killar gillar brudar, alla gillar brudar brudar brudar brudar!



En härlig kväll slutade knas. Kom till sjävla festen klockan halv 9, min mobil försvann, vi var väldigt mycket ute, det kom objudet folk, pratade med mycket roligt folk, träffade människor jag inte träffat på länge, jag hittade min mobil på etts tälle där jag letat tusen gånger, Polisen kom, alla fick panik, alla kom ut, tavlor krosades, vissa drog, vissa försvann, vi gick, polisen prtade med oss, vi sa hejdå och gick hem på dessa 3 timmar... Inge vidare kväll men endå rätt roligt folk och bra så länge det varande.

Nu mår jag toppen, städat rummet, kollar The hills och snart blir det gossip girl. Kanske tar och drar ner för att köpa lite gotti innan det börjar. Skulle viljat träna men då missar jag älskade gossip girl. Syster och pappa kom nyss hem, har inte hälsat på dom än så ska snart gå ner. Vi höres, veckan bli en lång sovmorgon och massa inspration ska fyllas i mitt lilla huvud!


Jag och elin



Elin och jag gjorde en film i förrgår, lite roligt sådär :P


vi blir aldrig som dom från stan



Elin och jag håller på och fixa oss för ikväll, det är maskerad party! Ska dra till Rebecca vid 16.00 tiden, sedan fixar vi oss där lite och sedan drar vi vidare till en klasskompis till mig, kameran är med. Igår var jag och shoppade med elin och louise, hittade en tröja, en ring, örhängen och lite smink. Tror jag åker in till stan i veckan också, måste hitta mer kläder, skor!

Tror inte det blir så mycket uppdatering i helgen men vi hörs efter helgen. Ska börja packa locktång och kläder nu :)!


shopping idag!



Väst- topshop Skor- dinsko Skor- Topshop Mysigkofta- GinaT Halsduk- Topshop Mössa- GinaT Pälshalsduk- Topshop


Idag blir det shopping i stan!


helgens shopping

  
Linne från - gina tricot 129 kr                              Ring - Gina tricot 99kr?

+ höga strumpor och saltvattenspray från H&M


Godmorgon FREDAG

Hej på er! Med stort glädje säger jag att det är sistadagen på praon och sen börjar lovet. Skönaste som fan, men måste endå plugga lite.. Men det översätter vi med roligheter istället. Bokat in en fotografering med syster och holt på måndag, elin ska fota mig någon dag. Jag ska ut och fotografera en tidig solig morgon någon dag. Snacka om att jag fått ny fotoinspration! Har inga speciella saker pågång på lovet men ska försöka göra det så bra som möjligt. Sova ut på morgonen är det första!

Var på friskis igår, fick en gott skratt hela passet. Kommer upp film på Facebook idag tror jag, ni kommer aldrig dö när ni sett det! Ska ta och smörja in mig med hudlotion och fixa till det sista innan jag tar cykeln till tåget. Kanske hinner ladda in ny musik på telefonen :)!

om klockan gick segare

så skulle jag vara bäst på allt.. Stressstressstress, så mycket man vill göra mig inte hinner. Plugga, sova, shoppa, blogga, vara kreativ, fotografera på morgonen innan man är tvungen att dra, klä sig syggt, bädda sängen, sova lite mer, hinna med världen. 

Jag gör mitt bästa, men man får alltid nya saker att göra. Skulle jätte gärna sitta här och sätta ihop tusen idér till bloggen, men det finns inge tid i denna värld. Lovar att det blir bättre efter veckans slut. Måste just nu sätta på kaffe till mor, springa ner till kaminen innan elden fylger ut utanför glipan, göra en outfit, städa rummet, ta bort "gamalt" nagellack... Ja ni förstår!

Vart inge shopping

Hej på er, jag är redan hemma. Jag kom hem för en timme sedan och bara suttit här sen dess. Elin skulle mött upp mig i stan klockan 16.30 men det blev så sent för hon skulle ta nästa tåg så vi shoppar på fredag med alla andra 10000 miljarder personer. Skulle behövt några strumbyxor par, skor, ny vinter jacka, och kläder!

