Ridningen

Tänkte skriva lite om ridnigen osv.

Har haft "paus" i 2 veckor nu faktiskt. och tönkte efter om detta ridning var min sak. Så himla jobbigt osv attd ela häst som ni hittar i mitt andra inlägg i kategorin ridsport.

Efter GHS så fick det mig att börja rida igen, men jag tycker det ska vara kul att rida, men känner inte det enda lilla roligt. Och sakande det faktiskt inget alls. Men hoppas jag får något sug tillbaks eller vad man ska säga.

"Får alltid hoppas på det bästa"


Träningen
Hopptränade idag, och det gick väldigt bra. Ska nog ta lite pauser då och då, hihi
Hoppade lite serpentiner(slalom) då man ska byta galopp efter varje hinder och sen lite bana på det. Kanske banan låg på 80-85 cm. Riktigt nöjd :)

1 advent

Godkväll, ni får tåla min dåliga uppdatering. hallå min blogg ;p

Ni har tyvär inte fått något speciellt med bilder i veckan. Men det kommer upp när jag får min tid. Mamma och pappa är iväg på bio. Och mamma sa åt mig skriva en ny lista med julklappar. Vilket tjat, "du måste skriva något som är lite i småpris också"
Men det flesta kostar mycket och det finns inget i det lilla priset. HAHA.

Igår var det goben, och som tidigare inlägg, vart det bara en paus i ridningen. Skriver detta i ett nästa inlägg.

Ska nu ta och läsa den där boken som vi hade i läsveckan. Har inte ens läst halva boken. Ligger på sida 114/ 283 st.

GHS - Globen horse show

Godmorgon alla sovtrötta. Sitter i vardagsrummet och kollar på något jobbigt program.

Ska snart åka in till Globen, ska fortsätta och rida till sommaren ju, så kanske ska köpa en bra hjälm eller så.
åker om några 20 minuter eller så. Sköna kläder är på, ska bara hitta ett par strumpor i detta hus.

Vi ses när jag är tillbaks :)

Digitalfoto

Har inte haft tid att blogga men det struntar vi i nu.

Sitter hemma och är lite trött, fredagstrött. Åkte skridskor idag och det var faktiskt kul. Iallafall så hade jag kameran med mig och det blev lite bilder här och där. Ska ladda upp dom ikväll, ska sitat vid datan mycket då. Har ju inte suttit så mycket vid datan på tiden ju.
Ska ta och stänga ner den och läsa ur digitalFoto


gammal bild bjuder jag på :)


sweet 16

Som vanligt kollar jag på sweet 16 på MTV. Bara gammalt men whatever :P

Resten av denna vecka kommer vara super skön. Börjar som vanligt imorgon men slutar 1, Sen torsdag drar jag in till liljeholmen med syster, elin och mickaela. Sen fredag, Börjar som vanligt. Slutar 1, men sen ska vi ska skridskor med klassen 1-2 :)  Sen helg ;D

Måste nog plugga lite i helgen och sen måste jag läsa en speciell bok i 3 dagar (vi har läsvecka) sen plugga till soprov jag har på Torsdag nästa vecka.

Boken vi ska läsa -_-

veckans plan

Ska skriva hur min vecka kommer se ut. Ganska rolig endå, om jag blir friskare :)

Tisdag: Skolan, prov. sen vet jag inte.
Onsdag: Skoaln, läsvecka. Slutar tidigt. vet inte vad jag ska göra efter.
Torsdag: Åka till John bauer med elin L
Fredag: skola, får se sen :)
Lördag: Horse show, även fast jag slutat rida...
Söndag: Vila dag :)

Skola | som vanligt tråkigt inlägg :)

Hejsan, tråkigt inlägg som vanligt. Inga bilder...
Hade matte prov idag och det gick inge vidare så det blir omprov imorgon. Men tror inte det blir hela. Sen fick vi svläxa tillbaks idag och min svenska lärare är dryg som vanligt... ska be mamam ta ett snack med den där k*rringen :)

Ikväll blir det tacos så ska ta och börja fixa lite om en timme eller så. sen ska jag plugga matte hela kvällen.. :)
Ska hoppas sen på att ladda ner lite bilder så jag har något att bjuda på, när jag inte sitter på min data :P

Önskelista

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering, men det är mina regler och här har inte inga speciella regler för mig :)
Åkte till stallet vid 11 tiden, kom hem ca 12 igen. Åt lite lunch med mam och pap hemma och sen drog vi till haninge. Skulle på mio och beställa ny soffa. Och jag satt mest i sofforna :p

