finns det en så finns det flera




Jag vet att jag är så mycket bättre än andra människor och jag klarar mig utan alla dumma. Har nog aldrig varit så stark som jag är nu. Kan säga att jag kommer leva mitt liv till 100 % denna sommar och jag ska umgås med dom som jag mår bra av. Jag hoppas att ni känner er prickade med vilka jag menar ♥

Känner att mitt liv bara vill spricka av lycka!

alone

Godagens! Stekhet dag! När jag och mamma hade varit nere i centrum en snabbis så la jag mig ute och solade igen, somnade på mage och vaknade när maten var klar. Var helt lökig n'är jag vaknade. Nu har jag iallafall varit ensam hemma en stund. Har fått i mig lite mat eftersom jag inte åt det alla andra åt. Nej nu hoppar jag in i duschen!


campgröndal



dåliga förlorare på campgröndal, skönt att vara utan det nu iallafall... Kom iallafall hem för en timme nästan, slänga av mig mina blöta kläder direkt och på med biknin. Drar ner på stan när mamma kommer hem, typ om en kvart. Måste bara säga att jag ångrar inte ett dugg att jag köpte denna stora solhatt i Thailbd, älskar dig!

31maj

Sista maj idag, sen börjar sommaren. har nyss gjort lite lunch till mig som jag ska ta med mig ut. Shortsen är på och det är underbart väder för att springa i skogen. Nu ska jag packa lite extra strumpor och ta fram skorna osv.

Efter ska jag ta en tur på centrum och köpte det sista inför balen som behövs!

sålängesen



Trött tjej här, slutade tidigare idag så åkte till stallet direkt med elin, den skogsturen vi tog, tog all min energi för dagen. Har sovmorgon imorgon men går upp 8.00 för laga pannkakor, det är camp gröndal. Och min kondis är sämst för det..

shit vad skönt det skulle vara med sommarlov nu.. inte länge kvar.

dress


Klänning - BIKBOK 299 kr Skor - nelly

10 år


Shorts - levis Skjorta - H&M

Nej snart ska jag slänga mig i sängen, haft helt ok kväll med BB tittade och massa lugnade vibbar. Inge mer stress över skolan. Inväntar 1 vecka och sen är det bal nästan och skolavslutning efter. 10 år i grundskola, 5 av 25 i klassen jag gått hela mitt liv i skolan med. Tror jag kommer gråta på skolavslutnigen alltså.. sjukt!!
Det enda man stressar om nu är balen, vem man kommer sitta brevid, allt ska gå som det ska, vart är det party hos på skolavslutningen, vilka kläder man ska ha osv. Men det är det roliga av det, planerandet.

Lycka! 

yellow


Gula short - H&M 99 kr!

hemma peace

Hemma nu äsntligen och får sätta mig till fred. Kollar lite BB klipp och går runt lite i rummet och fixar ihop saker. Ska hoppa in i duschen också och få i mig middag. Imorgon är det skola men ska bara slöa runt och chilla, kameran hänger med så man får fånga lite bilder på alla. Blir skön dag imorgon eftersom vi ska dansa vals och öva lite på upptåget, sen sa dom att sista lektionen får vi komma förbi och säga hejdå och snacka lite. Då ska jag ner på stan och fixa grejer!

Ikväll måste jag även fixa lite bilder och testa hela min outfit till balen osv!

iväg igen

Lämnat denna by igen, kom hem och bara vände i sängen igår kväll och upp och iväg imorse igen. Åkte till farsta och kom nyss hem, hitta en del som jag tänker visa upp senare, nu blir det stallet, haha!

heroncity



Vart visst en tripp till heron och kolla bio, hemma igen och ska slänga mig i sängen, är faktiskt riktigt trött. Imorgon blir det tajt med tid, hoppas på att allt går som det ska, annars går mitt liv under!

lördag



Nu börjar min dåliga sida av lördagen, har haft en mysig tur in till stan med min mor efter lite jagandes efter skor som slutade med ett linne, shorts och inga skor. Hemma nu och ska ta itur med mitt rum, redigera lite bilder, ta lite mer kort på massa saker som kommer upp här tills vidare. Bäst att börja! Taggar med musik så funkar allt

Detta blir hela min kväll, ska ägna mig åt detta. Blir ensam hemma så bäst att passa på att fixa till lite stökiga saker!

