Hemma i sköna nynäs

Tror jag aldrig längtat så mycket hem till sin egna säng, ska bara slänga mig in i sängen snart.

Vi kom hem vid 17.30 tiden och vi gjorde lunch påengång, kusin kom när precis ätit klart. Vi bygge upp studsmattan och vi varit på nixta och tagit ett kvällsdopp, inte så kallt som jag trodde att det skulle vara! Marika kom också och vi bygge upp "råttans" nya bur vi köpte på ÖoB, värsta coola med utbyggnad och allt :P


Imorgon blir det sol på nixta med några vänner, vet inte alls när jag drar ner tyvär. Men tror inte att det ska bli jätte bar väder heller så får se vad som händer imorgon! Rummet står med kläder överallt och jag har inge lust nu med det så det får vänta tills imorgon. Ska packa upp väskan osv.

Nu blir det sängen, bildlöst inlägg :(


Hemma igen!

Kom hem till huset för en stund sedan. Allt gick riktigt bra, hästan var fin och vi tyckte om den, men jag har mina kommentarer om man säger så. Något jag inte gillade men syster fastnade för den :)!

Inga bilder från idag tyvär, och imorgon åker vi hem. Är hemma vid 18.00 tiden, och som jag förstår kommer det åska påvägen dit med båt och hela köret, inte så kul! Ska ladda ihop med bok, musik och ett plock.
Som ni kanske förstår att det inte blivit någon fotografering på mig till headern så vi får se hur det blir med det, kanske sätter ihop något senare.

En sak jag har funderat på är att börja med dagens outfit, kanske något mer spännade och om man startar det som en rutin nu på lovet så fortsätter det ju sen. Sen är det kul att kolla tillbaks på vad man haft på sig genom alla år :p   Ska ta en tur på studsmattan nu ;)




Tisdag 29 juni

Snart börjar juli, det kommer hända en del nu i juli tror jag. Vi ska åka till Falkenberg, provrida en del hästar, Åka ut med båten, Kusin är här en stund. Och det kommer rulla på.. Och sommaren är snart över.

Men inga sura miner, ska snart ta och lägga mig ute i solen och njuta av sista tiden här. Ska hoppa studsmatta, kanske klippa gräset. Vid 14.30 tiden åker vi in till Visby för att göra lite saker sen åker vi mot othem om någon vet vart det ligger.


Foto: jag Modell: Amanda [syster]  |  Nikon D90 50mm 1.8


Min blogg håller på och dampa detta inlägg skulle komma ut för en timme sedan!


Dövarmt och dags för sova

Håller på att dränkas i svett, typ.

Känns som jag blivit duktig på att hålla igång mig, har blivit en liten jogging runda idag och minst 10 minuter på studsmattan, bra motion kan jag säga. Nästan helt död efter! Imorgon blir det en runda och ska nog klippa gräsmattan också, Hoppas jag får liten peng för det!

Som jag skrev förut ska vi åka och provrida en häst imorgon, lite spännade eftersom det är något helt annat att sitta på storhäst. Tur att man ridit på ridskolan och ridit lite storhästar iallfall.

Vi höres imorgon!

sneek peak


Nikon D90 50mm 1.8

Var ute och fotade syster för någon timme sedan, en lite tjuvtitt men ni får se mer när vi kommer hem till datorn i nynäshamn. Har ju inget redigerings program att använda och ni ska ju inte få se amatör bilder, nä skoja men endå :)!

Ska sätta mig och äta grillat kött med potatis. Imorgon blir det av till stan igen för att provrida en häst faktiskt och göra lite småsaker.


Nytt från idag

 

Nät topp för 199 kr på bikbok



Gladitors skor 349 kr dinsko

 
Eyliner 90 kr Ögonbrynspenna 40 kr ögonskugga 30 kr |  Ansiktsmask 13 kr st. Delar med syster


Tub BH  2 för 99kr  Bikbok, delar med syster


Blå himel och solnedgång

Go' kväll

Efter middagen gick familj ut på promenad, jag tog ett dopp i vattnet och syster plockade stenar. Lite små mysigt sådär. Tänkte kanske ta mig en jogging tur snart och ta en imorgon bitti också, Måste komma igång nu!