Har nyss uppdaterat min önskelista tills jul. Fick lite nya idér osv. Sen kom vi hem och jag har pluggat matte, har prov imorgon. Fortfarande sjuk. Men hoppas jag mår enu bättre imorgon. Jääjä. Ska plugga mer nu tror jag. Inga bilder denna helg :/<3

Dagen | onödigt inlägg

Godmorgon, ingen anning varför jag är vaken tidigt, somna halv 2 och vakna 9. Borde inte jag vara trött eller något? Aja, ska ta och äta frukost och sen duscha. Ska sen till stallet och bli skitig igen, ska vara fotograf med elins Canon 350D tror jag, undra hur det går och sen ska jag ha med min. Så ska ta och packa väskan snart. Sen kommer pap med bil och hämtar mig där ifrån, han går dit nu. Så ska börja nu :)<3

Hörs när jag är hemma igen 

soligt,

Härligt,härligt. Vakna för en stund sen. Pigg som jag är. Låg i sägen rätt mycket igår ju. super skönt.
Har ni sett vädret ute, iallafall här i stockholm är det super sol och ska se vad syster ska göra hela förmiddagen, kanske hon ställer upp en timme som modell? Ska ta och fråga henne fats hon är alltid så negativ så hon svarar  säkert nej.

Ska och göra lite småsaker på datan idag också om jag får lite tid osv :)<3
ska äta frukost nu.

natti :)

Sitter i vardagsrummet ensam, cola brivid mig och tv'n är på. Vart ute lite idag osv. Kom hem vid halv 12. Ska upp och lägga mig snart men vågar inte gå upp. För om mam och pap inte har några nyklar och knackar vågar jag inte gå ner och öppna dörren. Och dom svarar inte på deras telefoner. Aja..

Imorgon är det loppis i stallet, får se om jag åker ner en snabbis och hejar till ponnyn och ser till att vi får sålt något. Har massor av skräp, och vet inte om jag ska ta och sälja mina saker nu om jag ska sluta rida, men känns som det får vänta tills veckan. Globen horse show nästa helg får se hur det blir nu.. Usch vill inte tänka på valet jag har för mig. För Stort!

ska gå upp nu

over my head


GGN - 2009


hejsan, sitter i vardagsrummet och syster och jag har prisis ätit mat. Jag lagade pommes med korv. Mamma och Pappa ska iväg till ett par gäster. tanken var först för mig att äta pizza med bec men vart sjuk så.
Jag blir hemma ikväll med varma kläder så jag kan vara fotograf på söndag. Hopptävling i stallet.
Nästa vecka kommer gå fort för mig, läs vecka ska åka bort lite osv :)<3

Hör av mig senare <3


sjukling = svinsjuk?

Hejsan :), uppdaterade inget igår för jag mådde väldigt dåligt. Kom hem med huvudvärk och la mig direkt vid sägen, hade inge alvedon elelr något hemma, men mamma åkte senare och hämta det. Sov ca 1 timme igår. 7-8 tiden. Sov inte så härligt inatt utan täppt i näsan och ont i halsen. så hoppa över skolan. Både mamma och pappa är hemma idag, dom har ledigt eller vad man ska säga.

Själv ska jag sitta och läsa tidningar sen förra veckan, och läsa lite bloggar och bara vila. Hoppas jag inte är svinsjuk eller börjar bli. Ingen feber en sålänge :)<3

Music



Det ser lite konstigt ut, men lite musik :) Börjar bli sjuk, så inte så mycker bloggning idag :)

5 veckor till...

JULAFTON! Tänkt bara 5 veckor :P Fast det rätt länge endå...
Ska ta något och äta snart tror jag, hela familjen sover förutom syster för hon drog för en timme sen säkert.
Mörkt ute som vanligt och jah har satt på myskläder idag. Thigts, linne och min canada tröja, passar till mina canada skor :P

Slutar sent idag, sen vet jag inte vad jag ska ta och göra. Får ta med kameran till skolan och fota på rasterna, hinner ju inte gå hem tills det är mörk. Den ska med på måndag vet jag, ska fota våran cafeteria eller ingången där :) Klockan går fort :P<3


Sötnos :)

honey | kommer aldrig på bra rubriker :)


På gutebåten, tråkigt kan man ha. Hade prisis då färgat håret brunt :)

Sitter hemma och kollar lite tv och skriver Julklapps lista :D Mamma vart lite arg att jag aldrig skrev, eller den andra försvann men vad? :) Vet inte alls vad jag önskar mig, ny kamera? hihi Det förblir hemligt.
Ska plugga lite matte sen ikväll.