Ska ta något att äta till middag nu och försöka gå upp på rummet och fixa lite saker. Behövs städas i rummet, lägga in lite bilder, Fixa ihop morgondagens outfit, Kolla PH. Helg är det snart också! Och efter det är det en veckas lov. Ska försöka gå upp en tidig morgon och ta tåget ut på "landet" för att fotografera. Hemskt att bara åka förbi massa fina bilder varje morgon såhär!


Funderar på d.brand jackan men den finns ingenstans :(


26oktober2010 - Tisdag

Dagen har varit rätt okej. Kom till affären ca 10.00 och gick på lunch rätt sent, vid 15.00 fick jag gå på lunch. Men satte i mig lite middag för en timme sen när jag kom hem endå. Mamma är på möte på jobbet men snart hemma tror jag. Syster och pappa är iväg på träning med hästen. Ska försöka plugga lite SO. Men hade en rätt hemsk natt, inte sovit en blund utan hostat och vaknade inte så jätte skönt. Kanske tar en powernap. Väldigt onödigt inlägg jag vet. Hade inget annat för mig.

Hittade inte mina strumpbuxor igår så måste köpa nya. Kanske köper massor imorgon eftersom jag stannar förmodligen i stan efter praoen imorgon för att shoppa. Det är tanken iallafall. Vill hitta dessa skor från H&M.


stockholm



Nikon D90 18-135mm 3.5- kommer ej ihåg


bloggberoende

Kan man bli det? Tror det.. Vill alltid sätta mig här och skriva av mig, så skönt att sträcka på fingrarna. Ska för övrigt gå ner och leta reda på mina strumbyxor och kläder som hamnar i fel garderob. Är ute efter en ny vinterjacka också. Ingen aning vad jag vill ha för något, varmt ska det vara.

Måste småplocka i mitt rum också, att man aldrig kan hålla det ifrån alla kläder. Ska hoppa in i duschen också. Imorgon blir det vanlig dag. KOmmer hem 18.00 och får se vad som händer efter. Måste även till skolan imorgon tror jag. Massor stress i min huvud men endå som ro. Massor av klädinspration också, loveit!


Monday 25 oktober

Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit väldigt kort och fort. Började 10.00 och stog för det mesta och packade ordarar och stog och lyssnade på kunder. Gick vid 13.00 för att få i mig lunch innan jag tog tåget 14.49 hem igen. Cyklade till stallet direkt från tåget och ridningen fick bra iallafall. Har ont i mina ben idag, växt värk?

Ska ta en dayoff eller ja sitta i soffan och typ dö. Nä men vi hörs imorgon!


Godmorgon!

Godmorgon på bloggen och er! Sitter faktiskt rätt så vaken påklädd, sminkad och väskan är färg. Ny funderar jag bara på vilken jacka det blir. Och måste hitta mitt headset. Kommer åka hem med 13.49 tåget från centralen idag. Har träning klockan 16.00 så får åka tidigare, så inte så lång dag idag då. Har haft en hemsk natt för övrigt. Hostas som ingen vet vad. Usch usch usch säger jag bara.

Kom på lite saker som ska fixas så nu vart det bråttom!

Inspration - åmingud

Levis Levi Cutoff's, H&M Thigh High Socks, Brandy Melville Drape Sweater, Vintage Dooney & Bourke

Topshop Heels, Miu Miu Bag








Lookbook.nu | modette.se

Mina modegudar

NewYork city

Go' Kväll. Skrev ett helt inlägg men råkade klicka på fel knapp sedan så kom till fel sida och texten försvann, nytt försök!

