Fortfarande sur :(

Hejsan, hoppas någon läser detta.  har faktiskt haft några läsare även fast min blogg ser ful ut. men nu som sagt tänker jag skita i det och börja blogga eller lite starta iallafall. Ska fixa lite ikväll när jag får tid. Inga läxor oc det är skönt. Dom ända läxorna jag kan få är typ från matten och engelska. Mina andra lärare tänker inte på det typ.

Sen så kommer jag inte kunna lägga in några foton till er för min pappa tar med min kamera till norge hela veckan "suck"
Hur kommer jag överleva, ska dra in till stan med joss på fredag så resten av veckan får jag hålla mig upptagen med annat. Jag som hade planerat as mycket i veckan med min kamera :P 

Vi hörs senare ikväll nu blir det mat med pappa. <3


Jag fotade med min nikon D60 :)

Sura FannY

Hejsan eller godmorgon. Drar tills kolan om någon minust tror jag. Men först ska jag säga att jag har en header på gång och hoppas att söta jossan kan hjälpa mig lite bara. Men sen vill jag bara ha ny meny och färgen ska bytas på texten i menyn och några andra saker. Hoppas en tjej jag vet kan hjälpa mig. Hon som hjälpa min syster och min systers blogg vart jätte fin :)
Men först blir det skola andra veckan i riktiga shemat och nu börjar allt :O

Hoppas snart

Hoppas någon kan hjälpa mig med bloggen snart. Måset få hjälp. Jag klarar design själv men min bakrund och meny. Om någon kan så snälla :)!

svar just nu

Har startat upp en ny blogg men väntar några veckor tills jag ska ha den för jag väntar på hösten :P
Så jag har den här uppe för att försöka ha något att ha om jag skriver kommentarer :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0