valborg


ajax slöar sig på terassen

tjinixen! Naglarna målade, packar väskan, laddar mobilen, springer runt, lyssnar på veronica maggio ♥ Ska om två timmar åka till elin för fixning och äta middag med härliga brudar! Sen får vi se vad som händer! Ett tag kvar till jag ska dra så slänger mig kanske sängen och somnar en blund, blir nog en lång härlig kväll!

Först ska jag testa kvällens klädsen och läsa alla bloggar jag följer!

brunett

vissa ska vara rödhåriga och inte brunetter. Känns fel att vara brunett, men det är väl en vanesak men känner mig inte hemma. Blond eller rött ska det vara! Skönt med sovmorgon imorgon, love it! Trött i huvudet just nu. Vart en snabb update! Bilder kommer imorgon då jag får tillbaks min kamera inatt! :)

färga håret

Hej bloggläsare! Skoldagen bara flög iväg, rätt skönt. Sen lyssnade vi på anette också. Åkte till stallet efter skolan och vart rätt stressad i början så fick världens magont, har ont nu också. Hemskt! På ridningen tror jag alla var lite irriterade och det var sjukt varmt i ridhuset, nu ska vi öva förvänd galopp på basse vet vi!

Nu ska jag äta sen blir det ny hårfärg, visar resultat sen!


28april



Vilken cooling som sitter hära. Hon är klar för skolan och tar snart sin snygga moppe till skolan i 15km/h

Alla skoldagar blir sig inte lika just nu, igår badade vi, idag ska vi på någon föreläsning med någon anette olsson som är kändis? jamen visst när man vet vem människan är. Sen stallet och har inte ridit min pålle på 6 dagar så har saknat han lite!

Redan 28 april? shit det går fort! Snart valborg också, tagga!

Bild från fredags, tårta!  Har kollat klar...

img_0642 (MMS)

Bild från fredags, tårta!  Har kollat klart BB för kvällen och snart dax att sova. Imorgon är det skola och sen stallet som vanligt! Ciao


kameralös

Hej! Skoldagen gick fort och smidig, hade endast 4 lektioner så det funkade alldeles utmärkt! Badandet var sjuk jobbigt och kändes som en fjäder när man sen tagit av kläderna. Jag hade tjocktröja som vägde ton, fick knappt av den när vi skulle ta av oss dom.

Har varit hemma resten av kvälen, jag mamma och syster tog en varsin sallad på nilssons. Har nyss kollat på en film som gick på tv4film som man sett hundra gånger. Ska sätta på en film på datan nu, har inget att plugga eller tog inte med mig något hem vilket var lite dumt menmen! Desutom är jag kameralös denna vecka så inga nya bilder att bjuda på!

07.39

Godmorgon! Klar för skolan red, skiter i smink och fixa håret nu innan vi badat. Ingen idé.

Önskar att jag skulle kunna sitta ute i solstolen hela dagen istället för att sitta i skolan. Sätter mig där ute när jag kommer hem. Måste plugga också för jag har tappat bort SOinlämningen, fast det går fort att göra när jag gjort den några gånger nu. Slipper åka till stallet idag också för syster tar honom!

Bäst att fixa det sista innan jag drar mig!

ohshit

hej bloggen! Äntligen hemma eller det var jag endå för längesen. Marika kom nästan på direkten när jag kom hem, flifflade över bilderna från trängträningen till hennes datorn och kollade på plastikturisterna, haha säger jag bara åt dom i det programet. Ska snart lägga in lite grut i mig och packa väska inför imorgon, hålla koll på ett par skor som ska komma ut på nätet när som helst som jag bara måste beställa, ska kolla in alla bloggar innan jag slänger mig i sängen och ser BB, bra endå utan där där rodney. Bäst att snabba på påkarna!


sugen att sätta på mig shortsen snart!

260410

Tog en tid innan jag kunde blogga, proppen går så fick springa upp och ner för trappan minst 10 gånger. Men tog systers dator nu för inget funkade. Haft en rätt skön skoldag, var på bushumör men alla var jätte trötta menmen. Nu ska jag snart ta moppen till stallet för att agera fotograf för elin, hennes sista trängträning på pållen som jag kan fota och hon ville ha lite bilder.