Klockan 19.00 satt jag med ögonen spärrade med blött nytt inpackat hår i i tvn. GossipGirl lever mitt liv. New york, kläderna, kaxigheten, fiken, lyxheten och platserna. Jag levede mig in i dramat och glömde pluggandet. Men lite pluggande så fick lite gjort. Ska straxt hoppa in i sängen och kroppen dras mot tåget 08.30 imorgon, slutar 16.30 så får se vad jag hittar på. Stannar inne i staden en halvtimme extra för att gå i affärer i egenro eller dra mig hemåt. Svårt beslut, har en vecka på mig.. Behöver nya jeans + mössa

Nu blir det ihop plock av kläder och väska sedan bums i min underbara säng för att sussa extra tidigt!


saknar när man kunde gå runt såhär


dålig dag

Har haft dålig idag men ska dra tummen ur röven och hoppa in i duschen innan GossipGirl börjar om en timme.

Min minus dag
- Det regnade och var tvungen att ta mopden till stallet
- Hästen ryckte sönder snöret på spolplattan och sprang iväg när jag hade spolat han så ren.
- Hästen hade damp humör inne i stallet, stod och lekte med snöret och hade cpryck.
- Vart dygnsur av regnet på den lilla uteritten.
- När jag kom upp på mitt rum insäg jag snabbt att mitt städade rum är inte så städat längre...


Drottninggatan i Fredags!


Ut på promenad - snabbt inlägg

hej söndag, går för fort detta! Men ska gå ut med hunden en snabbis och sedan blir det nog dusch. Ska ta en hårinpackning och bara slappna av en stund. Sedan blir det lite plugg så vi höres senare!


Night time | töntarna

Hej på er, sitter och hostar med äckligt släm i munnen, mumma!

Drog in till stan 11.00 idag och träffade tjejerna på perongen. Vilken rolig dag vi har haft, emma nöp en satygubbe i rumpan, massa roliga masker på buttericks, och ett par trötta över glada tjejer! Fick med mig lite saker hem, kommer upp bilder sen. Tar straxt mig på moppen för att hämta elinpelin som kommer hit och vi tar en underbar lördagkväll inne med massa skratt :)<3


göllunge♥


Photos




Fotograf: Fanny  Pettersson | Modell: Elin lindbladh | Nikon D90


Lördag!

Godmorgon! Är uppe ovanligt tidigt men kunde inte sova och hade ont i huvudet som satan för 6de dagen? tror jag.

Igår kväll drog jag ut med mina söta underbara vänner elin och louise. Gick hem till emma och satt i hennes kök med frida och jossan plus emma också såklart. Gick hem vid halv 11 tror jag och tog en moped tur ut med louise medans elin gick hem när hon endå var nära. Och vi bestämde att åka in till stal idag så tar 11 tåget in tror jag.

Plus i kanten på dagen är att man fick se kissie på stan och man kan tidsinställa inlägg på blogg.se!!


Veckorevyn och tacos

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag i regniga stockholm. Spöregnade när jag kom hem till nynäs så det var så så välkomnade.

Började 10.00 imorse och fick gå 16.30 Fick packa packet idag, fixa lite i skåpen, putsa och ta emot ordrar. Helt okej dag. Fick i mig lunch klockan 13.40 så ganska sent så ska göra iordning middag (tacos) snart, fick med mig en veckorevyn från pressbyrån som jag ska läsa. Måste också hoppa in i duschen, håret var rätt fett imorse. Bara för att jag la håret i kroppstvål när jag badade igår och inge shampoo efter..

Men är ensam hemma med hund just nu. Familj drog på träning och lämande mig hemma, men jag ville ju inte följa med. Och vill påpeka så jag kommer ihåg att det är 4e dagen i rad jag har ont i huvudet.

PH - monday morning

Hej bloggen!

Sitter och kollar paradise hotel med pappa. Herregud till nya blodninen.. Tillbaks till dagen, började inne i stan klockan 10.00 på rajala pro shop. Var verkligen nervös innan jag gick in i dörren och var lite halvspyfärdig på tågresan dit. Men fick reda på massa saker, fick hålla i en nikon D700 med värsta objektivet till, fick reda på att nikon släpper 2 nya kameror, D7000 och D3100. Slutade 17.00 och pappa kom med bilen utanför och hämtade mig.