Har inte fotat något idag men finns inte så mycket att fota tyvär. Imorgon ska jag ta syster ner till bodarna och fota lite. Men först ska vi in till visby för att kolla lite i affärer tror jag! Känns att jag ska fylla på sminkväskan lite och kanske tillochmed köpa en ny sminkväska!



Här pratar vi om mitt i sekunden!


När jag kommer hem

Har skrivit en lista på vad som ska göras när jag kommer hem från ö'n

• Instrallera nya program på datan som jag hittat
• Förnya och rensa Gaderoben
• Planera inlägg i bloggen
• Fixa lite saker till bloggen så som designen
• Diskutera om pengar för Garage jobbet
• Tjäna pengar så det bara rullar in
• Njuta av sommaren, "sommaren är kort"




Love to you


Video från igår



Ta det med en nypa salt, min röst låter hemsk :P


Söndag morgon

Strålande sol är i klintehamn, känns inte så speciellt varmt men det blir nog varmare snart. Ska nog bara ligga ute i solen idag, är sugen på att ta cykeln och köpa en tidning. Har ett års gamla tidningar här men de duger nog. Har boken som ska läsas också :) 

Men först ska jag hoppa in i duschen en stund. Kanske städa rummet, det skulle behövas. Har fått ett arbete av mamma och pappa också. Ska rensa våra buskar vid slutet av tomten, massor av "ängstrån" där så det ska bort. Men så är det när man bor på en föredetta äng ;P



 

Mammas tatuering



Häromdagen var mamma i smyg och tatuerade sig, hon skrev Amanda och Fanny
på sitt ben nere vid vaden, Vart rätt snyggt!


Tävling hos Rebecka!



Tänkte göra ett försök och är med och tävlar hos Rebecka om en vit pop-up diffuser. Man ska tävla med sin bästa sommar bild, har ingen bra sommar bild än men denna passar endå tycker jag! :D

Vad vill ni se mer av i bloggen?

Vad vill ni ser av här i bloggen, känns som att jag bara skriver om min vardag osv?  Det är eran chans att bestämma om min blogg så berätta!


I vanliga fall så sitter jag inomhus och vi ska snart dra igång med lite middag. Syster duschar för fullt och mamma går runt och städar lite smått. Vet inte alls om vi får gäster men tror farmor kommer över och det blir grillad hamburgare till middag.

Senare ikväll ska jag ta en jogging runda med hunden. Tror bikinin sätts på och springer ner till bodarna och tar ett dopp i havet. Skulle vara skönt i detta varma väder. Imorgon ska bli exakt samma väder så det blir bara att ligga ute imorgon :)

Summer of 69


Nikon D90 50mm F/2.5 


Ska ta och fika med farmor och familj, någon bra film började nyss på tv. har tagit en paus fårn solandet och tänker sitta inne och se åp den. Filmen går på 4an just nu :)
 


Nästa inköp

Något jag verkligen vill ha just nu är ett nytt objektiv som jag kan använda till alla olika tillfällen. Just nu i det minsta "formatet" så har jag bara till 50mm på mitt fasta 50mm 1.8 och sen har jag mitt 55-200mm. Jag skulle vilja kunna komma närmare med ett mindre tal än 50mm.

Funderar på en tamron 28-75mm 2.8 som de flesta har köpt på senaste tiden. När jag var på fotomässan i höstas så tog jag ett tamron blad på deras objektiv och det verkade mest bra. Men det är bara ta och tjäna lite pengar i sommar. Ska dels måla om hela garaget (?)


Midsommar!


Nikon D90 50mm 1.8

Nu är det midsommar, syster kom nyss med blommor som vi ska göra kransar av. Roligt! Haha kommer klia hela dagen i håret menmen. Har också nnyss kommit ut från duschen och satt på mig klänningen.

Ska senare fixa håret och det andra. Klockan 13.00 ska vi vara hos våra vänner och äta lunch, senare drar vi oss till Connys bror och grillar. Kameran är med!



Inlägget skulle komma upp igår vid 11 men inget kom upp!

Jag får krupp om jag inte skriver av mig!

och det menas att jag saknar bloggen så mycket att jag satte ihop med en ny färg, och fick hjälp av rebecka att göra det lite bredare, tack!