Bloggar mer när jag kommer hem! Som blir ganska sent för det är möte i stallet också!


Träng video



En video från trängträningen i fredag!


lycka till med allt!

Tumblr_lk7k5ohksp1qhi01vo1_500_large

På med solisarna och jackan, tar moppen till elin och sen ut på men promenad i det härliga vädret!

grab somebody sexy tell 'em hey

Hey! Nu har halva dagen gått. Har legat ute i solen nästan hela dagen. Så himla skönt och färg har jag fått. Så himla najs måste jag säga, verkligen sommar värme. Konstigt men jag längtar till skolan, nu är det bara några veckor kvar också. Har så mycket rolig nu i slutet kommer bli så otroligt kul!

Resten av dagen så ska jag nu försöka hoppa in i duschen snart, kanske plugga lite, ta fram kläder för skolan imorgon och bara fixa massa småsaker.

sunny day

im up! Vaknade vid 9.01 och satte på en film, men orkade inte se klart den så gick ner nu och väntar tills solen ska komma fram på terassen. Måste först få i mig lite frukost också. Idag blir det en dag ute i solen bara, är ensam hemma. Måste få lite färg innan skolan, sen ska jag börja sola solarium också inför balen, ett måste!


all is said and done

Haft en konstig känsla idag, lite hit och dit men det funkar. Musik är min räddare!

Min dag började med barnvakt från 9-16.00 och det rullade in pengar i plånkan, härligt! Åkte till sysslingarna tillslut och fick en skön eftermiddag/kväll. Är alltid skönt att komma ifrån lite. Men hemma igen!

Imorgon börjar mitt nya liv, haha! Godislöfte som ska hållas fram till sommarlovet, skolan ska tas på allvar den senaste tiden och jag ska inte ta några misstag. Så imorgon blir det en dag i solen här hemma ensam med hunden, de andra åker iväg. Har även bestämt mig hur mitt hår ska bli också, ska bara se när det händer!



sommer är här nu asså!

coola snubbar



haha så grymma!


get up and go

get up and go


Kollat lite bloggar och ska snart sätta på en film och somna. Konstig dag. Barnkalas, middag och en trip till södertälje med allsång i bilen. Sen har jag även fått i mig glass och kollat på trängvideo från igår. Kommer upp lite videos senare!

Imorgon ska jag sitta barnvakt och sen upp till kusinerna. Mycket släkt nu på sistone men det måste ju bli något tillslut. Ska upp tidigt så ska hoppa i säng tidigt. Godnatt!


bästa hästen!

give me everything tonight

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeei :D

Igår så stannade hemma och rensade min jobbiga garederob, vart inte ens klar. Visste inte att jag hade så mycket kläder som jag hittade där bakom allt. Fram med alla vårkläder nu också. Kanske kan gå i shorts snart också. Aja somnade till en film igår som jag tänkte se klart idag.

Har legat och solat nu på förmiddagen lite, älskar sol. Men ska åka till stallet snart för att det är barnkalas där, värt om man får tårta av barnen också. Men har så jävla ont i ryggen så får se vad jag klarar av att göra där också. Ikväll har jag inga speciella planer heller, får se vad som händer.

sånt som påminner mig om sommar 2010

Låt1.
Låt2. Låten ger mig fortfarande rysningar
Låt3.
Låt4.




vill knyta conversen på bruna ben och kroppen bär ett par snygga shorts och linne och solbrillor på det!


laddar bilder

Hemma från kalaset! Klämde i mig en tårta och några kakkor där men åt middag hemma. Satt för det mesta ute i solen och sprang runt och fotade med morbror canon och 50mm 1.4 objektiv, så sugen på en 1.4 asså men har mitt 1.8 så..

Laddar nu in bilder från trängträningen som sen ska ut på facebook. Tar så lång tid bara. Sen ska jag försöka städa min garderob som inte ser rolig ut. Får se vad som händer sen, tar kanske en promenad med hunden ut. Skulle vara lite härligt sådär!