Idag fick syster rida och jag ska snart hoppa in i ett varmt bad, sätta på gossip girl med datorn och värma mig. Har frysigt som en död gud sen jag kom hem och har ont i huvudet 3e dagen i rad, Oskönt! Hoppas jag inte håller på att bli sjuk dessa dagar nu med prao och allt. Nu börjar paradiset igen så ska kolla vidare.

Sitter på systers bärbara med no pictures så ni får överleva!

usch vilken seg dag

hej på er! Länge sen men nu blir det kort uppdatering!


Vaknade vid 9o imorse tror jag, elin och jag gick upp och åt frukost klädde på oss tog moppen ut på lövet för fotografering, (tar det senare) Drog hem åt lunch och for till stallet. Vi red ut med våra hästar för första gången tillsammans tror jag. Äntligen får vi göra det vi längtat på i ett halvår! Tog rätt lång tid i stallet eftersom tea skulle fixas också. Somade direkt i soffan när vi kom hem vid halv 4 tiden tror jag.

Vanade vid 17.00 tiden för att de var mat, sjukt trött och bara seg i huvudet. Ska ner och dricka ett par liter vatten  och dra mig till träningen

!


My shoes



Ska lämnas in på laging, de är slutsålda överallt! Hoppas det går!


Höstig färg och ny header!


20/11


Dålig shopping!

Kom hem med en ny mascara och en ring. Det fanns kanppt något snyggt i affärerna så tänker dra in till stan någon dag. Eller nej juste, ska jobba i stan i 2 veckor. Hoppas man kan få en ledig stund kanske. Eftersom butiken ligger stenkast (för en grym person) från drottinggatan.

Ikväll blir det innesittar dag tror jag, om jag inte tar en tur ut på mopeden. Men måste fixa inför imorgon (tävling) och lite småsaker. Åker upp till stallet 09.00 eller liknade tror jag :) Har tea att ta hand om, sedan ska det knoppas, putsas, borstas, och massor spring i benen :)

Friday!!

Äntligen fredag elelr vaddå? Känner min frihet flöda eftersom det inte blir någon skola på 3 veckor. Hur awesome?

Pratde med mamma nyss och hon sa att hon och amanda ska dra till haninge så jag hänger på för att köpa massa kläder! Nya skor? Ny jacka? Nya snygga kofter och mössa vantar. Ska ta ett sista fix på mig, känner mig hur äcklig somhelst efter orienteringen idag. Ska få i mig en macka elle rnågot först!

Vi hörs, helgen blir full med tävling och underbara vänner!

ska komma igång innan läggdags

Herregud, finns mycket att göra denna kväll och ska snart ta och hoppa in i duschen jag ska hinna göra massor (känns det som)

° Ta bort gammalt nagellack och måla på nytt
° Duscha dvs smörja in mig också efter
° Lägga in lite bilder från kameran
° hitta kläder inför imorgon
° smsa vännerna om vem som ska ta plats på mopeden till stallet
° små plocka alla saker från golvet i rummet.

Usch hur ska jag hinna, nu drar jag mig iväääg!


shoppingsuget ökar



jeans - cheap monday | kofta - bikbok | halsduk & mössa GinaT | skor-have2have


bloggning på låg nivå

Hej på er! Har inte haft någon tid att blogga så därför blir det mycket kvällsbloggning. Paradise hotel rullar på tv'n stackars andreas säger jag bara, de hänger verkligen ut nynäshamnsgrabben.

Slutade 15.45 idag så cyklade hem med vinden och for till stallet. Kan säga att man verkligen saknar min älskade plutt just nu, lite känslosamt.. Gick inte det bästa kan jag säga. Men ska försöka se fram till bättre saker. Kom hem och gjorde mig en sallad, vart glass som efterätt också.

Ska ta nya tag imorgon, bloggningen ska bli bättre och jag ska satsa lite mer på mig själv och ställa högre mål.

badhorse







Nikon D90 50mm 1.8


Ingen redigering, det var faktiskt det jag vart nöjdast med när det var fix i stallgången.


