Sommar video



hur skönt skulle inte detta vara, grönt gräs och blå himmel. Tack och hejdå till vinter!


Måndag kväll


Bilder från cafét på Hästgatan 10 idag, ser otrolig muppad ut

Har haft en bra kväll, maten var så mättande men fick i lite kaffe också. Har nu fått i mig två mörka mackor med avocado på. Ska nu sätta på bröderna karlsson som varken syster eller pappa sett. Ska själv sätta mig och måla naglarna nu.


liten shopping


Linne - JC  BodyButter - ÖoB Örhängen - Vero moda Foundation - H&M


Dagen shopping, vart inte mycket till kläder. Dissar gotlands utbud på men det får man ta. Säger bara stackars gotlänningar som aldrig lämnat ön. Nej men tog en riktigt god lunch på favorit resurangen och en fika på ett mysigt café. Snart blir det sista middagen på ön hos farmor, det blir kroppkakor!

Måste bara tipsa om hur mycket gotland har istället bra utbud på inrednings butiker istället. Blir så sugen på att flytta hem när man går in i dessa butiker. Finns på adelsgatan. Tur att man får eget hus här på gotland snart som jag får inreda!


måndags shopping

Godmorgon på er, har satt i mig lite frukost redan och fått mig fixad. Det är snart dax att åka in till stan för shoppa med mamma och syster. Vi sätter väl antagligen på vanliga resturang och äter lunch. Jag hoppas att vi får en trevlig shopping dag, känns lite ovanligt att shoppa på en måndag men det lär ju inte bara vara vi som ska shoppa.


big brother

tjenare coola bloggläsare!

Har haft en trevlig kväll med familj, farmor och farbror. Vi visade ytligare lite bilder från thailand för farbror som inte såg något igår. Efter solsidan och lite mer tittade på ponnyakuten så gick de. Just nu kollar jag big brother med pappa, de andra har lagt sig.

Imorgon ska vi åka och shoppa inne i visby, Blir en mysig dag tror jag, hoppas på fint väder destuom. På tisdag kväll åker vi hem, så ska jag bara umgås med mina vänner och ta det lugnt och bara njuta av ledigheten verkligen!



Holly ute på promenad för några dagar sedan!

liten tripp söder ut längst havet



Har varit iväg på en liten tripp med familj och farmor. Kom hem för en halvtimme sen och nu är vi bjudna på fika över hos farmor. de andra har gått över redan så ska sätta på mig skorna och springa över. Inget annat händer idag, åker en sväng till affären senare.

27 februari





Två bilder från igår, älskar att sitta på våran köksÖ och blogga. Gör inte det nu men det är bara så otroligt mysigt att sitta där.

Vaknade för en timme ungefär, har fått i mig frukost och nu börjar mamma dammsuga här. Funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller inte. Kommer ju inte hitta på något speciellt idag men då slipper jag göra det imorgon. nej ska röra mig innan dom får krupp för jag suttit här så länge!


Kvälls inlägg

Hej på er söta läsare!

Tänkte uppdatera lite mer från ön. Köpte två filmer på icamaxi och såg på den första ikväll med familjen. Hade lite godis framme och hade det trevligt. Bjuder på bilder imorgon! Visade även thailands bilder för farmor efter middagen. Imorgon har vi inga planer utan tar dagen som den kommer.


natti


Lördag


ser jätte sur ut!

Hej på er! Gör lite uppdatering från ön! Idag vaknade jag och syster vid 11.00 sedan gick det fort och vid 13.20 åt vi lunch inne på favoritresturangen i visby. Familjen tog en tripp in för att handla på icamaxi och göra lite småstopp men inge märkvärdigt. På måndag tror jag vi åker in igen för att shoppa loss, var så sugen på att gå in i alla butker i centrumet men vi höll oss till åhlens bara.

Ikväll blir det mys framför tv´n och god mat på bordet och farmor kommer över. Bättre kan det inte bli!


ön snart

snart åker vi ner till hamnen för att lämna fastlandet. Har inte riktigt satt på mig kläder och packat klart men det är snart klar. Har hunnit med stallet desutom en snabbis, visade sig att hästen hade även tappat en sko och trampat sig men inget farligt.

