let's zuuuumba!

vanessa falk


Okej, nyss kört ett riktigt kort zumba pass med syster, haha! Sen blir det att börja springa med elin på lövet. Ska ockås börja tänka på vad jag äter. Just nu vill jag helg och slippa tänka på skola. Tänka på sommaren, gotland, steeeka, festa, gå med shorts och ett jävla linne, skita i grundskola, åka till turkiiiiiiiiet, och leva livet!

Satt ute i solen idag på lunchrasten, så skönt det var med musik på. Oskönt med sovmorgon imorgon också.


torsdag


älskade vän, jag stöttar dig till 100 %  vill se dig spridande glad igen!

Hej på er! Är på lite halft bra humör. Vill typ slänga mig i sängen för resten av kvällen, inte ofta jag är såhär nere på något sätt. Och har öven uppmuntrats på olika sätt idag men det hjälper inte.  Vill ha helg. Har planerat lite med elin min älskade vän. Ska ta och gå ner till la familija nere i soffan!

Min lilla "sovmorgon" hjälpte inte imorse. Tur att man har det imorgon då.

only you



Nu har jag hunnit gjort det mesta, duschat, kollat bloggar. Har bestämt mig att jag tar mig en liten sovmorgon imorgon och går upp vid halv 8, sätter på mig mjukiskläder och tar moppen till skolan. Måste sova ut eftersom jag inte kan somna så bra på natten nuförtiden.

Helgens planer är oplanerade halft. Det lutar åt olika håll, fest? övernattning i stallet? provridning? Nej vi hörs!

30 mars


kissen alice smyger fram, ska nog stara en blogg för denna katt endast!

Kom hem med syster och mamma för någon timme sedan. Ska kolla lite bloggar och sen hoppa in i duschen. Klockan vart plötsligt mycket för att hinna med det jag skulle göra denna kväll. Yuppyupp, hör av mig senare!

Påväg till tumba nu. Märkte detta stora mo...

img_8301 (MMS)

Påväg till tumba nu. Märkte detta stora moln på vägen i sorunda!


lunchrast

Tog moppen hem och nu sitter jag här och äter lite lunch. Börjar om 25 min igen men tar bara 3 min till skolan med moppen. Kommer inte kunna blogga idag så får se om jag mobilbloggar. Ska iväg och göra lite saker så slutar lite tidigare från skolan också. Så har bara två lektioner kvar!


29 mars



Hej på er! Har inte så mycket att säga. Har suttit och stirrat på min iphone hela kvällen för att fatta den något. Men ringa och smsa kan jag ju trots allt. Har även åkt en snabbis till stallet. Ska sätta mig och fixa en grej till hemkunskapen som jag hade glömt göra. Tänk snart är det april!

Testbloggar lite

img_7266 (MMS)

Testbloggar lite


spännade bloggning

Ingen spännade bloggning här den här veckan. Kom hem från skolan typ nyss och har inget för mig. Vet inte alls vart syster håller hus eftersom hon är sjuk och hemma men ska leta upp henne i det här huset snart. Haft en konstig känsla i skolan idag, vädret var bara för deppigt och jag bara försvann iväg med tankarna hela tiden.

Hade iallafall lyckats på svensk nationella i hörförstålse och ett VG på det! Sen fick vi omdömen idag och det verkade som allt ligger kvar på samma nivå, kanske att jag får kämpa mer i matten men det fixar jag. Måste plugga engelska innan nationella nästa vecka bara!


Godmorgon

Hoj! vad vad sugit ord men aja. Drar snart till skolan för världens jobbigaste fast endå bästa dagen i veckan. Har 70 timmars lektion x2 med samma lärare, hur kan man tänka? Yupp. Har iallafall hunnit ladda ner musik på mobilen nu så nu kan jag lyssna på musik på den också. Ska fortsätta klicka på den när jag kommer hem, finns massar jag behöver göra för jag ska ha som jag vill :)


Iphone 4



Sitter i soffan och kollart tv med syster, eller hon pluggar. Har kollat in min iphone lite, simkortet kom idag så fick igång den. Mina vänner skicka sms med för- efternamn :) Nu var iallafall måndag klarad. Red gulis och gick rätt okej att rida, har inte ridit han på månader! Nu ska jag väl stoppa i mig lite glass och sätta ihop kläder för imorgon. Inget annat bättre för mig!

monday!

