Spending All My Time



Nya chris brown/ justin bieber. Så grym!


Har packat och städat huset. Allt ska bra bäras ut till bilen bara.
Angående uppdateringen där så kanske det blir en gång om dagen. Eftersom vi bara kommer åka runt på moppen hela dagarna. Båda kamerorna är med och usb-sladdarna så det kanske bjuds på bilder.

Kanks esista inlägget idag, kanske hinner med ett till :)


Packning Pågår!



Klart, nästan! Kameraväskan kvar och småsaker som smink osv :)!


Cooler than me

Tjenare! Sitter och dunkar musik och väntar på att bögen ska bli klart och ta sin rumpa och komma hit. Vi tar en moppetur ikväll. Regent och slutat att falla och himlen öppnar sig lite. Härligt!

Vart inge stall idag, de hade redan ridit hästarna... Roligt! Men har suttit hemma och kollat film, ladda kamera batterier och fixat kläder, småprylar osv. Åker till gotland med bögen på lördag, snacka om kul vi kommer ha. Ska få låna farbrors moppe, ja han har en moppe. Och åka till tofta steeeka, göra massa annat roligt och bara njuta av de sista av sommarlovet.



Ny vaken, dags för frulle!

Godmorgon,

Vaknade nyss och gick ner och satte mig här. Syster kom ner efter en stund hon också. Idag Åker vi till stallet vid 12.00 eller något och tittar om någon fixat alla hästar. Om de inte ridits än så rider vi nog några.
Kameran åker med idag också, ska försöka fota allt och kanske en film-visning genom stallet? 


Lektionsstallet

P.S Grattis till mina föräldrar som firar bröloppsdag idag!


Upptagen nu för tiden

Jätte dålig uppdatering. Men det ska det ändras på till skolan börjar igen! Då läggs allt på plats och man vet när man ska göra det och det och det och lalalla..

Vart inte alls som jag trodde i stallet idag, när vi kom var alla hästar igång och reds förfullt. Det var en häst kvar och den fick jag rida då. Stackars syster som inte fick rida någon och det var bestämt att hon skulle sätta igång hästarna så gör någon annan det.

Nu blir det sängen, åker till stallet vid lunch imorgon! Hoppas på mer ridning då.

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Tänkte mig att jag ska börja med bloglovin igen, dags att börja följa mig och min blogg med bloglovin kanske? :)


Rosa epa



 
[klicka för större] 

Fotograf: Jag | Nikon D90 50mm 1.8


Gotland i helgen ♥

Hej i kvällen, kom hem för någon stund sedan. Vart hos en kompis och bara suttit med några vänner. bea slinagde håret blont, och anna vart ljusare. Mycket blondiner det blir.

Rebecca kom hem till mig vid 17.30 tiden och vi slängd ei oss mat och drog ut med moppen, Det var ett tag sedan. Köpte också B&Js och satte hos hemma hos mig och åt tillsammans med popcorn, as bra combo! Gotii!
Juste, becca åker med över till gotland på lördag. Vi båda behöver komma bort från byn. Bara sitta och steka i solstolen på tomten eller bada på tofta strand i vågorna ♥   Kanske shoppa kläder!

Vi hörs imorgon, kameran åker med till stallet. Ni får en visning om min vardag denna vecka!


Bögen i solstolen!

Monday

Hejhej! Kom hem från stallet för någon halvtimme sedan. Har varit där sedan 07.00 och mockat, soppat, släppt in/ut hästar och ridit. Hela veckan ska jag typ "bo" i stallet. Hjälpa min syster med att sätta igång hästarna från betet.

Ikväll kommer marika över och ser på hästfilmer. Kanske hon åker med i veckan och kollar på hästen vi kollade på i fredags. Roligt roligt!

Nä nu är jag så himla trött så ska somna här på soffan, hoppas familjen kommer hem snart. :)!


Trött i ögat

Godagens!

Vilken kväll igår, spöregnade, kollade 3 filmer och somnade 03.30 tror jag. Sjukt seg i huvudet och huvudvärk slår imot. Ska vid 14.00 tiden åka till stallet och ta hand om tea, satackars marika som skulle komma hem men båten vart stoppad av ovädret igår. Sen ska vi rida hem hästarna från betet också. Vet inte alls vad för kläder man ska dra på sig.