Åk tiden med båten kommer kanske ta upp till 5 timmar istället för 3 timmar. Köper mig tidning på båten eftersom det finns där och har inte hunnit köpa någon godispåse men det får bli på båten jag köper lite choklad. Ska packa med kortlek också. det blåser lite halft ute men det är inge farligt, man är veteran. Nu blir det middag!!

pussar, uppdaeting kommer det bli på ön också!

fredag och snart lov

Godmorgon på er! Har nu fått på mig kläder och satt i mig frukost för att sedan gå till skolan. Känner sterssen bara rusa igenom just nu. Ska till skolan, ha matte sen gympa, lunch då jag måste skriva ut massa grejs men biblan är inte öppen då så får se hur jag gör. Måste också lämna in gymnasieansökan till syon som vi har.

Ska tydligen till stallet efter skolan men får se om det funkar med skjuss och allt. Annars kommer jag hem och börjar packa. Har inga planer vad som ska åka med eftersom halva garderoben är skitig!

24 januari



Äntligen ledig från arbete. Ska bara mejla det till mig själv så jag kan skriva ut det i skolan. Kom hem vid 20.00 och började skirva. Tog sedan och gick ner till bastun en stund med syster, skönt var det!

Imorgon så blir det skola sen så hem och packa och plocka iordning på rummet så man kommer hem och det är städat, bästa som finns. Ska skaffa mig en godispåse och en bra tidning innan vi lämnar fastlandet. Det ska bli så skönt att gå runt och inte bry sig hur man ser ut i huset, bara gå i mjukiskläder, gå en promenad, ta med kameran och hunden. Kanske shoppa inne i visby en dag.

Nu blir det big brother!

Outfits i thailand


De enda outfitsen jag fick kort på.

Vilken gillar ni mest? :)


on the floor

Shit! Nu sitter jag här inne igen och vill bara slänga in uppdatering, Bara det fanns något att uppdatera?

Pappa har hjälp mig lite idag med HK som ska lämnas in senast fredag enligt mig, vissa skulle in lämna in efter lovet men känner att jag vill bara få av mig dessa saker. Har även en bokredovisning imorgon och SO inlämnng men SO'n får hon in på fredag istället. Imorgon blir det som vanligt ridning efter skolan och sen NUSSmöte efter det, sen blir det hem och plugga gärnet alltså. Kanske hinner göra något i skolan också! Har även oförberett engelska prov imorgon men det kan jag inte göra något åt.

I helgen åker vi som sagt till ön, packar på fredag när jag kommer från skolan. Sen måste jag bara köpa en stor fet godispåse innan jag sätter mig på båten. Det blir mycket mysande på gotland och massa uppdatering så ni får hålla i er om inte datan dör eller så. Nej jag ska sova tidigt för jag har varit så sjukt trött nu för tiden. Godnatt!

paus i pluggandet



Tjenna kompisar! har suttit och pluggat men tagit en paus mitt i allt. Kan ju lova att bloggandet blir bättre under lovet som börjar efter denna vecka, hur skönt ska det inet bli? Åker iväg till ön fredag-tisdag. Ska shoppa lite för min lilla plånbok jag har förtillfället.

Marika kom förbi idag och lämnade skorna hon hade hämtat ut till oss. Mina var för stora så det blir att skicka tillbaks. Måste hitta ett par nya skor! Men nu vill jag ha sommar så man kan ta underbart fina bilder och bara gå i shorts. Måste börja jobba och shoppa kläder!


hey baby

Hej bloggen! Kom hem för en timme sedan och fick ingen mat i mig i skolan för det var gröt så gjorde iorsning pannkakor som även får bli min middag för idag. Väntar nu på att min energi ska komma tillbaka och ersätta min jobbiga huvudvärk. Ska nu upp på rummet för att plugga tills det blir midnatt.


Onsdag

Godmorgon på er! Enu en dag full med grejer att göra i skolan. Många lektioner idag så har mycket att prestera på varje. Efter skolan så kommer jag väl hem för att plugga igen. Tar med SO hem också som jag kan göra medans pappa inte kommit hem än. Sen blir det HK att plugga. Vi hörs!