121010

Hej bloggen!

Har haft en kort dag idag. Slutade vid 13.15 och drog direkt till stallet för att fotografera marika och Tea. Man kan säga att Tea inte var på fotograferingshumör idag men jag fick ett par coola bilder inne i stallet. Ska lägga upp dom senare ikväll när jag är klar med mina "sysslor" Ska plugga Matteläxa, fixa lite i rummet. Har för övrigt suttit och funderat på vad jag ska lägga ner alla mina pengar på som jag fick i födelsedagspresent.

Nästa vecka börjar min Prao och jag ska prao på rajala pro shop inne i stan på Herkules gatan. Ska vara där i 2 veckor så det blir mycket pendeltåg för mig. Men får en sovmorgon iallfall. Ska ta tåget 08.37 in mot stan här ifrån som blir en timmes åkande.

11 oktober 2010

hejsan på er!

Vakande imorse och var sjukt tröttm inet fått en blund inatt. Somade på soffan imorse en snabbis och somade nästan på sista lektionen. Tog mopden direkt till stallet med louise och hopping var der. Fick beisen som jag verkligen rider ofta just nu, men det är alltid lika roligt. Kom hem och åt lite och har bara gått runt och rullat tummarna. Ska hoppa i sängen extra tidigt och vakna riktigt pigg!

Imorgon ska jag agera fotograf i det fina höstvädret!


Happy födelsedag!

        

Fyller 15 år idag,
 har haft jätte lyckad dag och ska nu gå ner och vila inför en ny vecka!


Tog en kula för dig men fick en smula tillbaks



Hejhej. Kom hem för en stund sedan med moppen, 14 år som man är, men inte snart längre! Varit hos elin och bara hängt lite. Fick idag där också, tack älskade vän! Drog hem tidigt eftersom jag ska tävla imorgon och upp tidigt på födelsedagen och allt. Hoppas jag blir väckt av frukost iallafall.

ska börja fixa mig nu, holy har också kommit hem. Blir mycket tittandes på honom i stallet imorgon tror jag!

L.e.o

Reserved Fringe Bag, Reserve Cap, Tk Maxx Wedges, Vintage Blouse

Älskar leopard!

Hej på er, har inte haft tid att uppdatera eller har bara lagt den åt sidan lite. Hade jätte mysig kväll igår och josefin kom hit och vi hade riktigt roligt. Vaknade trångt i mam&pap säng. Vi sov alla 4 där inne och somnade vid 04.00 tiden. Vaknade och gjorde iordning frukost och satt i soffan och tog det lugnt. Sen drog vi ner vid 13.30 och åt lite tjokismat, mumma!

Idag så kommer familjen hem med våran nya häst, tar moppen till stallet och välkomnar dom där nere. Ska även ner och fixa bebisen inför imorgon, ska tävla LB:1an. Hoppas det går bra på födelsedagen och allt. Älskade louise har presis tagit en powernap brevid mig med syster fjällräven, så sjuk söt!


underbara vän


i know you want me

Go kväll på er! Känner mig på väldigt bra humör idag, så sjuk skönt. Längtar tills jag verkligen fyller år och jag har fixat praoplats, mina pengar av skorna är tillbaks för e är sönder och behöver inte lämna tillbaks de. Och imorgon är det äntligen helg också. Ska spenderas med underbara vänner ♥

Har ett sista prov imorgon sen är veckan avklarad, så ska ner och plugga och äta cheescake. KOmmer gå upp sjuk mycket i vikt nu och jag som inte hunnit träna. Usch för det men imorgon åker jag ut på orgientering i skogen igen. Ska verkligen kämpa på nu asså.

mysig kväll

Hej på er! Sitter här med världens goaste halsduk för övrigt och myser i soffan med mig själv. Grey's anatomy går på tv, äntligen! Har försökt plugga men en av lapparna är borta men övar på sv/eng imorgon. Ska gå upp och fixa fram kläder till imorgon och sedan somna tidigt. Mycket denna vecka och mycket som står på i mitt liv. Har hunnit mejlat massa och fixat lite saker, skönt!