Har haft det en jätte skön tid utan att behöva sitta vid datan så mycket men såklart har jag saknat det. Som ni ser så är det headerlöst men ska ta nya bilder till den någon dag i helgen eller något, har lite idér om den! Sedan har jag massor av bilder att visa :P

Imorgon är det midsommar och vi hörs imorgon ;)


Syster idag! Super fint väder hela dagen och inte en vindpust!


Bloggen ska få ny fräsh start!

Har bestämt mig, Tar en bloggpaus för att planera en framtid för min blogg kan man säga. Just nu ser framtiden inte så ljus ut men det ska den! Den ska få ny uppfräshning med nya bilder och ny design när jag är tillbaka. Om en vecka!

Denna vecka som kommer gå kommer jag ha fått fota nya fina sommarbilder, flyttat över tillgotland för 2 veckors boende med sol bad och bara umgås. Det ska hinnas packa massor av saker osv.

Imorgon blir det super väder och kanske drar vi ut med båten?.. :)


UPDATE: Vi stannar bara över någon vecka och lite till och tar inte med mig datan med photoshop i så får bli mer uppdatring när jag kommer hem om ca 1 vecka!

Inget vart som det ska

Bloggen ser inte ut som jag ville så jag gjorde den lite lätt förändring bara. NU header ska fixas när nya bilder är tagna, tror den där header får vara en långstund till. Ska använda mig av en äng som vi har på vårat sommarställe på gotland. Och vi åker dit på onsdag!

Idag ska jag bara sitta hemma i det tråkiga vädret och sedan så kommer becca höra av sig och vi ska åka och sjösätta deras båt som vi sen kommer få åka ut ensamna med i sommar. Synd att jag åker redan på ondag till gotland bara, Hoppas det blir något bra väder nu på måndag eller tisdag :)

Hör av mig senare idag, Tror jag går ut och fotar om det inte regnar!

Fanny Pettersson

Jag heter Fanny Pettersson och bor i liten by ca 1 timme med bil söder om stockholm, "staden där alla känner alla" typ!

I min blogg får ni läsa om min vardag, se mina foton jag fotar själv eller höra på bra musik jag lägger upp eller videosar som sker i min vardag. På vardagen och fritiden så umgås jag med mina vänner, fotar eller tillbringar tid i stallet.

I våras hände en stor händelse i våran familj, våran ponny vart snabbt sjuk och fick avliva henne efter ca 3 veckor. Nu i höst ska vi leta ny häst och och då blir det storhäst inte längre någon ponny. Så hästlivet fortsätter efter sommaren.

Hoppas ni läser min blogg och gillar den :)!

Bloggen stängs ner för idag

Ska lösenordskydda bloggen pågrund av designbyte eller lite småsaker, ni ser redan ikonerna här på vänster sida längst upp i menyn. Jag stänger bloggen vid 12.30 och öppnar den imorgon. Hoppas ni som läser hinner läsa detta innan jag stänger ner den.

Jag åker vid stallet vid 15.00 så hinner inte fixa klart den idag direkt så öppnar den dörför imorgon när den är klar :) Det blir inge stor förändring :)

Kontakta mig

Min blogg mail: [email protected]

Min Personliga Facebook:
Fanny Pettersson

Min bloglovin:
Följ min blogg med bloglovin

Min Bloggsvar:
Bloggsvar





Ons 160610

Hej i det fina vädret! Så himla otroligt bra väder det varit idag, har bara legat ute och bättrat brännan. Och det har visat resultat. Har bara legat på terassen med olja på kroppen och läst the last song, så himla bra bok!

Sedan åkte jag och mamma iväg till vårat nya centrum eller det hålle rpå att bli centrum Det finns än så länge expert, Wayne's coffee, coop, någon frisör salong och någon random trädgårds butik. Hoppas det öppnar mer affärer snart!



 


Hissa / Dissa



Det blir bra väder imorgon Det ska bli super bra väder imorgon och då blir det mycket bränna ska jag säga. Neger sommar 2010 också! Kan säga att jag och min vän becca var negrar förra året :)

Elin ska hyra ponny Det kallar jag grymt för då kan vi rida ut tillsammans och ha så himla kul! Finns knappt någon i min ålder i stallet som har häst så har ingen bra vän jag kan rida ut med eller bara ha kul med. Så det är grymt, hon ska faktiskt åka och provrida några imorgon (Y)



Att man får massa uppgifter av föräldrarna
nu när man har fått ledigt och allt, det är meningen att man ska pusta ut och vila. Men visst får man betealt av att klippa gräsmattan, fast jag ska nog demostrera om mer pengar ;)

Att det blir så mycket godis på loven Man äter och äter och man får inte stopp på allt ätande när man är hemma. Chips och chocklad hjärtan har jag ätiti massor av idag sen hard et blivit 2 glassar en cheescake (?) ruta eller vad man ska säga och 2 hamburgare. Bäst att ut och springa imorgon också!

