idol - tankar

Sitter och ser på idol med mamma. Eller hon går mest runt och jag sittter vid datan, skulle igentligen plugga matte, men det går inte för det är något konstigt kapitel jag är på :S
Engelska har jag iallafall läst. Har inge mer att göra en att sitta här. Och ha mina onda tankar som inte gör så mycket nytta... Tror tyvär att det blir någon ändring i bloggen idag heller tyvär. Usch vad jag känner mig dum.. Men det är ju direkt mitt fel, men tjejen har fyllt upp med andra bloggar också.

Nu ska jag gå en sväng med hund och mamma... :)

lång text

Hejsan bloggen, sitter här med solen i ögonen. Inte skönt asså. Har prisis ätit lite mackaroner (?) och pratar med tjejen som gör bloggen på msn. Har fått sätt designen och den blir nog jätte bar när menyn kommer upp. Header var lite suddig men jag kan ju göra egen senare när jag orkar.
Slutade för en havtimme sen igentligen men jag gick hem efter första lektionen, Hade inge lust att abra stå upp emd huvudvärk och var super yr :s Gick hem och sov och har fortfarande ont i huvudet. Men ska sätta mig och plugga snart. Mamma är i stan eller stan och stan. Först fixade hon sina naglar, sen köpa uggs till mig ;D och snart ska hon nog storhandla i haninge eller något. Syster är ledig idag så hon sitter nere i sitt rum med 3 st till kompisar.

Veckans planer är nog lite smått goda.

Onsdag: Plugga syster rider
Torsdag: inge planerat
Fredag: Ska nog vara med joss tror jag.
Lördag: Fix för fest (i think)
Söndag: Minifest för mig mamma och kusin.

På söndag ska vi ha fest för mig mamma och kusinen för alla fyller år nästan samtidigt, så det blir nu på söndag alla firas, hoppas att det blir något bra man får, pengar tack :)!

Skulle vilja ha tid att fota något någon dag, hoppas på att någon ställer upp som modell. Nä nu fryser jag. Ska ta och slänga mig under täcket :P


Plugg

Godmorgon, som ni såg har inte min design ändrats ett dugg. Fick aldrig tag på henne igår, jag var ju borta osv. så vi skyller på mig, men designen får vänta tills den har lust och komma upp. Har inge brottom om man säger så.

När jag kommer hem, ska jag säga lite planering i helgen och idag efter skolan ska jag ta och rida och plugga massor!

muums

Kom hem nyss, förlåt att jag bara drog, men drog till stallet på sätt och vis. Kom hem nyss och sitter och äter middag. Blev pommes och korv :P Idol ses på tv också. Bättre kan det inte bli hemma!

Hoppas tjejen som gör mig design loggar in nu så hon kan fixa till allt. Hoppas det blir klart idag!!

Jag önskar mig 10 oktober



Fyller år snart :D!


Bi


Gammal sommar bild :)

Hello, Kom hem för en stund sen och satte i mig 3 hela mackor. Var super hungrig.
Har inge plugg förutom engelska som jag har då. Nu kom pappa hem, en timme för tidigt. aja han är vell välkommen.  Juste hoppas designen på bloggen blir klar idag :)  


kallt...

Gick upp gör ca 15 min sen. Usch ville inte gå upp hur det varma täcket. Kände att det var kallt i huset och när man kom ner så var brasan på, myyys!

Börjar bli sjuk också, nyser och hostar.. inte bra men ska ha bra med kläder på mig så hoppas jag på något bra.
Har inge spec i skolan i veckan bara origentering, idag blir det en skön dag tror jag, även att mitt humör är på 10 % av 100 %, bara ingen stör mig så kommer dom inte ha något med mihg att göra :P



One time /- mycket text en bild


Blev en redigerad bild på josefine, Gillar svart vit när man ser stora punkter i svart.


Sista inlägget idag och idag är det bara 12 dagar kvart tills jag fyller år, och imorgon en dag närmare. Har massor jag önskar mig, kan dra upp allt sen. Måste skriva ner allt så jag kommer ihåg också :P
Min blogg är säkert klar imorgon, hon hade antadligen inte så mycket tid idag eller det var mycket som måste ändras. Imorgon ska jag nog sitta med matte läxa. Juste provet jag hade idag i matte får jag imorgon ;) Något jag inte sa att jag har värsta utslagen eller något på mitt huvud/panna. Och det ger mig as dåligt humör och det gör piss ont. Ska till skolläkaren imorgon och kolla, hoppas det är bara acne/finnar. Men det gör hemskt ont..



Hoppas ni mår bättre :)<3

nothing to tell

hejsan, var ute en sväng och fotade en sväng med bilen med mamma förut men är tillbaks nu.
Min syster var och tävlade i helgen och dom hade räktat helt fel på våran kompis poäng, mamma räknar ut systers nu, hon det är helt fel det också, systers poäng skulle varit så mycket mer och mindre straff, uselt av domarna!!

