closet

Hej mina vänner! Sitter här med min kokande kropp, mitt rum är säkert 30 grader varmt och jag har bränt mig idag så det är absolut inte kul. Ska smörja in mig igen innan jag hoppar i sängen. Mamma nämnde att det kanske åskar ikväll och det värsta jag vet är när det åskar ute på natten, jag gillar att sitta och kolla på åskan.. Har även hunnit städat min rum denna kväll, behövligt!

Imorgon ska syster försöka klippa mig på morgonen. Sen kanske vi åker till farsta C en stund. Måste fylla på min garderob även fast jag måste ha mina pengar till annat men lite kan jag göra av med. Finns massa i mitt huvud som jag vill ha på min kropp.

30 juni




iphone bilder

Haft en underbar dag, måste göras om! Vi åkte ut och stannade ute på sjön i någon timma innan vi åkte till louise sommarställe och stannade på hennes stora brygga/trall i många timmar. Solade, badade, lyssnade på musik och åt mat. Nu ska jag fräsha upp mig lite, äckel känsla!

Ut på sjön

Snart är jag påväg ut för att åka ut på sjön med några vänner. Mysigt ska vi ha och hoppas vädret håller sig. Har gjort kycklingsallad och några mackor. Nu ska jag kolla lite bloggar och sen åker jag nog. Hoppas ni får en bra dag!

made of

Imorgon samlas jag och några tjejer nere på hamnen klockan 10 för att dra oss ut på sjön. Skönt att min helg börjar redan nu. Ställer klockan tidigt för jag har inte hunnit gjort någon mat eller packat väska. Orkar inte gå ner och fixa det nu så är det! Trött är man så slänger mig i sängen som vanligt denna tid.

Skulle behövt jobba. Mitt hår behöver en uppdatering på bra shampoo och skulle vara najs med några bra produkter och en bra garderob. Men pengarna kommer inte in än så man får leva fattig..


need a day off

Min kropp klarar inte av mer jobb, måste få en dag ledigt. Eftersom vi inte fick det idag och hade inte ett jävla skit att göra (förlåt jag är arg) så är det typ väldigt nödvändigt att vi verkligen åker till jobbet imorgon. Om jag tror detta rätt. Kunde legat ute på stenarna idag och solat istället.

Nej hoppas på helg snart och sen en halv evcka kvar att jobba så bäst att ligga i. Måste få mig en klippning också men syster drar ju alltid iväg eller så svarar hon inte när jag frågar. Mitt hår ser ut som helvete!


Syrran is the best shit!


Bild från skolavslutningen

Hemma från jobbet nu. Jobbig dag med heta strålar av sol, svettigt.. Imorgon ska det bli värre väder så man får hoppas att dom tillåter lite vattenkrig vid lunch. 

Hoppas jag med/Syrran :D <3 

lovely



en ny jobbvecka! Idag stod solen på när vi jobbade med bikini topp och shorts, hade rätt najs med syster som ni ser här under! Fick reda på att vi är lediga på fredag också. Har bestämt mig för att jobba lite av v.27 också. Skönt med pengar. Nu ska jag fixa min matlåda innan jag hoppar in i duschen.

LOVE♥

white

1365370_page_10

snyggt, snyggt och åter snyggt. Måste hitta en vit kavaj!


såhär jobbar man på riktigt!



Såhär bra hade vi det idag!


summer 2010


bild från förra sommaren...

Okej, dags att hoppa i säng antar jag. Såg att det skulle vara fint väder både måndag och tisdag så drar på bikinin imorgon och hoppas att vi får stå ute i solen. Snygg shortsbränna man kommer få.. Ska kolla lite saker innan jag slänger mig i sängen med en bok så jag säger godnatt!

söndag



Helt okej dag. Somnade vid 20.00 igår och vaknade 09.00, sjukt för att vara mig. Måste varit riktigt trött. Vid 11 åkte jag iväg med mamma och marika och hälsade på tea på hennes bete, hon såg riktigt nöjd ut. Sen hamnde jag och marika framför datan med bilder och resor. Riktgt sugen at dra till U.S.A någonstans. Sen tog vi en promenad och vart nästan jagade av regnet.

Nu blir det middag. Imorgon är det måndag och dags för jobb. Pengarna rullar in.. Blir bara mer och mer sugen på nya kläder också. Blir ju shopping nästa helg!

lördag



Värdelös lördag eller något. Sitter i soffan medans syster får fotbad och vi nyss ätit middag. Ska väl sitta i soffan hela kvällen och äta godis eller något. Har verkligen ingen inspration att röra på mig. Känner mig irriterad och trött. Bäst att slänga sig i sängen tills det är måndag och dags att jobba!