Långdag imorgon och ridning efter skolan, hade avanmält mig från tävlingen men tydligen inte, står med på startlistan så rider endå!


Cheescake!


Najsig bild


Har presis ätit upp en bit cheescake ♥ pappa har kommit in genom dörren och mamma och syster är iväg för att köpa lite täcken. Ikväll ska jag plugga engelska, försöka skicka iväg massa mejl och försöka ta tag på den där kaninen som alltid springer iväg så fort. Imorse var det stress, det var akllt i hela huset hittadeinte mina nycklar som låg i stallet och min cykel var kvar i stallet.

Skolan rullade på verkligen fort, hade ingen musiklektion så hade extra lång lunchrast och satt bara i cafeterian och tog det lugnt. Provet var väldigt enkelt, bara 3 frågor, så det var onödigt med allt pluggande. Imorgn är det engelskaprov men tydligen rätt litet, men ska endå öva extra mycket för att jag vill få ett VG!


Holy Grail






Våran nya! Holy grail, 7årig valack som hämtas på Gotland på Lördag och skriv med kontrakt. INte alls min typ av häst, vet inte ens om jag gilalr han. Har inte ens hoppat hästen, och tyvär så känner jag mig inte alls trygg på hans rygg, däremot så är det systers favorit och alltid går systern i förväg!


Sova.skola.plugga.äta.sova.skola.plugga.äta

Stressigt värre! Har ett prov imorgon, 9ans största desutom. Torsdag har jag även också ett prov och dessa dagar är även väldigt långa. Hur kommer jag orka? Fredag har jag också prov. Sedan är helgen helt fullproppad med saker.. Hoppade av dressyrtävlingen, men jag var sjuktaggad efter dagens träning med darco.

Önskar att man kunde hoppa över 9an och börja Gymnasiet eftersom jag vet redan vad jag vill och har mina kunskaper vad jag känner. Bara tiden kan gå fortare, så sjukt jobbigt att gå igenom denna tid och bara vänta en sån långtid. Har haft väldigt många funderingar för detta hela dagen eftersom vi pratade mycket om det i skolan idag. Bloggen kommer ligga låg denna långsamma vecka!

Gulddag



Godmorgon på er!

Har fixat klart mig för skolan, och det gick ovanligt snabbt även fast jag hade lite stress. Men ska snart ta cykeln till skolan. Hoppas att den fungerar, pappa har lagat den. Det pysade ut luft hela tiden efter jag fyllt på med det.
Har en väldigt enkel skoldag med en lektion nästan, ska vara med mina mentorer hela förmiddagen och sedan har jag bara en lektion. Tar cykeln direkt till stallet, tror jag fuskar med tåget halva vägen.

Hoppas dagen går fort för jag är jätte taggad till att rida lilla bebisen :)!


monday night



Tjenare! Väldigt långsam dag har gått, kom hem vid 15.00 tiden och satte mig och tjockade mig med chirre och cheescake, mumma säger jag bara! Har även varit i stallet en tur nu ikväll och kollade när syster red, gick as bra med den speciell svåra hästen. Längtar tills vi får hem en egen...

Imorgon är det gulddag och det betyder att man spenderar hela förmiddagen med sina mentorer, sedan efter lunch har jag bara en lektion och sedan bär det av till stallet för att rida underbara darco, elin kommer upp och fotar tror jag, och hoppas. Så bjussar jag på lite bilder då.

ska försöka ta in kaninen nu och sova en blund.

Shopping




Den kända Kavajen H&M



Tröja med läder under armarna Lindex



Småsaker strumbyxor med 40den och ansikts kräm


Kommer upp mer men de ligger i tvätten så länge


7 dagar kvar nu

Jag är en person som verkligen räknar ner de sista dagarna och skriker ut det..