Vart inga bra bilder :/ Men kanske kan bjuda på en misslyckad senare :) Ikväll blir bloggen ändrad tror jag och hoppas. Uppdatarar mer när jag vet :)<3


lediga dag



Hemma nu, hade prov sista lektionen och det gick vell bra. Min mamam visste inte ens att jag hade prov idag och hon har inte frågat något än, bryr hon sig typ inte eller? :P

Har inget för mig idag, inga läxor än vad jag vet så inget fick följa med hem heller. Inte ridning heller. Så sitter här och kollar tv istället. Ska försöka hitta på något roligt sen då.


Lektion

Sitter och väntar på att börja en lektion. Vaknade en halvtimme innan jag skulle gå imorse. Men allt gick bra iallafall. Ska börja nu. Hörs när jag kommer hem idag :)<3

Var beredd



Seriöst prat här och nu.

Min blogg ser ut som ett hel*ete och inget händer, Får se vad som händer här näst. Fast pratar med en tjej nu som ska få till min blogg, helt gratis. Hoppas hon fyller mina mål. :P
Hon är super snäll och ska fixa header också. Sen ska jag skriva planering osv. Vill försöka sätta fotograferingen lite mer frafmör och planera det. Men inga vill ställa upp och hjälpa mig men hoppas på att bar något stort någon dag :p (EGO)
Och idag så flyttades min nya soffa ut och ner till syster. Bestämde mig för att inte ha den så har ett ganska tomt rum just nu, men snart flyttas en säng in hit.

Men sen så hoppas jag på att få det riktigt bra nu. En ny start typ :P 


Så var beredd att min blogg kommer se ganska anorlunda nästa gång du kollar in :)

sista gången

Sitter här nu och äter kladdkaka, mums. Sista gången jag äter från denna tallrik här hemma iallafall, mamma köpte nya på ikea :/

Mitt internet fungerar fortfarande inte, och snart får jag krup. Ni får ju inga bilder :(!
Hoppas papap fixar det här snart, ska ta en sladd igenom hela huset för att jag ska få internet 24/7 och då behöver pappa en kran som kan lyfta upp han.

Ska iväg snart och rida. :)

Vilo dag

Godmorgon, är super trött och sliten kan man nog säga. Satt uppe oc kolla på värsta monster filmen igår kväll till 01.10 Så vi somnade 01.30 eller något senare.
Hade super kul på kvällen iallafall :P

Sitter och kollar på tv nu iallafall. Joss var tvungen att dra hem för det var typ massa med papper och skulle fixa. Syster sover fortfarande och mamma och pappa är i stan på ikea vad jag vet. Händer inget spec idag, ska ta och vila och tönka lite på matte, har prov imorgon. Nä ska ta och vila vidare.

hörs sen vad som händer :)

Shoppsuget


Foto: [Jag]

Hejsan, är tillbaks från invigningen. Allt var skit typ. Fick inga bra bilder tyvär :/ Skulle tagit med andra objektivet, man lär sig. Ikväll sover joss över. Det känns skönt att känna att inga läxor ska vara klara nästa vecka som jag har, förutom prov i matte på måndag. Fixar det om jag inte gör slarvfel.

Är super shoppsugen, har barnbidraget på kontot men det ska jag spara så måste klara mig nu utan direkt nya kläder. Sen är jag skyldig mamma lite pengar men hon får vänta :P


Kladdkaka

Hejsan :) Sitte rpå bärbara igen. Orkade inte gå upp bara för att ta med en bild på bloggen (förlåt)

Har nyss bakat kladdkaka och vispat grädde. Tar några foton sen :)
Ska med syster sen och kolla på E.M.D dom spelar på våran nya väg påväg till våran stad nynäshamn. Pappa har ju hjälp till med vägen han och hans jobb. :P Tar med kameran och fotar. Hörs när jag kommer hem :)

Josefine

Här får ni en bild. Internet fungerar än så länge :)


Foto: Jag Fpettersson.blogg.se | Modell: Josefine


Lördag 26 september

Godmorgon, Förlåt för den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp. Har hela denna dag på mig att ersätta den dåliga tiden. Min stastik har ju gått ner också. :/

Ska försöka få igång mitt internet uppe så skriver jag igen :)

Bad so bad

Hej och jag vet att jag är dålig. men har besök som jag senast såg i sommras och då får man vara trevlig. Dom åker hem senare ikväll så då får ni mer bilder. Hoppas på att jag kan fixa bloggen i helgen och internet inte är så taskig. Tänkte bara säga hej. Ska ta något och äta nu :)

plugga

kom hem för en stund sen. Ska börja plugga tills gotlänningana kommer :)

hör av mig sen<3

Mobil blogg

Har slöjd, har 2 lektioner kvar :) HANA ÄR BÄST :-D:P

Life goes on


Foto: Jag (Fpettersson) | Modell: Josefine (josefine jähle)

Hejsan ska bara lägga in en medans det värkligen fungerar. En bild från idag. Det blåste värkligen storm :)

förlåt

Förlåt, mitt internet dog igen :( ska försöka senare men ska fortsätta plugga nu och kolla massor av olika saker på datan. Sen kan ni få en bild om det fungerar.

