, kanske pippi långstrump som tecknat eller emil i lönnerberga. Har världens jobbigaste hicka just nu, ska dra och borsta tänderna nu och sen hoppa i sängen då. Hörs imorgon!

Like a G6

Känner mig inte hemma i detta väder, aldrig beredd. Jag hör inte in i detta land. Tål inte kylan, vill bara lägga mig under täcket med en stor godipåse och gömma mig från skolan, funderingar, tankar, kylan, kaoset och allt. Sätta på en film som fortsätter i halvår. Eller bara åka iväg till ett varmare land, där man hör hemma. Där man slippper bry sig över andra, och bara vara sig själv där ingen man känner ser en.

Jag slår vad och lovar att jag lämnar detta land när jag fått mig ur allt med utbildning och skola. Står inte ut med 70 år till med detta samma jävla år. Jag går lös, tappar talförmågan, blir andlös, tappar ögonen och kan inte koncenterar mig mer. Måste vänta 29 dagar till sig blir jag hemmastadd för bara 2 veckor. Sen är det tillbaks igen.



Genom eld

Oskar Linnros - Genom eld


"Tänk om det finns någoting bra bra bra"

Nu taggar vi!


Redigering!



Resultat


18november2010

Hej på er och bloggen! Känns att det var ett tag sen jag satt här, veckan har varit lugn men endå full. Idag var det skola, stallet, träning och plugga. Skönt med träningsvärk imorgon (Y) I måndag var det boxing, tisdag gick vi inne i stan med klassen, igår var det simning och idag ridning och friskis. Duktig man är!

Nu är det helg! Och på lördag ska vi till södertälje (gettot) och kolla på Linnros. Underbart med elin lindbladh marika och mor. Börjar 21.00 så hemma vid midnatt. Har bara ett problem.. KLÄDER stvas det. Har aldrig något att ha på mig, saknar några jeans att ha i min garderob också, måste fullas på. Bra att det snart är barnbidrag då, min räddning. Sen blir det thailand snart då!

Måste ta mig och leta en lördagsoutfit och fredags outfit. Kanske plocka lite på rummet, packa gympaväska, duscha och slänga mig i säng!

Silver moss



Ponnyn som alltid kommer vara den bästa :')


Godmorgon sunshines!

Så himla underbart väder! Åker snart in till stan med klassen för att gå på cosmonova, får se hur detta går. Kameran är med självklart, ska försöka smygfota lite människor, hehe.

Vet inte alls när vi kommer tillbaks med ska försöka få i mig vaccinet till utomlandsresan och sola solarium en stund. Ska fråga syster om hon vill hänga med också. Jag vill absolut inte se blekast ut i badhuset och i thailand när vi kommer dit så bäst att börja. Måste gå nu!

laddar in bilder!

Äntligen tog jag tummen ur röven och laddade ner månadens bilder från kameran. Kommer bjussa på några framöver. Mor kom nyss hem men jag sitter kvar här och lyssnar på underbar musik. Ska försöka sätta kameran på laddning, packa ur väska, fixa en outfit tills imorgon också!

OFFDAY




Monday! Alltid en jobbig dag då man har en hel vecka framför sig igen. Kom hem en kvart tidigare eftersom vi hade "prov" på sista lektionen. Somnade direkt på soffan och sov till 17.00 då syster och pappa kom hem för att laga ihop en middag. Vart minipizzor på bröd, riktigt gott! Det behövdes efter dagens hårda gympa pass med boxning, herregud vad jobbigt det var men bra.

Imorgon är det stan med skolan, kameran följer med är ett självklart. Sen på onsdag blir det Bad med 9ans tjejer=jätte lite tjejer. Så hela veckan blir rätt lugn tycker jag. Men ska då passa på att trycka ut den mesta av min enegi på mina betyg. Men idag tar jag en offkväll för att gå upp på rummet och sitta vid min kära dator!


we are superstars!




pluggar



Hela förmiddagen har jag pluggat SO och ska fortsätta snart, Har bara tagit en mellanmåls paus. Måste lämna in detta imorgon och ska träna ikväll klockan 18.00 så måste snart bli klar. Har 2 dagar kvar nästan på kartresa, så har ju 3 timmar på mig nästan.