25 juni

Goddagens! Igår vart en helt okej kväll. Var iväg en sväng igår efter middagen men tog nästa tåg hem igen. Vi hamnade hos en vän som hade fest i lägenhet, var redan fullt ös när vi kom dit men inte mycket folk. Efter en timme ramlade det in mer folk och tillslut var alla tvungna att gå. Kommer inte ihåg när vi hamnade hemma men jag var en av dom sista ut nästan.

Upp vid halv 7 och drog till stallet, vi hade morgon stallet och kom hem vid halv 9, somnade på soffan till 11 och sen iväg till stallet igen. Basse fick komma ut i sjukhagen idag och vart överlycklig för att få vara ute. Nu har jag suttit hemma och kollat film. Nu orkade jag inte mer. Ska se vcad jag gör resten av dagen men fick väldigt lite sömn inatt så kommer nog somna tidigt!


Midsommar



Glad Midsommar på er! Nu drar jag snart iväg till några och äter middag sen far jag och rebecca iväg en stund. Får se när jag är hemma, ta det lungt ikväll! det ska jag göra efter allt som bara sker och går upp i taket.

R.I.P pyret ♥ tänder ett minne till världens sötaste ponny som gick bort idag.

hälsa till satan, vi hörs!




Vart en till kväll med häng på nixta, hemma nu och slänger mig i sängen med min värkande kropp. Imorgon drar vi ut på sjön fram till eftermiddagen då vi drar hem och grillar hos några med familjen. Sen blir det lite häng med beccisen.

best thing i never had

Tjena kompisar! Kom hem redan vid 14.00 idag, skönt! Syster klippte img lite och sen drog ner vi till hästen, min lilla plutt ♥  Har städat lite och sen satte jag mig vid datorn och fassnade på en grej. Nu har dom beställt mat, och hoppas de åker och hämtar min kebab rulle snart. Har inga planer resten av dagen.

Imorgon är det midsommar och jag har inga planer än, vi ska iallafall ta det lugnt. Lördag blir det shopping med elin i stan tror jag, hoppas jag :)

fina vänner

hej igen! Kom nyss hem från lite häng nere på nixta med några fina vänner. Pratade och lyssnade på musik, bara sådär spontant drog ner och träffades. Minus för alla mygg som var på oss. Nu är jag hemma och ska slänga mig i sängen straxt eftersom jag jobbar imorgon också. Pappa bjuder på lunch så hoppas det blir något gott!

Planerna för midsommar och också spruckit så får se vad jag hittar på, något med min becca blir det iallafall som det ser ut! :)

red



Saknar mitt röda hår faktiskt, kanske färga tillbaks efter sommaren..?


3e dagen på jobbet. Gick rätt bra och var övertrött så skrattade för mig själv den mesta tiden.. Dom undrade var som var med mig. Känner att denna sommar kommer inte som man hoppas på.. Hänt massa saker så man bara vill slänga sig i väggen, visste alltid att det skulle komma något. Synd att man hade så stora förväntningar.

Straxt åker jag ner till min älskade häst och pussa på att extra mycket, basehunter! ♥

Tisdag

Jobbade tydligen torsdag också. Orkar faktiskt inte sommarjobba mer, haha lovar pappa ser detta men tyvär. Vill ha sommarlov också. Men jobbar nog nästa vecka också sen får det faktiskt vara nog. Vill ha sommarlov också och känns som jag inte har något liv. Fast jag vet att det inte bara jag som jobbar men känns att jag skulle kunna ha mycket bättre för mig. Har massa saker som jag vill hitta på innan sommaren är slut. Känns som att det kommer ta slut på en kick. Och jag är verkligen inte sen sån person som jobbar med sånt skit jag gör nu på dagarna.

Trött är jag så ska slänga mig i sängen med några avsnitt 90210!

JOBB!

Tjehopp! Dåligt med uppdate jag vet men jag började jobba idag och igår hade jag ingen lust helt enkelt. Jobbar fram till onsdag så bara två dagar kvar, även fast jag funderar på att hoppa av jobbet. Och utan syster är jag också för hon är sjuk så då blev det inte kul.

Ska försöka uppdatera från onsdag!