Skriver när det är igång igen :)<3

Juste min lilla vän viktor ringde för en stund sen. Dom kommer ner imorgon kväll och ska bo här hos oss. På fredag åker hans familj på begravning och han stannar kvar hela fredagen så vi får se om han följer med till skolan för jag har ju prov men hoppas det fungerar iallafall :) juste han är as lik en kille i min klass xP

fup

Vill inte säga vad rubriken står av men något ritkigt dåligt. Som att mitt internet inte fungerar på min data! pappa försöker fixa för han behöver bilder till jobbet och mina bilder vill jag ha in!

hahahah nu funkar det :D!

skoolan

Onsdag idag, och ingen vanlig dag då. Börjar 10 över 9, super skönt. Fick sova ut och så.

Idag ska jag vara med joss efter och ni vet vad som händer :) Ni ska bilder senare ikväll när vi är klara och fotat.
Ska borsta tänderna nu och fixa mig :)<3

dålig uppdatering igen...

Hejsanhejsan, har suttit och pluggat men nu går sytrar i jeans på tv och har aldrig sett den filmen, bara på slutet men so what :P Ute ritten gick bra. Länge sen jag red en stor häst så stegn var svåra att sätta sig in i men det vart bra senare.
Kvällen gick åt att plugga, har inte duschat, ska göra det senare. Men är nästan säker på att jag kommer gå igenom denna vecka super bra. Min internet har sunkat hela dagen :( sitter på bärbara just nu och det är inge bilder till inlägget då :/<3

tråkig dag

Tjenare, om ca 30 min, måste hinna byta om också och göra mig på bra humör. Har varit världens segaste dag asså. Sen måste jag hem och plugga. vi hörs :)

frukost

Godmorgon bloggen. Sitter med handuk på huvudet eller runt om mig, Fick damp på håret så jag duschade hela håret :P ska fixa det igen snart. men först ska jag äta frukost. vi hörs när jag kommer hem :)<3

Skolfoto = uusch

Ska lägga mig snart och sova *stolt* Ska bara ta av mig mitt armband och min tomtemössa :P fråga inte
Ta fram kläder tills imorgon, känns som jag inte har något att ha på mig men hittar nog något bra.
Hana hade tydligen fått skolfotot så hon skicade ett mms till mig och jag sitter som en kråcka (?) Haha har sån himla krokrygg så ingen behöver mobba mig, av alla i hela nynäs som kommer se dessa bilder.

Nä ska ta och lägga mig nu, har inge spec att säga utan bjuder på en bild :)


My dog and me :)
Inge spec bild men det ble denna ;)


Dålig updatering.

Vet ni att idag är det 19 dagar tills jag fyller år :D!

Thats true, Men hejsan :P Har inte gjort så spec mycket, har bara varit i stallet och fixat med möte osv.
Det är därför för den dåliga uppdateringen. Ska gå och plugga snart och vill somna 22.00 ikväll hällst för jag är så himla trött på morgonen. Tänkte bara uppdatera lite.

Juste på Onsdag har jag värkligen hoppats på att det blir lite modell och poträtt bilder med josefine. Och någon dag måste jag få hinna uppdatera min blogg och fixa den. För en viss tjej som kan hjälpa mig svara inte :/

Imorgon får jag cykla ner till stallet igen för jag ska rida ut på flerren med marika och Totte. men det är klockan 17.00 :)


(Inte redigerad) Gillar hur fölet stegrar med ryggen. riktigt cool bild :)


I cry


Foto: Jag
Modell: Föl från lojsta hed

Älskar att vara på lojsta och fota fölen. I somras var jag där 1 gång, 2 gången hitta vi bara en mamma och föl och vi var där en gång på påsken också. Sötaste så man börjar gråta. Och nyfikna på kameran och blir skygga av hur det låter från kameran.

Nog med det så tänkte jag skriva ett inlägg innan jag somnar till. Imorgon är det skola så klart och har massor av plugg som jag måste göra. men imorgon när jag kommer hem ska direkt iväg och rida. Har ju bara Svenska jag måste göra igentiligen :P


Funderar på mat

Idag är man ju ensam hemma så man måste komma på mat.

Det svåraste, finns inge man kan äta.