Veckan ser vanlig ut, tisdag ska vi in med klassen på cosmonova kolla någon 3D film och sånt. Kameran får följa med in så klassalbumet på FB får fyllas på. Lunch blir där inne. Sen i helgen ska jag åka och se oskar linnros i södertälje, KUL! Men denna vecka ska jag verkligen tänka nyttigmat och hela tiden vara hälsosam mot mig själv.

Amanda 17 år

Hej bloggen!

Idag har det varit kalas här hemma, syster fyller 17 år så lite släkt kom. Det vart smörgåstårta till rätt och alla mumsade på. Jag fick även ett par örhängen som i efterskotts present. Åkte till stallet vid 15.00 och var där jätte länge. Kände att jag inte hade någon tid att passa och gjorde allt lite lugnt. Gjorde intervaller på utebanan.

Kom nyss ut från duschen och drar mot vildare betesmarker snart! Ni får akta er, bilisterna i nynshamn. Först blir det lite godis i soffan tills rebecca hör av sig. Först ska jag bara få kläder på mig också. Imorgon måste jag plugga och det är Farsag men har inte köpt något till min far tyvär. Avbryter inlägget här, orkar inte sitta här mer :P <3

FRIDAY

Godmorgon på er! Jag gick upp alldeles för tidigt kom jag på när jag stod i duschen. Klockan ringde 07.15 och då var det 2 timmar kvar tills jag skulle gå till skolan. Har fördröjt tiden med att sitta här och bara segat. Ätit lite frukost, fixa väskan, fixat en outfit att ha på mig. Skolan kommer på relativt fort idag känner jag på mig. Börjar med matte! Efter skolan ska jag försöka ta mig upp till stallet för att rida hästen. Kanske hinner rida i ridhuset?, hoppas jag!

Helgens planer är NOLL, det får vara en lugn helg med film och vila. Kanske lite plugga, sitta vid datorn. Ska hörs lite med vännerna vad de tänker göra. Elin åker iväg vet jag! Nej men nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan och ge mig ut i hemska vädret, cykla eller inte? Det får vi se när jag kommit så långt :)!


det kommer aldrig vara perfekt



min fina underbara klass!


Kan börja med ett förlåt för dålig blogg, fast den är ju min. Veckan har varit full med plugg, och ridning. Har redan satt ihop två inlägg som kommer nästa vecka, mer ska göras! Lagt ihop en outfit för imorgon iallafall, ganska skön dag imorgon. Kom nyss på att jag har sovmorgon också, går upp i tid och duschar. Det var ingen ridning idag, och jag hade utveklingssamtal som gick väldigt bra. Ska börja satsa mer nu innan jul så jag kan komma in på det jag vill och kolla lite gymnasium. Gymnasiemässan 2010 25-2? november!

Marika kom förbi en sväng ikväll och kollade på film när mamma filmat på hennes träning. Vart lite skoj när mamma nyss började filma marken och svarade i telfonen och det vart lite snygg konst på en träplanka. Började prata lite om vårat land Thailand som vi ska åka till i vinter. Hon åker till östkusten vi till västkusten. Kollade lite kläder och bestämde oss för en soltävling när vi kommer hem, Knasigt!


Nu är veckan slut för mig

Nu har allt släppt, denna vecka är avklarad, vi drar på det gröna strecket! Firar med utvecklingssamtal och popcorn. Härligt! 

Har desutom höjt mig i matte från G till VG, grym jag är som går på extramatte och allt. Hoppas på att jag får behålla mitt VG i Samhällskunskap också. Sen kanske jag har höjt mig till VG på gympan också! Har massa idér hur jag kan visa min bildlärare lite datakunskap också, eftersom skolansdatorer inte har Photoshop. Ska gå upp och starta min älskade dator och sedan trycka in mig lite mat så jag kan gå till skolan senare!