THE BEACH



Har nyss kollat igenom bilder från Thailand, vad jag saknar att sitta i solstolen med olja på sig och bara steka. Ta och gå till affären vid vårat första hotell och köpa en glass precis när vi kommit till THE BEACH där vi spenderade de flesta dagarna.

Har funderat på vad ni vill ha för inlägg? Har lite idér på gång. Bara jag kommer igång med det, tar tummen ur röven lixom. Snart börjar CT så dax för sängen!

23 februari

fick inte blogga klart sist men fick brottom till stallet. Nu sitter jag hemma och ska snart börja med maten, sen så väntar jag bara tills pappa kommer hem så jag kan plugga HK. Skoldagen gick bra, redovisningen gick väl också bra, inge märkvärdigt. Gick fort denna dag. Var jätte trött imorse men kom endå till skolan, somnar tidigt idag.

Macka och tv i soffan

Kom hem för ca 45 min sen. Har nyss tagit en macka och mamma kom hem. Syster låg nere i sängen men kom upp nu när mamma kom. Jag ska ta och åka till stallet snart, hästen ska gå 25 min och stretcha. fick brootom! hejdå

tisdag Godmorgon

Straxt ska jag dra mig till skolan. Ska ta en titt i historiaboken innan jag går. Tänkte bara avslöja att min skolavslutningsklänning är beställd! Så snygg och äntligen kom den ut igen på leverans. Ska bara hitta balskor innan balen sen är jag fitfor fight för 9ans höjdpunkter. Men i nutid är dne hemsk, ska dra mig hejdå!

sugen på något gott!

Vart så sugen på godis eller gott att äta. Marabou, glass, godis vofflor med grädde sylt. Vad jag kommer tjocka mig under lovet. Så bäst att träna på nu. Men nu blir det sexualkunskap på svt, och jag hoppas att jag kommer synas på rutan idag. Gjorde lite av hemkunskapen men det är absolut inte klar. Det skulle in imorgon men lycka till! Har 2 redovisningar imorgon och 1 läxförhör. Bäst att sitta med boken i knät samtidigt. Höres!

21 februari

Tjena mors! Klockan är snart 20.00 och pappa har inte kommit än. Han är i stallet och kollar lite, det var översvämning i stallet så han var sugen på att åka ner och se hur det såg ut. Min skoldag var för övrigt skön, allt gick så fort och jag fick mycket gjort. Matte provet var inte alls svårt.

Nu kom de så dags att dra ner, imorgon är det vanlig dag. Kommer troligtvis hem med goda kakor som man kan mumsa på. Ska försöka fota lite bilder imorgon också!

we all born superstars



hej bloggen! Har nyss kommit in efter en promenad med hunden och elin. Hon har varit här idag och vi "pluggade" och somnade i min säng en stund. Åt massa mackor och sen åt vi pasta carbonara till middag. Hon drar om en timme sen ska jag sätta mig med pappa och plugga.
Skulle inte en varm bulle och kall mjölk passa bra nu? :)

sommar tack

Blazer



Hur snyggt var inte detta? Shorts och korsett högklackat och barbent! Jätte snygg outfit för övrigt!

Full vecka!


Love you

Dåså var jag hemma för länge sedan men sitter här nu. Kollar big brother på tv11 och pluggar lite. Trände lite på träningscykeln tidigare när jag kollade på solsidan. Cupen gick med förlust, min ponny stannade utan anledning menmen så går det ju. Fikat är det bästa med cupen så vi vart glada för de.

Veckan är rätt tuff innan sportlovet börjar, matteprov imorgon, boende i hemkunskap och måste göra soläxförhör, haha ojdå hade glömt bort det. Sen har jag rapport också i SO!

Nu är det brottom!

Har fått i mig lunch och ska straxt få ihop kläder till ponnycupen. Måste ragga en klubbjacka också! Åker ner om en halvtimme och möter upp alla sen far vi mot lidingö.
pussar!


20 februari morgon

Moriing på er! Ställde klockan på 09.30 för jag inte skulle sova bort morgonen. Kollade tv en stund i sängen men klev upp och tog en macka. Ska ta fram matteboken och plugga inför provet imorgon, missade 2 lektioner förra veckan så missade väldigt mycket.