Hoppas in i sängen tills klockan blir 14.00 igen :)! Vi hörs ikväll!

Ny header!



Äntligen sitter en header uppe, satte ihop något likande efter min mamma bara stängt av min dator och den var inte sparad för min Photoshop är otroligt segt. Rätt nöjd och lite av min stil sådär.

Ska hoppa in iduschen och dra ut och äta med några :)♥

Mitt mål denna termin

Något jag kollat mycket på nu på filmer när vi varit och provridit att jag sitter så himla fult med min sits och hela kroppen när jag rider.

1, jag måste räta mer på mina axlar och mina armbågar måste inåt mot kroppen mer. 2, Jag sitter i stolsits, något jag har börjat gjort nu, förut "älskade" jag min sits och hade inge problem alls.

Har letat info om hur jag kan förbättra den mer, saken är att vi inte har någon häst att rida. Men det hoppas jag snart på att det är avklarat. Tänkte att vi ska ta fram våran balansboll och sitta på. Sedan blir det ut att springa när vi åker till gotland på tisdag. Det är alltid bra att göra!


Böcker är nog också bra att kolla i, måste bara hitta något att läsa i (hehe)



rak ryggrad vs. rätad ryggrad.

Jag vill sitta mer som den gula snubben, men jag sitter ungifär som den gröna.

Mitt mål denna termin


Gullunge


Nikon D90 50mm 1,8   |   Foto: Jag [Fanny Pettersson]


Nya inlägg på gång

Hejsan,  idag är det fredag. Man tappar bort dagarna nu när det är lov. Ska ta något att äta och sedan ska jag ta cykeln till stallet. Det är lite extra jobb att göra idag. Men det fixar jag! Sen ska vi åka och provrida kväll, jag skrev fel förut och trodde att det var igår men det är idag.

Har suttit här hela dagen och fixat nya inlägg, och ska uppdatera min kameraväska också, har tagit lite bilder på mina saker, men allt är inte klart. Ska fortsätta när jag har tid. Nu blir det lunch! :) 

Booring day!

Hejsan! Tänkte kolla in och säga hej. Har haft otrolig tråkig dag och bara suttit inne och tråkat.  Ridsport kom idag så den har man kollat i, igår kom ju H&M höst katalog också, sedan var jag i stallet och tog hand om tea.

Imorgon blir det mer uppdatering, ska försöka fixa lite saker också. Tar nog en promenad till konsum imorgon och köper mig en B&J och sätter mig och tar itu med saker som måste göras. Det glädjer mig att Bögen snart är hemma också, saknat henne som in i tusen! ♥


Bildlösinlägg detta också!

Det visste du inte



1. Jag har super bra pigment, blir lätt brun och bränner mig sällan!

2. Jag älskar nagelack men det försvinner efter 2 dagar högst!

3. Jag ska skaffa hund direkt när jag flyttar hemifrån!

4. Mina armar är överböjda (kan vrida dom lite extra än vanligt)


Finns ingen tid till bloggen just nu

Hejsan, känns att jag inte har någon tid alls till at blogga längre. Visst jag gör det för min skull men jag vill endå förtsätta blogga även fast jag har dåligt med tid för jag vill skriva av mig.

Har massor av saker att berätta, men det kommer i andra inlägg som jag fösöker förbereda samtidigt som jag måste göra massa andra saker utanför bloggen. Och det är så tråkigt att inte kunna blogga när man inte har några bilder att lägga ut. Har massor av bilder att visa men vill inte att de kommer ut i ett av dessa inläg utan det blir 2 olika kategorier i ett inlägg.


Inge mer inlägg idag, utan försöker fylla på "förrådet" lite. Nu blir det lite stress. Ska plocka ihop ridkläderna och utrustningen, plocka undan på rummet. Och göra andra behövliga saker!

Drar till stallet

Länge sen det stog så i rubriken, men men. Ska till stallet och sköta tea. Ikväll så vi provrida en till häst, som bara står 40 min ifrå n här, spännade. Sedan är det en till imorgon vid arlanda vi ska provrida. Mycket hästar just nu.

Har hittat problemet med bilduppladdningarna, sätter mig här igen när jag är tillbaks.


omöjligt att ladda upp bilder

Det är något fel, går inte att ladda upp bilder. Hör av mig imorgon!

