Gotlands båten dit

Måste lyssnas på, super grymma gubbar på att sjunga


Hej min statistik har blivit låg igen

Nä men det beror ju på att jag aldrig bloggar. Könstig början på ett inlägg...

Ninen kom för en stund sedan, hon skuttar runt här på mitt golv, feg som hon är så kommer hon aldrig fram till mig, tant fanny är läskig eller? Idag efter skolan så åke jag direkt hem med carro för att byta om och sen upp till stallet. Byte häst till bebisen eftersom louise inte skulle rida. det gick super bra, riktigt nöjd och änmäler mig på dressyrtävlingen som är på min födelsedag. Får man väl överleva.

Imorgon är det äntligen fredag, väldigt kort dag med sovmorgon och kommer förmodligen sluta tidigare. Det är orientering som gympan imorgon också, inte så najs men ska kämpa!

Godmorgon

Godmorgon, Idag väntar en långdag och sedan en tur till stallet för att rida. Slutar 15.40 i skolan och lektionen börjar 16.50 och jag ska hem och byta om också. Idag kommern ninen också och ska vara här hem vecka kan jag tro. Ska mysa så mycket med den lilla busen.

Ska sätta på sminket på mitt fula fejs och sedan gå till skolan, orkar inte. Men det är lite slappt idag. Vi syns när jag kommer hem ikväll :)

P.s ogillar att blogg.se inte har tidinställda inställningen !!

Nya idér på gång

Hejsan på er, lite uppdatering denna onsdag.

När jag kom hem direkt så satte jag mig vid datorn för att skicka lite mejl, måste erkänna att jag satte i 1 min och fattade inte hur meilja, melja, mejla, hur stavas det?!?!?! Har även tagit lite bilder på ponnytäcken. Har bara varit hemma idag och gjort ingenting. Eftersom jag slutar rätt sent så går dagen fort, marika kom vid 20.00 tiden och går nu, kollat lite Idaol, suttit och kolla på datorn och bara babblat på.

Imorgon åker mjukiskläderna på, pallar inte bry mig lixom. Oj nu gick inlägget utför lite kände jag, tänkte berätta lite idér jag har för mig denna höst med bloggen. Ska börja med 3 favoriter, det innebär att jag tar kort på något som jag gillar och innehåller 3 saker som jag verkligen tipsar om. Sedan ska bloggen på en höst design, eller skulle behövas ett åretrunt design. Har inga idér bara, fäger, textstil, bilder osv. Och min uppdatering ska bli så mycket bättre. Och jag ska ha mer ordning på allt.


Jumpsuit


Bild lånad från victoria

BikBok 399 krona


Hotday, happy, sun, flowers




Lite sommarkänslor tittar fram!


Datasalen

Sitter i datasalen, slutar om 45 min. Haft ont i huvudet hela dagen. Ska "jobba" vidaare. Vet inte alls vad somhänder senare idag, måste hem och fixa lite saker. Ska skicka bild på mina nya skor och kanske skicka tillbaks de, dom är sönder :(

Tisdag 28 september

Minns vi.. Tänker på er Familjen Lindbladh ♥ Och de andra som stog denna vän nära. Hemskt att sånt ska hända oss som är unga.

Har so-läxförhör imorgon och det kommer gå ut för, har pluggat men inget fungerar. Kom hem vid 13.20 tiden och gick raka vägen till kylskåpet, tomt. Väntade en 40 min så åkte mamma jag och syster för att handla. Och magen vart tillslut fylld med mackor. Sedan åkte vi ner til stallet för möte klockan 19.00, fick höra den hemska nyheten och kom hem vid 20.50 tiden.

Älskade isb-sladden kom tillslut hem och ska imorgon lägga in bilder. Har ingen tid nu !

vad ska man säga

Pappa tog fel sladd, han tog en laddings sladd till datorn som också saknades. Mitt liv är typ över?.. Eftersom min kamera är gammal så fungerar det inte i en kortläsare. Och D90'n har jag inge bra objektiv till så kan inte fota ett helt rum ex med ett kort. Får vell leva livet tills den skickas eller hittas.