Ska slå på musik och sitta här och plugga då, får se hur långt jag kommer. 13.00 är det samling i stallet för ponnycup i lindgö. Denna gång ska vi ta dom! Får se när jag är hemma men kanske vid 17.00 tiden och senare :)

ulrik munther



Lite musik sådär, unge som sjunger så fantastiskt!


årsmöte



Heart of gold


Efter lite omständigheter fram och tillbaka är jag äntligen hemma efter en kväll på årsmötet och hade så kul med så små tjejer. De är så söta allihopa och jag och katre fick lite skratt endå. Fick god varmrätt men ogillade efterrätten men tog oss en kopp kaffe. Imorgon ska jag inte ta så lång sovmorgon för jag ska plugga matte och sen är det samlig i stallet 13.00 för ponnycup i lidingö!


19 februari

tjenna mettbena! Kom nyss hem från stallet. Åkte ner vid 13 tiden med elin när vi vaknat till och sånt. Hon red sin polle och jag gick bara runt hjälpta till lite hit och dit. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sen blir det årsmöte för stallet. Vi ska vara i en lokal en bit bort, så vi går dit. Nu känner jag mig skitig så dax att hoppa in.

taco

Hejhej! Sitter här med datorn hemma hos rebecca. Vi har nyss ätit god tacos och elins mage håller på att sprängas för fullt, bäst att hon lägger sig ner en stund. Ikväll träffas vi tjejer här hemma hos rebecca och har lite trevlig. Nu ska jag platat håret vi höres! Imorgon är det ponnycup i stallet och sen årspartaj!

freedag

äntligen fredag! Ingen uppdatering igår, mådde inte alls så bra när jag kom till stallet men nu är jag på topp efter mycket sömn inatt. Ska snart fixa mig och gå till skolan. Efter skolan så ska jag vara med elin och ikväll är det partaj hos rebecca med massa brudar. problem med vad man ska ha på sig finns ju i baktankarna..

tränar

hey på er! Har växlat till datorn från träningscykel en stund. Ska snart upp dit igen men tog en ful paus. Kollar glee samtidigt vilket kan vara hur bar som helst att göra för träna tyst är det tråkigaste som finns. Sen blir det armhävningar och siups på golvet också.

Idag har jag känt hur mitt liv kan vara igång igen, det är växt till sig lite det är något som äntligen händer och lyckats. Det är inte stora saker utan småsaker som gör mig så glad.

Back to cykeln!

godmorgon!

Godmrogon kan jag säga! Eftersom jag vaknade nyss efter 3 timmars sömn. Skönt men nu vaknade jag i jobbig huvudvärk, ska ta en tablett sedan eftersom jag ska träna lite på cykeln. Har ätit också som kan vara tjuven till huvudvärken. Hunden snarkar och jag är ensam men inte så länge till tror jag.

ridningen gick bra, red zelma som är lite på tårna men hon gick väl framåt mer än bakåt, men en kärring är hon. Sen så slutade vi vid 12.30 så var jag kvar med carro. Vi hittade på allt möjligt som att stretcha hästen som skulle göras, vi hade väldans kul. Mamma hämtade mig vid 15.00 !

klickar in mig här igen tror jag!

NUSS blogg


Tjena coolingar där ute! Men tyvär är du inte lika cool som mig och är med i våran omstart på våran NUSSförening på ridklubben. Lite bättre lite coolare. Ni kan kolla in våran nya blogg här, den ska fixas men det är något strul just nu.

Imorgon är det ingen skola utan frilufsdag, då har jag valt ridning på ridskolan så åker dit redan vid 09.00 imorgon när vi börjar. Så liten sovmorgon får jag och sen bir det mys i stallet hela dagen, ska ta en promenad med hästen också när jag endå är där!