220410



tjenahopp! Äntlige helg, fats det var det ju hela veckan. Gick upp tidigt för träningträning, är nöjd för att vara den 6de gången jag red på honom. Han bara flöt på och bara jag som var lite osäker. Har nyss duschat och ska dra till kusinerna, skulle dit imorgon men inga kunde komma så åker idag. Resten av helgen vet jag inte alls vad jag ska göra, eftersom elin åker iväg i gävle. Och rebecca är iväg så får se vad jag får hitta på helt ensam.

Ska fixa mig nu och sen åker vi nog om en timme!

bloggabloggablogga



Lite update. Sitter hemma ute på terassen/altanen vad är skillnaden? Har duschat och ätit mat sen jag kom från stallet. Är jätte nöjd med min ridning idag, var inte det först men så härlig känsla jag fick efter en stund! Så happy! Ska snart ta och gå mot bussen och möta upp elin på den, sk aåker vi iväg en sväng. Imorgon är det trängträning så hem tidigt blir det nog. Den personen som undra vad hästen heter så heter den best for you som står 2 gånger i det inlägget! :)

21 april

Godmorgon! Har varit uppe en stund. Ska igentligen plugga men har inte börjat än. Skulle helst vilja ligga ute och sola i solen. Syster kom hem inatt så hon ligger fortfarande och sover också. Får se om man får se henne något idag men det tror jag. Bäst att plugga då!

Best for you

Best for you
2004
e. Quite Easy e.u.Glacial xx






are you leaving me now

Hemma nu! Har varit det en stund. Bloggad einte imorse, vart så stressigt tillslut. Vi åkte här ifrån med 10.09 tåget och var inne vid 11.00 Fick med mig tre saker, visar imorgon då jag har mer tid och ork. Kom hem med elin vid 15.00, vi gjorde en shopping ganska snabbt märkte vi men bra. Hon drog på födelsefest nyss med sin familj. Sitter hemma och ska väl byta om och få något i magen innan jag åker upp till stallet och ska rida. Idag blir det lektion på nya hästen, spännade!

Planer imorgon är det att gå upp i rätt bra tid och plugga som aldrig förr. Måste verkligen, annars blir det stress i skolan och det är skönare att slippa det, smart tjej! Sen har jah och elin planer med andra peeps vad jag vet än. Snart är lovet slut men tur att vi är lediga på måndag också!!


sooooool





Stekar i solen med bästavän, ska byta om och gå en sväng nu! Skönt som fasen!

18april

Somnade i sängen vid 17.00 och sov till 20.30

Huvudvärken inte borta än men är fortfarande trött så tror faktiskt jag kommer sova hela natten igenom även fast jag har sovit nu. Imorgon ska jag väl upp till stallet när jag vaknat och kolla till min häst och rida, kanske elin hänger med upp och tar sin pålle samtidigt. Vad planen visar nu. Ska sätta på O.C nu och kanske somna men kommer vakna 05.00.

Visar min bättre sida imorgon med bloggning om allt är på topp!

steg 1

Vet inte vart jag ska börja, mitt rum ser inte okej ut! Måste få bort alla kläder, väskor, sminket, papper, påsar osv. Måste ladda kameran också och bädda sängen. Herre vad jag inte orkar. Har desutom huvudvärk som måste kommit med vädret, hatar att vara känslig..

Gick även upp tidigt. Åkte direkt till ägarana, skrev på massa grejer och tog med allt i transporten. Sen hämta vi upp han vid ett annat stall ny badad och mot solvalla. Allt gick bra och nu har jag fått en ny stjärna i stallet. När vi kom till stallet så kollade vi om sadlarna satt bra och det gjorde dressyren så hoppade upp i sadeln efter en stund, kändes otroligt bra! Lycklig tjej!! Kommer upp lite bilder senare! :)


Basse som liten ungis!

vart lite omvänt






Fick nattbesök, dom äter sig riktigt tjocka och vi spelar in lite musik. Jag var en kämpe i natten och ställde upp för ungjävlarna. Bäst de går snart, upp tidigt imorgon.

Ska hälsa från min största fan, oskar lundin!