Träna var skönt, ska snart hoppa in säng när jag tänkt ut en outfit imorgon, borstat tänderna, fixat väskan och lite småsaker. Bäst att sova ut!



miss u

Business woman

Tänkte leka Business woman idag med allt förstördes p.g.a av en liten sak, usb-sladden till lilla kameran glömdes på gotland. Men jag har min tur så pappa tar med den hem. Så idag har jag bara gått hemma och rullat tummarna. Men vid 15.30 tiden kom mamma och körde mig till stallet för ridning. Och kom hem vid 17.20 för att få något i magen. Och om en timme blir det träning. Mamma och syster är ute och övningskör så hoppas de är hemma snart.

Min vecka ser för övrigt ganska vanlig ut, möte i stallet imorgon. Kanske någon provridning också. Min bloggen blir inte på så mycket topp utan min kameras älskade vän men pappa kommer ikväll. Slutar desutom tidigt imorgon så hittar säker på något ruligt!


Nikon D7000



D90'n har fått en ersättare, 16.2 megapixel tror jag att jag hörde. Låter rikgit bra. Ska nog gå och hålla i en när den kommer ut.


Hemsk natt

Hej hopp på er, hemma idag eftersom vi kom iland klockan kvart över 12 igår.

Var en hemsk åktur över kan jag säga. Började med att vi lämnade hamnen 19.20 som var tänkt. Var sjukt gungit och jag hade proppat i mig en åksjuketablett när vi kom ut på sjön. Vågorna slog mot kanterna och det svängde rejält några gånger. När det var en timme kvar går jag och syster och köper lite godis. Känndes som en gratisfylla när man gick, stannade till hos steffi och bella en stund och då hör vi att det ngåon börjar prata i högtalerna om att några idoter har haft tråkigt och släppt 3 livbåtar i sjön, eller nästan 3. Två låg i sjön och blinkade och en hängde på sidan och fladdrade med båten.De fick vända sig om och lägga sig i lä för att sätat dit den båten som inte satt fast helt men de 2 andra lämnade de i sjön. Vi fick åka in i 13 knop sista resan och det tog 1 och halv timme extra för oss att komma hem.

Har fått väldigt lite sömn i helgen också så sov ut idag och skippar skolan. Marika kommer snart över för att kolla lite film på hästarna vi red. Och ikväll så blir det hoppning på lektionen. Vi höres!


Helgens drog låt



Bruno Mars - Just the way you are

Så fin


Lugn lördag

Go'kväll på er.

Efter en god middag med linas matkasse och familj + farmor & farbror så sitter jag nu i soffan. Lite godis har vi också från marknaden idag. Imorse så drog vi tidigt från huset ut mot norra gotland. Prov ridningen gick nog bra, men fick ingen direkt jätte bra känsla som jag inte heller fick sist. Vi kom hem vid 12.30 tiden tror jag och snabbt in i duschen och vidare på marknad.

Marknaden var väl som alla andra Klintemarknader, karuseller, massor av saker man kan köpa. Fanns en del fina ringar men inget jag köpte. Skulle velat men fick aldrig någon tid att stå och prova och fanns inge ork. Annars har dagen varit riktigt varm, känner ni också så? Gick och bar jeansjackan hela dagen på marknaden. Och mina nya skor från Have2have har tyvär låsnat i hälen så måste skicka tillbaks dom och hoppas på bättre!



Sista för idag

Hej på er igen! Kan inte ladda upp bilder alls, dåligt dålig. Det står något med internetet inet fungerar. Ni får klara er. Men nu är syster hemma och vi ska äta middag och vid 19.00 tiden går vi ner till Hamnen. Föräldrarna hämtar upp oss i visby, och vi hoppas det blir en lugn resa. Ibget jag blir oroande för längre men var det när jag var liten flicka.

Uppdateringen på ön hoppas jag blir bra. Lilla och stora kamerorna är med men bara lillas Usb-sladd. Ska försöka fota lite med systemen när vi är på ön. Finns alltid något man kan fota där. Men det som är till för att göra är att rida och gå på marknad så vi får se hur mycket jag hinner. Nu ska jag laga mat. Hörs imorgon !


Snabb uppdatering!