Har inte fixat något med bloggen alls idag heller, har ju städat och suttit vid datan (a) Måste ju plugga lite också. och fixa mat då. sen om jag får tid ska jag försöka ändra fäger osv.
Juste familjen är påväg hem, Dom är ca 18.30 i stallet :)
och joss får vi se hur det blir hon skulle oxå fxa lite hemma osv.


hungriga? :)

Här får ni äta en bit av mina bilder :)



Skrämer vi er? :)

Vi ♥ slutartid



Skor




man ser nog inte så bra, men hoppas ni blir nöjda :)

soon

Hejsan, har kollar in mycket nu på andra bloggar. Kanske skulle jag skriva något också :)

Har inte hört så mycket från joss än men det blir nog något senare, Jag måste städa rummet också och sen ska ni få bilder. Kameran laddar för fullt och tänkte städa medans om det okej för Anonym som undrade när skorna kommer upp på bild. :)

Nu ska rummet bli fint. :)<3

ensam hemma,

Hejsan :) Vaknade ganska tidigt men är fortfarande trött. Igår kom joss och vi var till ca 23.30.
Vi fotade lite ute och fick till super coola bilder ni ska få se senare.

Är ensam hemma idag, familj är och tävlar som vanligt. Skriver jag inte så vaje helg?. haha
Så jag och joss ska fota lite och plugga. Det är super fint väder ute också. så ska testa reflexskärmen :D
Annars måste vi plugga No och svenska tror jag. Hon har lite matte, för hon har prov imorgon och jag har det på tisdag :)

Ska fixa bloggen om jag fixar det också :)

Lemon three

Sitter och sväljer godis :) och väntar på sötnosen ska komma. Hon är nog påväg hit snart, väntar på sms.
Hon ska se min header, sen ska jag fixa och ändra färger på bloggen men det blir imorgon, är hemma ensam då :)
Juste hittade en blivande vinterjacka idag, en boomerang modellen alexandra. Ubersnygg


it´s all about shose

hellu, sitter på rummet nu och väntar på lite mat tror jag. Blir något kött och potatis.

Kom hem vid ca 12 tiden från länna hittade på skorna på länne sport, vart ett par gympaskor för hela bundent, ett par jag kan ha och gå i och andra till gymnastiken :P Ni får bilder senare ikväll. Ska nog iväg till ett ställe och fota mysiga bilder. men får se om det blir så. måste ju gå ensam dit ;/

nu blir det mat :D!

Mot länna

Sitter i sägen, med blött hår och kläder på. Drar in till länna för att kolla skor med mamma. ska nog titta på ett par svarta uggs och gypa skor. Får se vad jag hittar.

Ska fixa mig lite nu så ses vi senare :)<3


natti,

Sådär, har suttit och gjort en ny header, vart as bra. Men den passar inte in så bra i bloggen. Men det ska jag fixa imorgon. Ska även städa mitt rum imorgon också, är så himla skitigt. Ska in och kolla skor imorgon. Gjorde det inte idag för mamma  och pappa skulle hinna se på sin bio i byn.

Ska ta bort smink nu, hörs imorgon :)<3


Foto:Jag
Modell: humla
kamera: Nikon d60 med 50-200 mm

skillad på halv år? - JA!

Kolla in bilderna, det är sen mars, (plus) jag är värkligen omgjord på den första bilden!
Tycker ni att det är skillnad?

-mars


-Idag



mys i rummet just nu - data på tv'n :)

bästevän♥


ridningsdax ;D

Egen data nu ;)!

Tjenare, sitter och tittar på tv med farbror, mamma och pappa är på bio, och syster hos bells. Får vell sitta här hela kvällen och göra inget. inne sittandet tar kol på mig :(!

Har egen data nu, men batteriet är slut på musen och tangentbordet så ska fixa det snart men tänkte upptadera lite, och sen när jag har det så ska ni få en bildbomb.
Får se när det händer. Ska fortästta och roa mig med farbror nu :)<3

Home

Nu är jag hemma, och typ nyss hem och satt mig direkt här vid datan och tv. Mtv video music awards är :)
super bra, men det är typ as långt. Får sätta mig senare eller imorogn kanske och plugga, det behövs lite. Men när mamma kommer hem vid 4 så åker vi till länna och ska kolla skor, gympa skor till gympa och vanliga skor bara :) Hoppasjag hittar något :)<3

Ska spela lite farmville nu :p

mornii

Hejsan :P Sitter vid datan fast endå så borde jag inte, vaknade faktiskt 5 över 7. och fick krup och packa mina saker till gympan och kläder på så drog jag ner. på en kvart är jag nästan klar, hoppsan det visste inte jag om mig :P
Slutar ca 14.00 idag så drar hem och sover tror jag, är super trött, kanske därför jag sov förlänge även hade jag alarm och stängde av -_-

Måste fixa mig!

17 september

Härmar joss lite, med rubriken. Sitter nu med mamma pappa och farbror vid tv'n. Som vanligt är jag isolerad och inte varit ute på länge. får krupp. men joss ska ju alltid bort. Imorgon efter typ skolan ska hon någonstands på något landställe med sin grupp. Kul? ensam hela helgen :/ Någon som vill göra något? :P
Får vell sitta och pilla med bloggen om pappa fixat sladd.