15 februari

Hej på er! Bara hem för ca en timme sedan från frisören. Vart väldigt nöjd, kunde kanske varit mörkare. Ska straxt åka till stallet och gå med hästen och mamma ska ha möte så får se om pappa hämtar upp mig eller så. imorgon är det ingen skola utan andra planer. Berättar mer ikväll. ♥

Trevligar alla hjärtans dag kan man inte få!

hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag, min dag har bestått av vetrinär besök i 4 timmar,

Gick till skolan och hoppa över sista lektionen och följade med hästen till vetrinären i stav. det var dax att kolla upp ryggen som varit problem. Tillslut hittade vi felet och fixade klart med sprutor och allt som ska göras. det blir shema i några veckor. Vid 7 tiden lämnade vi stav och åkte hem. Nu är vi hemma iallafall och ska snart hoppa in i dusch.


sussa



hej bloggen! Snart är jag klar för sängen och sussa. Ska somna tidigt idag som ni märker. Har hunnit sett ponnyakuten duschat, sett solsidan och ätit popcorn och nu kollar jag en prinsesas dagbok 2 på 5an. Veckan planer vet jag inte alls hur det ser ut förutom attd et är ridningen imorgon och jag ska baka någon fin dag. Ska boka in en färgning till det oranga håret också.

Ponnycup 13 feb


Jama ramlar av :D

jag hoppar

bus i bilen!

Orkar inte ladda upp fler, tod så lång tid.


hemma nu

älskling jag är hemma nu! Min kamera står på laddning och sen kommer det upp bilder från dagen. Haft en bra dag iallafall, mycket skratt och kul. Vi förlorade mot enskede men det gick bra endå. Förutom att jama ramlade av (haha) så var vi lyckliga. Jag hade en underbar söt liten ponny, bill heter han och var underbar att rida. Nästa helg blir det upp i sadel och möta enskede igen!


Ponnin jag red, hade ett hjärta i pannan! 


Modekungen


Måste köpa! Modekungen 1199 kr!

självporträtt


Ph:Fanny Pettersson [jag] Modell och redigering: Fanny Pettersson [jag]


Extrem redigering, ändrade "lite" toning och contrast på ögonen.


12 feb

tjenna coolingar vad har ni för er denna coola lördag kväll, själv så sitter jag vid mitt snygga skrivbord som bara glänser av roliga saker som glajjer, lässpray, objektiv, nagellack och massa annat smått och gott! Nej men huset sover redan men flesta är väl trötta efter denna dag. Och imorgon är det en ny dag. Då är det match som gäller, vi möter enskede!

denna helg var ju inget att hurra för så börjar redan planera nästa. Vårat älskade NRK firar 80 år med kalas, sen är det lite partaj hos rebecca och andra vildigheter som gäller. I veckan så står det still i skolan vad jag tror, frilufs dag på onsdagen tror jag sen kanske jag har ett matteprov men skrämmer mig inget faktiskt. Fotade lite idag men det var inge vidare men slänger snart in bilder. Ska fixa sladd och ett glas water först!

sugar hill gang

Hänt lite grejer, som ni ser, ändrade färgen igår och satte dit en ny header. Gillar att det är stilrent men endå stiligt och snyggt. Inget tråkigt lixom. Lyssnar härlig musik och kamera batterier laddar. Hittade laddaren som för övrigt varit borta. Fått i mig lunch har jag också fått!


äckel människa

Bara för du arg på en annan person kan man inte låta det gå vidare på en annan person som också gjort fel, då får man fan ta och börja om från början! Börja tänkta lite!

vart ingen shopping, fattar inte hur alla kan vara fattiga. Snart är jag stenrik om jag inte får spendera lite. Är så sjuk arg och frusterad just nu, människor kan verkligen inte behandla lika, att göra skrika i ens ansikte bara sådär är fan omänsligt vilket jag alltid vetat att du är!

Ska ringa mamma och be henne hämta mig, orkar inte vara här längre!


friday night


Måste bara säga att det är mycket redigering på bilden ja

Hejhopp! Har fått i mig middag nu och det blir det fredags mys framför tvn ikväll, Känner att jag verkligen vill bli frisk nu, vill inget annat. Imorgon blir det bara haninge centrum med syster, sen ska jag väl infinna mig i stallet också på eftermiddagen om det funkar. Sen på söndag blir dte ju enskede.

Ska straxt göra en lista vad jag helst vill inhandla imorgon, ska försöka städa rummet utan att behöva anstränga mig mycket sen också.


11 februari

Hemma idag med, hade inte orkat snora ner böckerna och desutom var min natt jobbigt. Vaknade jämt av att näsan var täpt och kunde inte andas. Syster är hemma ocks så hon har bakat medans jag legat nerbäddad i soffan och kollat tv hela dagen. 