Sitter under täcket i sängen och är sjukt trött. Önskar att jag var ledig som alla andra denna dag. Snart blir det mat och sen åker jag upp över molnen igen, lucy in sky


Måndag



Godmorgon! Sitter vid mammas nya lilla dator. Är klar för skolan så väntar bara på att jag kan gå. Det är ju snö ute så kan inte ta moppen. Så går hem från skolan sen när jag slutat och tar moppen härifrån till stallet.

kissen alice



Kissen alice går runt och hänger i stallet, bara ällmänt cool!


17.34

Hej på er! Kom nyss hem kan man säga från haninge. Stannade lite påvägen hem i stallet och willys bara. Fick med mig 2 toppar bara och vanliga svarta strumpbyxor. Fanns mycket att köpa men jag ville inte slösa för mycket eftersom H&Ms nya kollektion kommer ut i april.

Ska verkligen städa rummet nu, fixa garderoben också. Sen ska jag bara ta en chillkväll hemma, bada i badkaret och äta B&J. Hoppas ni haft en bra dag!♥

shoppingsöndag

Godmorgon eller så kan man ju inte skriva. Jag och elin har nyss fixat oss lite, vi tar en tur till haninge centrum med hennes mamma och syster och shoppar idag. Får se om jag hittar något snyggt. Desutom kom lite av mina kläder från H&M idag. Mycket kläder nu, och det gillas!


saknar thailand!


27 mars



Tja! måste bara säga aj vad ont i fötterna jag har, vet inte alls vad jag gjort men gått och varit kall samtidigt kan vara en andledning. Kom iallafall nyss hem hit med elin, vi ska väl somna direkt i min sköna älskade säng, kudde och täcke ♥

Imorgon ska elin upp till stallet tidigt och jag har väl som vanligt inget för mig. Ska se vad jag hittar på för bus.


nyduschad

Kom nyss ut fårn duschen, elin är påväg hit och sen kommer nog tess. Jag och elin åker nog ner på konsum en snabbis och köper godis. Sätter på en film nu och fixar mig lite, Städar rummet osv.


lördag



Godmorgon peeps! Elin har redan dragit. Hon var tvungen att dra hem innan hon skulle till kyrkan. Ska försöka städa mitt rum som alltid blir stökigt. Ser ut som rena helvetet. Sen ska syster klippa mig en snabbis, topparna börjar bli slitna och jag ska försöka få lite längre hår innan skolavslutningen. Sen blir det barnkalas i stallet så hemma vid 18.00 och sen drar jag till elin!

00.08

Kom nyss hem från elin eller typ ösmo. Kom till elin vid 20.00 och drog där ifrån efter en stund. Och fick för oss att vi skulle till ösmo så vi tog bussen dit (väldigt dåligt val menmen) Skulle träffa några kompisar men dom drog. Men jag elin och oskar hade väl rätt kul på stationen innan tåget kom igen.

Imorgon tar jag och elin riktigt sovmorgon, sen drar hon på begravning och jag på barnkalas i stallet. NUSS tar min fritid men aja så är det! Sen ska jag vara med elin och tess på kvällen så får se vad som dyker upp!


freeeeedag



Hej på er! Har lite brottom. Bion börjar om en timme och ska vara där om en halvtimme. Ska byta tröja bara och fixa mig lite. Sen åker jag hem och äter middag och drar till elin. Måste bara berätta bästa saken om idag, dom gjorde våfflor i cafeterian så jag åt våfflor till lunch, hur gott var inte det? älskar fredag ♥

BLOGGTIPS



HannaMW  otroligt glad tjej med snygg stil!