Hårdträning

Inga mer bullar på kvällen och efter skolan, bara nyttigmat i skolan dvs inge cappucino, toas, nudlar. Träna minst 2 gånger i veckan (lycka till säger jag bara) Bara äta nyttigt hemma, Mycket sallad, lagom med mat av det som står på bordet. När jag var liten var jag konstigt känslig mot mat, hatade potatis, sallad, fisk Gör det fortfarande. Nu blir det inge mer pizza, thaimat.

För jag ska fixa kroppen på 39 dagar, 28 imorgon. Kommer inte bjuda på bilder annars från paradiset. Först undrar jag hur jag ska klara resan dit, vi kommer dö!




Powernaps! <3

God' dagens! Är så sjukt trött men ska försöka göra något idag. Har ju prov imorgon och har inte pluggat alls, och dessutom missade jag en av hennes "lektioner" imorse. Kommer aldrig hinna plugga in allt men ska gå direkt till boken efter detta! Har just nu bara tagit en paus.

Mammsen och pappa är och handlar, syster ska iväg till sin dans nu. Så blir ensam, båda skönt och jobbigt eftersom jag hatar tysnaden när man är ensam hemma men det är inte lung och ro och man blir inte störd. Men nu kom huliganerna hem. Ska försöka somna tidigt ikväll för jag var verkligen trött imorse! Tog en powernap förut men den vart inte lång den, ska försöka sätta mig med näsan i boken nu!


school

Nu är det mat så får skriva lite snabbt. Det har varit usel uppdatering för det har varit fullrulle med skolan i veckan. Imorgon är det NO prov och prao redovisning. Nästa vecka är det SO inlämning och vi ska till cosmonova på tidag. Ska försöka göra iordning mångamånga tidsinställda inlägg i helgen.

Hör av mig senare idag tror jag!

storm



Svergie står i vågor, jag kommer avlida på vägen till skolan! Hjälp..

Kort dag idag så jag kommer hem i bra tid tills snön ligger på marken. Mamma slutar desutom tidigt och hon ska säkert ner på stan så ska försöka hänga med och köpa smink, mitt puder har gått i bitar, Men det funkade endå! Kollar på vakna med the voice och det verkar som att det snöar i stockholm, åååh jag vill inte!

Ska försöka träna idag, om jag ligger med i tid när jag kommer hem. Ska ju motionera hunden, plugga och fixa designen till en vän. Först blir det skola med 4 lektioner, kan säga 3, riktigt skönt!

Pluggar... ii

Hej på er pluggisar, eller är det jag som är kanske?

Har pluggat i 3 timmar ungifär och inte kommit någon vart knappt! Bäst att fortsätta, skulle vilja spendera tid här men måste använda datorn till annat. Skulle igentligen gjort en design till en vän idag men skolan går före, men slutar tidigt imorgon så ska försöka hinna plugga, mortionera hunden och fixa designen! Har ni också hört att det ska bli snöstorm imorgon, kul att gå i converse!


tävling

Hej fina läsare! Jag har haft en full dag i stallet med tävling. Det gick super för mig, eftersom han är unghäst ska han bara gå grundomgången och ingen omhoppning. Så jag fick en rosett för jag var felfri i grunden. Har precis kommit hem så ska snart gå upp och plugga tyvär.

Imorgon är det skola, är vi taggade eller? Men därför måste jag plugga, för när jag kommer tillbaks kommer vi få massor av andra uppgifter direkt. Har prov på torsdag också som jag inte övat till alls, men vi har ny lärare i NO och hon är inte alltid med till 100 % kan man säga så hon får skylla sig själv om hon inte lärt oss något (hehe) Kommer säkert få matteläxa och sen så ska SO in efter veckan som jag tänkte plugga med.

Ska försöka göra lite tidsinställda inlägg också. Som jag kan skicka ut i veckan :)!

en header som ser förjävlig ut

Tjillivippen!

Kom nyss upp på rummet efter en skönstund inne i bastun med hårinpackning, skrubbning och hög musik. Var så otroligt skönt men när jag stod i duschen kände jag att jag inte orkade stå mer. Undrar vad som händer ikväll, mamma har hyrt 3 filmer, elin är ute på torö, syster ska iväg och bada, rebecca ska se bio. Men vi får se vad som händer. Har satt dit en header för tillfälligt. Ni ser vad dålig kvalite det är på den, typiskt!