Nu ska jag ta och sätta mig på rummet och städa lite :)<3


klarar inte mer

Sitter nere och väntar på mat nu, pappa står i köket och klagar lite wok. Hämtade mina saker förut. har kolla in lite. har plackat undan det nu :) Min farbror kommer till byn ikväll han ska över till fastlandet och göra något.

pappa har inte köpt den där kabeln än, så ingen egen data och det menas inga bilder hoppas han förstår det snart! och är så himla upptagen, men har endå inget att göra, familj gnäller gör det, gör det gör det, han härmade att jag skrev så (så störande) Nä får ta och fixa lite nu ! :)


musikläxa

Tjenare, sitter här framför tv´n med mamma och gör min musikläxa. man ska skriva om en låt och lite om den osv. Fattar inget, man ska välja bland olika baser eller något.

Kännes som en bra dag, men skolan idag är så himla lång. Men sista lektionen är typ plugglektion så då sätter jag mig med lite saker. Så slipper jag ta med det hem. Efter skolan åker jag och mamma och hämtar mina saker på tobaksaffären :D! 

Snart är det helg också, och det menas att ska fota joss heeela söndagen :D!
det är super fint väder idag också, får se vad som händer idag efter skolan. Har ingen idé faktiskt. men det får vi se, ska nog ta och vila :)<3


älskar bilden :)!

Martin Stenmarck - tusen nålar

Sjuk bra låt :) aldrig lyssnat på martin stenmarck så mycket. men nu :)!


kvällen värst

hejhej, hemma nu. Var nere på stan och var sällskap till syster när hon sola. solade jag lite med också, men bara lite faktiskt :)

Idag när jag kom hem kom mamma med en lapp i handen. Mina saker från tvspelsweb har kommit :D!
Ska hämta det imorgon efter skolan, guud så jag är spänd! Mina saker jag beställde är:
Close-Up +1 filter 52 mm
Close-Up +4 filter 52 mm
Close-Up +10 filter 52 mm
Reflexskärm Guld & Silver 80 cm

Nu är det kväll och varje kväll får jag typ black out, kommer inte ihåg något och glömmer allt jag har i skolan och allt. Super skumt, och något mer som är skumt är nya programet kändisdjungeln (?) så skumt program :P


Sovmorgon

Goodmorgon :) Vaknade halv 8 och tänkte kan vell gå upp nu, börjar klockan 9 idag, men känns som jag kan sova flera timmar till, har ont i halsen och det kände jag igår kväll också, ska göra lite te så hoppas jag blir lite bättre.

Idag ska jag och joss rida på moss :) ska bli lite hopp, får se om joss vågar kanske rida över något litet skutt, men det får vi se :)

(har inga bilder) min data är urplockad och ska sättas in i mitt rum men det ska vi göra idag.


Matte skrivs... :(

Hello :), är på halv bra humör idag, det ar varit fint väder men är super trött och har gäspat heeela dagen, usch!

sitter och pluggar matte, fast är inget måste men skönt om man är klar med läxan som är nästa vecka för det kom jag på nu :) Sen har jag inget mer med mgi hem för No är i våran No sal, och No hade vi inte idag, svenska kan jag göra imorgon och hela veckan och nästa, vi ska skriva om en novell. Kul? Kanske det :)

Ska ta och fixa en header när jag är klart med detta tror jag :) Sen ska jag kanske få hjälp av en bra tjej som kan hjälpa mig lite! 


Äntligen en bild - en dag försent


saknat mina bilder? - bells du ska få se bilder någon fin dag :)<3

Jobbbig kväll 3 ord - Orkar inte mer!
usch ahtar skolan. värsta jag vet. Kan vi åka på semester familjen?. Som om vi inet gjorde det i vintras men endå! I evckan blir dte mycke skola som vanligt. Har Matte läxa som ligger i skolan. Redovisning på So som ska redovisas imorgon och alla är typ orliga, så lägg in det över på mig tjejer. Är ganska lugn. Ville bara lära in mig lite så blir det bra. Ska lära mig tänkta positivt. Juste i veckan ska jag beställa reflexskärm ♥ Då blir det mycket foto vid toröstenstrand.


Update: Reflexskärm är beställd och närbilsfilter också :)<3


Veterinären (?)

Hejsan, något jag glömde säga igår att jag drog till veterinären med mossan vid halv 2 tiden. Vi hade tid där gför hon skulle vacineras (?) herregud vad olika ord, och sen så skulle dom kolla hennes tänder också :) Det gick bra iallafall. Missa lite av fridrotten med jaja. och något som jag värkligen letar efter är min tandställning till mina tänder. Mina tänder har flyttat på sig nu också (inte bra)
usch har inte bra att blogga om så måste leta vidare också. sätta ihop något att ha på mig imorgon också. Finns inget att ha :O!

TröttTröttTrött

Oj, många T'n :)

Resultatet idag på tävlingen, så kom jag någonstands i mitten. min bästa riktiga dressyr och det går bara bätter och bättre.Ska börja åka ut och tävla dressyr nu i höst. Kulkul. Sitter hemma och gör inget. Detta vädret gör så att man värkligen blir trött. har nog tagit 10 min att skriva detta för mig :p
Imorgon är det skola som vanligt.