Gör en snabb uppdatering mitt i allt springade! Åker med kvällsbåten till Gotland ikväll. Ska hinna packa ridsakerna och laga mat också, packa handbagaget (?) Ladda ner musik på mobilen och fixa ordnig på huset innan vi drar.

Skolan rullade på, vart bara tröttare och törttare för varje halvtimme menmen, klarade mig hem iallafall. Kommer nog somna lite på båten men det är okej. det är syster och jag som åker över ensamna, hennes 2 klasskompisar steffi och bella ska över också med samma båt. Även Linda i min klass också, att världen är liten.   Har inge bilder utan tas någongång! Kanske åker upp outfit imorgon :)

Bildbomb - Modelldag Tisdag


Make up på!


Min frisyr bakifrån, ser lite konstigt ut men tror den inte var helt klar här.


Elin poserar


 Ser helt stum ut både jag och elin, vi höll på att tjafsa lite om vart vi skulle kolla, då blir det sådär! 


Joel hade plåster på fingret, så vi langar posen ;)


New shoes



My new shoes! Im in looooove ♥


Gutelandet

Hejsan på er!

Det vart dåligt med uppdatering igår för jag hade jobbig huvudvärk som inte alls gick bort. Håller på att packa för fullt här hemma, drar till Gotland imorgon. Bara för att vila, gå på marknad och provrida en häst som vi ridit innan. Kläder för helgen ska ner i väskan, skor, och kameraväskan ska ner i väskan.

Har gjort rätt mycket denna vecka, pluggat, varit modell och köpt lite saker. Visar upp senare nu bir det packa och sen plugg!


Modelldag!


Bilden är kopierad och därför stor, Fotad med min kamera så jag har tillstånd ja!

Hej på er! Upptagen som jag är så sitter jag och pluggar och letar efter fantasi i mitt lilla huvud. Var idag med syster till hennes skola för att vara modell för dagen. Bilden är ett smakprov men ni får massor av bilder senare. Som jag sagt är det en hård vecka så tänkte bara klicka in och säga hej jag lever typ. Haft en super bra dag som fått mig på bra tankar. Livet är hårt...

200910

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra dag tyvär så har inte jag det alls, börja med huvudvärk efter halva dagen, träna styrketräning på jympan så har ont i kroppen nu, mina lår bara spänner. Somnade på soffan när jag kom hem, kom på att jag glömde ta med massa mappar hem. Det var försent att gå tillbaks. Men nu är äntligen huvudvärken borta men min mage gör stört ont.

Imorgon åker jag med syster till skolan för att vara modell för dagen, elin hänger också med sin syster så hoppas på en trevlig dag med dessa sköna tjejer. Kameran hänger med så ni får bild på mitt hår syster fixat. Ska upp och ladda batteriet och ladda in nya låtar på mobilen, och försöka bli på bättre humör. Igår var livet underbart inte idag

Ingen bild på denna dator tyvär

Full späckad vecka

Ett litet kvällsuppdatering innan det blir sovdags. Veckan är fullspeckad så vi får se hur mycket inlägg det blir, 5 stycken olika ämnen ska fixas denna vecka och mycket man ska ta in. En hel låt, ord på engelska, skirva en saga, och sen är det ju det lättaste på bilden, fota! Tisdag eller onsdag tar jag ledigt för att åka in till Liljeholmen för att vara modell. Hoppas det blir tisdag då jag har minst lektioner och jag missar inget.

Hoppas ni har haft en bra helg, mitt humör är iallafall på topp känner jag och laddar upp för denna vecka. Träningen var verkligen skönt med lite motion, funderar på att man kanske kan börja springa hem efter passet eftersom lokalen inte alls ligger så långt bort.

 


Spotify och Plaza



Har lagt studerandet åt sidan en stund, har inte kommit långt alls med det. Ska fixa en koppkaffe och läsa igenom lite papper. Hoppas jag får hjälp i skolan imorgon också, madde och jag skulle samarbeta lite. Men jag har en plan i huvudet hur jag ska skriva. Tror jag skriver på dator imorgon i skolan.