Det här gick ju bra

...


krupp

krupp i min kropp! Det är sommarlov och jag gör inte ett skit. Fixat med grejer imorgon och klar nu, hade tänkt ta en promenad med hunden men pappa hade redan gått när jag vart klar.. Kanske imorgon.

Nu slänger jag på 90210 season 2 och plaserar mig i sängen, saknar min äslkade kudde som vart kvar. Fan men då har jag den där när jag och mina tjejer åker ner! Nu ska fan sommarlovet starta. Har faktiskt tagit fram en gammal bok som jag skulle kunna läsa om 100 gånger om.

someone like you




I wish nothing but the best for you


HOME

Yesh! Nu sitter jag hemma, tidigare än planera. Ska sätta mig uppe på rummet och sätta på min dator. Ska fixa fram lite saker tills imorgon och titta några avsnitt av 90210. Det skönaste att komma hem efter en sån här vecka när man knappt haft riktiga kläder med sig är att alla skitiga kläder som man slänge i tvätten innan man åkte är nu rent och ligger vikt uppe på sängen (hoppas jag)

Imorgon är det 60 årsjubileum i stallet båda dag och kväll med show och middag, taggad. Kommer kissa på mig av skratt känns det som! Ska försöka filma lite då.

fuck elin kling, this is angelica blick





Blicken


mess i made

Tjohopppp! Nu är fanny super pigg och mår helt ok faktiskt. Fick en fika hos farmor förut med kaffe och god kaka. Nu håller jag på att städa förfullt här i huset så vi kanske kan ta kvällsbåten imorgon istället, vi är ju som sagt nästan klara här med grunden till garaget. När jag är klar med städandet (som kan göras idag) så tänker jag faktiskt hoppa på studsmattan i 10 min, så mycket skitmat jag fått i mig dessa dagar så behövs det.

är riktigt sugen på riktigt sommarlov just nu, vill hem och hänga på nixta, sköna sommarkvällar och bara hänga med underbara vänner! Och mest taggad är jag endå till turkiet kommer bli bääääääst ♥

igga dessa bilder



Torsdag

Tog en sovmorgon idag igen, eller inte så lång utan gick väl upp vid 9 tiden. Mitt huvud är lika segt och orkar inget fast det är bättre nu än var det var imorse. Vart bättre när jag lärde mig köra traktor.. Bondtjej hej! Nej det känns som jag vill bara hem och att helgen ska gå, frid då. Lördag är det 60 årsjubilium och jag orkar verkligen inte med det nu, jag är helt död i kroppen och då så ska man ställa upp och vara med i showen och allt mjöligt.

Jobbigt med sommarlov eller? Nej nu ska jag städa lite här eftersom det är inte vi som kommer bo här nästa gång husets dörr öppnas utan några hyresgäster.


tidsfördriv

Hej igen! För en timme sen var det pizza till middag innan dom kom med den så har jag legat i sängen två timmar och sovit, var skönaste ever. Förutom man mobilen ringde 3 gånger av dolt och mitt huvud skulle sprängas. Lite mat i kroppen nu men inte bättre i mitt huvud, vattem kan jag inte dricka för gotlands vatten smakar ju skit. Sitter inne på spela.se nu och försöker tiden att gå något mer, inte för att det kommer hända något men jag får inte sova mer för då kommer jag vara hur sprallig som helst sen.

Har tänkt ut mer hur jag ska göra med mina pengar, ska köpa världen snyggaste väska som finns i farsta centrum (syster du vet tror jag) och sen ska jag dra med min syster in till stan och shoppa någon fin dag bara hon och jag. Hoppas du ser detta ♥ nej nu ska jag spela vidare!

bomb




önskar att jag kände mig såhär men idag vill mitt huvud bara sprängas. Var iväg till visby imorse och fixade lite saker med farbror, åt lunch på max och var nära att köra på en ekorre. Har varit ute och jobbat kanske två timmar men nu orkar jag inge mer, slänger mig i sängen!

clutch



Vivistyle 189 kr

Dessa väskor är något jag skulle vilja köpa för mina pengar, helst alla. Går ju inte bara ha en utan vill ja ha en som passar till alla olika outfits. Sjukt snygga!