:)<3

Chill out

Hemma från tävlingen, resutlatet tar vi upp senare :)

Har kommir ut ur duschen och ska ta en promis med hunden. Kvällen ska jag bara vila och sånt. Imorgon ska vi ha fridrott på skolan elelr vi drar någonstands där ala ska vara med (puuh) kommer aldrig orka :/








Tävling imorgon

Hejsanhejsan, har varit social idag iallafall. bec och jag drog och köpe cola sen var vi ute en sväng. Men kom hem vid någon tid. Sen har vi suttit och kollat olika tv program på min tv som inte har några kanaler alls typ. Men det blir bättre sen :)

Imorgon ska jag tävla så måste packa och fixa lite. ska åka till stallet vid 10 tiden, så tidigt i sängen behövs inte tror jag. men ska packa. Har inte gjorts än :P Men vi ses imorgon när jag är hemma från stallet :)<3

Middag med axlund


En bra bild :)

Mami ropa nyss att det är mat, axludn är här :)<3 Hörs ikväll

Fina bilder

Hejsan, är hemma nu. Träningen för amanda gick jätte bra tycker jag och hon är nöjd. Fick ett par riktigt fina bilder ska bara ladda in dom på datan så ska jag bjuda :)
Men Först ska jag hoppa in i duschen och känna mig lite fäsch, sen måste jag också packa ikväll och städa rummet lite :( Jag som inte har gjort ett skit alla dagar så har jag inte kommit på att göra det. men får ta och göra det sen då :)<3


Till ryttarstadion (?)

Åker med iallafall. mamma ville det för vi ska äta där inne och det är fint väder så ska passa på att vara ute och blabla. Tar med nya objetivet och fotar :D!

Kameran laddar och väska ska packas hörs senare :)<3


Vart inte klar igår :/

Godmorgon, gick upp tidgt idag, kunde inte sova :S

Idag blir man ensam hemma tror jag mamma pappa och syster ska iväg och träna på ryttis (ryttarstation) Får jag aldrig träna? - Svar nej :P
Så okmmer vell få inet på något med min bästevän kameran och göra något. är as sugen på att fota proträtt men ingen ställer upp?, eller jo men vill ha en reflexskärm - Men vilken färg ska jag beställa tycker ni - vad är bäst? :)

Super fint väder också lix. Kanske tar ner hunden till nixta och fotar lite :) Se måste bloggen fixas lite, hann inte göra så mycket  :P

Låten <3

Nu får ni en låt som är as bra medans jag fixar bloggen, så vad tycks om den än? :)



Enda sen jag hörde denna låt på idol, så har jag kyssnat på den :) Calle som sjöng den as bra på idol.





Sen den riktiga med Cher - Walking In Memphis

Start på hösten

I helgen tänkte jag starta tidigt med hösten :P Ska fixa om sidan på nytt, ska ändra fäger och göra ny header. Men det kanske bara är ett kanske. Ska ut och fota till lite. Löven har fallit på tomten :)
Har fått massor av foto iér till hösten osv. Så hösten kommer nog bli allt bar och jag startar den redan nu :)<3


Hejdå till sommaren :)

Hemma

hejsan, idag blev jag hemma, känner att jag börjar nästan bli lite sjuk och är trött och vill bara gå och sova. har duschat och ska vila en stund. sen sa mamma att jag måste göra lite för jag är hemma. det får vi se :)
Jossan var ju sjuk igår så det blir vell samma för mig. men sen blir det ju helg eller det är ju det nu :)

Nu vart det bara massor av text. Vi hörs :)<3

sovit

Somnade efter middag tror jag det var och vet inte alls hur länge jag sov, men kom upp till klockan 20,00 då jag kollade på idol och gjorde lite engelska. Imorgon måste mina So papper in endå och vet inet alls hur jag gör. Skolan skrivare funkar inte eller så har dom inte programet som jag skrivit i. men just nu är jag så pigg för jag sovit, vad ska jag hitta på?. Det vart inge fotning det han att bli mörk ute :/ Hoppas jag kan fota joss imorgon lite. Om det nu blir så. Är fortfarande häning så ska ligga framför tv tills jag kan sova igen :)<3

Hoppas ni får det bättre än mig :)<3

sov dags

Yråkiga dag säger jag bara. Har kollat på idol idag, med några stycken av syster kompisar. Annars har jag bara suttit och skrivit juh. Men nu blir det sägen som vanligt. Har sovmorgon imorgon till kvart över nio. Skönt. Har ingen musik lixom. Men har läxa ist men den ska in nästa torsdag som tur är, för glömde den i skolan.