Juste skoldagen var rätt kul. jag och J kom på en as bra idé och gympan vart min lärare lite impad av mig tror jag. Körde mitt bästa och det är inte alltid jag gör :) är varm fortfarande, och ingen kan förklara hur grym jag var. Körde innebandy då och det är as kul tycker jag :)


Horses was my thing





sun, don't run


Bild tagen nyss, med min nikon d60 och nya nikkor 50mm 1.8 :)

Sitter och pratar med syster på msn och med henne kompis. Dom "jobbar" för fullt.
Själv sitter jag och kollar lite tv och ska ta något och äta snart. Ska först visa er massor av häst bilder :)

paus i min ridning

Något ni kanske inte visste är att jag har ridit sen 5 års ålder. Köpte en första ponny 2006 och fick dela med min syster. Sålde sedan honom för att vi kommit mer i utvecklingen och han var värkligen en bra nybörjar häst. Sålde han sommaren 2008, lite mer en ett år sedan och samtigt köpte vi en ny ponny, Som hade gått väldigt mycket som jag och syster delade också på. Men nu har jag tröttnat på detta d.e.l.a och tar nu en paus i ridningen för kanske sluta eller fortsätta. Var nära på att sluta att rida för samma orsak efter sommaren 2008. Försökte med annat men inget gick som det skulle. Tyvär så ger jag nästan upp detta och tar bara en paus för att kanske se om jag saknar det eller så. Får se hur länge det tar på mig och min familj. För min syster kommer alltid i första hand om hästen, hon ska göra allt först och är lite smått trött på det. Inget ni måste veta eller så. Men ni som vet att jag rider kanske undrar vart det tar vägen :)<3

"Så ni fick en ny blick"


Som ni kanske ser är hon med på nästan varende häst bild, kanske
är möjligt. ni kanske märker jag är väldigt sur över detta, haha.
detta med våran nya ponny :)


Ugly Betty

Kollar på Ugly Betty. Älskar någon annan det mer än mig? Nope you can't!

Imorgon har jag igentligen sovmorgon imorgon till 9, och min första lektion är matte, men tydligen kommer inte vi ha någon matte så börjar 10 :D Är inte det bra va? 3 lektioner och dom räknas knappast!
Ska nog gå upp vid 8 tiden och bara mysa en hel timme. jag ryser så skönt är det. Ska ta och måla naglarna nu, med bara en lack. Hoppas det får mig att sluta bita!



tråkigt inlägg :(

Hemma nu :) Var kolsvart ute när vi hade sista lektionen. Läste också så kollade inte så mycket ut då.

Ensam hemma, syster kommer vell innanför dörren när som hellst. Jag tog något och åt, var värkligen hungerig när jag kom hem. Ska snart upp på rummet och lägga in lite bilder här på blogg.se men ska bara slänga in några så jag har några och bjuda på när jag sitter vid syster bärbara :) Ni får en bild i repris :)

 
Inge speciell, bara kusins öga. men kom inte så nära :/

one step, two step


Nikon D60 - Nikkor 50mm 1.8 | Fotad 15 Nov

Men hoppas ni inte ser så mycket av bruset. Faktiskt är detta en ny favorit bild kan jag säga.

Ska sätta mig och fixa kategorierna. Ska göra om dom till att alla min foton hamnar bara i en Kategori (FOTO) sen ska jag lägga in mina favoriter i in favorit kategori :P

mornii

Godmorgon, skoja men känns som det. Sov nyss i en och halv timme :P super skönt, har ont i huvudet och drogar vatten och alvedoon. Ska ta och plugga snarrt lite mer. Känns som jag inte kommer lyckas stort eller så men bara jag får ett G :)  Är super trött just nu. Hoppas det inte var något bra på tv klcokan 20.00 för då missade jag det. Hörs senare. synd att jag inte har någon bild :/<3


Plugga

Kom hem för någon kvart sen och satte mig direkt här. Ska ta något och äta och sen plugga till prov imorgon. Faktiskt är det ett omprov för NO fick IG som jag sa att jag skulle :) Så ska plugga lite No och kan ju provet nu och kommer ihåg alla frågor som var med så det är bara att plugga på det :)

Idag var det as cool dimma ute så jag vill springa hem och hämta kameran, men det är skola så är det skola :/


Godmorgon

Godmorgon, trodde det skulle vara ljust när jag gick upp men nej, det är kolsvart ute nu också. Hoppas "solen" går upp snart. Tror jag inte sett solen på en vecka eller så.

