Video idag



Video från idag när jag var och fotade fåren, ensam som jag var. 

Alla får och lamm dissade mig och var vettskrämda för mig, ska klä mig med gröna kläder och smyga mig fram i gräset nästa gång! Det skulle nästan behövas :) !

Ikväll var det middag hos farmor och några släktingar kom, gamlingar bara då. Visade kort på kameran och satt och lyssnade vad dom hade att prata om en stund.

Imorgon vet jag inte alls vad som händer, tar nog 4 båten hem om det finns platser!


Bäbää





oredigerade

Spar det bästa till sist, ska hem och redigera också. Kommer film senare!


Nytt i gaderoben


Wildflower by kenza "funny night"


Jeans shorts - vera moda   Svart linne - JC 


Fotslava deo body butter    -   Ö&B

Blå kofta - Bikbok

Nytt i kameraväskan



Fick mitt paket från Fotofyndet i tisdag, innehöll ett batterigrepp och ett till batteri.




Ska snart åka vidare och fota lamm, tror jag tar cykeln ut på vägen och sedan in i skogen. Ingen har lust att köra mig, jag som är lat. Fåren är ju typ 500 meter här ifrån :P
Ska packa saker och dra då!

Får bilder när jag kommer tillbaks på det jag köpt!


Mysi i vardagsrummet

Tända ljus, ost och kex, cola, modern family och lite marabou polka!

Kom hit ca kvart över 8 och satte mig direkt i soffan och vilade ut, har gått och blivit sjuk. Mina halsmadlar är röda och om det inte är bättre imorgon msået vi söka läkare tyvär. En förskylning har satt sig på mig också, inte bra!

Ska prata med mamma vad vi har planerat imorgon, och vad vi ska hitta på. Har bestämt mig att inte sova så länge utan gå upp vid 09.00 typ. Tror det blir en del uppdatering imorgon, tog med kamera sladden också ;)


Fredag 14.10

Kom hem för en stund sen, ska sätta igång att packa nu, eller har börjar lite iallafall.


Sådant som måstes göras i helgen, Köpa sommringa kläder, mest ska jag leta efter en jeans jacka iallfall, Se sex and the city 2, fota, plugga.

Har lagt in ett shema i huvudet hur jag ska göra. Plugga på båten, shoppa i visby när vi endå ska se satc 2. Fota när vi är hemma vid stugan. Thats it! Hör av mig när vi kanske sitter på båten, datan är med!

2 hela veckor

Sitter på rummet och planerar att snart hoppa in i duschen för sista skoldagen denna vecka.

Något jag stör mig på är min blogg.. den blir aldrig bra, jag vill ha inläggsrutan större så mina bilder kan vara hela, den slutar ju mitt i hela bilden :s, hjälp!  Alla har så snygga bloggar, snart ger jag upp! Det är ju så att det inte är roligt att blogga om man inte har en snygg blogg!

Måste packa tills imorgon också, fotosakerna är redo. Är klädbyten kvar, datan, filmer, skolsaker och småsaker kvar. Fast det får göras när jag kommer hem från skolan imorgon.


Nu blir det duschen, hörs!     2 veckor kvar tills friheten släpps!


tell all the girls that im fallen


Stor planerat resten av veckan!

Goddagen! Tänkte börja blogga lite mer men inte onödiga inlägg då.

Kom hem för en stund sen, har varit på herrhammra med en vän som rider där ute. Trevligt ställe och fick möta på Furillo där ute, han som flyttat och allt.

Det är storplanerat resten av veckan.

Torsdag: Skolan till kvart i 4 och sedan stallet. Packa lite och plugga.
Fredag: Skolan, packa och fixa saker. Åker till gotland med 5 båten tror jag.
Lördag: Fota massor och vila ut med lugn och ro. Läsa och plugga en del.
Söndag: Vet inte alls när vi kommer hem, tror vid 20.00 tiden så hinner foto lite på söndag också!


Nu ska jag skriva Musikläxa, hoppas mamma kommer hem snart och hjälpa mig! Imorgon har jag Musikprov!