Godnatt :)<3


Mirr rum hur det blev om gjord i sommras, så här ser det inte ut nu faktiskt :)

Pratar med joss

Hejsan, pratar med joss i telefon. Han har varit någonstands, vet ej. Hon drog vid 17.45 typ. Har suttit annars hela kvällen och pluggat. Har massor av So att göra, hatarhatar asså! Har värkligen bloggtorka, Skriver inget mer än läxor osv. Aja vi får se hur det blir om det fortsätter hela nästa vecka kanske tar jag ner bloggen? :)
Får inte tid att fota heller. Ååh vad jag vill springa ut men nu ska jag skriva massor av text på datan :/<3

Läsa tidningar

Hejsan, nu är jag hemma Från badet, puuh vad jobbit det var, usch.  Ska lägga fram liet saker s ska jag och Joss ner på stan till hennes firsör, hon ska klippa sig och jag följer med för ska läsa deras bra tidingar ;)<3


Åååh

Just nu är jag super trött och seg. Har kollat tv med några och tagit lungt. Men nu sitter jag här. Gjorde lite läxa förut men kan göras imorgon också. Imorgon ska vi bada med klassen och jag orkar inte. men lovade Joss så måste vell :/ har värkligen fullt upp i veckan. och när veckan är över är allt hemsk över hoppas jag om det inte kommer mer nästa vecka. Träningen gick bra för marika idag. Nöjd som vanligt. Men nu måste jag hoppa in i min sköna säng och kolla lite tv iallafall :)<3


Vart något fel när jag fotade men kolla vad cool det vart

P.s inga roliga bilder att bjuda på :/

Kallmorgon=Mjukiskläder

Godmorgon, sitter här och frussar. Hela jag är iskall känner jag. Varit så kallt i hela huset inatt, så därför blir det mjukiskläder i skolan. Laddar mp3 just nu också. så får lite ny musik i mig, som jag la din då. Dagen idag är att strassa från skolan. Hem  byta om ta med några äpplen (kom ihåg) och dra till stallet. Ska rida för marika kvart över 4 och lsutar 20 över 3.

Hörs senare ;)<3


En av dom endaste bar bilderna :)


Stallet

Hejsan, har ätit lite nu och nu ska jag dra till stallet. Ska rida till gymnasuimet och rida på en stor äng där. Härligt asså :D!
As skötn väder ute här också. Ibland älskar jag livet okm jag på när jag var påbäg hem. Allt är så bra. flum dag med joss skolan är bra eller lite mycket läxor (men överlever) Allt går bra i stallet och med vänner. Allt är perfa :D! Nu blev det långt inlägg här. Vi hörs senare :)<3


Hjärta Nikon D60♥

7 september

Godmorgon alla. Idag är det en jag jag kommer vara supertrött. har ju slitit så mycket i helgen kan man ju säga (eller inte) Slutar halv 3 idag och är hemma efter och ska plugga lite osv tror jag. Har lite So och matte som måste göras. Nu blri dte frulle :)<3


As fin bild jag fotade med mitt nya objektiv :D!

jennifers

hejsan, dålig uppdatering i helgen va?. Det blir ändringar på det i veckan hoppas jag. Har suttit hela kvällen nästan och gjort en design till jennifer (vän) men den blev inte så jätte bar men hoppas hon blir nöjd när hon ser den. Snart blir det sägen för måste sova och få min sömn. Nytt rum är det u också. men har inte flyttat in datan till rummet än. det blir senare :)<3


(besök här)

Soffa och tv

Hejsan, jag kom hem vid ca 16.00 tiden, och satt igång med min soffa det var massor av skit på den men nu är den som ny efter en timmes jobb. Ska fota bilder senare. I stan hämtade vi först soffan senare så drog vi till heron city för att kolla data väska till sysers nya data fårn skolan. Hittade ingen på hela kungens kurva elelr något allt. fast där imellan åt vi inne på heron och sen hämtade vi ett stort packet hos våra kompisar elelr vad man ska säga och där i var en platttv till mig ;D Så nu ska jag plocka in datan till tv osv. Mycket på gång :)<3

B-vän


Bild från min nya bästavän :)

Hejsan, snart eller om en halvtimme drar jag mot tumba för att komma hem emd en ny soffa senare :)<3
Nu har jag brottom  (stressstressstress) Hörs senare :)<3

Godnatta :)

Hejsan alla nya läsare (eller gammla som hittat hit)

Idag har jag fått så mucket mer besökare. Men det är inte mycket eller så.
Header gjorde nog sitt jobb iallafall nu ikväll. Sitter och pratar med Josefine på msn. Vi skulle fota imorgon, men jag ska åka och kolla på soffa i tumba till mitt rum. sen saknas bara Tv.

Ikväll har marika varit här men hon drog för någon stund sen. Syster sitter nere och kollar på spy kids med några 2 killar och issa. Ska nog gå ner och sätta mig efter jag stängt ner min data. Imorgon bitti bjuder jag på bilder från dagens fotorunda. Missa inte härliga bilder :D!

look ;)

Black eyed peas

idag har jag gjort:

*Städat rummet (bord,säng golvet, smutsigtvätt)
*Varit ute med hunden
*Fotat super fina bilder (får ni se imorgon)
*Fixat header.
*Tagit bort gammalt nagellack, och ska på nytt imorgon.
*Ny musik på mp3.