Har hunnit pluggat lite i morse (på en lördag, fatta vad coolt) Skulle behöva det mer men orkar inte lägga mig i det just nu. Ska ta fram vita ridbyxor och allt också. Eftersom det är tävlingsdags imorgon så blir det inge bloggning. Och sen börjar skolan på måndag = sugig uppdatering men jag ska försöka sätta dit lite tidsinställda!



störd..

Hej på er! Dagen har gått jäkligt fort och klockan är redan halv 3. Har försökt säta in eader men det blir så otroligt dåligt kvalite på den när jag laddar upp den, laddar upp den i jpeg. Kanske någon kan hjälpa? :)

Har också försökt städa rummet inte kommit någon vart så ska hoppa ur stolen när jag skrivit klart. Finns massor saker jag ska göra. Träningen gick helt okej, bebisen kommer bli helt död på söndag men det är bra för han att träna lite hårt. Hoppas ca 80-85 cm något hinder låg på 90cm tror jag. Sista rundan känndes riktigt bra iallafall. Nä nu ska jag börja städa!

Videofy.me

videofy.me/fpettersson

Se och ta det med en nypa salt, en del av mitt liv i film!


mys i källaren

Hej på er!

Ni som känner mig väl vet att man syster bor nere i källaren, ett rum som är sjukt mysigt. Älskar att vara här nere om man inte är ensam så förstår inte hur hon vågar sova ensam här nere. Själv har man rummet brevid mamma och pappa.. Men ikväll är elin här och sover över, tur att jag inte tagit bort madrassen! Men vi går upp tidigt imorgon och tar mopeden till stallet kvart i 11 då.

Imorgon blir det hopping på darco inför tävlingen på söndag, hoppas att hoppa något högt ca 80-90cm. Elin hänger såklart med och fotar och ska endå ta hand om sin pollepoll. Han heter dublin och en tjock jävel. (elin bad mig skriva det) Sen på kvällen ska jag hitta på något med elin och louise tror jag. Juste, kom hem med ett par leggins, det är det enda! Men ska få mamma att beställa lite sommarkläder till thailand om 45 dagar tydligen :o


Modekungen 699 kr





Vilka skor ska jag välja? :)
Känns lite ute med nitar men endå inte..


mot stan

Tar och åker till stan om en timme då. Ska fixa fram en outfit först också, har inga kläder! Ingen jacka heller. Vet inte om jag ska ha väska heller.. bra jag är! Men får se när jag är hemma eftersom ridningen börjar 17.00 och måste vara där 16.00 så måste åka från stan 10 i 3 men lycka till när vi är där 12.00 Vi får se hur det går, ska leta kläder nu!



Konstig blogg

Jag är medveten att bloggen ser anorlunda ut, ett huvud uppstår vid headerns plats, men har inte mer tid utan fixart när jag kommer hem anatar jag. Ska upp till stallet om 45 min så vi hörs!

i got the magic in me

Med immiga glasögon har jag suttit och plggat en stund men har inte kommit så långt tyvär. Ger snart upp eftersom det är omöjligt att skriva, kommer alltid på saker efter som jag kunde skriva och då måste jag skriva om. Funderar på att skriva på datorn.. Har nästan lust men det känns bäst förhand. Men ska försöka skriva lite mer här iallfall.

Imorgon blir det shopping för mig elin och hennes syster. Vi drar in till stan tar en fika och shoppar då. Har stort behov att fylla på min garderob. Jeans och skor står högst upp, sedan väntar jag på att D.brand jackan ska komma ut. Får gå och frysa denna månad.. Ska plugga en stund till sedan ska jag göra lite saker  :)! Åker sedan upp till stallet klockan 18.00 för att följa med marika på träning!

3 november

Primark Camel Shorts, Monki Galaxy Tee, H&M Divided Black Simple Jacket
Dagen dröm outfit!