Heta låtar




Händelsrik dag!

Hänt mycket idag, ska dra det lite snabbt, varning för lång förklarelse!  Värt att läsa :P

Började med att mamma lämnade mig med fart på tågstation och nära på att missa tåget, men såklart var det fel tåg och vi hoppade av nästa station för att sen ta rätt tåg. Kommer till express huset och märker att när ligger ju the voice studion (kollar vakna med the voice varje morgon) och märker att det är det där stället utanför som dom har filmat några gånger. Efter några timmar där inne med lite tråkiga saker så kommer vi ut till våran prarellklass så i stor ring, vem står i mitten, jo självaste Josefin Grafford. Efter detta tar vi tunnelbanan till hötorget och får nästan 2 timmar på oss att äta och gå runt lite. Vi gick in i kunghallen och åt på tacobar, självklart ju.

Efter mat i magen går vi in på american apprel för att leta efter hjärtstrumpbyxor, mina gick det hål i! När vi kommerut kommer Några i klassen, reu har ballonger i hela sitt krull. Och linda vill gå in i american apprel också och niclas och oscar följer med in, hittar världens snyggaste tröjor, det står Legalize Gay på typ. Sedan springer vi runt på addidas och kollar. Sen går vi fel till T-centralen men självaste Fanny hittar vägen som visste att det var rätt fårn börjar men dom andra trodde inte på mig. Tåg resan så lekta några med någon expressen tidning som man skulle så med varann (sjukt kul) tydligen, 

Kommer till Nynäsgård och går i regnet till mammas jobb, mamma kommer efter några minuter och vi drar till stan för att hämta mitt paket! Åker till skolan för att hämta böcker och sedan ner till hårfin för att se marika med sin hårförlängning. Kommer hem och pustar ut efter en lång dag. Jävligt långt blev det nu.







Darco bebis



Här har vi darco i lördag, går lite konstigt med bak benen men det är inge mer med det, denna bebis red jag igår också.

Kom hem för en stund sen, uppdaterar senare :)


Ny skoldag, ny måndag.




Halloj!

Sitter på våran bärbara som kommit från lagning. Men det var ett tag sen!

Imorgon ska vi in med klassen till expressen, något alla åttorn för tydligen. Sedan får vi äta lunch i stan och tar 1 tåget hem. Skulle stannat kvar i stan med Hawzhin men måste till skolan efter och fixa några saker tyvär.

Roligt att det ska regna imorgon också, och tyvär så kan jag inte ta med min kamera till stan för jag inte har någon väska. Och kan dessvärre inte köpa någon då jag redan köpt massa saker som kommer i veckan!


Måste fixa kläder nu :)


20/5 - 10 Torsdag

hejsan! Måste bara säga att igår hade jag besöks rekord på 903 besökare! :O  Förstår inte hur, kanske ni vet?

Imorgon ska jag till skolan iallafall och sedan Rix Fm på kvällen med elin, hon ska ringa mig senare ikväll och vi ska planera lite. Vad man ska ha på sig osv.  Sedan ska vi planera helgen, på söndag åker vi med ridskolan på Pay & Jump, elin och jag rider samma häst, GULAN! :P Så det ska fixas osv på lördagen.

Ska ner och läsa boken igen.. Hörs!




Nikon D90 50mm 1.8


beställt lite saker



Fick barnbidraget idag och det menas att jag nyss beställt hem lite saker för 1.200 kr,

Någon som kan gissa vad det är?


Silver Moss ♥

Älskade ponny ♥

Saknar dig stort men du fick det bäst på detta sätt. Allt vi gjort tillsammans alla ute ritter, tävlingar, fast att det knappt blev några tävlingar så betyde det mycket förmig. Du var nog en uppfostraste snällaste ponny någon haft. Den lugnaste fast känsligaste. Så rolig att rida och den duktigaste. Jag har lärt mig så mycket av dig. Tack Sötnos för denna tid ♥




Fullt upp

Just nu är det fullt upp.