25 mars

Tjatja bloogen! Sitter i soffan med systeroch solen i ryggen, as skönt väder ute! Tar snart moppen till skolan. Slutar 14.35 sen ska mamma och jag ner till vågen och boka stolar till oss stalltjejer som ska kolla bio. Sen ikväll ska jag kanske vara med elin och oskar tror jag. Får se vad som sker!


bjuder på dom igen!

Ni har säkert sett dom förut men sån jävla längtan jag har till sommaren!












MUMS!


pyris

Hej! Dagen har gått lagomt fort, hade ju den där tråkiga grejen vi skulle på med klassen på morgonen fram till lunch. Så jäkla skönt att man tog moppen så det går så fort, lat som man är! Hade 3 lektioner 2 kan man säga eftersom halva av 2 st vart bara prat och glömde bort tiden. ÅKte till stallet och red pyris på lektion, kul häst det där. Skrittar och travar samtidigt.

Imorgon är det äntligen fredag iallafall. Ska se justin bieber filmen med massa stalltjejer och sen får jag se vad jag hittar på efter det. Inga planer än. Sen lördag ska jag hänga med elin och tess, mys! Juste har ju fått min Iphone 4 men kan ju inte använde den för simkortet är för stort så har beställt nytt!

23 mars

tja bloggen! Eran bästa fanny som ska uppdatera lite.


Kom hem för en halvtimme sen, var i ösmo och kolla någon jävla träning och match med elin, kulkul! Kom hem och fick reda på att vi hade sovmorgon och ska ner på vågen istället, tack för informationen. Bra om jag skulle gå till skolan vid 8 då.

Imorgon så blir det stallet och sen plugga antar jag. Eller kanske inte, får se vad som händer. Har ju ingen häst att ta hand om heller..


fick detta söta brev av en hemlig beundrare i skolan, någon måste gilla mig iallafall!

nynäshamn

im back home! Fick skjuss hem och nu sitter jag hemma ensam. Syster och hennes kompisar gick ner och köpte sallad till oss alla. Är hungrig! Ska faktiskt städa rummet en snabbis. Sen måste jag ner och plugga lite matte också. Ska hämta elin sen vid halv 3 och sen åker vi och ser fotbollsmatch i ösmo vid 7!


minishopping!


Family of the year







Skum musiksmak jag måste ha men så himla skönt att bara lyssna!


natti


ph: me


Ladda in ny music, suttit vid datorn, inte packat någon väska, kollar tv, inte plockat fram kläder, laddat in filmer, inte tagit bort sminket. Det rä väl min kväll i ord. Bra jobbat fanny! Men ska fixas nu. Går upp halv 8 så får en liten sovmorgon. Har gjort lite inlägg som kommer in imorgon. puss♥

blogghumör nere

Inte alls på blogghumör. Min äckliga jobbiga huvudvärk har kommit, jag är trött, mitt rum ser inte kul ut. Ingen levainspration. Och det gör ju inget bättre med att pållen åker hem imorgon. Tyvär får vi skicka tillbaks han till sin gammla ägare för han kommer nog inte bli bättre med sin sjukdom/skada. Blev bäst så. Kommer sakna min bebis och det är därför jag blir ledig imorgon och onsdag.

Ska plocka på rummet och slänga in några OCavsnitt på hårddisken som får vara min bästavän på båten fram och tillbaks!

21mars

Tänk om 2 månader är vi fria, det är bara massa chillveckor kvar och vi har gått ur grundskolan. Så facking skönt!