inspration

Tumblr_ll2bn498ir1qeo03no1_500_largeTumblr_llv4cfpygj1qep56go1_500_largeTumblr_llup9nc76d1qagxcxo1_500_largeTumblr_llpzjdd9bq1qcqawbo1_500_largeT4luu_large


PH: viälskardet Angelicablick

derby

Hej! Nu är jag hemma från stallet och har kommit ur duschen och fixad. Ska om en halvtimme ta moppen till ica med elin (som är ful) sen åker vi mot kvarnängen för kolla fotboll, får se sen vad kvällen bjuder på. Hoppas på att det inte börjar regna. Aja hoppas på bättre bloggning när skolan släppt lite mer! :)

27maj

Godmorgon! Jag lever äntligen, var väldigt döende igår när jag kom hem från modellvisningen. Det kommer nog upp lite bilder senare idag. Nu har jag tänt ett ljus och ska ta en bulle som efterätt från frukosten, firar att betygen sätts idag. Tänkte ta med min kamera idag men har inget minneskort just nu.

Efter skolan ska jag hänga med min underbara elin, senare drar vi och kollar på 95 nynäs och ösmo som spelar mot varandra, svårt och bestämma vem man ska heja på. Sen imorgon blir det in till stan med mor för lite shopping!


change

Tjohej! Sitter nu ner lugnad här vid tv och dator, BB börjar snart och då ska jag slänga mig  sängen och måla mina naglar. Mycket har ändrats idag, min röda hårfärg är nu borta och det är en mörkbrun färg i håret nu, färgat ögonbryn, och tagit en rejäl skön dusch. Skolan är stressad nu och det finns ingen tid för fritid..

Imorgon är dt stor dag.. Börjar 8.10 med slöjd sen profil där det är matteprov som gäller, sen är det redovisning efter lunch. Sen drar jag på modelljobb! I liljeholmen, hoppas få en del bilder till bloggen som jag kan visa. Efter redovisningen imorgon är allt frid, inge mer plugg i grundskola. Jag blir lättad av tanken!

PUSS!

något med world i musikbranchen nu..


planerat i minsta detalj


PH: Hilda

Vart inte så upptagen, har planerat allt i minsta detalj hur jag ska klara denna sista vecka. Mycket står på schemat! Efter denna vecka är det frihet. Kommer faktiskt vara kvar i skolan och njuta in i sista stunden. Men det är fortfarande mycket planerat. Måste bättra på brännan, som jag faktiskt nyss gjort nere på solariumet. Ska hitta skor, färga håret och spara ut mina naglar.

Nu säger jag ciao och tar en kopp kaffe med mormor och farmor som är här med mig!

24e

Hej! Bloggade inte igår, var sjukt irriterad, trött och grinig när jag kommit hem från stallet. Pallar inte skolan längre. Dör av allt plugg. Men idag slapp jag ta med böckerna för jag faktiskt planerat hur jag ska hinna med massa. Nu ska jag ta tag i massa saker, hörs när jag har tid!


söndag


dagens outfit, sne näsa vågiga händer..

Hej igen! Lite uppdatering. Åkte iväg förut och träffade små nya kompisar, visar när jag kommit hem vilka det var. Sen hamnade jag i soffan framför legally blondes som gick på tv. Men nu så kom jag nyss ur duschen, ska sätta på riktiga kläder och äta sen åker vi mot visby för att åka hem. Nu vill jag verkligen ha sommarlov!


Hemfärd




Känner mig knasig, varit ute och solat lite nu och rensat klart rabatterna. Idag blir det hemfärd men det är sent det. Men ska inte sola mer utan på med kläderna och åka en sväng ska vi.

Denna vecka i skolan blir jobbig men endå inte, en sak kvar. Redovisning i hinduism, lycka till för jag har bara varit på två SOlektioner sen vi startade med det och vi ska göra det på onsdag, har två lektioner innan och det blir massa plugg innan då.. Sen så ska jag vara modell på torsdag och innan det ska vi testa frisyr, färga håret och fixa ögonbryn. Och det måste vi göra imorgon anatr jag så då blir det stress. Vet inte hur jag ska klara detta men efter torsdag är att frid! Knasigt!


promenad


dålig iphone bild, men aldrig mera varma kläder detta år säger jag.