Ikväll blir det första träning för mig på 2 veckor, kommer bli så skönt att komma igång igen. Har igentligen annat jag också skulle vilja göra idag, som att ta bort gammalt nagellack och sätte dit något nytt, Fixa fram kläder till imorgon. Hinner nog med det senare. Nu blire till att plugga!


19 september 2010


Godmorgon på er, Vaknade ovanligt tidigt idag också, kanske beror på att det blivit ljust när jag vaknat. Och jag är van att gå upp när det är mörkt på vardagarna, kanske det är någon förädring som sker just nu. Idag ska jag plugga hela dagen, NO och ska skriva om våtmarken är i Nynäshamn. Laddar upp med musik på spotify.

Mamma och syster åkte nyss till Runsten för att kolla SM för storhäst, Hade gärna följt med men så är det när man går i 9an. Har jätte mycket denna vecka, Svenska uppgift, No som jag ska göra, Musikläxa, Bild och Engelska läxa. Bara peppa och ladda upp nu då. Ska ta och börja med NO nu.

Ensam hemma

Läskigt värre tycker jag, hörde några steg på nedre våningen förut. Ska ta mig ner dit och se om jag blir dödad. Hemsk tanka men måste endå ner och kolla och hämta chips och dirre. Hunden är ju hemma så han är min vaktare.
Idag åkte vi till haninge för att kolla matta och det blev en till vardagsrummet, men sen åkte vi vidare på Sm som gick på runsten, men det var tyvär inte det bästa vädret. Tycker synd om dom som fick rida dressyr i spöregnet. Så vi åkte hem direkt.

Har pillat lite i menyn och i ser att Header ser lite knasig ut, ska snart göra en ny header så det får sitta konstigt ett tag. Ska ockås byta färger men inte bestämt mig vilken än. Har också fixat fram fler kategorier, t.ex Frågestund men det är ju ingen som frågar något när jag har det, fegisar :)


Finn 4 fel



Ny kategori - Photoshop


Runstens Gård

Hej på er! Jag vaknade ovanligt tidigt imorse så jag är redan påklädd för en dag på Runstens Gård, Fälttävlan går där idag. Har också mycket att plugga med så sätter mig där nu och får se sedan när det blir ändringar i bloggen. Jag vill ha lite fritid också lixom. Sedan är jag otroligt shopping sugen, förra helgen skrev jag och syster ner massa kläder från H&M katalogen men mamma har inte bestält än. Ska ner och pressa henne lite nu.

Kanske ramlar in ett till inlägg innan jag drar :)

Imorgon blir det lite ändring

i bloggen vad jag hoppas, har redan lite planer och testat, ska göra om kategorierna så kanske raderar några osv, lägger till några. Kommer stänga av bloggen i en stund. Vi får se imorgon när jag tänker göra det. Ska hinna med annat imorgon också, vi hörs nu blire sängen. Uber trött!

Känsliga tittare/läsare varnas

Hemsk film jag hitta på Hugorosas blogg, mitt hjärta dog sådär någon sekund


Skolfoto outfit


Chinos - Vera Moda | Skärp - Gammal från MQ | Tröja med halvöpen rygg - Bikbok


friiday

Hej på er, har haft en super bra dag med klassen.

Det varit en vanlig dag men det var något som gjorde alla så livliga och glada när jag hade kameran med mig, och det var skolfoto. Och det var en riktig lugn dag idag. Men i helgen väntas mycket läxor och uppgifter för mig. Helgen får bestå av vila och plugga, något alla helger gör. Kanske jag hittar på något roligt också. Kanske drar och kollar Fälttävlan på runsten.

har några nyabilder att visa er också, men inga speciella alls. Önskar att jag hade ett mindre en ett 50mm objektiv, och pengarna har redan rullat iväg till annat, dags att skaffa jobb? Skulle behövas. Måste leta praktik plats också, något med foto iallfall. Bara jag vågar så går jag till fotoaffären här i byn. Pepp!


picture


Bild som står mitt framför mig just nu


You may say that I'm a dreamer

But i'm not the only one

Godmorgon på er Gottfolk, ska snart åka till skolan, pappa är hemma idag så får skjuss. Kameran är med plattång smink och lite produkter. Vi ska fösöka platta krulls hår om vi nu får tag på honom. Vi har fått jaga han alla andra år men sista gången ska vi lyckas! Det är en kille i klassen, haha

Ganska kort dag, ska rösta när vi har mattaprov, fota på bilden, och jag ska inte vara med på gympan så det blir lite sådär chilldag. Ska ta och fixa det sista nu. Vi hörs senare idag!

sextonde september tjugotusenelva

Hej på igen! Just nu står det goa värmeljus i rummet och brinner, belysningen är låg och tven rullar på, rimrim.