Kom hem för en timme sen och nu ska jag slänga mig i sängen och kolla film. Det är balivit så enkelt nu när pappa har fixat med splitter till både tv och data samtidigt så behöver inte trixa med några sladdar. Pallar inte bry mig om nått annat idag så blir film. Packa behöver jag knappast göra eftersom jag kan ha samma kläder imorgon och onsdag. Hörs senare!

söndag


bild från idag

Hej påer! Nu är helgen slut, men får en rätt skön vecka som sagt. Sovmorgon imorgon, ledig tisdag och onsdag. Men kommer ta med saker från skolan. Haft skön helg iallafall, godis och träningsvärk, + ikanten ett munsår, mitt andra i detta liv.

Ska skaffa mig lite goodfeeling, kolla bloggar, plocka fram kläder och sånt.

i don't care



Tjenixen coola människor. Hur är det? Hela min familj förutom jag har åkte en sväng till ikea och är påväg hem nu. Jag har hunnit varit ute och fotat lite i det fina vädret och ätiti lunch. Ska snart ta hunden på en promenad innan jag åker till stallet med kameran. Hörs senare!

fotografering imorgon

Hej på er! Ett litet inläg innan jag slänger mig i sköna sängen. Imorgon blir det en fotografering i stallet. Hoppas mamma följer med och hjälper till, kanske syster hänger med? Det är fina Holy Grail som ska bli fotad, det ska bli fint väder så bäst att passa på. Innan jag åker till stallet så ska jag ut och fota mig själv lite tänkte jag, lite egobilder.

Min vecka kommer se så himla enkel ut, kommer glida igenom på en räkmacka men endå inte. Vi kan ta upp ämnet på måndag känner jag. Nu ska jag leva livet sista stunden denna vecka med lite OC i sängen innan jag säger hejdå till lördag.

Lördag

hej bloggen! Lite uppdatering från mig tänkte jag. Har suttit inhomhus hela dagen, kollat OC, ätit, kolla lite på nätet, städat rummet och tagit en dusch.

Kom hem fårn ica och köpte lite godis för en stund sen. Blir en kväll hemma ikväll. Jag och mamma ska beställa kläder. Har bara inte bestämt vad jag ska satsa på att leta efter, trender alltså.. En gul skjorta är jag rätt säker på, färger ska det va. Imorgon ska jag försöka få mer gjort!


Lite hästar



Här kommer en video från clinicen i onsdags. Med Per Duvefelt.

frukost/lunch

Sitter och äter lunch/frukost har redan varit nere i centrum en sväng. Åt inge frukost innan ochd et är snart lunch så det fick bli mackor!

Har gjort en lista på vad jag ska göra idag så efter jag ätiti klart ska jag börja! ;)

18 mars





Can't Take It Take It Take No More
Never Felt Like Felt Like This Before
C’mon Get Me Get Me On The Floor


hektiskt dag

Efter en tokig idag så sitter jag äntligen i soffan med tvn på, tända ljus och godis framplockat. Red ut med katre på robbie med spader. Vi hade väldigt kul och det vart ganska tokig uteritt. Men kul var det endå. Sen tog jag hand om holly och sen fick jag skjuss hem, moppen får stå kvar då vädret inte tillåter en att köra hem.

Ska försöka knåpa ihop en design i helgen har jag bestämt mig. Städa rummet och bara ta det lugnt. Har jätte ont i min högra arm, vid musklerna, måste sträckt den eller något. kiss

take me taketake me



till the world ends



Godmorgon! Har fått i mig frulle och ska snart lägga på ett sminklager och dra till skolan, packa gympaväskan också. Tar även moppen till skolan så behöver inte gå lika tidigt. Vi hörs!

plus minus


Förre helgen när jag och elin ska hejdå till min randiga vägg!

Mitt + denna dag

Skolan gick rätt fort
Fixade en låt som jag och madde ska sjunga på niornas show
Ridningen gick bra

Mitt - denna dag

Hahah fick IG på svenska nationella (Y)
Fryit hela dage
Blivit mobbat i skolan

Nu Bigbrother, sovmorgon imorgon och sen stallet. Får se om det går att ta moppen till stallet imorgon men det hoppas jag!