Det var allt idag iallafall :)


Black eyed peas - I gotta feeling 
Spelas högt hemma :)

Vilken ser bäst ut? :)

Har 2 st headers som ser bar ut, men vilken blir det?, Hjälp ropas ut :)

1:A

2:A


Tror det blir 1:a eller vad tycker ni. 1an gjorde jag nyss nästan. 2an för några dagar sen (vacka)

Min blogg är konstig :S

Hejsan, fick igång datan. Proppen på övervåningen hade bara gått :P

Saken är att min blogg är super komstig, jag ser inet nya obejekt och sånt. Som komentarer osv :S

vet någon felet?

Ingen data :/

hejhej, har inte kommit så långt med header än för min data har dött eller den startar inte. pappa ska fixa när han kommer hem från stallet och han är typ hemma 3-4 tiden. Då sätter jag igång. För nu sitter jag på systers data och på denna har jag inge bilder eller program.
Hörs senare :)<3

Kläder :P

Rubriken fick heta kläder igen :P

Eller hej först då, Kom hem från joss nyss kan man säga. Åkte taxi hem med familjen som har varit hos familj axlund hela kvällen. Jag och joss var hemma från stan ca 20,00 då vi kom hem till henne och åt tacos hos henne. mums :)
Kom hem med en kofta bara. Inte kul man kan man säga. men kul hade vi. Snacka om flum dag :)
 
Just nu datan sen imorgon är jag ensam lång stund elelr kort. familj åker på tävling vet jag. Ska då typ gå ut med hunden på lång promis, sskönt! Desutom får jag ta en runda med kameran i stan. eller närheten. Och sätta mig tillsammas med den och umgås. I have miss u. 

Det var det. imorgon kommer bilder på koftan :) 

Kläderkläder

Hejsan, hemma från stallet och tar mig till duschen snart. Sköntskönt. Ville berätta att min header kommer komma upp i helgen allafall. Har skapat lite inspration nu så vill bara fota lite också. sen dras det igång på lördag/söndag och på måndag kan jag nästan lova att min header är klart :)

Just nu tänker jag bara på kläder. Jag och joss tar halv 3 tåget in. slutar 2 kan man säga så vi tar tåget nästan på dirren eller så. Måste ju byta om och fräsha sig efter gympan (sista lektion)


Tittade på denna på våran musik idag, titta dansen? Haha men den är från?.. 1989 :P

Inspration till 100 %

Hjesna bloggen :) Idag känner jag mig på topp, super faktiskt. Och Imorgon är mina kamera hemma igen och helgen blir spexad med foton. Har massor av idér, Pga att jag hittat super fina bilder på 2 dagar som gett mig as bra inspration (?)
och imorgon efter skolan så drar jag och josefine in till stan för att shoppa lite eller mycket :D
desutom har jossan fått tillbaks sin lilla mobil elelr nä hon har fått en ny super snygg.

har städat rummet lite nu men nu ska det faktiskt dra sig till stallet och göra lite små saker :)


Riktigt het på min hund :)


Dusch kom till mig!

Usch min dusch, Haha det rimma iallafall :)

Hejsan Bloggen. Sitter hemma nu. Kom hem från stallet för en halvtimme sen, tog han om dompis som var riktigt envis idag på konstigt sätt. Ska planera någon dag med elise då vi ska bada henne innan nästa söndag för då tävlar lilla elise på sötan. (Mycket häst det blev nu)

Annars för min del var jag emd joss efter skolan gjorde typ inget, konsigt? -ja för vi brukar alltid använda kameran. Miss u min älskling :) I skolan har det varit usel dag, är trött och seg i hela kroppen har ont i nacken nu kände jag, Kommer på att där har jag ont hela tiden :/ Får ta min energi och dra mig till dusch och säng snart.

Hoppas ni får bra dagar :)


Inge bra skärpa men det blev en på josefine :)

Header på gång

Kan säga att ni kommer få en header på fredag kväll kan man säga. Väntar tills min kamera kommer hem bara :)<3

1 september

idag är det 1 september, och ddet innebär att hana fyller år om 10 dagar och vem fyller inte år om 10 dagar och 1 månad dåda? :) Jag :P

Sitter här och hostar och känner mig halft bra. Har fixat håret och ska faktiskt måla mina naglar nu, Det ser riktigt kallt ute idag. Det var det igår också men idag känns kallare. Sitter ensam här nere också så kanske känns så?

En vecka utan min kamera :( Den åkte idag men har ju bilder på datan jag kan visa som är från sommaren.
Senare idga komemr en header upp iallafall. När jag är hemma från skolan då. Slutar 20 över 3. och det är inte hemskt, hemskt är att man slutar kvart i 4 på torsdagar!

Nu ska jag måla naglarna

RSS 2.0