Tisdag 20/7

Godmorgon. Idag bär det av till Gustavsberg till kusinerna. Kanske det blir en fika i hamnen eller bara sita ute i deras trädgård och gulla med kusinen. Lite tråkigare väder idag men det gör mig inget alls. Lite skönt att det är kallare.

Imorse när jag kollade in mejlen hade jag fått mejl från min farbror som bor på gotland, i mejlet fanns denna länk, Lite sjuk! visste inget men det är iallfall min syster och hennes vän petra som åkte över till gotland för en vecka sedan nästan. På andra bilden ser ni min efterlängtade kamera. Den där epan är sjuk cool också (Y)

Nu blir det dushen en snabbis och sedan får vi se, kanske sätter mig här igen :)!

Bildlöst inlägg

Längtar tills syster kommer hem

För då får jag tillbaks min kamera. Jag ska bli mer av en vardagsblogg, fota min vardag och lägga upp varje dag. Och system ska jag bara använda till när jag verkligen fotar. Så jobbigt att de den tunga saken med sig överallt.
Tror att bloggen kommer bli mera rikare och vara som min egna verkligen.

Idag har jag varit ute och solat, läs min elsas mode bok, rört på min lata kropp, tjäna 100 kr på garaget. Garagejobbet är ju inte klart så mer kommer jag att tjäna. Har än så länge bara tvättat av väggarna med högtryckstvätt.

Imorgon åker jag till kusinen, alltså den lilla är bara där för den "stora" är på kollo vad jag tror. Lilltjejen har lärt sig att gå också, supergirl!  Systemen åker med såklat. Åker vid 13.00 tiden så vi hörs innan!


otroliga fint väder!

Hejsan, sitter här och funderar varför jag sitter inne? Ska snart sätta mig i solstolen.
Har inget alls planerat idag, men sitter ute så länge jag orkar. Ska verkligen bättra på brännan nu när det bara är en månad tills vi börjar skolan, stort suck!  

Imorgon kommer barnbidraget, och ska börja med garaget idag. Pappa började utan mig igår utan att säga till så vart riktigt sur, men kommer på en 50krona för det! Snacka om att det ska shoppas sen! :D


Never alone Always alone



Elin köpte några kort på mig idag och jag några på henne. Vart ganska nöjd, jag ahde en bra dag alltså!
Ska sätta ihop en header så småningom :)


Dagarna rullar på, elin har kommit hem men åker på onsdag till turkiet. Rebecca kommer hem på lördag, så får vell försöka klara mig, jag har ju råttan som gäst!


Rösta på min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Härlig kväll ute på sjön

Hejsan i varma kvällsfredagen! Så himla najs väder så det inte är sant. 

Vi drog ut på sjön när mamma kom hem, ca 16.45 var vi ute på sjön. Åt lite mat och badade i vattnet från bergen. Låg på vårat nya favoritställe. Har ett nytt ställe varje år känns det som. Men detta ställe är as bra. Kameran åker med ut imorgon så får ta ett par bilder.

Vi drog hem vid 20.30 tiden för att sedan åka ut till järflotta och kolla till hästarna. Juste! Ska vara hästvakt ons-lördag och råttvakt :P Eller liten hamster då!  Imorgon sover elin här också!


Elsas mode


När vi var nere i flakenberg åkte vi självklart in på ullared eller Gekås. Vi synd på denna bok som jag kollat in förut. Den kostade 39.50 kr så självklart tog jag den i vagnen. Har börjat läsa lite smått och den är grymt bra vad jag tycker!  Idag ska jag änga min tid åt den. 

Ett jätte bra tips för att chicmänniskor!


Veckorna rullar på snabbt

Nu är det 5 veckor kvar av lovet, herre min gud alltså!

Måste bättra på brännan, och något jag håller på med är min hållning när jag går, jag går som en krok och det är något jag har haft i mig länge. Så har börjat sträka på axlarna och hela kroppen och dra allt bakåt.

Imorgon blir en dag jag ska sitta inne och bara vila, det tar ju endå lite på kroppen att ligga och sola och bada på dagarna. Man tror ju att man vilar..  Men tror jag endå åker ut med far på sjön efter 13.00 tiden. Han tänkte åka hem tidigare tydligen.