Imorgon är det skolfoto, min outfit består av av systers beiga chinos och en svart tröja med halvöppen rygg instoppat under. Kanske armband, ringar och örhängen som piffar upp den lite. Har sovmorgon, så jag börjar 09.20 imorgon. Då har jag tid på mig att fixa lite, men har fotot senare på dagen så sakerna åker med i väskan. Kameran åker med för vi ska fota på sista lektionen också.

Hörs imorgon bitti, tror jag hinner med ett inlägg på morgonen ♥


Imagine there's no Heaven

Hej på er som läser min blogg iallafall, har sett min statistik har gått upp långsamt men tryggt, hoppas ni stannar. Hoppas det är bra med er, För mig är det en till lyckad dag och hoppas den rullar på som den gjort hela dagen. Ska försöka hoppa in i duschen, göra hårinpackning, skrubba kroppen och ansikte. Plocka fram snygga kläder till skolfotot imorgon (lycka till) och ska försöka få in imagine in i huvudet, läxa som jag har till på onsdag då den ska sjungas för musikläraren.

Något som jag måste berätta idag är att jag tog tummen ur röven på ridlektionen och hoppade värsta höga hindret, det är min stjärna som fick mig att få en sån adralinkick. För er som inte visste så har jag haft/har värsta hoppskräcken. Men jag hoppas jag är över den snart. Det går bra med storhäst men när dte kommer till ponny så tvekar jag för det ser så högt ut.


Min stjärna tunika


Lyckad dag

Hej på er! Hoppas nu haft en bra dag/kväll det har jag. Hade lång dag i skolan, men var hemma ca 15.30 redan. Då min sista lektion gick åt att fota och jag fotade på hemvägen, hihi på den. Syster var hemma när jag kom hem så vi satt i soffan och bara vilade ut.

Har hunnit med att städa rummet idag dvs. städad ur papperskorgen, plockat undan kläder och andra saker. Pillat med design (något jag bara vill lära mig om) Fota lite saker som ska in på bloggen. Och jag ska nu hoppa in i duschen. Detta är ovanligt för mig att göra på en hel dag. Det skulle behövas mer men tiden räcker inte åt. Imorgon är det lång dag.


Bjuder på en gammal sommar bild, med en väldigt anorlunda pose


Städning!



Fram med klackarna och städlådan, det ska städas!
(klackar ska på för det är bäst att vänja fötterna medans man gör något annat)


FannYn drar

Hej på er igen! Mamma och syster drog till haninge för att kolla kakel till köket. Hoppas dom väljer något snyggt, våran nya bänk är svart så det behövs inge mer svart iallfall. Sedan har jag fått lite planer i huvudet, redan fixat lite. Tar bild och visar sen när jag är klart med det.

Jag drar ner och solar nu för har inget hemma att göra, först av med sminket. ♥


ingen rubrik

Radera nyss all text, känner mig inte på humör för att skriva. Finns inget att skriva om för tillfället. Förutom att mitt i sista lektionen var några killar i klassen på äventyr med mopederna och krockade (haha) Ska också ne roch sola idag, behöver sola lite innan skolfotot känner jag.

Mamma kom nyss hem så ska gå ner och se vad de har för sig, syster har bakat en till Kladdkaka som man ska proppa i sig utan grädde. Det går bara inte för sig. Vi hörs!


Nya foton


  

Mamma fixade förstoring på några av mina bilder och sätta upp i vardagsrummet, kvalitet vart jätte bra på bilderna!


snabbis inlägg

hej på er! sitter hemma och har bytit om till ridkläder. Louise kommer förbi och hämtar mig 15.00 och sen åker vi till stallet. Måste till mormor och äta middag för vårat kök har inge kran eller spis. Har varit ute på dn våtmark hela dagen och gjort massor av tester.