önskad bild



En bild hur långt vi kommit, man kanske inte ser så mycket men det räcker för tillfället. Tog en sovmorgon idag, mitt huvud känns helt tjock och hänger inte med. Men nu ska jag ta den snygga moppen på byn och handla, om jag nu klarar av moppen dvs.

bulle med mjölk

Tjehoj! Sitter äntligen inne i soffan nyduschad, tagit två varma bullar med kall mjölk. Är fortfarande sjuk som jag nämnt några dagar tidigare, nu är jag förskyld och tjock i halsen. Inte kul men sitter med varma kläder nu. Har iallafall jobbat ihop 8-10 timmar idag, ska prata med pappa snart om det ;)

Nu när man vet att man kommer få in lite pengar på kontot sitter jag nästan bara och kollar kläder, är så mycket snyggt man skulle vilja ha i sin garderob. Ska tänka ut vad jag verkligen behöver också, åker ju också till turkiet fast där får man tänka ut väldigt bra eftersom sommaren är slut när vi kommer hem.

14 juni




Godmorgon, tycker synd om alla som sommarjobbar och gå upp 06.00 men det är inte kul att gå upp 08.00 heller, trött i ögat är jag. Ska straxt börja min jobbtimme med att ta undan frukosten och sen gå ut till paddan tror jag. Molnigt är det och kommer vara hela dagen, tråkiiiigt. Men jag får pengar iallafall.

Känns som sommaren springer iväg när man inte är hemma, när jag kommer hem ska jag ta nytta av sommaren till 100 %

13 juni




Lite musik. Har fixat fram middagen nu och de håller på att arbeta där ute, hoppas dom kommer in snart för jag är jätte hungrig. Har hunnit bakat bullar idag också. Nej nu dör datan så vi hörs!


inspration

Red Striped Tie Up Blouse From Http://Romwe.Com, Vintage Levis, Thrifted Fedora Hat, Steve Madden Black Military Boot, Vintage Shades From Bobbys Closet
Prada, Iceberg, Www.Sarenza.It, Zara
Topshop Shorts, Pretty Sunday Lace Cardigan From Http://Www.Prettysunday.Com/, Topshop Boots

lookbook


12 juni


Bilder jag glömt att visa från modevisningen men ingen vart bra så ingen idé att visa.

Jahapp! Nu sitter jag här framför datan igen, väntar på att middagen ska bli klart inne hos farmor. Idag har jag jobbat 4 timmar. Tog en sovmorgon för det behövdes och finns inget mer att göra endå så. Åkte iväg förut och kollade lite saker och tog en glass också. Imorgon blir det visby fram till lunch sen hem och arbeta fram till 9 tiden, ska vara husmor och laga mat dessa dagar men får pengar för det också. Nu ska vi åka och köpa jäst, ska bakas bullar!

space

Modekungen 899 kr

Gillar rymd mönster nu, tänk denna med ett par svarta jeans och ett vanligt vitt linne under. Snyggt!

sommarlov

Nu när det är sommarlov och jag slutat nian föralltid så känns det surt att bara tänka på allt som man inte kommer vara med om igen. Pluggfria mattelektioner som man skrattar bort, gå förbi spegeln och stanna och kolla hur man ser ut eller helt enkelt bara snegla förbi och säga -jag bryr mig inte. Komma ner och se cafeteria dörren vara öppen till joannas nudlar och toast som man får klara sig utan nu, Höra skratt från "björnarna" om anna-karins "så" ord som kommer ut och helt enkelt inte kunna se någon av dom igen..




Skolavsluningen del2



Bilder från skolavslutningen, bara börja av den. Kommer en till del!

skinny love

Nu drar jag om en timme, känns faktiskt skönt att dra här ifrån och få en vecka med jobb. Dom andra kommer väl ligga på nixta och sola medans jag står och vibrerar fettet av mig. Men pengarna kommer rulla in om ni jag klarar av att stå imorgon, hoppas jag verkligen. Satt på mig riktiga kläder idag så jag inte blir sjukare än vad jag är. Tror att datan åker med endå, men kommer försöka att låta bli att uppdatera hela tiden.

kopp té

Hej på er! Just nu sitter jag med en kopp té och är nästan klar med packningen, det sista görs imorgon. Min hals är helt borta och det gör ont som satan, hoppas inte på att bli sjuk när jag kan tjäna in stålar denna vecka, skulle verkligen behövas i min plånbok. Som sagt så åker jag till ön utan dator så ingen bloggning men gjort något tidinställt inlägg. Facebook kollar jag genom mobilen när det är paus i byggandet.