Nyss varit ute på en promenad med mamma, tog en sväng runt ängen som vi bor vid. Var skönt förutom alla flugor som var ivägen. Har dessutom jobba sår av alla buskar så mina armar bara svider. Imorgon blir det hemfärd men det är sent, så hinner göra lite grejer här hemma innan vi åker in till stan.

Nu ska jag plocka undan lite grejer och sen sätta på BB på datan, missar ju kvällens eftersom vi bara har 4an, 6an osv.

lördag



Detta vart min lunch, grillad kyckling filé med potatissallad och avocado. Mums på det!

Resten av dagen så har jag legat ute och solat, gått en promenad på byn och rensat ogräs. Nu ska jag ut i solen och köra lite niketräning, på med skorna!

21maj



Godmorgon! Kunde inte sova längre vid 08.30 var super pigg. Nu har vi olika planer, åka till visby eller ligga i solen och bättra på brännan? Ska iallafall hoppa in i duschen nu, hörs!

knyter mina skor och går tillbaka in igen





Känner mig fri i denna statsdel.


Dagens


Shorts levis - Topp H&M - kuvert väska H&M - Armband & solisar Thailand
Lite av dagens!

Nu har vi landat på ön. När vi hoppade av båten så gick vi upp mot centrum och stannade i massa butiker påvägen upp genom gränderna. Blir både sugen på att flytta hem och bli rik. Kanske tillochmed flytta hit. Men vi tittade bara massa utan att köpa något. Nu blir det kaffe sen hoppas jag på en liten jogging eller gå promenad!

jag skriver om dig

Hey people! Hoppas det är bra med er för mig går det uppåt. Har fått mig en dusch efter ridningen och nu ska det börjas packas. 3 outfits måste man ta med iallafall. Får se vad jag drar ihop. Måste ta med riktiga "skit" kläder för det ska rensas ogräs med mamma, haha.

Nej nu blir det packa och slänga in musik på mobilen. Drar till skolan vid 08.00 imorgon och lämnar lite saker även fast jag har sovmorgon till 09.20 men vi tar 11.05 båten så kommer ju inte stanna. Kameran åker med över om jag tror rätt!

stallet

Mår lite bättre nu så tar mig upp till stallet. Inväntar bara elin som kommer från skolan så tar vi moppen upp till stallet. Var så sjukt sugen på att rida när jag såg syster träna igår. Idag är det mark som står på shemat. Imorgon blir det skola klockan 08.00 sen hem efter lite eränden och mot ön, åka iväg en stund och ta det lugnt!


19maj

Hemma för 3e dagen, känns lite bättre men inte helt frisk än. Kunde inte sova mer, mådde nästan illa av bara tanken att sova mer. Har iallafall fått i mig mat nu. Ska sätta på en film en stund och sen måste jag sätta mig och plugga även om det får ta sin tid.

50/50

Hej! jag är uppe och lever iallafall. Missade hela våran 9ornas show idag och öppet hus, suger riktigt hårt. Fint väder var det ute idag också. Så låg jag inne i sängen hela förmiddagen och verkligen led. Försökte komma ut lite men svettades i värmen så var ju ingen idé. Men åkte med på syster terräng träning för i huset vill jag inte stanna. Får se om det blir skola imorgon, mina öronen är på nejsidan medans hela mitt humör och resten av kropp säger ja, Jag vill verkligen inte sitta hemma längre!


never end



Bertil ♥ Gööte

Efter dessa år så håller vi tillslut ihop, aldrig kommer det ta slut,


17maj dödens dag

Hej läsare! Har legat hemma hela dagen i dag i min säng, är nästan avliden. Förskyld och straxt inpå en öroniflamation. Inget kul alls. Hör av mig när jag lever.

nässpray

Har inget vettigt att skriva förutom att skolan är snart riktigt lugn, nationella klart osv! Förskyld så min hjärna inga fungerar så snart kan jag inte skriva här mer förutom att nässpray aldrig fungerar!


Hockey final

Hej! Hemma från stallet nu, efter en stund så fick vi igång grillen och sen vart det lite lek. Min mage blev även en måltavla som är full med ritningar just nu, riktigt snyggt med massa streck. Nu blir det hockey match med mamma, systar och marika. Lite grönsaker och dipp till. Marika är bäst! Vi hoppas ju på att svergie vinner det här verkligen!