Hej på er föresten, kom hem för en stund sedan efter en lång dag i stallet verkligen, sprungit fram och tillbaks och varit allmänt trött med caroline.
Klockan är nu 17.2 Jag ska hinna städa rummet och samla ihop mina kläder inom en och halv timme och plus äta mat. Ska träna klockan 19.00 är det tänk, har även tusen myggbett från i fredags, ska ut i skogen imorgon också.


Mot nynäshamn ridklubb

Godmorgon bloggen! Här städas det för fullt "dagen efter" är riktigt mysig. Men det är fint väder och jag och syster drar snart vidare till ridklubben för att hjälpa till på tävlingen, inget man gör frivilligt men man måste ju.
Ska försöka göra en del när jag sen kommer hem, ta lite bilder och lägga ut på bloggen, städa kaninens bur, städa min egna bur.

Gästerna ska snart också åka om jag tror rätt, det var kul att ha dom här. Det är inte så ofta dessa sköna människor är här. Ska nog hjälpa till och städa lite nu.



Underbar kväll

Hej bloggen! Sitter här i mörkret av mammas fest och är lite DJ, Rihanna spelas med only girl just nu.

Kom hem för 40 min, har umgåts med världens underbaraste människor och det känndes så underbart att få prata med dom! Det rullar år rätt håll. Blir snart läggdags snart. Lite gäster är kvar iallafall, lillkusin med mamma och pappa har gått och lite andra.

Hörs imorgon då ska jag på tävling på eftermiddagen, kanske kommer upp lite kläder upp imorgon som kom från H&M idag/igår. Veckan blir full med 3 prov och säkert läxor, men tror inte de får lägga upp något mer denna vecka, ska gå och klaga och sänka till 2 prov max/ per vecka :P


Den kända ninen

Den väl kända ninen på bild, sötan som är en liten kaxig brud :)


2 oktober och 8 dagar kvar

Hej på er, nu är det lördag och det fixas förfullt här i huset. Gick ner tidigt klockan 10.15 imorse och kollade jeans men inget jag hittade, utan fick en tröja som jag velat ha länge från lindex. Visar imorgon eftersom mitt rum är utlånat och orkar inte sätta vid datorn. Ni får en bild på det senare.

Ikväll firar mamma 40 år här i huset så det blir fullt upp, har inte ens någon outfit att ha, men ska leta fram något. Vi har också fixat en spotify lista till ikväll som säkert komma fyllas med mer låtar. Ska vara social nu.


FREdag

Tjatja på er, att ni sitter här och läser min överfula blogg vet jag inte varför, menmen er fel inte mitt..

Har hunnit fixat en ny header, och breddatt bloggen lite mer för att allt skulle få plats. När jag kom hem satt ninen och studsa på golvet, nu är hon jätte sur och vill bara bitas, det ser man på henne. Jagade in henne i bur och gav henne 2 morötter så hoppas snart att damen är på bra humör för ivkäll kommer gästerna.

Har inte varit och kollat några jeans än utan gör det imorgon. Orientering idag gick super, sprang själv i skogen och var lite rädd att det skulle komma lite vildsvin men de kom inga så tur det. Hoppas på ett VG nu då, sämst jag är så ligger man ju på G-nivån. Ska ordna lite på rummet och hemma sen får vi se va som händer ikväll.


1 oktober

Godmorgonmina söta på mina söta läsare!

Äntligen fredag eller vad säger vi? Först blir det skolan, oritering på gympan så får skjuss av pappa ut. Han stannar hemma för att fixa för mammas fest imorgon tror jag. Hon fyller 40 år, så det ska firas imorgon kväll. Så dag ska jag ner och köpa ett par nya jeans om jag hittar något. Har 2 affärer här i byn så det är svårt att hitta något.

Får ju kanske sluta lite tidigare idag så drar hem först och får se när jag drar mig ner till stan. Måste ha något att ha på min på lördag så bäst att jag hittar något. Nu ska jag sminka mig lite och kolla vidare på Vakna med the voice.

RSS 2.0