Den får ligga lite lågt

Bloggen får ligga lite lågt nu i sommar, kommer vell in inlägg då och då.

Ska snart ut och teststarta klippmaskinen, hoppas jag får igång den. Och sen hoppas jag på en fotopromenad i fina vädret, fast solen åker ju i moln eller säger man molnen åker ju i solen, haha aja men ni fattar ;)

Dagen går riktigt segt vad jag tycker. Juste grattis till våran hund idag som fyller 7 år, riktigt gubbe i sina år. Men känd som fotomodell här i bloggen :P


Converse!


Sommar

Snart dags för sängen, ska upp och springa 08.00 imorgon bitti, super duktigt jag är! Har plockat fram kläder och skor.

Imorgon är planerna att klippagräset och fota lite hoppas jag på att jag kan få göra. Får se vad som händer.


flowerheaven






Lyxig lunch!

Hejhej, har nyss ätit upp min lunch vart grillad kyckling, kall koktpotatis och lite sallad, lyxigt!

Ska gå en promenad med hunden alldeles straxt, ska bara ta ner dammsugarn från övervåningen och sen ska jag dammsuga nedervåningen också. Sedan måste jag göra ett annonsblad på hästsaker vi ska sälja, blir inge mer ponny tyvär!

Elin kommer hit sedan och vi ska hitta på något iallfall :)


Fredag

Haloj, ska snart dra mig till rebecca för att grilla och träffa folk. Har nyss fixat klart oss lite och så.

Igår så gick vi ut och allt vart kaos för att det är vissa personer som inte ska lägga sig i och förstör för andra och vet att denna person läser min blogg! Så sjuk att man inte kan få vara och alla misstolkar allt fel! men som tur gick det vel bar men är vädligt sur på denna person och dessutom så är denna person vuxen eller kärring till och med. Förlåt inge mer ilska!

Men jag hade as kul med mina vänner och det vart mycke dans vid 00.00 tiden nere på nixta, så himla bra personer det finns som kan göra en glad. Har tyvär inga bilder från igår men det blir nog några idag, så himla skönt med sommarlov! 


SOMMARLOV



Nu är det äntligen sommarlov! Vi åt marängsviss när vi kom hem och nu är vi bara vilat och lugnat oss lite. Jag ska lagat ihop någon mat till mig också.

Vid 16.00 drar jag till stallet, kontigt på skolavslutningen, men har mig inget bättre för mig. Utan när jag kommer hem från stallet och ätit middag drar jag ut med elin och becca och kollar alla fulla fjortisar som springer runt. Imorgon ska jag grilla hos becca med elin och några tjejer.

Vi hörs senare!

Grey's Anatomy


Vad händer?  

Det är just nu reklam på hela programet, men vad f*n händer? Alla blir skjutna och det går runt en en gubbe och skjuter alla :S  HELT FEL! Programmet förstörs om dom dör, Merdith som är gravid också!


photoshop tråk



Var ute och fotade i helgen, satte ihop bilderna. Finns alltid något när man har lite tråkigt. Har satt ihop en ny header till min syster också!

Imorgon börjar jag halv 10! As bra, hinner duscha och fixa ihop kubbsakerna, packa väska osv. Sedan drar jag till farsta vid 13.00 tiden för att vara hos tandläkarn 13.50. Sedan måste jag hitta någon bra jacka som man kan gå i sommar!

Sista veckan

Nu börjar sista veckan i skolan, Måndag och tisdag är vanliga skoldagar fast bara chill på lektionerna. Imorgon ska vi rensa skåpen på Bildlektionen. Onsdag drar vi ut med klassen till sågen, badar, äter mat och bara umgås.

Onsdag ska jag också till tandläkarn vid farsta och kolla mina tänder. Och då blir det också lite shopping! Iallafall en jeansjacka jag kollat in om den finns.