17 mars

Godmorgon! Kollar vakna med the voice som vanlig och är beredd för skolan. Lång dag och sen blir det stallet efter skolan, hopping och jag hoppas jag får en ponny. Imorgon har jag även planer, ska ta hästen och ska rida felicias häst spader, äntligen ska man få rida utan att det är lektion. Sen på kvällen får jag väl gömma mig inomhus och äta godis i min ensamhet!


kan inte hålla mig ifrån



count on me


Kunde inte hålla mig borta när jag endå inte har något för mig. NP var inte alls så svårt, kan säga att jag satt och ritade hästar på provet desutom! haha 

Nu blir det iallafall stallet, det är hoppclinic. Helgens planer är noll, har inget alls planerat förutom att min älskade häst ska få en ordentlig ompyssling ♥

du förvirrar mig



usch nu vill jag ha sommar, ligga på nixta med mobilen och högtalaren på högsta volym, fiesta och bara glömma alla bekymmer. jag blir snurrig i huvudet

Gucci krigen



Ny bok! Ska börja läsas snart!

Sthlm

Godmorgon alla sköna människor, gick up lite extra tidigt för vi ska åka till stan med klassen, måste gå till tåget snart.

Måste säga att jag kommer vara lite off från och med nu till nästa vecka, vi kan ta upp det senare men vart lite tårögd igår så får starta om på en ny kula igen. Men vi hörs, kanske blir ett inlägg då och då!

Holy grail


älskar dig din tokhäst!

Ska straxt hoppa in i sängen, har kollat på sista avsnittet av min pararellklass program.
Var bara med 1 gång! Har även pluggat lite, fixat till lite i rummet och testat min nya klänning från H&M som jag kanske ska ha på skolavslutningen, är osäker och tänkte fråga syster om hennes tankar men hon började bara skriva och ha sig när man undrade om hon kunde.

Imorgon är det stan med klassen och andra Bklassen. Ska lyssna på en jude som var med om andra världskriget och så. Sen blir det plugga till NO fysik nationella på onsdag!

tjenna

kom hem från stallet nyss. Hoppade stallet fetaste häst chess och sen vart det en promenad med hästen rnt gymnasiet som knappast stod på hovarna utan på mina tår istället. Men ska vara glad att han är så söt min älskade häst! ♥

Ska sätta på OC och hämta min kamera, och ladda ner låtar till mobilen. bloggar mer sen!

tjenna

kom hem från stallet nyss. Hoppade stallet fetaste häst chess och sen vart det en promenad med hästen rnt gymnasiet som knappast stod på hovarna utan på mina tår istället. Men ska vara glad att han är så söt min älskade häst! ♥

Ska sätta på OC och hämta min kamera, och ladda ner låtar till mobilen. bloggar mer sen!

bild sen 2007


haha hjärtagull vad jag älskar dig min vän!

Bilden är säkert från 2007, en riktig tid alltså. Som ni ser mig till vänster så måste ni märka att jag haft tandställning, hade riktigt krokiga tänder. 2007 vart jag och elin vänner, nu kan vi säga att vi har varit vänner i 4 år. Tiden går fort.

Sitter nu iallafall och kollar big brother, hoppade i panik in i duschen i pausen (bra mening) ska klicka lite bloggar som jag inte hunnit med och sen förbereda för en ny vecka i skolan. Vi taggar om till nästa helg! Vill ha fredag!


smart chey!

tja!

Hemma lagomt till solsidan och har en stund till att blogga och fixa sista i rummet. Snart är det sista kvar på sin vanliga plats. Hade tänkt att bjuda på lite bilder från igår men glömde kameran hemma hos elin så det får bli imorgon. Som vanlig hos morbror och kusiner så får man massa tränings inspration osv, de är ju sånna människor. Så nu börjar mitt och elins nya liv, hon ska ju få en crosstrainer ;)

Imorgon är det stallet efter skolan och äntligen kan man ju ta moppen överallt. Händer mycket denna vecka, nationella, stan med klassen oc sånt. Får se vad mer den bjuder på!


cooola tjejer!


bästa elin 15 år!

