giuseppe zanotti


ph: giuseppe zanotti

Äckligt snygga leoskor, sjukt snygga! de andra ser jätte konstiga men kolla hur det är byggda. Värsta svarta skidbacken och vem klarar av att gå i sånna hela dagen.


Sommaren 2010


Tog en tur med familj till falkenberg, här är vi i jönköping!


brunaben och flottigt hår, en smak av min sommar.


skärgårds soliga dagar


Rebecca och jag drog till gotland!


bild som bara måste visas, sjuk kväll denna var!


Denna kväll slog sommaren hårt




Fick till några fina foton både på mig själv och andra <3

dag 7

Hoppas ni har det bar dar hemma, solen har lagt pa hela veckan och det blir varre. Ligger vid stranden varje dag sa det flaktar men inget funkar. Star knappt ut men ligger i skuggen det mesta. Brun blir man enda. Inga utflykter an men ska senare idag kanske ta mppen till vattenfall och en bat som foljde med upp pa land nar tsunamin kom for 6 ar sen.

hemsk att veta att det var kaos har for 6 ar sedan. Traffade pa en man igar som hade legat pa sjukhus 3 manader och 12 dagar, han gick och haltade och hade varldens sar och arr pa benen. Baten jag skrev om innan ar en stor militar bat som lag i vattnet nar tsunamin kom. Dar jag bor (khao lak) var den nastan mest drabbade staden.

har aven borjat sytt upp en klanning till balen, ar lite osaker pa farg, silvrigt eftersom dom inte hade den exakta fargen jag ville ha, men dom tyckte jag passade i silvrigt, ska dit pa onsdag och testa den far andra gangen, bilder tas varje dag nar vi ar pa stranden och ni kommer fa massor nar vi kommer hem!

Elsas värld

Köpte elsas värld onsdagen den 15/12, just nu är detta tidinställt inlägg också och jag sitter med suget i magen för att börja läsa denna bok. Men det börjar jag göra på planet så jag har något att göra.

Köpte elsas mode i sommras, den var sjuk bra så att rebecca snodde den ifrån mig. Det var en poket och denna är inbunden. Finns inte i pocket än vilket är väldigt jobbigt för den är tung!

198 kr på bokhandeln i nynäshamn!

music

Musik medans jag är borta :)







thailand dag 5

sitter inne i skuggan och tar en paus pa datorn. Varmaste dagen och det ar julafton. Det ar inte ett enda moln pa himlen och solen ar som starkast just nu. Hoppas ni far en bra julafton med julklappar och god mat. Ikvall blir det thaibuffe pa en resturang som finns vid vattnet och ar dar just nu. Igar hade vi middag tillsammans med alla 5 grannar vi har. Berattar senare hemma hur vi bor osv.

Dagarna gar at att sola och svalka sig i det salta vattnet, ta en kall cola eller drika massa vatten. Lyssna pa musik och bara vila ut. Vid 3-3 tiden drar vi oss hem till huset, fortsatter kanske sola och bada lite i poolen. Sen duschar vi, fixasr oss och tar en tuktuk till centrumet eller liknade och satter oss pa en resueng som verkar bra.

Hoppas ni orkar lasa den svara texten och slarvet, GOD JUL PA ER ALLA!

Jeans shorts



Detta par en ett nytt par jeans shorts i garderoben. Självklart är de med på resan! Ett par gammla Levis jeans mamma klippte av från början och sen klippte jag av dom lite mer. Skit snygga på måste jag säga, skulle vilja ha de högre i midjan men sånt kan man ju inte fixa.

P.S Detta är tidställt inlägg som jag gjorde innan vi åkte, hoppas ni har det bra där hemma och god jul!


thailand dag 2

Sitter vid datorn pa hotellet. idag var det sol pa formiddagen sen kom regnet. Har precis kommit in fran en tur i khao laks centrum. har inte fatt med mig nogot hem an. Imorgon flyttar vi vidare till varat egna lilla hus och delar pool med 5 andra hus med svenskar.  Far se om jag hittar nogat annat internet cafe senare nogan dag men har tidsinstallda inlagg som kommer ut!

sista inlägget?

Kanske är detta mitt sista inlägg bara för ikväll eller sista i mitt liv också. Panik här hemma, alla är tjuriga, nervösa, springer runt ochs vär om sina resväskor för de väger för mycket. Har slängt in mig på rummet och stolt över att min resväska bara väger 12 kg, bra jobbat fanny!