Ska hämta min jacka nu och vila lite. :) Hörs ikväll ♥


hey you

Hej på er, hoppas ni har haft en skön söndag. I vårat hus har det varit mycket liv. Köket är nytt eller ja det är massor kvar som ska göras. Imorgon är det skola för mig och vi ska ut på prov i skogen imorgonbitti, eller på en våtmark. Börjar halv 9 där ute så måste åka hemifrån 20 över. Det fixar vi!

I veckan händer mycket jag har 2 prov imorgon, och sen ett på fredagen har jag matteprov. På fredagen har jag också skolfoto och man måste fixa fram den perfekta outfiten, och ska sola någon gång i veckan med elin också. Så det rullar på som alla andra veckor kommer bli. Vi hörs!

Söndag och snart ny vecka

Hejsan på er! Drog till stallet tidigt idag för att se lite på våran Klubbdressyr, var inte så många anmälda så det blev en snabbistitt bara. Drog hem och åt Kebab med bröd för vi har ju inget kök att laga mat i, härligt! Blir skräpmat till middag också, men ganska onuttigt med sån mat.

Syster sitter och kollar lite kataloger, ska nog också ta en titt och kanske beställa något. Behövs köpa in nya tjocka sköna tröjor. Kanske en fejkpälsväst. Och några skor? ja ni vet hur mycket man skulle vilja ha. Måste ta och plugga till provet imorgon, det är bara 5 saker man ska veta och det är 9ans lättaste prov.

Instängd

Usch, det är inte kul att vara sjuk på helger. Då missar man all ledighet, har bara varit inne idag, suttit i soffan och bara tagit lugnt. Familjen ? Marika sitter nere och babblar, vi har kollat lite hästar men hittar inget som fassnar, Så surt. Jag gav upp av all babbel och gick upp på rummet. Känns att klockan ska vara mer.

Har iallfall fått något gjort idag, har städat rummet och köket är urskrapat. Och mitt liv är dött, hatar att känna att tiden går men man får inget gjort. det värsta är att vara sjuk och inte kunna få något gjort alls och sen är man frisk och samlat på massor av problem. Kan inte ens slappna av för det är något som stressar upp mig hela tiden. Mitt liv rullar iväg och hör att andra personer har så kul på vägen men inte jag för jag sitter inlåst i huset. Nya fängelset.

Så fort jag är frisk ska jag ta iag i mitt liv helt och hållet!


Svarta wedges


Gillade Have2have mest, både billigare och snyggare


Hjälp mig!

Någon som vet hur man lätt kan tjäna pengar? vad har ni gjort för att få lätta pengar i handen. Jag är så sjuk shoppingsugen och mitt Barnbidrag räcker bara inte till det! Vill köpa nya och mycket höstkläder och fylla på Garderoben. Så hjälp mig, hur tjänar ni snabba pengar?


Fredag

Hejsan på er, det blev en hemma dag till efter en lång och jobbig natt. Systern är också hemma men det är inte mycket hon kan göra. Så jag nöjder mig med data och tv. Har kollat ut hela The City season 2 igår och idag. Så nu har jag inget annat att göra.

Det är jobbigt att bara sitta vid datorn och det är så mycket jag skulle kunna göra där. Ska plugga lite so eftersom provet vart flyttat till på måndag. Nu kom syster och gjorde iordning lite mat till henne, vet inte alls vad jag ska äta.

Många idér i min huvud

Har så mycket spridande idér i mitt lilla huvud. Jag vill shoppa, träna, åka utomlands, fira min födelsedag på ett speciellt sätt, och bara leva livet.



Öppnar ny kategori - Idér och tankar


Höst 2010


Kofta vila | Jeans cheap monday | skor modekungen | Nagellack chanel | Ring vet inte hitta på google


Idol

Sitter och kollar på idol, gör ni också det? :)

Får se om det blir skola för min del imorgon, har ju haft problem med mina öron varje gång jag blir förskyld. Dom gör ont och har inge hörsel i mitt högra öra eftersom min trumhinna har spräck där 2ggr innan.