Ska snart gå och fixa mig lite. Ensam hemma nu också. Alla har dragit till jobbet. Fats hunden ligger och snarkar så känns inte så ensamt iallafall :)<3

Fokus i Fokus :)

 

Vilken gillar ni bäst? Fokus på nosen eller ja typ ögonen? :)

Panorama bild


Farbror skicka mig en bild på klinteby han hade fotat. Vi ska nog göra det nästa gång jag kommer till ön, min kamera har bättre kvalite :) Bilden var jätta bra och jag gillar den.

Har prisis ätit och familjen är hemma. Dom kom på tredjeplats med laget och det är bra.
Ska upp och ladda bilder till datan osv. Måste rensa den först också. Uppdaterar senare.

Tråkiga inlägg :/

Har aldrig några bilder att bjuda på, sitter vid systers data hela tiden. För jag orkar inte gå upp till mitt rum.

Men iallafall, dagen går jätte fort ju. Känner mig jätte ensam men har fotat hunden och det vart rätt bra bilder faktiskt. Resten har jag läst tidningar kollat tv eller kollat datan. Eller trixat med kameran osv :)

Familjen är ju på allsvenskan dressyr finalen. Hoppas dom tar hem det. Dom låg först när jag pratade med mamma. Hoppas dom tar hem det! Vi ses senare :)<3

boriiing :)

Godmorgon, sitter ensam hemma med hunden då, och kollar just nu på något dåligt tvprogram. Dagen ser rätt tråkig ut, tråkigt väder alltså. Molnigt och regn. Usch!

Får ta och kanske fota lite sen, Vattendroppar :) Först måste jag äta frukost osv. Hunden kan följa med ut sen när jag ska ut. Gud så bra! Ska gå och ta något att äta nu.


Köpet!

Skriver en lista längre ner :)

1. 2.

3. 4.

5.

6.


1.Canda skor, tills vinter
2. Tretorn stövlar (stallet)
3. Gratis nyckelsak :P
4. 14 tidningar/papper. Alla är nínte med på bild.
5.Nikkor 50mm 1.8
6. Stativ Velbon DF-40

Kändes som mer, men det var det plus 2 böcker till mig i julklapp :/ får inte dom än alltså så får jag vänta till julen :(


Förnyat fotoväskan

Hej alla söta läsare :) Jag är glad som alltid. Nä men nu är jag det iallafall.

Kom hem vid ca 16.00 tiden. Fick med mig massor av saker. Ska fota allt ikväll. Ska bara bära upp allt till rummet och hitta sladden :) Hitta mycket saker idag så ni får se massor av saker sen.

Men ikväll blir det bara hemma kväll med glass för mig och gottisaker för dom andra. Ska fika snart då, sen tar jag och fotar allt :)<3

riktigt kort

Godmorgon, är upp tidigt idag. Ska ta något och äta sen sen ska jag duscha och sen åker vi mot stan :) vet inte alls när jag är hemma eller så. Måste ta och äta nu :)<3

tråk

Sitter i soffan med frysna händer och vill krypa ner i min säng faktiskt. Men har lite saker som ska göras. Pappa kommer hem snart, vet inte alls vad det blir för mat. Något gott hoppas jag! Nu kom pappa hem.

Idag ska jag försöka plugga matte och massor av matte! Har läxa tills på måndag eller tisdag men aja. Har varit och fotat lite innan solen gick ner helt, det är så tråkigt när man märker blixten på fotot :/ Ska dra och rida idag också tror jag. Nu vart pappa jobbig så ska dra upp istället :)

Fredag den 13

Kom ihåg otursdagen idag :P

Fredag och äntligen helg. skönt va? i helgen ska jag inte göra speciellt mycket. Idag ska jag bara fixa och trixa lite kanske och få ordning på små saker. På lördag blir det fotomässan. Första året för mig, och det blir mer gånger.
Söndag skulel syster tävlat men det vart inställt. rätt åt den sura stackarn :) Syster fyller år idag också. Me kommer inte se henne något mer idag tror jag :)

Ska fixa mig nu :)<3

light


Ett av dom lyckade korten iförrgår.