17april

tjena hej! vilken dag! Bästa idag är att jag faktiskt fick se en utter, haha. Första gången typ. Nej fick en rätt skön kväll med lite moppetur, sitta vid ringvägen och chilla galat tills det vart fööör kallt. Fick också med mig en ny jacka hem idag!

Nervös tjej som sitter här nu, shit. Har nog aldrig varit så här nervös över en såhär sak. Hjälp, ni får hålla tummisarna åt mig imorgon. Skulle sätta ihop en film men batteriet var slut och inte orkat ladda så får bli senare någongång.


fallow me home



Tog en bloggpaus, ville ta mina tankar på en annan nivå och nu mår jag bättre än Great! Det finns endå lite baktankar alltid. Haft bra dagar iallafall, jag lever för idag helt enkelt. Kommer en video imorgon hur denna kväll sett ut. Ganska skönt att få skratta så man gråter!

don't let me bring you back to the stars

1. A man from argentina
2.Party Rock Anthem
3.Bullets

hurts like bullets


Svar



SV: Svår fråga faktiskt. Har haft häst sen jag var 10 år, som jag alltid fått delat med min syster. Min familj har alltid delat på den, mamma har ridit sen unga år så hon har ju också hoppas upp i sadeln. Men det är väl min storasyster som rider mest eller tävlar. Denna häst är våran 4de häst som vi ska dela på också :)

lunch



Kom till skolan hade engelska nationella, sen skulle vi ha enegelska efter men vart inget för våran lärare hade nationella med dom som har svårt för läsa typ. Så fick extra lång lunch, så lat som jag är tog jag moppen hem för det var fisk och cafeterian var stängd och gjorde en toast.

Ska snart tillbaks och ha 4 lektioner till innan jag slutar. Skönt att ha klart nationella i engelska, eller har en i engelska kvar. Imorgon är det NOprov som gäller så ska plugga när jag kommer hem som vanligt. Snart lov också, så sjukt skönt. Kan bli bästa påsklovet på evighet känner jag!


bjuder på lite mobil bilder i brist på annat!


















1-4. Jag och bästavän, vi knarkar mobilkameran. 5.Provridning av häst. 6.Elin taggad brud! 7.Glad tjej på sv/eng, vi fick även sluta tidigare säger hon efter bilden är tagen, wiho! 8. Bus häst bli frisk nu annars vet jag inte vad jag gör!


FEI ponny



Ofin ponny, tänkt om man fick äga en sådan, eller bara sitta på!


mama africa





Bilder tagna för bara någon stund sen. Nyss kommit hem med en påse bullar från Hemkunskapen, mums. Men kommer ju inte få dom ifred direkt. Kollar OC på 5an just nu och väntar på att jag ska få ork med att börja plugga. Döda mig.. Har även fått en låt på huvudet panetoz - mama africa

11april

Sitter vid mammas lilla dator uppe på övervåningen. Har hunnit ätit middag nu efter jag kom hem från stallet. Ska lägga mig i soffan och plugga med en kopp te. Mår inte så jätte bra så vill lägga mig i soffan nu! Ciao!!

jar of hearts


vill stoppa fötterna i sanden igen..

Har fixat lite på rummet nu, fick ju två huliganer på besök igår som vände upp och ner på min säng. Imorgon är det skola igen, måndagar och tisdagar är ju helt okej men vi har ju hur jä*la full vecka. Matteprov, NOprov, SOinlämning och engelska NP.  

Nu blir det dusch, kolla igenom SOpapper och ta fram kläder till imorgon, BB också!

10april2011

Oj vart ingen uppdatering igår. Men nu är jag tillbaks! Hade rätt kul kväll igår men man vet ju endå hur allt ska sluta. Vaknade med elin vid 11.30 hon skulle iväg på bio med sin kusin så jag vart lämnad i sängen. Låg för det mesta på soffan till 15.00 när elin kom och hämta mig så åkte vi och kollade match. Träffade oskar med ösmo grabbarna där. Sen gick vi till stallet efteråt.