Idag var jag först vid LUma park vid hammarby, sedan kom jag hem vid halv3 och solade en stund i våra nya solstolar innan bec ringde och fråga om jag ville komma ner till nixta så drog ner dit. Solade en stund och fårr lite färg idag. Sedan drog familjen ner till freja och tog en plankstek förutom mamma hon tog något annat gott.


Porträtt




Nikon D90 50mm 1.8 | Fotograf: Fanny Pettersson Modell: Amanda Pettersson


Drar iväg snart till hammarby sjöstad, eller typ där. Kameran är med!

Drop it low, girl


Nikon D90 50mm 1.8 | F/1.8 1/100 iso 320


Solen försvann idag så vart inget sola, utan har suttit vid datan, sovit på dagen och fotat syster, Visar senare.

Imorgon skulle jag på tävling men min ponny är tyvär halt så det vart inget och jag strök mig från tävling. Åker istället till hammarby sjöstad med familj och träffar på kusinerna.


uppe med tupp!

Godmorgon, så himla fint väder idag! Ska ut och lägga mig i solen nu direkt med min sololja och läsa min bok The last song. Det ska komma ett tunt molntäcke sen så hoppas det inte är för tjockt!

Idag ska jag bara vila ut. Sedan får vi gäster ikväll och sen så måste jag fixa kläder och sommar rensa gaderoben lite tänkte jag. Men först, njuta av solen! :)


Bebis x2


Nikon D90 50mm 1.8 1/320 F/18 iso 320  Liten söt sak!


Go'kväll, ska ta och sätta mig i soffan med resten av familjen och bara vila ut efter hektisk vecka.

På söndag är det tävling, och jag ska rida på bebis, skulle rida gulan men sedan fick anna helt plötsligt efteranmäla sig på honom. Och dom hade gjort lite fel så vi fixa det och jag fick min bebis!


Friday


picture of the day!


Ska ta och bädda ner mig i min sköna säng snart, mitt nattbord har kommit upp idag också! Imorgon är det fredag, sista fredagen i 8an :'(  Imorgon ska vi ner på nixta på gympan och bara chilla köra lite vollyboll , min klass som är bäst på det också!

Imorgon så är jag med elinpelin vi drar ner´på stan efter skuulan och bara hänger, jag ska köpa mig ett par nagellack också, måste uppdatera med nya färger.   Hörs imorgon!

Nitiie





Ska snart fixa mig för sängen, har inga bilder tyvär att visa. Ska lägga in dom men det har inte räckt med tid och helt enkelt gömt bort det när jag har tid.

Imorgon är det vanlig torsdag, drar till stallet direkt efter skolan. Ska på viashowen klockan 13.00 med klassen. Och jag tänkte faktiskt ta med mig kameran imorgon till skolan. Har alla roliga ämnen imorgon också. Delvis så är min sv/eng lärare lite inne i foto också ;)


Skolan klar!

Nu är allt klart med skolan, prov, inlämningar osv för denna termin. En hel termin väntar på en, men först, Sommarlov! 10 oktober står jag på skolgården och lyssnar till rektorns dåliga tal! 
 
Super fint väder idag, har fått någon rand faktiskt. Skulle dragit till nixta, bec låg där men skulle hem och sen till stallet för att fixa saker. Men mamma kunde göra det så då kund ejga ju dragit ner till rebecca endå. Imorgon ska det också bli sol men inte lika varmt.

Känner mig riktigt duktig, hade camp Gröndal igår och vi sprang och sprang, eller en kille i mitt lag fick bära mig för jag hade så himla ont i axeln, får alltid ont där. Men vi kom in innan sluttiden och stannat på alla stationer. och idag var jag ute och gick/sprang på gympan. Känns att man måste ju göra sitt bästa nu på slutet och komma igång med flåset. Ska springa i helgen har jag bestämt.

P.S fick VG på Soprovet som handlade om media dessutom ;)




1 juni

Känns som somamr nu när det är 1 juni men det syns inte emd det vädret vi har. Molnigt och inte så varmt. Lördag skulle det tydligen bli riktigt fint väder, hoppas man hittar på något najs då.

Ska dra om 5 minuter till skolan, börjar halv 10 men fråga inte varför jag ska dra dit redan nu, men ska dra till skolan och plugga lite med madde. Hörs när jag kommer hem, ganska fullt upp i skolan tyvär!

RSS 2.0