NYa pizzerian

Hemma från stallet, Åkte buss dit och fick skjuss av petra hem. Elin duschar och snart är det min tur. Jag syster och elin ska ta och äta på nya pizzerian. Spännade! Äter godis just nu så får inte äta mer snart. Medans jag hoppar in i duschen får ni lite musik.




see whit my eye




Nikon D60 50mm 1.8 Närbildslins 10+ 4+ 1+

Riktigt coola va? Var i skolan så hade inge stativ. Ska testa mer någon dag. Det är var av helt vanligt dagsljus. Jätte svårt att få rätt skärpa på osv, Måste köra manuellt ju.

Har verkligen inget att göra, jordens tråkigaste dag!

Justin bieber



Lite grym han är! Låten har kommit ut på Spotify nu. Den hörs i hela mitt rum. Skönt att man nästan är hemma, fast syster är ju längst ner så hon hör ju inget :P

Ska försöka att inte blogga mer idag. Har så himla tråkigt. Måste komma på något nu.

Min insprations källa!

Där jag tittar på bilder nästan hela tiden är hos Johan sjöbeck, som är en grymt duktig person på att fota. När min inspration står på noll kollar jag alltid in där. Han är som min stora idol!

Ikväll blir det mys här hemma med mig själv, Mamma och pappa har åkt och båten går om en kvart. Ska lägga in lite nyfotade bilder och gammla. Har inte rört kameran på en hel vecka förutom igår då det var fotokurs.

Idag var det plusgrader ute, allt håller på att smälta bort, så himla glad! Fast jobbigt blir det. Men innan det dras bort måste jag hinna fota massorna och minnas i sommras hur det var.


Lunchrast


Riktigt tråkig bild på mig och min hund :P

Lång lunch rast vad gör man? Går hem och äter pizza :D 

Ikväll åker mamma och pappa till gotland och vet inte alls vad jag ska hitta på. Har tänk på en del saker jag kan göra. Men först ska jag åka och rida också. Men måste först tillbaks till skolan för en sista lektion, gympa.
Ska gå om 20 minuter eller något. Hörs när jag är hemma igen. :)

Sälen V.10


Sälen vecka 10 med sundstöm!

Mycket skider det blir nu!, så roligt och längtar så himla mycket! Alla backar och minnen man hade där sen förra året. Våffelstugan, skogsvägarna, snögubbeland, backarna! Snacka om roligt. Är bara där i 4 dagar tyvär men ska verkligen försöka ha hur kul som hellst då!

Jag vill åka nu!

Saknar sommar!


Hanna, syster och jag på Lag SM 09
Ser ut som jag inte har några ögon men solen var jävligt stark :P och ögonbrynen är blekta, Hett!

Har inte haft ork att blogga, alla andra har ju bloggtorka som jag! Har haft prov idag, prov imorgon och på fredag. Känns som att jag kommer dö, kan inget känns det som. Menmen det finns uppe i huvudet, men ska läsa på lite mer imorgon på Sv/eng lektionen osv.

I helgen är jag och syster ensamna hemma, fredag åker mamma och pappa till gotland. Fredag får jag vell sitta inne och ruttna, sen lördag ska jag, elin och syster testa nya pizzerian här i nynäs och kolla film och bara mysa. Söndag får jag vila och sen är det SportLOV! Chilla galet!


Skidresan



Kommer fler sedan.

När jag vaknade imorse så hade jag sjukt ont i nacken så har gått som en robot hela dagen. Var på kalas också i gustavsberg, morbror/gudfar fullde år, så gosade med lillkusin men hon var inte på så bra humör kan man säga :P

Ska sova nu eller snart. Hörs imorgon.


Hemma på lunchrast


Hade ingen bild så fick bli en på elin igen :)

Hemma från min långa lunchrast, börjar 10 i 1 igen och knske går 20 i eller liknade. Kollar sjunde himlen, tänkte att jag kunde uppdatera för när jag kommer hem sen ska jag ju plugga.

Behöver inte plugga mycket har jag insett, bara No och HK men det klarar jag i helgen och det är ju nästan en hel vecka kvar. och elin hänger med hem men måste endå plugga så hon får göra det hon vill lite också. Sen kan jag kanske plugga lite på bussen till romme och från, det blir hela 3 timmar... Och lite på söndag hinner jag :)

Ska ta en alvedon nu, känner att huvudvärk är pågång...

Fullt upp helt enkelt!



Har fullt upp

Ikväll:Träna om en halvtimme sedan hem, äta, plugga, duscha.
Fredag:Skolan, plugga, träna, plugga, packa småsaker och fixa, plugga.

Har inte tid att blogga plugg och träning går faktiskt först. Visst ska inte behöva träna det är mitt val och helldre det än bloggen, tyvär. Ska plugga i 10 min nu.

Fotokurs m.m



Har gjort lite var och annat idag.

Slutade halv 4 och drog hem. Satt vid datorn en stund och kollade OS. Lagade mat, det blev paj! Sedan vart det fotokurs hos lindbladh, gjorde inte så mycket idag utan kollade mest bilder osv. Sen kollade vi Os där också och pappa hämtade mig vid kanske 8 tiden. Duschade och pluggade.