Just nu sitter jag med en kopp te och är sugen på att ta en blund, mamma är snart hemma så då sticker syster till stallet tror jag. Imorgon blir det shopping med syster och söndag är det tävling i enskede som gäller. Nu tar vi dom igen tjejer!


stylisterna

Lovar att uppdateringen blir bra snart. Tror det blir skola för mig imorgon, om det blir för jobbigt att sitta vid skolbänken får jag väl gå hem. Vill så hemskt mycket att bara bli frisk. Har iallafall fått komma ut och få luft idag, nu blir det stylisterna för mig :)

nationella prov

Hemma efter jag gjort nationella. Man kunde sitta till 11.10 men jag var klar efter en timme och tycker jag fick med allt. Det var ett helvete att sitta där och snora ner så mycket, hatar att hosta också känns som alla typ kastar konstiga blickar på en då. Åt inte heller frukost imorse så ska göra det nu sen blir det sängen!


9 februari



Otrött tjej sitter vid datorn. efter att jag sovit hela dagen så är det så. Behöver endå sova ut mer till nationella imorgon och försöka bli lite friskare. Har laddat ner en film så tänker straxt slå på den. Går också upp tidigare imorgon för att ta en skön dusch och ta en brakfrukost. Snart är det helg och hela helgen består utav hästar, nästan. Ska försöka dra mig in och shoppa på lördag om man får sällskap.

dålig uppdatering

tjenna läsare! Har varit dålig på uppdatera men får skylla på att jag är sjuk. Varit hemma idag och legat fast i sängen nästan hela tiden. Kollat pippi är något jag verkligen gjort. Missade ennu en onsdag då onsdagar är det bäsa, profilen och musik. Missade ett läxförhör dessutom. Sk ta lite te nu, måste gå till skolan imorgon för nationella. Får se om jag stannar kvar efter eller om jag går hem. Beror på hur jag mår. Usch för feber!

tiamo



Efter en vecka hemkommen från thailand hittade jag dessa inne på scorett, ångrar mig verkligen att jag inte köpte de. Så sjukt snygga på och på bild!

från tiamo


7 februari

har kollat alla olika bloggar, kanske dags att uppdatera i egen?

Haft en fotodag med elin den korven idag, att man aldrig blir lika fin som henne på foton. När hon drog så klippa syster av mitt hår.. och sen drog jag upp och somnade till pippi långstrump en läng stund. hade ffrån börjar idag jobbig huvudvärk och det sitter i än och jobbig hosta på det också, känner mig halv krasslig just nu och vill verkligen inte bli sjuk, ska ju dra igång med träning straxt.

Imorgon är det nationella för oss nior, och som tur är det det min turdag imorgon! Det stod i frida så om det inte går bra så är fridas horoskop fel!

vecka 6



hejhoop! Har pluggat heeeeela eftermiddagen mer eller mindre. Ska snart sätta mig där igen men först blir det ponnyakuten. Veckan ser hektisk ut! 2 nationella och 1 vanligt prov, lugnar mig och säger att nationella är bara test för att se hur lärarna lär ut till oss osv. Sen får det gå som det går. Har även ett läxförhör på det.

Vi får väl se hur mycket bloggning det blir! ciao

fashion squad

carolinaengman-versace005s
ph: Fashion squad

please don't go

Var meningen att jag skulle shoppa idag ju men istället sätter jag mig hemma vid datorn. Nej men ska försöka hoppa in i duschen och bli av med mitt smöriga hår ochs en plugga är väl det mesta jag ska göra. Fixa lite småsaker och beställa hem saker också (Y) Måste även ta upp damnsugarn och ta bort lite samm i rummet, usch vad det ser ut!


lördag

Hej bloggen. Som vanligt är det dött i mitt liv. Fick i mig lite pizza ikväll iallafall och kollade melodifestivalen med rebecca. Kom nyss hem typ. Imorgon var det meningen att jag och elin skulle shoppa men det blev inställt, Jag som var sjuk sugen på nya kläder verkligen. Får kanske dra in själv om man inet får något annat för sig. Men har också dåligt samvete att jag inte pluggat till NO provet på måndag. Kan inte ett skit eftersom våran lärare kan inte fått någon utbildning!

en vanlig lördag i fannys liv

sola



Det får att sola för mig och rebecca. Först blir det mat i magen, plocka lite på rummet och göra det hem mysigt i rummet!