Dagen har gått åt att tänka på massor av saker & problem. saker och thing om det kommer bli bättre eller sämre osv. Allt mellan himmel och jord faktiskt. Från kamera till skola, från skolan till stallet. men det behöver vi inte ta upp mer.

Ska faktiskt snart hoppa in i duschen och slänga kläderna i tvätten. Hoppas jag hinner fixa ihop lite saker tills imorgon osv. ska göra lite saker på nätet också. Hoppas ni får en bra trosdagskväll :)<3

Min header

Ni ser min nya header? :) Den är lite över kanten jag vet och sen så är den inte lika vit som det andra här nere vid inlägget osv :)
Men det får se ut som detta tills jag fixat ett bättre gö. Hoppas ni överlever. Ska ner till köket nu. Vi har fått lite gäster men dom ska nog åka snart :)

little picture


Ebtill bild på josefine :)

Hemma i min sköna säng, blev inge bad för mig och mamma idag heller. Över 18 år fick bara komma idag. Men det måste bli gjort någon dag :P Men iallafall så ska jag ta och fixa en liten miniheader för just nu. Alltså den kommer inte bli så speciell och så. och min andra som jag ska ha igentligen kommer inte heller vara så pimpad för jag kan inget om sånna där photoshop program typ. så ska ta och lära mig en fin dag.

Kom hem ca 4 idag och det är svart ute när jag kom hem, så jag är jäkligt trött just nu. Men ska ta och äta lite glass och drika kaffe en sanbbis :)  Vi hörs ;D


Hittat en jacka

Sitter nere i köket nu, har jobbat lite på en header fast inget som kommer upp idag eller senare, utan ska ta en massa bilder eller vad jag ska säga, så gör en liten skit sak innan jag lägger upp den riktiga header. Juste idag skulle mamma och jag åka och simma igentligen, men jag hade massor av plugg och var lite uphetsad av allt i skolan, och mamma var trött som vanligt :P

Nu har jag hittat en ny jacka jag skulle vilja ha, först ville jag ha en boomerang, fast hitta en snyggare och lättare nu kan man säga, och nästan alla fjortisar köper typ boomerang jackan nu :)


onsdag 11 november

Hejsan alla läsare, sitter och försöker plugga på så att jag får tid att göra en header ikväll. tänkte bara påmina om på fredag är det fredagen den 13 :o! Min syster fyller år då också stackarn, hahah!

Nyss kom pappa in i huset, men jag mamma och syster åt innan han kom hem, som 10 min sen. Men jag uppdaterar senare. Måste plugga! :P

Ny design

Hejsan, hemma från stallet nu. Kollar på ugly betty men bloggning i pausen.


Som ni ser har jag fått bloggen fixad, ska ta och fixa en header eller på börja en nästa paus :P Hon ska få en länkning av mig så här är hon. Oliva, just nu betalar hon för sin design, men inte mycket.


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


Spruta

Hejsan bloggen, hoppas ni har fått en bra dag. Jag har haft en blandning av annorlunda dag kan man säga.

Började med teater i en timme på kulturskolan i byn, sen gick jag på ca 3 lektionen som innehöll inget alls förutom matten (typ prov) sen gick jag tidigare från sv/eng skulle ner på stan och ta sputa. Cykla hem först och lämna väska och cykel.
Gcik ner till sjukhuset med sis och vi tog en spruta för livmoderhalscancer eller vad det heter, tror att vi tog den. Sen skulle hon ner och kolla data väska på expert, och sen solade vi en stund också :) That was my day!

Ikväll ska jag träna till musik läxa, och sen lite matte. Ska ner och hjälpa med maten nu. Menyn står för hamburgare :P

Fotomässan 2009 älvsjö


Bild tagen här ifrån



Fotomässan pågår nästa helg, jag ska dit på lördag med min mamma :P Ska ta och kolla på stativ osv. Hoppas jag lär mig något nytt eller hur :P Ska du dit? :D! läs mer här

snabb inlägg :)

kommer ett snabbinläg på mina glasögon och jag jag fotat lite idag :)




Hatar att det inte syns så bra på datan som i kameran :/ Eller hur ser ni? :)


Vart lite bilder snabbt, Mina glasögon och lite från vad jag fotat idag, ska fortsätta och fixa och trixa lite :)

Fixar och har mig

Go'kväll för dte är värkligen mörk ute nu, hinner kanppt hem innan det är kolsvart ute. När jag gick till skåpen efter sista lektionen tänkte jag att jag aknske hann hem innan det blev mörk för jag ville ut och fota lite och så, men glömde totalt bort det.