Har ågest och mest irriterad på skolan just nu, allt man läser sätter sig inte i huvudet och man försöker verkligen! Sen försöker läraran bråka om proven nästa vecka. Får max ha 2 prov och det blir 3 och ena är skit stort. Fattar inte hur dom tänker alls! Och lär mig ju inget av provet så veckan har gått skit och nästa kommer också gå skit!

svartvitt





Jag firar på annat sätt


Fettis dagen idag, något jag inte äter så är det semlor! fy och usch.

Så familjen köper glass till glassungen. Skulle tränat idag men har ont i huvudet så stannar hemma ikväll och tar en sväng på cykel.  Så nu kollar jag på MTV istället, får se vad som hittas på nu. :)


Gina tricot



149 kr på GinaTricot

Ska lätt köpa när pengarna kommer :)


Hemma - lunchrast

Sitter hemma och har lunchrast. Kände för att gå hem för fanns inget att göra i skolan när man bara går till klassrummet, går igenom lektionen, slutar lektionen och går till nästa. Ska dra snart.

Har Prov sista lektionen så får se hur det går. Hemma halv 3 och då syns vi :)

Hopp"tävling" - pay and jump


Sommer 09 - syster tränar träng.

"tävlingen" gick bra. Felfri, men kunde knappt andas när jag red där inne, hästen var taggad, jag var uppstoppad av en stor väst som inte var min, och min hals gjorde ont.

Hemma nu iallafall. Ska snart gå och äta på resturang ca 40m ifrån oss. Sedan blir det träning så ska gå dit bort redan om en timme.

your love is my drug


Nikon D60 50mm 1.8

Ska duscha nu och sen blir det ut  eller liknade tror jag. Alla kommer nog sitta inne och kolla melodifestivalen ikväll eller?
Gårkvällen vart lyckat, bade bubbel pool åt god mat och kollade film. Super nöjd.
Idag har jag shoppat kläder skidjacka och skidbyxor och en träja fick åka med hem också. Vanlig svart med knappar fram typ.

Ska duscha nu då och sen ut, hörs! Imorgon blir det tävling! :D

somebody to love


Nikon D60 50mm 1.8 F/3.2 1/320 sek iso400


Ingen uppdatering ikväll, sover hos lollo med elin och lollo då. Har nyss varit och fotat i det blåsiga vädret. Fick ett par fina bilder. Här får ni smakprov iallafall ;)

Imorgon vet jag inte alls vad som händer men söndag så ska jag tävla iallafall. Glöm inte era älskade på alla hjärtansdag ;D


already gone


Nikon D60 55-200mm och lallalalala (orkar inte) HAHA

Känns som jag har en kvällsblogg, men så blir det!

Fick rida en av lektionshästarna idag men det gick bra. Inte dirket lätta som mossan, och det var svårt att hänga med i dom andra stora stegen.
Har hunnit att träna också, trångt var det. Men dom letar efter större egen lokal.

Nya kläder har jag fått idag också, kjol och 2 leggins. Ska hitta kläder tills imorgon nu :)

Magont


Kan du bara smälta bort, snälla snön...

Träningen var lång och det tog mycket av kroppen. Har ju haft ont i magen hela dagen. Så ska ta mina tända ljus och ställa vid sängen och sedan kolla tv. Imogon är det lång dag, hoppas jag orkar med det och inte har ont i magen så värst :/

träning 19.00 - 20.30




Nu blir det träning klockan 19.00, skriver mer när jag kommer hem! Har haft ont i magen hela dagen så hoppas träning lyckas endå. Vart inge fotokurs idag :/

fjording


Nikon D60 55-200mm 5.6 iso280 F/4.8 1/500


Efter jag och pappa åkt och handlat mat blir det träning 7-8.
Dags att bränna halva chokladbiten :)


Vems namnsdag?



Vems namnsdag är det inte idag? Jo Fanny ;)
Har fått en choklad från mormor, visste inte ens att jag hade namnsdag fören jag kom hem. Tack mormor!
Någon som kommer ihåg.

Ska iallafall upp och ladda in alla bilder nu från söndags och redigera lite. Ikväll blir det träning också. Bästa att spara chokladen tills imorgon, ska ha mentorstid och åka pulka fats kameran åker med. Bra att man har bildläraren som mentor ;D

Inte laddat in bilder än :/


söt elin, luddet brivid är hennes ludd på jackan :)

Har inte laddat in några bilder från igår än, tyvär kan jag inte lägga ner så mycket tid på bloggen. Är mycket stressad av skolan så stänger ner datan för idag, tänder ljus kollar tv och läser i en tidning :)

ha det bra !

(y)


Blöt i baken :)

Vädret var inte som det skulle vara utan molningt, men vart ett par fina bilder! Lägger ut dom senare.
Sen åkte vi ut en bit till natren (kalvö) och foto syster, men sen fick vi gå typ 1000 km(överdriver) för att komma hem för att pappa inte svara på sin telefon.