Hästen är jätte dålig tyvär.. Skolan tar mycket tid då det är snart skolavslutning.. Ska bada imorgon, så måste packa badkläder.. Rummet ser ut som helvete.. Och tankarna är fulla med saker...


Så vi hörs när allt lungar sig, dålig uppdatering..

Mobilblogg

Har nyss pluggat klart ute i solen, riktigt skönt. Nu blir det vila en stund :)

Skuulan

Hejsan, sitter i skolan och läser och tråkig bok, mina drömmars stad heter den. Efter skolan så drar jag hem och sätter näsan i so papper och pluggar. Måste också läsa denna dåliga bok på 290 sidor, en vecka på mig. Sedan ska hästen pysslas om också. Bäst att läsa, hörs när jag pluggat klart ute i solen hemma :)<3

Lördag och varmt väder

Hejhej, det var ett tag känns det som. Det är varmt ute och det blev ingen tävling för mig idag, men imorgon blir det så!

Idag har jag en del att göra, ska åka upp till hästen och hon ska bli lite pysslad. Sedan måste jag ut och fota i detta fina väder. Hoppas man hittar något fint att fota bara :)  Sedan ska rummet rensas om och fixas lite känns det som.
Och jag hoppas att jag kan få sola på altanen lite.

Dags att hoppa in i duschen då. Har 2 timmar på mig att duscha och städa rummet lite :)


Dålig uppdatering jag vet..

men jag har vissa andledningar, men nu är man ju ledig från skolan så har tid att blogga men annars har det varit fullt upp.

Och imorgon också, har en del att plugga på. Lördag och söndag är full med tävling som ridskolan håller i på Runsten gård. Där ställer jag upp som funktionär och fotograf så klart på sidan om.

Vi hörs, hade skrivit längre men datan dog så fick skriva om :)

Mer dans! ;D






The last song

Förut skrev jag om the last song filmen som kommer ut i snart. NU tog jag taget och beställde hem boken med engelska text för jag har problem med engelskan så det blir bra övning också. Och den kom idag!


Hoppas ni förstår varför jag inte uppdaterar så mycket, ponnyn mår inte så bra och det tar en del av energin. Sedan är det massor i skolan just nu, och det är svårt att gå i skolan att plugga så mycket när man har annat i tankarna.

Hörs efter helgen eller så ♥

Don't bring flowers

Kollar DH just nu, ska ta och fixa mig för sängen. Vi har inte hört något från hästen än mer än att de ska testa mer tester på blodprovet imorgon. Och jag hoppas vi kan åka och hälsa på henne imorgon.

Har tänkt mig att jag ska nog beställa hem dessa bilder bilder förstorade, vad tycker ni?


Nikon D90 50mm närbildslins 10+ 1+ 4+



Mycket på ett dygn

Igårkväll när syster kom till stallet såg inte mossan ut bra alls. hennes läpp hängde på sne, örat låg snett, hon hade ingen balans och hon "rullade" med ögonen, hon hade också feber. Vi fick åka till Uppsalas klenik som tog 1 och halv timme. Hon fick gå in i en isolerad box full av papper på marken, mossan har aldrig sett något konstigare förr. Vi fick reda på att det var något med nerverna att göra. Hon fick stå kvar över natten. Hon vi fick nu reda på att feber gått ner och hon äter, gott tecken. Men hon ska rönkas (?) nu i eftermiddag. Vi får hoppas på det bästa!


Silvermoss

Film när syster rider Mossan, inet det bästa kanske. Men bara en titt :)


Söndag

Så fint väder idag, ska ta kameran ut och fota en stund tror jag. Ska göra andra saker idag också.

Hjälpa mamma med trädgården, Plugga Praodagbok och eneglska, städa rummet (så stökigt) och äckligt. Sedan vill jag försöka fixa bloggen lite, om det blir som det vill. Vill göra det så mysigt som det kan bli i mitt rum också, det ser så tråkigt ut.

Familjen är påväg till bauhouse för att köpa ett par saker, vi gör om våran altan typ :P



RSS 2.0