Ön känns som mitt andra hem, har avrit där ofta den senaste tiden och skulle nästan kunna tänka mig att flytta dit. Nästa gång jag tar mig till ön är v.28 tror jag. Då drar jag och mina tjejer hit och har bästa evckan på hela sommaren!

Skolavslutningen del3



Andra delen av skolavslutningen på bilder.

väska


Väskan som jag hade på balen är ingen ny jag köpte utan mormors gamla, tyckte den var as snygg. Hon sa att hon hade en i beige också, ska nog ta den också.


10 juni

Tjohopp! Har mycket att berätta men säger absolut inte alla detaljer det kommer ta år. Men hade en grym avslutnings kväll och hoppas det kommer upp lite bilder på Fb snart, hade ingen kamera med mig.

Låg på soffan hela morgonen men åkte till stallet vid 2 och red, och kom nästan hem nyss. Nu ska det packas massa och duscha och städa rummet. Imorgon tar jag en vecka ifrån dator och bloggning tyvär och åker till ön, är där väldigt ofta men det otroligt skönt där! Ska jobba en hel vecka och tjäna in pengar, vet inte hur mycket än men blir något bra hoppas jag! Blir bättre bloggning ikväll när vi varit nere på freja och ätit :)

skolavslutning


iphonebild


Nu sitter jag, har lämnat min skola som alltid kommer vara "min" skola. Glad öve ratt jag inte grät på scen så alla kunde se men efter var det inte kul. Min älskade klass, 7 st som jag delat hela grundskolan med. Men de andra står endå nära mitt hjärta för livet. Kommer aldrig glömma dessa personligheter.

Nu laddar vi om och statsar på kvällen, rebecca kommer antadligen hit snart sen ska vi köpa kött och lite gott till ikväll då det är grillning hos bea. Som tradtion så kommer vi väl dra ner till nixta sen och dansa rumporna av oss. inga klackskor blir det utan converse. Mina ben är fortfarande döda.

Mål sum11

hej! Har nyss vaknat och fått min enegi tillbaks, eller? Känner mig fortfarande trött. Huset är i full städning och fixning. Imorgon går jag ur skolan, marcherar ur den kanske jag ska säga. Men först ska det göras chockladbollar och fixas med jordgubbstårta. Ska försöka mitt rum som ser ut som helvete också.

Har tänkt ut ett mål jag ska ha över sommaren, både jag och min hund ska få mer motion, vi ska ut och PW nästan varje dag, helst ensam så man kan lyssna på musik och hålla sin egna takt, skönast! Här ska vi bränna!! Påtal om bränna fett så har jag gjort det igår och imorgon blir det mer, den bästa motionen är nog att dansa loss!





BAL 2011 del2




En liten bildbomb. Finns fler bilder ute på Facebook redan men det kommer fler hit också!

last school day

Kort och inte alls så rolig dag, har iallafall varit med om skratt, spöregn och fixning för imorgon.

vart inte alls som våran klass ville, knappast några kom ut till sågen där det regnade så vi åkte hem i spöregnet på moppe, inte alls kul kan jag säga. Men vi kom till skolan och målade på tavlan, åt lite kakor och lyssnade på musik. Alla gick hem vid 12 tiden.

Nu försöker jag slänga in bilder från igår, tänkta ut lite saker inför imorgon både skolavslutning, efter skolavslutning och kvällen. Hoppas på en skön kväll. Måste verkligen vila mina ben så dom orkar dansa imorgon, haha dom är döda sen igår..

BAL 2011

Godmorgon! Hunden sitter just nu och gör mig sällskap medans jag äter frukost, gulle! Gick upp för mindre än 1 timme sen för grannen började borra i sitt berg, smartas. hade velat sova lite längre. Men har fått en skön dusch nu och kollar på vakna. Idag åker vi med klassen ut på sågen och chillar den sista stunde. Vad jag kommer sakna dom, allihop!

Igår, balen. Började med att vi åkte iväg med jeepen när det var en halvtimme tills mingel och fotade lite. Stannade utanför våran skola och nere vid NSS där ösmo skulle ha sin bal. Kom med bra entre när alla var där och "om sanningen ska fram" på hög volym, sen fotades vi lite. Sen riktig fotografering och mingel. Sen mat, lite tal och song bjöds det på. Efter efterrätten så vart det vals och sen party! Tror jag stod på dansgolvet mest av alla eftersom alla dissade mig jämt. Det slutade 12 och vi hade haft världens underbaraste bal, kan inte förklara med ord hur härlig den var men det kommer bilder.


bal dag!