Imorgon är det skola och skolan blir vanlig, Imorgon har jag nationella och sen på onsdag är det öppet hus, kom vettja! Ska sjunga så falsk så alla blir döva eller så hoppar jag av för jag är så himla föskyld och ont i halsen. Vi får se vad som sker.

15maj 2011

Söndagsångest? Faktiskt inte, konstigt. Igår så drog jag till elin efter middagen sen tog vi tåget till ösmo där vi spederade kvällen men några. Drog hem redan vid halv 12 och åt glass samtidigt som vi kollade klart på ESC, lovar att grannarna vart sura när jag och elin skrek för svergie fick två 12 i poäng, haha.

Åkte hem vid 12 tiden och har suttit här sen dess och pluggat. Inte klar än heller för den delen. Men kan göra det på lektionen på tidag också, sista dagen då vi kan hålla på med detta vi gör. 27 är datumet då betygen sätts så vi väntar bara tills den dagen! Nu ska jag plugga vidare och sen blir det stallet för grillkväll.

lördag



Ingen ork att blogga men får se vad som händer ikväll, ska hänga med elin vet jag iallafall. Har åkt på en riktig förskyling och ont i halsen men det stoppar inte mig än sålänge. Har pluggat lite men inte kommit så långt och städat rummet lite. Ska sätta på en film nu. Hörs!

you can't buy love

hejsan! Kom hem vid 12.00 och ska igentligen sitta och plugga men fassnade på en film men pluggade mellan pauserna. Har inte fått i mig lunch än så ska äta något nu. Sen hoppas jag på att jag ska sätta på mig bikinin och gå ut och sola lite.

hjärtat i halsgropen

tyvär måste skriva av mig men är så förjävligt arg på någon jag känt hela mitt liv. Vill inte vara hemma så drar ut om jag nu får om en timme eller sånt. vill inte vara hemma..
älskar dig mina finfina vän!


fredag den 13e

Godmorgon! Vart inte bloggning igår, var nästan avliden P.g.a lunken som vi gick. Men nu är det aldrig mer lunken igen. Skönt! Sen var det stallet efter och ridningen gick helt okej, kanske borskämd att blir alltid gått bra nu så jag ställer hög krav på mig men endå.

Fick ingen sovmorgon idag, eller jo en halvtimme men ska till skolan och göra nationella. Efter skolan så bär det av till stallet vid 4 för ett träningspass med sirpa, elin och katre, kanske några fler men det får vi se då. Ikväll ska jag hänga med elin iallafall :)

11maj

tjenatjo! En härlig skoldag vart det idag, först nationella matte som var helt okej, men kommer inte gå lika bra jag tänkt mig. Resten av dagen satt vi ute i solen och lata oss på lektionerna. Härligt på sista när vi satt ute och sjöng med gitarr. Sen hem, satte mig ute en stund innan maten var klar och sen vart det stallet. Kom hem för en stund sen.

Imorgon är det lunken med skolan, som varje år springer/går man en jävligt lång runda. Årkurs 7-9 ska göra det. Jag ska PW med rebecca, hoppas på en snabb och skön runda bara. Nu ska jag städa rummet och bara andas ut, våran svenska arbete vart flyttad med deadline på tisdag nästa vecka!

NEW SHORTS



Shortsen jag bärde idag är mammaas gammla levis byxor som jag klippte av igår. De är ganska stora men det fixades sig helt okej med ett skärp.

don't wanna go home



Underbar låt!


DAGENS



En dagens outfit/ T-shirt - bibkok/ Shorts - Klippta levis (inlägg senare idag)/ Armband - Thailand/

En dagens, inte ofta det händer. Idag slängde jag på shortsen för första gången denna vår iallafall till skolan. Nu ska jag jaga ett par strumpor och sne blir det skola. Nationella matte idag, 100 min!

fixa&trixa




Har fått lite gjort nu, kom verkligen aldrig igång med något förut. Måste städa rummet och plugga. Sen ligger massa av mina saker utspridda över hela huset så måste fixa det. Har nyss hållit på och fixat och trixat lite, ska visa sen vad. Får se om det sker ikväll eller sparar det till imorgon. Nu ska jag plugga lite mer innan marika kommer och vi tar en promenad!