Har haft en tråkig dag idag, har bara sovit, kollat filmer och drogat alvedon och halstabletter. har inte haft tid att sitta vid datan och inge ork alls. Har inte ens ridit idag för jag är så himla dålig. Vill bara bli frisk just nu!



hemma idag

Ligger i soffan och tänkte bara uppdatera att jag ligger hemma idag. Har nyss kollat klart thevoice och tänker gå upp och lägga mig i min säng. Sitter på syrrans datorn, och för övrigt så ligger hon på karolinska nersövd nu. Hon tar bort halsmandlarna.

Har jätte ont i öronen, förkyld, hostar och huvudvärk. inge kul så ligger i sängen och sover idag.


you make me feel so beautiful

Tjenamors! Sitter här täppt i näsan och det svider fint i näsan. Riktigt mysig känsla. Hemskt!

Gick till skolan idag och var på 3 lektioner, sedan begav 7 och 9or till en friidrott plats här i nynäshamn och körde lite friidrott, något vi gör varje år. Skönt att det är över nu. Blir en riktigt vilokväll idag, är sugen på att dra ut och fota men ingen vill ställa upp framför kameran. Kanske man får ställa sig där själv?


Idol och kladdis



Min syster har bakat kladdkaka till mig ( i wish) och idol är igång. Mår inte alls bra förskylningen är väre men halsen är ok.


Underbar och älskad av alla ♥


Adam Lambert

Kolla fingersmycket


7 september 2010

Hejs svejs! Gick hem vid 10.00 från skolan eftersom jag inte bara pallade sitta och snora på lektionerna och man vill ju hosta över alla klasskompisar. Skulle vilja sitta här vid datorn hela dagen men har ju ingen bärbar och orkar inte sitta upp på stolen. Ska ner och plugga lite engelska.

Tyvär gick inte hästen igenom besiktningen... Får se hur vi gör nu.


I write sins not tragedies

Vill gå och lägga mig under täcket tills jag fyller 18 stora år


Uschuschusch, Hostan är bara värre och det bara svider i halsen. Förkylningen hänger på hostan och jag svettas. det värsta som kan hända. Bli sjuk när det bästa händer imorgon. Ni bara måste hålla tummarna att våran häst går igenom besiktningen går igenom annars går jag igenom jorden helt enkelt.

Får se imorgon om jag drar mig till skolan, sätter nog på mig mjukisarna och drar mig dit. Ska knarka vidare med halstabletter och massa Te och mjuka sarvetter.


H&M Kavajen


Lite uppdatering

Hej på er alla läsare som pallar sig in här. Hoppas ni är friska och krya.

Men det är inte jag... Har knappt sovit inatt, hostar, hemskt ont i halsen och förskyld. Menmen gick till skolan och knarkade halstabletter. Hemskdag med tråkiga lektioner. Men imorgon blir det helt okej med lektioner, men måste tyvär stanna i skolan 1-2 timmar förlänge..

Ska ta min kamera med mig ut och fota lite. Det var verkligen föööör länge sen jag gjorde det.


Movie time!

Film jag satte ihop på systern


Lag-Sm Fälttävlan


Klippt mig för övrigt, vart 1-2 cm kortare.

Hejsan! Har inte suttit vid datan förens nu idag. Kom hem från Örebro för en timme sedan, varit och kollat Lag-SM Fälttävlan. Vårat lag vart det inge bra för alls tyvär. Eller de Låg 5a igår men den långa trängbanan var allt för mycket.

För övrigt börjar jag bli sjuk, halsmandlarna spänner sig och är torra, hostar osv. Hoppas det inte blir något större eftersom jag har mycket denna vecka. SOprov, Engelskaförhör, Skolverket kommer till skolan. Klasskampen är och vi kanske får hem våran häst!

Fix you

Jag vill så mycket, men det går bara inte. Finns inga tillgångar till det. Inga vägar som visar åt det hållet.

Hemma efter en tripp med Mamms till Heron city, såg på bröderna Karlsson, Sjuk rolig film! Kom hem för en stund sedan och har inga planer alls. Får vell sitta här inne på rummet men meningen är att få något gjort. Har inte lust att känna att tiden drar iväg när man har annat att göra. Får se hur det blir.