Tänker sitta uppe riktigt länge idag så man kan somna på flyget direkt sen. Har laddat ner några filmer som jag ska titta på. det enda probemet är att man inte har något godis alls.. och min mage skriker efter gotiit. Ska få ut något i detta inlägg också. Hemma den 3e december så jag är borta två veckor, kommer hållas på västra sidan över phuket så landar där. Kamerapacket är med och massa bikinis och det kommer dit sol på tisdag. Ska försöka blogga så fort jag sitter på ett internet cafe :)

snart klar

hej på er! Har haft ganska mycket för mig idag, sprungit mellan övervåningen och nedervåningen. Varit iväg och handlat lite saker som saknades osv. Imorgon åker vi!! snart kommer släcktingarna här och det blir lite julfirande, Hoppas på presenter.

Min resväska iallafall snart klar packad, lite småsaker kvar som plattången och necessären. Fick låna elin kameraväska som är mycket bätter än min ryggsäck, tack! Så nu kommer kamerahuset och tamron objektivet ner kanske lätt, finns mer plats och funderar på att ta med min 50mm? HJÄLP Den väger just nu straxt under 2 kg och max vikten är 5 kg. Ska ha med mig lite andra saker också :)


Grattis pappa!



Nu längtar jag till värmen verkligen! Har fixat lite iallafall, satt in ny musik, plockat på rummet, packat lite mer men det sista slänger man i imorgon kväll då vi har haft klart oss med massa annat eftersom man kanske vill använda det mesta.

Just nu har jag inget bättre för mig, pappa fyller år så vi har fikat, Grattis pappa!

städ/fix mode

Håller på eller försöker börja med att städa lite smått och få ordning på saker iallafall. Ska ta bort gamalt nagellack sätta på nytt på alla naglar. Fylla mp3'n med mer ny musik, städa rummet och fått uppgift att städa toaletten KUL! Ska fixa lite inlägg också, så kvällen är full!

Hoppas ni får en bra kväll, bloggar senare ikväll!



mitt nya objektiv tamron 28-75mm 2.8 :)

Fredag

hej på er! sitter med kläder på och färdig för skolan. Alla märkte väl att blogg.se var helt f*cktup igår, och då blir jag helt fuckup. Nej men det fanns inget alls att göra när man väl bara ville blogga. Just nu är det två killar som är här och sätter in glasskivan i köket, fullt upp. Tur att jag inte är så sugen på frukost då.

Helgen blir ledig vad den just nu ser ut som, ikväll skulle familjen iväg på julbord men blir inget eftersom syster ska iväg på annat och jag inte äter någon julmat. Lördag kommer det ju släcktingar men tror att de inte kommer hela dagen utan man får slänga ner det sista i resväskan innan vi drar på söndag! Ska fixa några inlägg innan också!

snöstorm

Vilken snöstorm det har varit ute idag. Tog min rumpa och gick till skolan med stannade bara två lektioner. Igår kväll började jag må illa och det har jag gjort hela dagen, är fortfarande förskyld och ont i halsen också. Har sovit i soffan och bakat med syster. Har nyss varit ute och skottat lite också. Duktig tjej.

Helgen är full med någon typ av släkträff och julklapps öppning, ska hinna packa det sista också och sedan städa rummet osv. Ska gå upp snart och packa ner lite småsaker och skriva ner sånt som jag packar ner och saknas. Mitt tangentbord till min dator är slut på batterier, så ska försöka fixa några.

pluggat

hej bloggen! Har suttit och pluggat en stund nu och snart klar med min svenska uppsats, man ska skriva om sig själv och sin liv och funderingar och framtid typ, Riktigt svårt. Har iallafall fått något gjort idag

• Köpt elsas värld
• köpt lite julklappar
• Pluggat
• kört upp en strumpa i damsugarn som inte vill komma ut..
• spelat horse racing och IT girl
• Ätit pommes med bea -sås

Ska snart ner och prata lite med syster om saker, visa mamma min långa frånvaro lista och sen ska syster färga ögonbrynen på mig. Ska försöka packa lite mer idag också, kanske ladda ner lite musik också. Förstår mig inte hur jag ska göra med mitt handbagage, kameraväskan ska med där men vill också ha med mig min bok och lite småsaker..

sjukling

sjuk som en sjukling med cancer. Nej men min näsa rinner och är helt sårig, mina öron gör ont, halsen gör ont och min nacka gör ont. Väldigt jobbigt, jag som ville komma til skolan och göra min t-shirt i slöjden.. Bajs på det och hoppas jag kan hinna klart den imorgon. Men får en dag och sitta och plugga iallafall. Ska in med svenska och göra soprov imorgon tror jag, så jag har något att göra iallafall.