NEW SHOES





Bättre bild på mina nya skor! Nelly.com


du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

summerfeelings på hög nivå! Lektionerna pratar man bort. Slängde in bullarna i ungen utan strösocker och äggsmet på för man gjorde något helt annat på hemkunskapen som att kasta deg, förstöra andras bakelser och springa omkring. Har klämt i mig tvåglassar idag också, en på lunchrasten och nu i hamnen med elin och mikaela. Så kan man gå runt i en topp bara.

Ska väl fortsätta plugga. Matte nationella imorgon och sen måste jag läsa en bok och skriva klart svenska!

promenad



Hejsvejs! Kom nyss hem från en promenad med mamma, vart i 40 min med bra tempo. Ska duscha nu, plocka fram kläder och sen blir det BB. Imorgon är det skola och sen får vi se. Känns som det lättar på pluggandet lite... :)

9 maj

Hej läsare! Var lite fel på bloggen förut men nu funkar det igen! Skolan rullade på, sommarväder och vi satt ute på rasten till SO och det var underbart. 2 veckor kvar till frihet, sån skön känsla. 11 dagar kvar till pengar in på kontot. Då blir det massa av ändringar.

Efter skolan vart det stallet och rida två hästar, tunika och basse. Tunika vat riktigt fin när hon inte tyckte det var jobbigt och demostrerade. Sen en lunkade ridtur ut med tokiga ponnyflickor och basse. Hemma nu och det ska fortästtas pluggas på hög nivå!

8 maj

Efter en heldag pluggades vid datorn som vill jag knappt sitta här och blogga heller. Är trött på att höra samma musik flera gånger om och om igen. Istället tar jag och städar mitt rum, tittar på gossip girl och sen blir det en promenad!

Skola imorgon och vilken ångest det finns. 3-4 prov i nationella kvar. Sen är jag fri som en fågel känns det som. Känns som denna helg har varit som ett fängelse, men det var mitt egna val!

snälla bli min

Den mest finaste text jag läst

Veronica maggio


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va

jag följer med dig hem i kväll, för jag vill inte vara själv

Tjena! Gick upp 09.00 men fortfarande trött! Skulle kunna sova längre men jag ska sätta igång med pluggandet så jag är klar med detta snart. Ska in på fredag med deadline och allt.  desutom har jag en bilduppgift att göra också..

Får se hur lång tid detta tar! Sen vill jag hitta på annat som att fota med kameran är ute på äventyr igen. Måste städa rummet också om ingen städerska gör det snart åt mig.

startfälttävlan



Igår var det dax för basses riktiga debut på terräng banan. Start med dressyr ca 16.00 Han kändes mycket bättre än vad han gjorde när jag tränade dressyr dagen innan, han svängde och bytte varv hur lätt som helst och jag var nöjd med min framtidning i 30 min. Inne på dressyrbanan så stod han dubbelt i halten vilket jag visste han skulle göra men resten av programmet var jag nöjd med, vart lite stel när han såg ljuset av fönstrerna i marken men det gjorde inte mycket.

Hoppning, är man ju tvungen att göra 30 min efter dressyren. Slängde på hoppgrejer och ut igen. Kände direkt att det var för lågt för honom att mata in stegen fram till hindret, vilket jag försökte att hoppa flera gånger och rida fram till men det slutade på banan med två rivningar, inte 1 rivning som syster skrev. Han vart lite stark och sprang fortare också bara för han behövde inte ta i över hinderna och då flyger han bara över så hoppningen gick rätt fort med mig i bromsen hela banan, men nöjd endå!

Terrängen startade ca 18.30 Vart en felfri runda med jätte fina och bra skutt över att hinder. Lite tvekan i vattnet men vi travade igenom tillslut. Hoppas att basse kommer snart flyga över 1.10 i terränghinder med syster. För jag jag är för feg. Men en väldigt rolig tävling där jag får uppleva allt från hästen istället för marken med kamera i handen och springa hästskötare!


trött tjej!

ååh min gud! jag är nog mer döende en levande. Mina ben värker och skavsår på hälarna har jag. Berättar mer om min dag imorgon, måste slänga mig i sängen!

röd skjorta


PH: angelica blick

matchande med väskan, och älskar axlarna!

Du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket


satan i gatan vad den är bra!