Kanske tar en tripp till Lag-SM imorgon, det får vi se då.

Whats the point

Godmorgon! Jag sitter här och sjunger lite för mig, musik spelas på Spotify.

Spenderade min kväll igår på rummet med film cola och kläder. Och är inte ens klar. Men nu ska jag göra annat som att åka till stallet för att sköta tea lite. Kanske mamma följer med och vi tar en promenad också. Först ska jag plugga lite också. Har Matteläxa till nästa vecka, Engelskaläxa och SO prov. Nian ni vet..



Gammal bild

Kristallen 2010


Pic from today!

Hejsan! Har suttit här en stund men kommer inte på vad jag ska skriva. Har en hemma dag framför mig med Garderoben, Tv'n och En Marabou choklad. När jag bloggat klart ska jag bara bädda sängen och plcoka undan lite. Sedan slänger jag ut hela garderoben på golvet, här ska det rensas!

Har iallfall hunnit blivit av med de slitna topparna idag och varit i stallet. Tea var på sitt vanliga humör och vi välkommnar Carro till stallet med sin söta ponny, och sedan har vi fått en till liten tjej inflyttandes med en ny egen ponny. Kanske snart flyttar vi in med våran ♥

Aja har gjort detta inlägg på 45 min så bäst att posta det och dra ;)

 


Dagens outfit


Jeans Väska och Tröja Bikbok | Halsduk GinaT | Converse


back on the computer

Hejhopp igen!

Lite långt men intressant text

Tänkte dra lite idér för min helg och vad jag kommer göra!  Imorgon blir det såklart skola på dagen, inget ovanligt. Drar säkert hem efter och sätter mig här men tanken är att jag ska försöka komma till stallet liten stund, eller rensa ut en garderob som ska bli min + att jag ska rensa mina kläder. Ska försöka ta lite bilder på mig själv. Fixa min kamera som har problem och försöka lösa det. Plugga måste göras! Ska fösöka fixa lite i bloggen ( nya inlägg, kanske ny sida, kanske mer tips och säga lite idér jag har, intressant? Ska självklart hitta något sätt att tjäna pengar på om jag då lyckas!

Ska nu försöka sätta ihop en outfit och plcoka iordning lite, har ju sovmorgon imorgon också.


Pinã colada boy

Hejsan alla läsare. Hoppas ni har haft en fin dag och mått toppen, finns inga dåliga dagar. (pepp)

Har haft fullt upp hela dagen, slutade 15.40 och drog hem och byte om till kläder och kära syster körde ner mig till stallet. Fick markarbeta "lilla" tunika. Gick super bra utan att min hand är död (stark häst det där) Mamma hämtade mig vid 18.00 och vi drog hem och bytte om till friskiskläder. Mår toppen nu efter träning. Har lust att göra av med mer energi, men har gympa imorgon.

Ska straxt hoppa in i duschen blir mer uppdatering då, måste fixa kläder osv också :)


bloglovin


looong day

Hejsan alla olidande människor! :)

Dagen har varit lång men rullade på endå, rätt sköna lektioner som Musik, Profil och So då vi bara kollade film. Mamma hämtade mig kvart i 4 och vi drog ner på stan för att kolla lite på tess. Hittade min blivande vinter jacka, såå snygg! Och en superskön kofta som jag bara måste ha! Och alla pengar är slut...

Hade Engelskaläxa idag ochd et gick super bar inge stort av det sådär, sen hade jag en bok att läsa ut tills idag men vart klar igår med den. Har Matteläxa till nästa evcka och Soprov nästa vecka. Men vi har knapp lärt oss något så får se hur det går.

Resten av veckan:  Torsdag: Skola, sen blir det dirren till stallet. Fredag: Inga planer alls, fast har hästvakt. Lördag: Ska fösöka rensa min garderob och tömma ut en upptagen garderob som ska bli min. Hästvakt. Söndag: Lag-sm i örebro så tar en tur dit kanske!


Mysig kofta



Snyggt till ett par Jeans/leggins


RSS 2.0