Nu är jag hemma iallafall och fått middag i mig. Snart börjar ponnyakuten också!

grejer det

Hej igen! Har blivit många onödiga inlägg idag men det skiter vi i. Elin och jag är hemma sen en stund tillbaks. Imorgon är det upp tidigt för familj och jag ska iväg och provrida. Elin sover här endå så hon får gå upp tidigt imorgon då. Sen blir det partito! Nu vill elin att jag ska komma ner brevid henne, BB börjar snart! CIAO

vilken hårfärg?


P1.Liten skitunge brunett! P2.Rödhårig, inte som nu men endå. P3.blond!

Vilken hårfärg? Måste bestämma mig snart, är sugen på blond till sommaren igen.


Tjena, hemma hos Elin. Vi ska sova nu :D

img_2099 (MMS)

Tjena, hemma hos Elin. Vi ska sova nu :D


freeedag

Tjatja! Kom nyss hem. Kan ju börja med att min dag började med ett helvete. Ramlade med moppen utanför skolans cafeteria. Mina knän som redan är förstörda från början vart förstörda. Kunde kanppt gå i skolan och våran skola består mest att trappor vart ju det kul. Hade även engelska nationella på morgon, så mådde inte sä jävligt bra då.

Menmen nu då, ska ta en macka och vänta på att familjen kommer hem eller nått. Ikväll ska jag vara med elin men hon praoar så hon slutar inte än :) Ska kolla hennes match också kanske!

070410



Hej igen! Nu har jag fått lite gjort. Min kropp är helt efter, så sjukt seg. Har ont i varje kroppsdel. Tur att vi missar gympan imorgon då. Har även försökt lägga in filmen på när jag ridit men min data är efter så måste göra det på mammas dator. Men hennes dators laddare gick sönder men fick ett nytt idag men orkade inte.

Ska snart hoppa i sängen och lägga mig att kolla BB sen ska jag läsa lite engelska innan jag somnar. Ingen sovmorgon imorgon :(! ♥

tvingas att blogga

nej skoja :) fick en klagomål bara..

Skoldagen var helt okej, vart bara så sjukt arg på någon och det tyckte personen var riktigt kul. Kom hem från ridningen för en stund sen, red lisa. Mamma filmade så ska se filmen snart. Var riktigt nöjd med min ridning idag faktiskt! Hade kort nuss möte efter och körde hem mariama också.

Engelska i NP imorgon, så jävla nervös men jama sa att jag skulle tänka posetivt. Engelska är inte min braiga sida alls så får hoppas på det bästa. Sen ska jag nog kolla på elin match på kvällen och hänga med henne. Lördag är det partaj som gäller!

P.S sett min nya header? :)

sometimes when it rains


PH: my 

Målar naglarna just nu, kollar bigbrother. Har haft en rätt bra dag, var busig med noor och gjorde kokosbollar, åt hela 6 st själv till lunch, tjockis jag måste vara. Kom hem och mamma hade godispåse framme. Resten av kvällen har jag fixat lite på rummet, provat min balklänning (goodfeeelings) och skolavslutningsklänningen.

Imorgon är det stallet som gäller efter skolan och sen plugga som vanligt, NP engelska på fredag!

jar of hearts



I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms


Godmorgon

tjenatjena! Ska snart dra till skolan. Tar moppen idag, för lat för att gå. Lång skoldag och det kommer ta kål på mig idag känner jag. Sen kommer jag hem vid 16.00 och pluggar hjärnan av mig. Har inte mycket att säga, vi hörs senare!



Kolla vad cool ponny!


king


PH: weheartit


2011 kommer nog vara den bästa sommaren på tvåtusentalet!


vi pressas av tid

pressad av tid


Just vad jag är, fan hatar skolan. Har 5 saker nästa vecka så det är ju bäst att göra det klart nu. Har inte fått ett skit gjort idag men endå. Ska sätta mig imorgon. Tur att det blir en bra helg som är planerad lite, är så danssugen så jag bara dör inombords. Har tusen andra saker jag skulle vilja göra istället för detta just nu.