Rätt skön spontan kväll, tog moppen med rebecca till centrum och pratade massa, sen fick vi vägleda några jävlar till mixs för dom inte hitta, så fick köra före dom. Sen körde jag hem henne innan BB började, Har nyss kollat klart BB. Blir tidig morgon imorgon!

Länge leve längesen som jag minns det var det lätt



Klar i stallet efter ett långt tag, kändes som att allt aldrig skulle ta slut.. Fått i mig mat och duschat nu. Ska ta och hämta rebecca med moppen så åker vi väl och sätter oss någonstans. Så härligt väder ute! Vill åka förbi elin och hämta min kamera så är återfunnen sen festen i lördags!

060611



Godmorgon! Idag blir det mycket grejer! Skolan nu sen ska jag åka till stallet och fixa massa inför imorgon! Putsa 2 sadlar och träns, putsa lite på skydden, rida och träna på dressyrprogrammet, tackar modernatur till det fina vädret så jag kan rida på utebanan. Sen ska jag vara med rebecca på kvällen, får se vad vi hittar på! Klippte håret igår, känns mycket fräshare!

det handlar om dig

Hej bloggen!

Har suttit och skrivit en stund på min text om Astrid Lindgren. Nu började göta kanal 3 på någon kanal så kollar det just nu. Väntar på att mamma och syster ska komma hem så jag slipper sitta här ensam. Men ska hoppa in i duschen innan BB börjar också.

HHar blivit så glad på sista tiden, sommaren är fan snart här och det är så jävla underbart! Balen, skolavslutning dag/kväll, sommaren, turkiet med bästavän. Inget kan bli bättre! Först ska man ju klara ut skolan i samma betyg man fått tidigare (haha) Lovar att det blir bra uppdatering i helgen!

zhob kärlek



Kärlek till mina zhob. De sitter så skönt på fötterna, underbara. Fick hem dom idag, ska användas hela sommaren! Från nelly.

Just nu, lyssnar på musik, går runt i skorna, kollar tv. Ska snart ta fram svenska mappen och skriva om Astrid lindgren. Juste tog en sovmorgon imorse och gjorde nationella när jag kom till skolan vid lunch, ett till prov avklarat. Sen vart det stallet och rida, inte helt okej lektion men nyttig.

neon trees



I want some more
What are you waitin' for?
Take a bite of my heart tonight
I want some more
What are you waitin' for?
What are you waitin' for?
Say goodbye to my heart tonight


satan i gatan

Hej igen!

Har ätit middag och det blir snart en tur till stallet. Hästen får vila idag men han ska få lite pussar min lilla prins. Har ont som satan fortfarande så får se hur mycket bloggning det blir, svårt att göra det. Måste lägga ner all handens energi till skolan tyvär. Fick lite gjort idag tills syster och mikaela kom och vi började prata frisyrer till balen och snygga skor..

akuten

Hej! Kunde verkligen inte blogga igår. Hemma redan eftersom jag åkte till akuten vid 12 idag och kom inte hem förän nu. Har Hemkunskap men eftersom dom redan hunnit börja utan mig så orkade jag inte åka tillbaks och bara titta på.

Om nu allt går bra så ska jag sitta och plugga nu och sen åka till hästen. Hade även två prov imorse som kändes helt ok!


avramling

Hej på er! Lite uppdatring behövs!

trängträningen gick sådär, pållen var riktigt busig och slängde av mig i slutet och gjorde illa mig faktiskt. armbågen fick lite stryk och nu känner jag lite sträckning i andra armen. Slängde iallafall upp mig igen efter en stund och hoppa ett litet hinder. tuff brud! Åkte sen hem till elin och hade det mysigt med våra syskon och julia, riktigt trevligt. Men hemma nu så ska snart slänga mig i sängen.

Imorgon är det skolan och bara 1 månad kvar, visst jag tjatar men så jävla skönt!

1 maj



snygg tjej här! Har suttit i soffan hela dagen sen jag vaknade vid 12. Har kollat på alla olika program och ätit kebab ♥ Ska nu gå upp och skicka lite mejl och sen dra till stallet för trängträning. Har varit dressyrtävling där nu på förmiddagen.

1 maj nu också, en till månad i skolan sen kan jag bara chilla galet! Igår så var vi brudar lite hos elin sen drog vi vidare till mig och sen till ösmo för fest. Hade riktigt kul, kväll jag nog aldrig kommer glömma.

RSS 2.0