Först börjar vi med att GRATTA BÄSTA ELIN LINDBLAD SOM FYLLER 15 ÅR IDAG! ♥ Just nu fixar hon sig för att vara fin på sin stora dag! Hon fick paket på sängen och nu har vi bara ätit chips till frukost sålänge.

Idag ska jag åka till mina kusiner så tar min moppe och åker hem snart eller så. Ska hem och fixa iordningen rummet så jag kan sova där inatt också. Fick mig en jätte rolig kväll igår och det måste bara göras om med detta folk, kan nästan säga att det finns inga bättre! Kommer upp bilder senare idag eller nått!


teamwork!


Guocamole och chips!

Min härliga vän elin kom nyss ner med cuocamole och tacochips till hennes rum. Gullig vän jag har! Har varit på lite äventyr under dagen, målade även mitt rum en sväng också, behövs målas mer. Men vi köpte massa godis och sånt till imorgon gick på ca 300 kr..

Imorgon drar vi till stallet vid 12 och gör massa saker sen hem så blir det ju lite kul här hos elin. En skön helg alltså. Har inge bilder att bjussa på från dagen. Får bli imorgon!

utanför min dörr



Tjenna alls coooola! Ska snart ta bort datorn från väggen eftersom jag och elin ska måla den. Det måste lagas 2 lager om inte mer så vi ska göra en först innan middag och sen efter då den torkat. Sen ska vi ta bussen eller moppe till ica och köpa massa godis till imorgon då det är lite mys med wiispel hos elin.

hejåhå

11 mars

Godmorgon cheeks. Börjar morgonen för att säga Grattis till josefin som fyller 16 idag!

Har varit ute på promenad med hunden och ätit frukost. Ska snart sminka klart mig och sen fixa gympaväskan. Vi hörs senare idag!

big brother

hej bloggen! Har pluggat klart och äntligen skrivit ut mitt arbete. Hoppas min lärare blir glad när hon ser det i sitt fack. Har haft en helt okej dag, det rullade på som vanlig. Engelskan var lite extra kul sådär. Ridningen gick också bra, hoppade tunika och hon började redan söka sig ner efter uppvärmningen, riktigt fin hon kan bli ♥

I helgen är det mycket som händer, imorgon efter skolan hänger elin med mig hem och vi ska plocka ur hela mitt rum och sen måla vitt över min rosa randiga vägg som jag målade dit förra sommaren. Så blir tilla tt städa när vi komme rhem. sen på lördag så ska vi ha lite mys hemma hos elin med massa godis och lite folk. Bir en lugn helg men endå fullt upp!


pluggar

Kom hem för en timme sen, har startat upp min dator för plugg. Sen har jag lite småsaker jag ska göra innan jag lägger mig. Bloggar senare!!


måste snart dra

tja måste snart dra till skolan. Tänkte bara dra ett hej, solen skiner starkt idag och det är underbart. Desutom är det snart helg. Kankse tar och målar om rummet imorgon, och sen lördag ska vi fira elin som fyller år på söndag!


hothothot

Ysl Clutch, Dolce Vita Boots, Le Col Snood

att outfiten kan bli så snygg med jackan skorna och YSL väskan.

Mamma kommer staxt innanför dörren med en choklad till mig, har sovit nästan 2 timmar tidigare idag. Mår bättre!


glömmer dag

Hej! redan hemma och jag ju bara säga att denna dag gick åt helvete. Kan ju fan glömma allt. Slänger mig i soffan och gömmer mig resten av dagen/kvällen.


9 mars

Hejhej! Vaknade vid 06.50 och nästan vägrade gå upp, hjälp vad jag skulle vilja ligga kvar i sängen men nu är jag rätt vaken, lite ovanligt. Idag är det vollybollturnering, missar musik som är onsdagen höjdpunkt. örst går vi på lektioner fram till lunch.