Godmorgon! Eller ja god förmiddag kanske. Elin och jag gick upp vid 10.20 och åt lite frukost. Nu siter vi vid tvn med syster och funderar på vad vi ska hitta på idag, kanske ni kan hjälpa oss hitta på något. Det regnar inte så vi kan inte direkt gå ut. Vi måste plugga idag så kanske tar fram so'n lite.

Idag börjar jag även mitt nya liv, måste dra upp det på bloggen så jag vet jag vad håller! Ska tänka mer på vad jag äter och träna rätt mycket. Måste bli fit for fight när vi åker till thailand om 58 dagar. Måste hitta några snygga toppar också, kläder och shorts. Ska ta och leta och kanske beställa ikväll då!

träning!



Visar mer bilder när jag kommer hem! Nu har jag bytt om till ridkläder och ska äta middag. Sedan ner till stallet för att åka iväg med hästen sen. Lite nervöd eftersom jag aldrig hoppas kusen förut och ska göra det idag, ska ta det lugnt eftersom han har en ovanlig hoppteknik än vad jag är van med.

Imorgon vet jag inte alls vad som sker, vi tar dagen som den kommer!

Förändring?



Första bilden är från 2009 och andra är för 2 veckor sedan. Verkligen bytt redigerings sätt, ser att bild nr 2 har mer glöd i ögonen också.


2 november



Rensat kameran så minneskortet är tomt, ska hämta elin straxt sedan fixar vi oss här hemma. Sedan tar vi och går ner till nixta eftersom moppen är upptagen. Hittar inte mina jeans bara, de har varit borta en stund nu. Ska försöka dra mig och leta innan jag ska iväg.

Har igentligen mycket att göra idag, men det får vänta tills imorgon tycker jag. Ska sätta ihop två filmer, 1 kommer ni få se, om det blir som tänkt. Sedan måste jag plugga eftersom jag inte fick så mycket gjort igår. Men först ska jag träna ikväll också!


Bestämt



Nu blir det halvruffsig mittbena med en beige kofta, beige nagellack, beigea läppar och massa ringar med ett par jeans! Sedan ska vi fotografera elin också och hon har nog någon plan hon också. Vi får se hur allt blir!

Så Jag hämtar upp henne 11 med moped, åker hem till mig för fixning, sedan tar vi mopden till något bra ställe. Tror det blir nixta (stranden här) eller lövet (mycket fina höstfärger) Måste även duscha imorgon så ställer klockan på 10.00 Vakande halv 11 idag som var väldigt ovanligt. Sen ska jag iväg för träning så åker nog från stallet 17.45 Hemma rätt sent så vi får se hur morgondagen ser ut!


Letar foto inspration

Letar fotoinspration tills imorgon, elin ska fotografera mig. Men har ingen idé hur det ska bli. Mode insperarat, lite vardags klätt eller verkligen modell. Vilken miljö ska det vara, nere vid stranden, framför massa klotter, gammal hus (svårt att hitta här) Kameran laddar iallafall.

Bilderna är tänkta att det ska bli till min blogg osv. kanske någon profil bild här och där.


night outside

Hej på er underbara läsare, ni är dåliga på att kommentera tycker jag annars uppdaterar jag inte snart!

Det är redan mörk ute och jag har knappt varit ute idag, tog en promenad med hunden det är det enda. Men ska på friskis klockan 20.00 så jag får röra lite på mig. Idag har det bara varit bulldag och datalan för mig och syster. jag har pluggat lite men tyvär inte så mycket. Dagen har bara stått och en sån till dag får det inte bli!

Imorgon åker jag in till stan med elin och rebecca för att ta en fika och kolla lite skor. Måste hitta kläder inför resan från 20 december till 6 januari tror jag. Åker till thailand med familj över julafton och nyår. Missar festen här hemma, riktigt surt. Jätte orolig över flygresan bara..


bullbak


Nikon D90 50mm 1.8

Syster och jag bakar för fullt, nu äter vi lunch och och bullarna jäser en liten stund till. Sedan blir det plugg för oss två. Måste plugga SO på datorn så kommer nog dras hit iallfall :)!


RSS 2.0