Sitter här, nästan klar. Om en timme är jag iväg! Bilen som vi ska åka har kommit och det blir rätt najs!

Helt exalterad (?) spring i kroppen av rys. Det här ska bli så kul! Har med två kameror fast bara en som kommer får vara med där inne sen. Först åker vi en sväng med bilen innan vi drar till balen vid 18.00 Nej nu ska jag fixa det sista!

converse



Låga converse, 500 kr.

the day!

Godmorgon! Är klar inför dagen, tar min lilla moppe dit snart. Kollar på vakna med the voice, BB simon är med.

Blir ingen bloggning idag vad jag kan tro. Blir mycket fram och tillbaks. Våran bil ska tvättas lite och jag ska ner på stan också. Imorgon har vi mentorsdag ut på sågen, hinner nog blogga ikväll eller imorgon bitti!

stress

Tjenatjena!

Konstig dag, sjukhus och möte har varit inblandade men inget mer vad jag säger. Kusin åkte vid 19.00 efter vi ätit korvsoppa och kollat lite 90210, somnade gjorde jag också, jätte trött.

Imorgon börjar vi skolan 8.10 då ska vi öva att sjunga lite inför skolavlsutningen, rensa skåpen och öva på skolavslunings tåget ut ur skolan, så nu är det vår tur efter alla år. Efter det så slutar vi vid lunch. Då ska jag ner på stan och jaga en sak innan det är dags att fixas med frisyr och på med klänning. Sen tar vi bilen med tjejerna och åker till balen vid 18.00

Hoppas på mycket bilder!

love you



HOME


speciell väckning för oskar


söndags mys

Hej! har lite gäster nu på kvällen och kusin är här. Lovar att det blir bättre bloggning snart. Är lite dress för balen, måste hitta två saker. Men det blir imorgon samtidigt som jag ska umgås med kusin och vara ute och sola. Får se hur jag får ihop allt tillsammas. Men läget är att kunna åka ut på ringis imorgon med becca och sola tillsammans.

Nu ska jag vara lite mer social! Hoppas på bästa uppdateringen när det är sommarlov iallafall

kings and queens

Godmorgon! Nu är föräldrarna påväg hem och vi har städat lite här hemma. Dunkar musik gör vi också. Dessutom kommer min kusin hit och bor över en natt så får se vad som hittas på ikväll. Pallar inte ägna min tid här så hejdå!

040611

Vaken igen.. Igår som hade jag och syster mys vid tv, vi dukade upp med chips, nachos, gucamole (?) och god ost. Självklart somnade amanda så tillslut gick vi upp och la oss vid 23.30

Just nu är det städning som pågår, ikväll kommer det lite tjejer hit som ska grilla så vi ska fixa allt nu eftersom vi ska ha tårttävling i stallet innan. Är domare så kommer bara proppmätt efter allt tårtätande. Så jag och syster åker straxt upp dit, ska fixas massa innan osv.


baby i was born this way




Två bilder från igår, då det var grillning här hemma för oss tre. Fått suttit i solen en stund innan vi gjorde middagen tillsammans. Nu är syster inne i duschen, vi har laddat ner änglagård som vi ska glo senare ikväll. Ska också hoppa in i duschen, lökig..

3 juni

tredje juni och nu är det sommar på hög nivå. Satte mig direkt ute i solen och nu klarar jag inte av mer. Ska vatnna lite blommor innan mormor kommer med min balklänning som fått lite pärlor på sig. Tjejerna ligger också ute och jobbar på brännan. Får se vad som sker mer idag.

maaaaatvraaaaak

äntligen fått i mig mat. Har hunnit vaknat hos elin och varit i stallet också. Nu blir det solen!!

musik vid matbordet



den kunde kommit upp tidigare men bättre sent än aldrig. Kul man kan ha!


2 maj

hej! Dålig med uppdatering men har haft annat för mig! Hänt lite saker också.. Idag har jag och syster först bara gått runt och slöat här hemma. Vid halv 2 drog jag till stallet och skrittade ut med marika och tea. Åkte förbi ica på vägen hem och handlade upp lite för kvällen.

Syster är iväg och möter upp steffi som kommer hit till oss. Vi ska grilla hamburgare och tjocka oss med kladdkakemuffins som syster gjort, chirre och dirre på det också. Känns som sommarlov. Nej nu ska jag kolla lite bloggar innan det blir dags för matlagning!

RSS 2.0