Nu sitter jag och pillar lite på internet, skickar lite mejl osv. Kanske liten överaskning om det händer så. Ska snart gå ner och hjälpa mamma med maten och plugga lite matte. Våran matte lärare är alltid bort så vi får ha en annan matte lärare.
Kanske tar och fotar lite inomhus saker, så bilder kommer ni få senare ikväll :)<3

Fixad och klart

Fixad och klar till sängen, har lagt upp kläder som jag ska ha imorgon och har fotat mina glasögon som kommer in imorgon för nu eller snart ska jag ta och sova :) måste bara kolla upp lite saker först osv :P

Imorgon blir det nog skola först, eller det får vi se...  Efter hoppas jag att ska få komma hem och ta lite lungt kanske åka och rida och chilla lite med mami. Kanske vi tar och åker och köper lite saker? :)


Tävlings bild på syster och ponnyn :)


Hjälp mig!

Velbon DF-60

(måste fixa min blogg, "gillar inte när det syns med vit bakrund" )

Ska önska mig ett stativ i julklapp, men vet inte vilket som är bra? ni måste hjälpa mig bara! :D


Klubbhoppning

Gokväll :P sitter på rummet och ska snat hoppa in i duschen. Uber skönt och sen sova en stund så jag kan sitta uppe och plugga sent ikväll sen. Är jätte trött för jag har sprungit runt med hunden i hela huset den busen :P älskar och gulla med min tjokis haha.

Tävlingen idag gick super. Först red jag 60 cm och fick en rosett med mig ut från banan (clear round) alltså man får en rosett om man klarar hela banan utan fel. Genom den banan var hon ganska stark och sprang ifrån lite.
80 cm så hjälpte marika mig att rida fram, tack :) Jag var värkligen nervös för det var som min första 80 cm tävling. Allt gick jätte super inne på banan, Hoppade grundomgången och sista hindret i grunden rev hon så det blev inge omhoppning, men jag är super nöjd över henne och mig. Fick en helt annan känsla när det blev lite högre. Och efter jag ridit fick jag veta att hinderna ute på framridningen var inte så högt som 80 cm. Men jag är nöjd!

Det var allt just nu. Hörs :)!


snart sova

Hejsan, sitter i sängen och gör INGET var ordet :) Skulle kunna ta och plugga NO men orkar inte med skolan och skiten så skiter i allt som är skit nu. Orkar inte bry mig längre tyvär.

Så imorgon är det tävling, Går upp ca 07.30 och äter frukost och byter om och är i stallet tills 09.30 då det är banbygge och hela dagen går åt med tävlingen, så hinner säkert inte plugga mycket till No provet sen men det får bli ett IG eller G :) pallar inte faktiskt som jag sagt.

Önska mig lycka till och godnatt :)!

måste fixa en jacka!

Hejsan, eller godmorgon är mysigare :) sitter nere i köket och duggar musik. Mamma och pappa springer runt och städar lite smått. Dagen måste gå åt att köpa en jacka till mig, ingenanning vad jag vill ha för någon. En boomerang jacka vill jag nog ha men alla har typ köpt sånna och jag vill ha en ljusblå tror jag, men den kommer bara bli skitit, sen måste jag fixa skor till vintern och köpa ett schabrak till tävlingen imorgon, (hopp) ett brun vill jag ha :) Hoppas jag får något gjort!

Men först dusch och bädda om sängen. så vi hörs senare :)

boring

Hej svejs, mycket fick jag gjort idag, känns som mitt liv är nytt. Äntligen lite friare typ..

Efter skolan rullade inget som det gick och det tog 45 min för mig att fixa en häst. Orkar inte :/ Red lite på ute banan osv.
Kom hem och åt mat med familj, sedan har jag suttit och bara tyckt synd om mig pga av några speciella personer. men pallar inte bry mig mer om de.