Kom nyss hem, gjort te och ska plugga nu. ...

img_3019 (MMS)

Kom nyss hem, gjort te och ska plugga nu. Fulla veckor nu! Möte även på världens sötaste hundvalp påvägen hem, Madde har fått en avis jag är!!


mycket gjort!

hej igen! Sen jag blogga sist så har jag fått rätt mycket gjort. Hittat en tröja jag köpte förra helgen som bara försvann, hämtat moppen, ner på centrum en snabbis, gjort kladdmuffins, pluggat. Nu ska jag bara städa rummet och duscha innan BB. Imorgon är det skola, blir en rätt chilldag eftersom vi ska se på film och sånt. Sen på kvällen har jag Utvecklingssamtal, sista i grundskoooola fan vad skönt!



monday!

hej snyggigar! Har haft helt okej skoldag, rätt najs. Kom hem och det var sol ute, så jäkla skönt! Har suttit och pluggat nu en stund men dras ju endå till datan. Ska ta och städa rummet lite, kolla lite bloggar och plugga vidare. Inget speciellt idag, ska väl till stallet och hämta moppen.


BB

fick dra till BB idag, neeeeeeeeeeej det är BB på tv bara. Hoppas patrik åker ut, så patetisk. Farmor är öve rpå besök här också så har suttit nere och fått lite hjälp med gympaläxan av dom nu. Aja idag så drog jag och elin och kolla på ösmoillarnas match, lyckades trycka på deras dödknapp på toan, fan vad jag skämdes. Kom hem och drog till stallet på moppen, började spöregna så det fick stå kvar. Hra inget att åka på till skolan imorgon, får gå..

Aja ska väl kolla BB nu och plugga lite. Ingen ridning imorgon så får se vad som hännnnnder!


elin och jag förra söndagen!


3 apriil

Hej alla läsare! Just nu sitter jag och elin och lyssnar på lite musik och fixar oss. Vi kom nyss ur duschen nästan. Vi har avrit och sprungit på lövet en sväng, härligt och så gick vi och pratade lite. Åt lite lunch hos elin. Snart ska vi begeoss till ösmo och se på när killarna har match. Får se vad dagen drar oss till. Dessa på veckor innan lovet kommer vara rätt jobbiga torr jag, nian ni vet!


härliga brud!


bild från idag

Tjenahopp! Vi testa att åka moppen till ösmo men var snabbt tillbaks, frös rumpan av oss verkligen. Sen kom vi hem och värmde oss ochs en dorg vi ut, haft en galet rolig kväll, haha! Vad jag och elin har varit på topp. Nu ska vi sätta på en klassiker till film och somna, sen rör vi upp oss tidigt för att ut och springa sen tror jag att vi ska se match vid 15.00 tiden :)

2 april 2011

Tjena coolingar! Sitter hemma nu och elin leker cool. Vi lyssnar på musik och fixar oss för? ingenting. Nej men vi tänkte vara busiga ikväll och ta moppen till ösmo, fett kul va? Ska nog dra snart, kommer ju gråta av fart så sminket kommer ju endå åka av. haha aja ska flumma vidare.

Fick inget med mig hem idag, så sjuk sur. Måste hitta en läderjaka snaaaaaaaaaaaaaart! Perfektionist på hög nivå!


lördag

tjenixen! Vaknade för en stund sen, känndes att det var bäst att gå upp och inte sova vidare. Mamma ochs syter är iväg och pappa är ute i garaget och håller på. Ska vara med elin idag men vet att familjen funderade på att åka till barkaby och dit skulle jag vilja följa med faktiskt. Så får se hur jag gör!

Ska äta kladdkaka nu! :P

joshua radin

no envy no fear



i can't say i'm sorry




Hei! :D Har inte orkar skrivit förän nu. Kom hem från skolan och bakade en kladdkaka. Somna i sängen till 20.00 då jag gick upp med världens jobbigaste huvudvärk, åt och satte mig i soffan med mamma och mormor. Har gått fram och tillbaka lite i huset och nu har jag kollat klart på BB och satt på en underbar ansiksmask. är sjukt seg i både kropp och huvud. Fick även reda på att jag ska få en till underbar lika söt kusin också!

Kommer inte kunna somna förän om många timmar så ska väl städa runt lite på rummet eller så gör jag det imorgon. Men imorgon ska jag vara med elin, vi ska vara duktiga att springa och bara allmänt må bra!

RSS 2.0