Nu är det 4 dagar kvar också. Hann och packa lite igår, men har inte lagt ner allt utan plockat fram allt. Syster är redan klar med allt. Jag har lite klädes problem. Har inga klänningar att ta med!! Skor blir iallfall gladiatorna och de från H&M med kilklack. Nej jag drar mig tillbaka med nässpray och halstabletter!


packning pågår

Vilken dag! Började igår att jag vart snuvig när vi körde runt stan i kylan, somnade med halsont men tänkte inte mer på det. Imorse var min hals så himla irriterande och fick leta efter halstabletter eftersom alla har börjat packa ner allt. Skoldagen var ju kort men överlevde knapp eftersom det var någon typsik "slå fanny dagen"

Kom hem vid 13.30 och började plugga men somnade med snorig näsa i skoffan och sov 2 timmar tror jag. Riktigt skönt men tror jag feber är pågång, svettas så mycket just nu. Har påbörjat packning av kameraväska och och garderob. Tar en paus i girlnight'en och kollar desperata :)

13 december lucia

hej på er, lucia tåget var jätte bra, våran sista föreställning blev mest lyckat. Sen vart det lite film och pyssel men satt och vilade istället, Gick upp redan vid 05.40. Efter lunch vart det en 45 min film och slutade sedan. Väldigt lätt dag. Tog med mig SO papper så ska plugga straxt.

Ikväll blir det luciatåg runt stan med kommunens utvalda lucia. Lämnar stallet och hela köret vid 17.00 och det tar nästan 2 timmar för oss att komma runt nynäshamn.

glömde helt totalt bort mitt inlägg, haha. Nu får det skickas :)


Tidig sömn

hej på er! Kom nyss upp från vardagsrummet där jag spenderat den mesta kvällen med fik av pepparkakor, lite kurs för lillan om kameror, beställt taxfree saker och bara pratat. Har målat naglarna me nya nagellacket också och ska snart hoppa in i duchen för att jag ska gå upp riktigt tidigt imorgon! Halv 7 i skolan, herre min gud.

Har inte hunnit med allt jag velat idag men kollat film och tömt kameran på bilder är gjort! Veckan är full av plugg och jullovet och solen är ett minne blott änsålänge. Imorgon blir det luciafirande med skolan och slutar redan vid 12.00 Nu ska jag gå på mobiljakt,


lugn dag

Hej på er! Blev ingen mer bloggning igår. Vart så stressigt och hade brottom. Var hemma vid halv 1 med världens trötta ögon.

Showen gick verkligen bra och hela ridskolan lyckades bra i år, med can-can dans, volige, visning av hästar, lucia tåg och massa mer. Jag var med på staffethoppningen och mitt lag tog hem seger. Om jag hade ridit en sekund segare hade vi förlorat, snacka om bra.

idag ska drog jag ner i centrum med mamma, bara efter en halvtimme jag hade vaknat. Köpte blommor till mormor som fyller år idag, köpte solcream och ett nagellack. Kom hem och åt våfflor innan vi gick till mormor. Kom hem för en halvtimme sedan kanske och ska försöka fixa till lite saker som gör det lättare här i livet. Lägga in bilder från luciaövningen i fredags, packa väskan för imorgon, beställa bok och städa mitt rum. Kanske tar och lä'gge rmig och ser på film också, min kropp är mörbultad.

En heldag i stallet

Gomorgon, nu är det 11de och bara 8 dagar kvar tills jag åker till thailand. Har bokat hotell för 2 dagar också sedan drar vi till vårat hus där vi ska vara resten av veckan. Längtar till tusen. Rebecca kom hem i onsdag och träffar henne idag så hon får visa några bilder hoppas jag!

Om mindre än en timme drar jag till stallet för julshow, ska förberead massa saker som hinder, putsa donnas sele osv. Sen är vi klarar typ vid 19.00 om jag kanske har rätt och åker vidare på julmiddag så måste förbereda kläder nu. Höres!

9onde

Sitter och kollar på det mest underhållade programet, paradise hotell. Ensam hemma så har gjort lite "middag" åt mig själv, dvs rostad macka och lite pommes med bea innan. Känner mig så jäkla fet nu så måste göra några situps sen. Ska ta fram musikhäftet först och plugga lite till provet imorgon.