Men ikväll blir det träning(y) är jätte förskyld men ska försöka jobba på endå :)


dåligt med rubriker.. :)


Nikon D60 50mm 1.8  iso800  F/1.8  1/50s


Melodifestivalen är slut och jag ska nog kolla på spiderman som går på fyran.

Imorgon ska jag till stallet och fota alla hästar, ska faktiskt ta med mig reflexskärmen och blända alla hästar, Stackarna. Hoppas dom har energi att springa!


Header byte

 


Ny header, tog inte lång tid men något behövdes bättras. Kanske dags för hela designen? Får vänta på våran tror jag!

Familjen är påväg hem med en B&J till mig och annat gott till ikväll. Har inte fotat något idag nästan, Pågrundav en sak som jag inte vill säga än :P

Nu kom dom så ska ta och gå ner och städa undan lite här då!

i need you now


dåligt med fokus, men snygg!

Har nyss duschat och börjar med rummet! Här ska det städas. Ska hämta dammvippan, dammsugan och gå ner med en skål och mugg :P<3

Hörs senare idag

what about now


Foto: Jag (fpettersson) Nikon D60 50mm 1.8 iso200 1/60 f/13

Hejhopp! Huset sover, alldeles tyst. Familjen ska på tävling imorgon, syster ska tävla i södertälje. Jag hänger inte med, Har massor att göra nu när man är ledig.
Fota:
Macrobild
Porträtt
Grodperspektiv
Stort skärpedjup
Litet skärpedjup
Snö
Sen ska jag städa rummet, gå ut med hunden och andra saker :P


Romme alpin



20 Februari, då tar vi en stor buss dit. Packar alla vänner i väskorna och drar dit. Ca 40 pers. Mamma och hennes kolega/vän har fixat detta och det kommer bli så himla kul. Längtar!

Sitter och redigerar lite bilder från idag :) Tog med kameran till sista lektionen då vi åkte skridskor utomhus, Gcik ett par fina foton och kort. Har tärnat 2 ggr idag då. Först skridskor och sen F&S vart svettig som f*n så hoppar nog in duschen snart. ¨

Ska skicka lite bilder nu och så :)<3

Torsdag 4/2-10


Nyss duschat faktikst..

Mjukiskläder på och ska om en halvtimme gå till marika och hjälpa henne med hennes tre bredband. Hoppa sjga lyckas :) Senare ikväll kommer gotlandsfamiljen gustavsson och ska åka till thailand -_- Tänk det var nästan ett år sen vi åkte dit med dom :/

Ridningen gick bra idag, red mossan iallafall. Skulle ridit lektionshäst men moss kunde gå. När jag kommer hem visar jag bilder från idag :)

5 saker du inte visste om mig!




1.Jag hatar fisk! allt som kommer från vattnet!

2.Jag börja rida när jag var 5-6 år. Innan dansade jag x)

3.Jag älskar att hoppa ur en buss, (det stora steget ner)

4.Jag älskar pannkakssmeten, bästa jag vet!

5.Jag ska sova nu :P


Den sista var jag tvungen att skriva för jag hade inget mer, och jag är trött. Gick upp halv 6 imorse.


Fotokurs nästa!

Ska ta och trixa med mina naglar lite, ta fram min älskade kamera och packa en liten väska! Klockan kvart över 6 drar jag till elin för en liten kurs typ :)

När jag kommer hem ska jag ta in mig in lite saker, plugga, hemlig sak, ladda kamera batterier, och lite annat :)

Imorgon blir det skola och sen stallet direkt såklart. Ska rida en av ridskolans hästar imorgon så hoppas jag får någon bra då :) Måste dra hejdå !


systers skola


Mossan och jag, söndagsritten :)
Min D60 till salu

Sitter på skolan john bouer, syster går här och följde med henne idag så är ledig. Jag fick vara "försökskanin" och hon skulle klippa upp håret.

Har verkligen tårkigt, så sitter här på systers dator. De håller på med svenska. Får se när jag kommer hem :)

Nu får det..

Min D60 till salu!

Nu får det inte snöa mer! usch alltså. Ute vill man inte heller vara. Men det är ju nästan ett måste :/

Kom hem från skolan halv 4och drog till stallet direkt vart en uteritt med elin och bilbo, mysigt för det snöade inte då :)

Imorgon kan jag inte säga direkt vad jag ska göra. Men hemma vid halv 5 och senare ska jag gå på fotokurs. Elins pappa är grym på foto och han ska lära oss lite grunder osv, awesome! så that it. Blir kanske en del inlägg imorgon :)<3


bildlöst | try sleeping with a broken heart

Har haft en hel dag nästan att uppdatera, men har inget speciellt att skriva. Slutade halv 3 som vanligt gick hem och bara suttit vid datorn!

Veckan har ingen planering, Bara skolan lixom. Inge plugg direkt. Allt är nog lungt denna vecka. Och nu när vi börjar om på nytt ämne ska jag verkligen jobba hårdare, för att få bättre betyg.

Aja sitter ensam hemma just nu, kanske går upp på rummet och fixar lite på dator eller vad vet jag :)


RSS 2.0