PH: angelica blick älskar toppen! från H&M


Thailand


hit the lights


Syster och jag julafton kväll


Kom hem från stallet för 1 timme sen. Fick inget som planerat för min häst är för tam kan man säga, en riktig jägare efter en. Men han fick motion och vi stretchade. Sa hejdå en sista gång till älskade idis som förmodlingen avlivas imorgon ♥

Ska somna tidigt, har varit trött varje morgon. Hoppas att det hjälper. Imorgon är det vollyboll turnering och slutar tidigare än vanligt. Vi ska vinna imorgon! Ska fan kämpa och bli svettig denna gång, riktigt trött. Har lyckats fått en boll inom ansiktets område varje år så hoppas det inte blir något detta år.


Hårfärg i thailand



Alla som läst fokis blogg har väl sett hur hårfärgen som man köper i butik ser ut. Detta är egen bild som jag också såg i thailand, såg verkligen kul ut!


dance alone



Fint väder idag, härligt! Har nyss skrivit ut lite bilder men lyckades inte så bra. Tar istället fram Hemkunskapsgrejorna på datan efter mitt inlägg och pluggar. Behöver pappas hjälp men han kommer om 45 min får se vad jag kan göra medans. Senare ikväll drar jag till stallet, ska släppa hästen lös om det är ledigt och snn leka lite med han, spännade.

Är just nu stort behov av shopping, vill verkligen först tjäna lite pengar desutom. Fattig som jag är!

8 mars

Godmorgon, nu är jag redo för skolan. Är så himla trött och frös så otroligt så jag kunde inte sova imorse då det var jätte varmt och ljust ute. Man är ju fortfarande van att det ska vara mörk när jag går upp. Idag blir det skola, sen komem rjag väl hem och sitter hemma tills 9 då vi åker till stallet. Måste vara i ridhuset idag och arbeta ordentligt med han.

Min vecka kommer nog vara rätt lugn tror jag, förutom att alla fyller år denna vecka, GRATTIS LOUISE! ♥ Elin ska bjuda hem lite folk och vi ska bara ha wii turnering och lite sånt!

frusen tjej!

Shit! Sitter här och skakar. Kom hem för 45 min sen från attt varit i ösmo med elin och kollat killarnas fotbollsträning, frös fötterna av mig. Smart tjej! efter skolan drog vi hem hit direk för att jag skulle plugga och fick en del gjort. Men har lite brottom. ska slänga mig under mitt varma täcke faktiskt och kolla på svt. Bloggar imorgon igen!!

full rulle i helgen!

Eftersom alla andra uppdaterat sina bloggar så är det väl dags för mig. Har haft full rulle hela helgen. Fick åka upp till stallet och ta hästen även fast syster var där. Elise och jag satt på soffan och var lite kreativa och gjorde tipsrundans frågor till idag, åt godis och kollade tv. Gick upp 09.30 och hade sportlovsbus på shemat i stallet. Hade en trevlig stund i stallet.

Nu har jag suttit hemma och pluggat lite, har kollat både ponnyakuten och solsidan och ska snart fixa mig för säng och lägga fram kläder. Imorgon är det skola som gäller! Längtar till helg redan!!

vårpromenad

Nu ska jag byta strumpor och kläder sne blir det en kort promenad i det fina vädret! Bara för underbart, har lust att lägga mig i snön och sola. Ikväll får jag en övernattare på besök, elise ska sova här och elin kommer och gör oss sällskap. Kanske hyr en film eller så. Imorgon är det bus i stallet med massa tjejer, det blir pulka, tipspromenad och korv!

5 mars

vakande vid 10.30 och orkade inte ligga kvar så gick upp. Hade en konstig kväll igår och allt gick så bra tills någon fick lust att leka med brandsläckarn, tack så jävla mycket, ska slå människan som gjorde det om jag bara får veta vem. Men som sagt början var super och fick träffa massa nya sköna människor.