Imorgon tar hela min skolas nior en tur till nynäshamns gymnasium för att kolla runt lite och testa på. Ska stanna i skolan till 18.00 senast för att öva på lucia tåget så måste ta med kläder och allt. Kameran ska med för att skapa lite minnen för detta så måste packa väskan snart också.

börjar fundera på kläder

Det är väldigt tjatigt men thailand är berkligen världens bästa land. Ska bli så skönt att komma bort och stänga bort allt ifrån mig. Börjar fundera på kläder att ha med mig, klänning, har abar ett par shorts, bikini, linnen och skor. Ska verkligen inte försöka packa ner mycket utan sånt jag verkligen kan använda som outfits och tillsammans med massa andra kläder. Men kommer för det mesta ligga på stranden och bli neger

Något jag verkligen vill är att ta en runda till topshop och kolla efter dessa snygga linnen victoria och dragit åt sig. Så himla snygga. Håller på med en kort magtröja på slöjden som jag ara måste bli klar med, 2 lektioner kvar.


8onde

Att klockan redan har slagit 18.00 var otroligt. Har iallafall fått i mig lite mat och mamma kom tillslut med lite medicin. Somnade när hon åkte iväg och gjorde lite äreden vid 13.00 och sov 2 timmar till 15.00 så nu ska jag sitta uppe och plugga lite inför provet. Det är ekvationer och det är så mycket att komma ihåg. Missade luciaträningen idag men kan de flesta låtarna tror jag.

På måndag är det niornas lucia tåg som jag är med i, jag och emma ska vara pepparkakor, sexigt! Vi ska göra 2 st tåg för alla kan inte se samtidigt. Sedan slutar vi redan vid 12 tror jag. Våra betyg sätts också på måndag. Riktigt nervöst, känns som inget kommer förändras i mina betyg.. Sedan på kvällen är det kommunens stora luciatåg och jag ska köra med donna. och på lördag är det julshow i stallet också. Ganska fullt upp.

magkatarr

hemma idag, vaknade med jätte ont i magen och snoozade i en halvtimme för jag inte kunde ställa mig upp. Satte på mig mjuka kläder och gick ner för att göra frukost för sedan gå till skolan men det funkade inte. Min magkatarr har kommit tillbaks. Mamma ska nog ta och åka ner och köpa tabletterna jag åt förra gången, men det blir sen när hon slutat. Måste verkligen till skolan imorgon för vi har matteprov, sen har vi musikprov på fredag och ska till gymnasiet.

Hoppas ni får bättre dag än mig!

man down

hur mår du judit? hej på er!

Mitt huvud känns för övrigt väldigt konstigt, vet inte alls vart jag har alla saker i huvudet. Mycket jag funderar på nu förtiden. Har iallafall gjort klart min bild uppsats på datorn nu och det känns skönt. Känns enu surt för min SO lärare inte kan sätta betyg och min NO lärare är helt jävla konstig i huvudet. Har inte lust med någon skola. Hela klassen har sänkt sina betyg ett steg för nya NO läraren är helt kaosig.

Har iallafall tagit en körrunda med donna idag, och ack vad glad hon var. Så jäkla gulligt att man får kärleken tillbaks av hennes. Den hästen kan göra ens dag bättre faktiskt. Har suttit och funderat pålite julklappar och ska ner och prata med syster en stund.


ljuvlig bild, så mjuk i sig
ph by me


mot värmen snart

det skader väl inte om jag drömmer bort till thailand en stund. Det fina stränderna, shopping, doppa fötterna i vattnet, gå och äta på resturang, och bli brun. Nu är det bara 12 dagar kvar sen är vi uppe i luften och svävar till till thailand. Om vi inte störtar och blir mos. Läst att kenza också ska till thailand men hon ska ju till bakngkok och sen till södra delen. Säkert när jag inte är kvar där.

Längtar som in i tusen efter jag gick en liten fotopromenad i kalla vädret. Mot stallet nu, ska köra dompisen och skritta holy :)

man väcker en ångest när man släcker en annan



Nikon D90 Tamron 28-75mm 2.8





in the shadow

Goddagens på er, det är lite glest med uppdatering men försöker. Dagarna rullar på som vanlig. Tar i lite extra just nu och hoppas det blir något + i kanten. Har matte prov på torsdag och matte läxa till onsdag. Kanske har matteprov på fredag (?) våran lärare kom tillbaks idag. Ska ner och plugga lite snart.