Men det får vi se imorgon ;)

Nixta om 30 min



Ska dra ner till nixta idag igen, bögen väntar redan på mig men jag måste packa också. Måste gå ut vid lunch med hunden också. Men saken är att jag vet inte alls vad jag ska äta, och alla pengar är slut men ska låna av någon :p  Ska packa med jordgubbar också, ciao !

Soliga dagar

Har bara legat nere på nixta med min bög, alltså min becca. Vi kallar varann bög om ni förstår, inge illa med det!

Färg har man fått men inte så mycket, går så segt när man blivit brun. Det står stop på kroppen typ. Kom hem vid 18.00 tiden och satte i mig lite pizza. Nu ska jag städa rummet och göra lite småsaker. Få något gjort alltså!

Vi hörs efter jag blivit klar med rummet, kommer gå segt. Så himla varmt!

mycket i byn just nu..

Människo huvud hittat vid hamnvik, en badplats här. Läs här

Mord nere vid centrum. Läs här

Sedan har några jag känner hjälp en tant på 52 år tror jag, som blev våldtagen nere i en park nära centrum och nära mig då! Men hon ville inte anmäl det. och de såg han som gjorde det också och jagade honom :P!

På spåret Likhundar letar nu efter det människohuvud som två

Monday 12/7

Hejsan, idag är det måndag och allt är super segt. Skulle till nixta fast vädret är super tråkigt och det göt en bara trött. Jag är sjuk sag idag och tänker bara sitta inne och kolla på Mtv hela dagen. Det är run's house, det är äkta min humor. Sitter och skrattar för mig själv (höhö)

Alla kommer hem vid 17.00 idag också så är ensam med hund hela dagen. Vi ska ta en promenad snart, man proppar i sig allt på dessa resor ju!




Påväg hem mot stockholm

Hejsan, förlåt för den dåliga bloggningen denna helg men har varken jag eller datan har haft ork till att samarbeta. Lämnade mariestad för något tag sedan så vi är hemma om ca 4 timmar kan jag tro.

Mår illa så fort jag tittar på datorn så vi hörs imorgonbitii tror jag! :)

Ibis hotell för en natt!




Goddagen! Efter en lång dag är det snart dags för mig att hoppa i sängen. Imorgon ska vi upp halv 7 för sedan åka till Ullared och gå på Gekås. Sedan ska vi rida en till häst imorgon.

Dagen började stressig och vi fick reda på att första hästen vi skulle rida var redan såld. Kom iväg vid 9 efter mycket stress och kom till mantorp vid 12.00. Red 3 olika hästar, eller iallafall syster, jag hoppade över ena bebisen. Såg lite för anvancerat ut! Men de andra hästarna var riktigt härliga att rida och gillade båda lika mycket. Hoppade med ena på ett litet kryss. Dressyryttare som jag är!

Vart massa problem också så fick lämna in bilen på lagning och fick ta en hyrbil, lång historia!


Sommar favorit



Dessa är mina 2 favoriter nagellack i sommar!

Båda är från Depend och kostar 25 kr st på kicks. Den Lila är nr 159 och den Gröna 199.

Färgerna ger sig inte rättvisa men de är troligt snygga och ljusa. Det lila behövs bara ett lager om man lägger det jämt men det gröna behövs 2 lager! Tipsar dessa, otroligt fina!


Ska snart hoppa i säng!

hej igen! Tänkte snart hoppa i säng. Först ska jag packa ihop datorn och lägga ner några filmer i väskan.

Åker vid 08.15 hemifrån så jag går upp vid halv 8 och äter frukost och packar in i bilen. Har förberett lite inlägg som jag hoppas att jag kan trycka in någon gång imorgon. Hoppas på många bilder med denna resa, kameran är packad och båda objektiven är med. Får se hur det blir med kameran om man orkar bära med mig kameran.

Men vi hörs imorgon när vi kommit in på hotellt!


Molnen kom till byn


Bild från igår, av mig  inte redigerad


Började plötsligt må lite illa faktiskt, konstigt!

Var ute på sjön klockan 10.00 och åkte hem redan vid 14.30 Mamma skulle på någon thaimassage, och molnen kom så det var lite kallt faktiskt. De var bara jag mamma marika och beccas mamma ute idag, becca stackarn är jätte sjuk :(! Men jag roade mig med marika och vi badade 2 ggr och hade med oss en del tidningar.