Idag ska jag väl bara vila, är sugen på glass. Finns inge riktigt mat här hemma heller så har bara fått i mig en macka. Mamma och dom är påväg hem så hoppas de kan laga något bra till lunch!



älskar dig, bästavän!!


JFR



Mina nya smycken från JFR


4 mars

Ja det går ju fort genom mars, redan den 4de. Mamma ringde mig efter 10 och sa att jag var tvungen att gå ut med hunden. men gjorde inte det förän vid 11.00. Sen dess har jag bara suttit här framför tv'n. Har inga planer för mig idag på dagen men ska ta en tur på träningscykeln. Ikväll hänger jag till ösmo med elin.

inget depp för skolan snart är tillbaks..

im here to stay

lite uppdatering då. Syster kom ju upp när jag skrev mitt inlägg. Och starxt inpå så vart det frukost och färgning följt på det. Vart riktigt nöjd, ni ska få bild senare. Vid 13.00 kom mamma och körde oss till stallet. hade en skötrakurs tillsammans med amanda och mariama. sen tog jag och mariama en skön promenad med hästen, älskar den där tjejen! Hon är bra!

Efter att jag fått rida nya hästen i stallet på lektion så vart det lite kaos i stallet. menmen det tar vi upp senare om det nu blir av. Har precis fixat mig och rebecca är påväg och vi får se vad vi hittar på, en tur till donken är jag säkert på att det inte blir, haha!


3 mars

Godmorgon, sitetr här och kollar på big brother ensam. Syster ligger fortfarande och sover men tänker väcka henne snart om hon inte kommer upp av sig själv. Vi ska hinna färga håret och sånt innan halv 2 för då åker vi till stallet. Kollar nu komme hon upp för trappan!

Skulle hinna med andra grejer också så får se hur det blir. Nu blri det mat i magen!

jungle drum



Hej på er!

Min är rätt konstig. Hela dagen har jag bara suttit hemma, ställde mig ute en stund och fotade självporträtt. Sen lagade vi kvinnor i familjen en varsin sallad till lunch och jag kollade film. Sen mot kvällstid drog jag till rebcca och vi hade inget att göra så tog en tripp till donken och tjockade oss. Kom en ful full gubbe och la sig och sov på våran plats så vi gick. Sen gick vi till en kille och satte hos där med några människor tills jag fick skjuss hem.

Imorgon ska jag färga håret (gjorde inte det idag) innan jag åker till stallet för att ta hand om min häst och rida lektion vid 16.00 tiden. Hemma sen hoppas jag att jag får hjälp med HK arbetet.

P.S hämtade ut en paket idag, visar imorgon vad det innehöll.

dans



Dans i våran datasal, bjuder på en video !


Godmorgon!

Nu är verkligen våran påväg, så fint och härlig väder ute! Kanske tar mig ut och fotar en stund. Önskar jag hade en bra fjärrutlösare till min D90. Skulle bli så enklare att ta självporträtt då.

Idag så har jag inga planer alls, ska snart gå upp och göra mina morgon sysslor. Syster kanske tar och färgar håret på mig och jag ska göra lite ärenden. Ikväll ska jag umgås med rebecca, hon jobbar på dagen så hon kan inte då :)

1 mars

Känner mig lite mer hemmasatt nu. Har inte packat upp hela resväskan än men det ska bli av snart. Tänkte sätta på en film och somna sen. Imorgon har jag inga planer, inga vänner svarar så får se vad som händer. Ska upp till hästen vet jag att jag ska, sen har jag funderat ut andra saker som skulle behöva göras!

Vi höres imorgon! ♥

hemfärd




heyhey! Gick upp för en timme sedan, har suttit här sen dess. Idag så blir det hemfärd, men vi åker härifrån vid 15.00 så innan vi åker ska vi grilla korv här ute på tomten. Måste även packa ihop sakerna. Ska bli skönt att komma hem men endå inte. Vi får se vad jag hittar på för äventyr när jag kommer hem!

RSS 2.0