Imorgon slutar jag 13.15 så passar på att gå ut en fotopromenad med kameran så den laddas förfullt just nu. Mamma kommer hem sen vid 14.00  och vi drar till stallet vid 15.00 för att ta en liten körrunda med dompisen. Lite mysigt sådär eftersom det ska bli super bra väder här imorgon! ska snart bjussa på lute bilder!

051210

Schwing Schwing Cape Top, Supre Shorts, Jeffrey Campbell Shoes
Kolla in denna snygga outfit!



Sitter på bärbara som vanlig så har inga bilder här. Vaknade jätte tidigt att att hunden gnällde som f*n nere i hallen. Tillslut så gick syster ut med han medans jag somnade om en stund. Tog en vitlöks baguette och dela med syster till frukost och jag ska snart börja med mitt prov tänkte jag.

Ska vid halv 2 åka till stallet och rida också. Om 14 dagar åker jag till thailand. Nu ska jag ta i mitt finniga ansikte och vakna till lite.


Tamron 28-75mm 2.8 LD XR Di SP


Nikon D90 28-75mm 2.8


undergroundnivå

Godmorgon på er. Pigg chey som jag är gick jag upp redan 08.30 men somnade rätt tidigt eftersom jag hade sjuk ont i magen igår och har det fortfarande. Vet inte alls vad det är men ont gör det! Fick en trevlig kväll igår med skratt och prat. Mamma hämtade mig vid 22.30 tror jag och kom hem och satt med syster vid datan och väntade tills olle åkte ut ur idol :(

Märkte imorse att det stod ett paket på byron och fattade att det var mitt objektiv. Ska ut och inviga det med syster idag. Fota lite bilder till min bilduppsats och sedan plugga måste jag göra. Höres!

Fredag 3de

hej på er! Tänkte uppdatera er lite. Ska snart dra iväg till jossan för en myskväll. Måste snabba mig lite för ska åka om 5 minuter typ. Skolan idag vart jätte konstig. Hade vikarie sista och hade värsta kaoset. Bildlektionen fick jag klart min serie iallafall och idrotten var hur sjuk som hellst :s

Iallafall imorgon får vi se vad som händer. Behöve råka till stallet en sväng och plugga behövs. måste åka!


Min nya 17dagars diet

Bara för jag inte kommit igång med någon träning inför Thailands beach så börjar jag nu en diet på bara smootie. Haha smakade av syster för en stund sen och det var otroligt gott. Ska göra det till frukost imorgon innan skolan och alla morgonar sedan varje gång jag är hungrig. Självklart ska jag försöka träna, som att gå ut med hunden, situps och övningar på golvet hemma och cykeln. Ska försöka det varje dag!


Min 17 dagars diet börjar nu


2 december



December säger verkligen något för mig, jul och allt det där härliga. Idag har det härliga vädret funnits framme. Allt har varit så glittrigt och fruset och har vara haft lust att skolka för att få bild på detta fina.. Hoppas det håller kvar tills helgen så jag kan ta det i plugg-pauser och fota lite alltså.

Idag så hade vi slöjd och jag håller på med en t-shirt jag gärna skulle vilja bli klar med. Hoppas vi kan ta någon extra lektion och göra klart den. Har annars bara 1 lektion kvar, suger. Vi har ju iallafall börjat med luciaträningar och känner att vi är rätt på gång. Emma och jag blir pepparkaks gummar denna gång. Som jag skrev igår min helg kommer bli massor av pluggande..

P.S min jacka har kommit men den var ju för liten i storleken S, sjuk små! Så har skickat iväg en i M! D.S

1 december

Goddagens på er! Ni missade väl inte att se julkalendern imorse, det gjorde inte jag. Och öppnade lucka 1 på min choklad kalender också. Dagen kändes relativt fort, läxförhöret gick säkert bra men inte mer än bra tyvär. Men allt rullade på. Kom hem och har hunnit plugga lite, satt in min text och tänkt ut lite inför bilduppsatsen.

Tänk att jag ska snart hoppa in i duschen men innan sätta in ett par bilder på datorn men hittar inte sladden, jobbigt läge. Skulle behöva hitta en outfir för imorgon också. Nej nu vart jag lite smått stressad. Min helg som snart är här kommer att bestå av plugg och lite pynt av jul.


RSS 2.0