Ska snart börja packa lite men först ska jag vara lite ego och ha lite eget spa här hemma medans mamma får massage. Hör av mig senare!

Becca är fotografen





Becca har tagit bilderna när vi var ute på sjön häromdan, snyggot jag är modellen då. Imorgon åker D'90n med ;)
Laddar batterierna!

P.S har jag någon chans i modellvärlden?


Håller på med header

Men inget blir jag nöjd med! Antingen har man inte de bilderna man har i huvudet eller så fungerar inget (oteknisk) Dessutom måste jag hoppa in i duschen också!

Idag vart det ju inge fint väder och jag var riktigt krassig när jag vaknade så har suttit inne hela dagen och lyssnat på kusins skitsnack. Marika var här en stund och vi åt jordgubbar med glass och grädde, läste tidningar och kollade film. Har bara samlat massa energi!

Imorgon åker jag iallafall ut på sjön med rebecca och hennes mamma, min mamma, kusin och marika. Men först åker vi ut till Tea klockan 08.15 så det är upp med tuppen, fats har vaknar ju 07.00 "trött i ögat"


Cocoo.se ♥ Fanny




Bara älskar dessa ringar och handsmycke från cocoo.se Tror mina jobbarpengar får gå åt till dessa godingar istället!


Lite klagomål, sådära..

Har en full lista med problem,
1, Datan laggar sönder så fort man går in på Photoshop!
2, Usb-sladden till lilla kamera är försvunnen!
3, Kusin är här och då är det alltså lite nätsufing och mycket sims 3 som gäller!
4, Jag har ont i mina bihåler, f*ck förskylning
5, Mitt rum ser ut som helvete och det är typ 30 grader är inne!
6, Måste ta bort mitt nagleack för jag bittit bort hälften!

En del klagomål, that's life! Har nyss suttit och rensat datorn och disk (C:) har nu 22.3 GB stort ledigt minne, bra jobbat! Har försökt att fixa header och saker till designen men Photoshop laggar ur när man börjar ställa sina krav. Imorgon blir det nixta, om det är fint väder och det hoppas vi!


Hair





Nikon D90 50mm
Fotade kusinen ute idag, vart lite coola bilder och gjorde till de med annorlunda redigering.

Är lite sjuk så har suttit inne nästan hela dagen, och det är super varmt ute. Vet inte alls vad som händer ikväll. Men imorgon blir det nixta!


Solig och varm dag!

Tjenare i varma vädret! Gud så varmt det är, sitter ju med leggins och t-shirt så inet så konstigt och fönstert är stängt.

Har varit på nixta hela dagen med bec sofia mimmi och några till. Var riktigt varmt och soligt, vart 3 dopp i vattnet också. Drog mig hem vid 16.00 tiden och sedan åkte vi till järflotta för att fixa teas ben (en häst)

ska hoppa in i duschen nu, känner mig väldigt äcklig!


Overdrive




Nikon D90 55-200mm F/4.2 1/400


Sjön imorgon!

Efter en lång varm dag så sitter jag här igen! Har faktiskt städat rummet, det är bara gaderoben som ska röjas, slängde bara in kläderna faktiskt (a) hoppas inte mamma ser!  Imorgon ska det vara rekordvärma och vi åker ut på sjön, super duper skönt! Packar med bröd, sallad och massor av annat gott.


Har fått massor gjort idag, känns väldigt skönt! Har jus tädat rummet, fått över nyabilder på externahårdisken, Träffat en vän jag inte träffat sen skolavslutningen, fått motion, och bara slappnat av med ansiktsmask!

  

Vi hörs imorgon när jag kommit hem!





1 juli - bilder från gotland




Nikon D90 50mm

Snart drar jag ner på nixta och delar min dag där, det är inte så jätte bar väder men får se hur länge vi stannar där. Musikbollen är med, boken, handuk, pengar, kamera, solbrillor och sololja!

Datan är på dåligt humör jag la nyss in alla bilder från gotland, det ska rensas när vi kommer tillbaks, måste hoppa studsmatta med kusin först, man håller det man lovet ;)


RSS 2.0