Imorgon ska jag städa rum och försöka fota lite och fixa i stallet tills tävlingen. Hörs senare :)

Reason to cry | Fotobomb med alla olika foton :P







 


kaffe och S.O.S Gute :)

Hejsan alla läsare :) Sitter vid tv'n med mamma och pappa och kollar på standardprogramet på torsdagar. Smsar lite med elin om hur vi ska göra. Vi ska in och besöka våra systrars skola någon dag blir nog måndag nästa vecka inte nu på måndag men nästa alltså :P

Dagen gick fort och på nått sätt börjar jag gilla torsdagar, den längsta dagen men den går alltid fort och imorgon är det fredag :) Och sen sköna helg, ska rida varje dag nu och det känns bra att sätta mig i sadeln igen, det var länge sen och hästen var as fin idag :D Blir super glad över min mumintroll :p om jag inte sagt det förut så är min ponny väldigt likt ett muminroll :P Gud var många gubbar det vart idag!

Efter programet så tar jag och sätter mig vid min egna data och bjuder på en bild bomb mitt i det tråkiga :)

handikap

hahha vill bara visa en bild sen lovet :)


Det är jag det. Man ser inget för jackan är så stor :P


Hejsan alla läsare, skriver ett inlägg i pluggandet. Kändes som det var lite nödvändigt. Först grattis Josefine på födesedagen :)

Idag så gick vi ner och fikade jag och J, sen kolla vi lite inne på affärerna och så sen hämtade vi mina glasögon. Ska visa en bild någon dag :P Och nu sitter jag och pluggar So och kämpar med  varför frågor. Var rädd att jag inte skulle kunna något men efter filmen idag så har jag lärt mig lite :)

Imorgon blir det rida och lite plugg. Ska tävla på söndag (klubbhopping) ska hoppa 60 och 80 cm jö. Hoppas jag vågar då :P

Bara för att jags tör mig :)

Bara för jag inte gillar dessa fjortis bloggare osv för dom tror att vi bryr oss, men läser deras bloggar för att bara för att skratat åt dom :)

Jag håller med om vad fredric skrev, att talangfulla bloggare ska synas mer, exakt som han själv :) De som håller på med något kreativt.

http://fji.blogg.se/2009/october/bloggar-med-talang-uppmarksammas-inte.html#comment

plugg, lära, skriva..

Sitter och lyssnar musik för fullt och ska börja plugga igen snart. Har vilat lite för det är inte så mycket kvar. Kan 23 frågor och hoppas att dom sitter fast. Ska snart börja med So men fattar inget, men det är bra att man har en lektion innan provet då. På Tordag när provet är klar så ska jag ta och jobba matte (läxa) vi har läxa längst bak i boken och dom har vi varannan vecka, och jag trodde det skulle in idag och var as nervös att jag nite var riktigt helt klar. Inge mer pluggsnack nu då...

Imorgon fyller Joss år. Och hoppas vi kan göra något efter skolan än att plugga. Kanske fika eller så?
Dagarna igår och idag och gått på och det käller att plugga in allt och lärarna skrämmde mig idag när dom sa hur det skulel gå till innan vi går på Jullov, Betyg! Usch mitt huve tänker bara på det där :P

Sen vill jag fixa min blogg, men tyvär bryr jag mig inte hur den ser ut just nu. Thats it :)!

meny

Ser ni i min min meny, Kategorierna ser lite bättre ut men ska försöak fixa så dom ligger efter varann istället för sådär :)

Ska plugga på nu, det blir matte och SO och lite Sv :P<3

Hoppas ni haft en bra dag, min dag har varit seg och jobbig kan man säga. Hoppas på en bättre imorgon.

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test inlägg

hejsan, just nu kommer jag lägga in flera inlägg som är nästan tomma för att kunna få fram alla mina kategorier för att sen göra om i menyn :)

skola snart..

Börja sitta här och hacka på ordet skola, undra vem somkompå det konstiga namnet? :P

Ska sätta på mig min tjcok tröja och fixamig lite och packa väskan sen drar jag till skolan. Det är riktigt dåligt väder ute, blåser och har sig. Och mina skor är hur skita som hällst sen GGN. Måste dra nu.


sweet home

Hemma nu :P, kom hem vid 1 tiden, och båten gick försent från visby..

Ska försöka lägga in bilder nu, skulle plugga men det finns inget att plugga för svenska behövs nästan inte och matte vet jag inte vad jag ska göra, fr jag vet inte va vi har för läxa. Så jag får plugga gärnet imorgon. Och har haft ont i huvudet hela dagen igår och idag. inte bra men hoppas jag får mina glasögon snart :(

Vi hörs senare :P<3

RSS 2.0