4-5 februari

hej på er! Dålig uppdatering men ersätter det nu.

Efter skolan igår drog jag elin och oskar till ösmoe ns vängs en hem till elin och åt hamburgare. Senare kom oskar och sen spelade vi wii hela kvällen och kolla datorn. Vart riktigt trött tillslut så jag och elin gick och sov tidigt. Vaknade vid 10 och kom hem vid 11.40 Nu har jag badat en stund också. Snart ska jag hitta på något med rebecca, får se vad som sker. Ska klicka in lite bloggar först också!

dust & diamonds



Nytt nagellack från H&M dust & diamonds

112

vem ringde 112?


Dagen på er! Har inte förän nu kommit till datorn. Åkte från stallet vid halv 7 efter ridit och borstat lite på tea. Hemma så kom marika en stund och sedan kom 3/4 av familjen arnberg och kollade hästsaker och vi bjöd på kaffe och hade lite roligt. Flyttade mig sen till datorn, skrivir ut lite bilder jag tänkte visa bildläraren imorgon då jag kan använda mig utav portfoliot.

Ska hoppa in i duschen snart, sovmorgon imorgon!

3 februari

Godmorgon! Sitter här nu med mitt snygga fejs och glor på vakna med the voice. Klar för skola är jag nästan, ska packa väskan bara. Lång dag och sen blir det stallet efter, rider hästen på lektionen idag så blir inte så länge jag är där. Snart är det helg, vad jag längtat. Men efter dte börjar ju helvetet eller vad säger ni nior?


Hade ingen bild att bjuda på men det fick blir en på mig och louise!

sommaren



Åh herre vad denna bild och stunden är saknad. Kollade in massa gamla inlägg från sommras. Det enda jag gjorde var att hänga runt med rebecca i sommarvädret, sola bada leka grazy och åka runt och muppa oss med moppen, vilket liv!

Kolla in bilden, ramlösa, salta djungelvrån, hög musik, mobilen och sololja. det ända man behövde just i det tillfället och en bra vän!

portfolio

Har länge velat haft ett portfolio där jag kan slänga in fina bilder, pappa hade ett tydligen på jobbat som han tog med hem. PERFEKT!

tell you

hej på er igen! Har vaknat upp lite nu iallafall. Har fått i mig mer mat och känner mig bättre faktiskt. Har varit på rummet hela dagen nästan, det är så otroligt varmt i mitt rum.Har stängt av elementet och öppnat fönstret men låg en och svettades så hoppade in i duscehn förut en snabbis. Sugen på att baka är jag så får se om jag drar till mig något. Snart är det helg (peppar) och ska försöka dra med någon och shoppa inne i stan. Kanske får med syster, ska gå och väcka hunden som låter i sömnen just nu!

äckel huvudvärk

hej på er! hemma denna soliga dag.Vaknade med hemsk huvudvärk ville inte ens titta. Hittade inte treon så fick ta en vanlig alvedon. Vilket inte hjälper alls, gick och sov direkt och vaknade halv 11 och stoppade i mig mat. Har legat ch blundat resten av dagen men så svårt när det är ljus ute. snart kommer mamma hem tror jag.

sommar i svergie

Herregud vad det ser skönt ut, vill verkligen ha sommar nu. Kollar på sommar i svergie.. Sjuka människor det finns.

Åkte till stallet och red ut en sväng, riktigt mysigt när vi travade lite längst vägen. Han kändes verkligen fin också. Sen har jag bara suttit hemma och pluggat lite. Imorgon är det onsdag och då vet jag inte alls vad som händer, skolan som vanligt. Slutar sent och ska dansa sista lektionen också. Ska somna tidigt så jag får någon sömn så slänger mig straxt i säng!

första februari

Kom hem för en stund sen, har suttit här hitills. Ska ta och gå upp på rummet istället och fixa lite där. Mamma kommer nog hem snart och ska nog åka till stallet. Stannar där länga idag så vill åka så sent som möjligt också. Konstig skoldag vad jag tycker, det var sån annorlunda dag typ.


RSS 2.0