Närbild




Nikon D90 Nikkor 50mm 1.8 Närbildslins 10+ 4+




Skulle publiceras 29 april ca 20.00


hatar bloggen!

Hejsan!

Känner inget sug att blogga när bloggen är kritvit och ser vintrig ut, Det är snart sommar ju! Har inget Photoshop så jag kan göra en header... Min datas alla program är borta, men nya bilder det är vad man har, då allt annat inte finns som man alltid annars funnits. Tråkigt nog!

Pratar med bästavän, Musiken surrar, Tvn är på och ska snart plocka ihop en outfit tills imorgon. Först blir det duschen!

The last bounce video



Snart blir det skolan, hoppas ni gillar den lilla filmen :)


sega film

Har inget speciellt att skriva utan att filmen vägrar ladda typ så ni får nog se lite dans imorgon.

Kollar just NU DH och sen blir det CT, riktig tvkväll på tisdagar. Ska snart dra mig bort och fixa mig och ta fram kläder för imorgon. Typ nu för det blev paus.

Det vart inge fotade, vart lite små irriterad på någon och då vill jag inte göra något sweet för den personen. Tyvär, men det blir bilder imorgon, ni ska få se på ett par rikigt fina bilder då!


Skolan idag, jag gömmer mig bakom den blåamappen, säger ju att jag inte trivs bakom kameran!

Dåligt med uppdatering

Känns som jag dragit ut på bloggpausen men nej! Har haft fullt upp, skolan har börjat och dags med läxor och skit. Sen stallet och mitt rum ser ut som hel*ete. Inget roligt! Kamerans batterier är slut men de laddas nu.

Men ikväll kommer det nog upp videos på Bounce, rikigt bra filmer ;) Ska lägga in bilderna när det är klart med laddningen. Sedan åker kameran med till stallet, ska fota syster när hon hoppar, tror jag att jag gör!


PonnyTrav SM 2009


The last Bounce

Imorgon har jag full planering, hittade biljetterna!

Ska försöka senast vakna 09.00 äta frukost och sätta på mig mjukiskläder, ta en promenad ner till stan för att sola en stund, eller länge. Alla håller på att bli så bruna så måste hänga med lite. Sedan hem vid ca 10.30 (måste skynda mig rätt mycket) för sedan åka in till Globen vid 12.00 och gå i affärer innan vi ska träffa min morbror med familj och se The last dance som börjar 15.00

Just nu är det talang, men ska dra upp på rummet snart, förlåt syster men sitter på din dator :P


Datorn back on track!

Laddar just nu ner gammla bilder som jag hade förut på datorn osv, ska ladda ner Photoshop sen och sims 3 och småsaker....

Börjar med bloggningen i helgen lite smått. Imorgon ska vi på "bounce last dance" om vi hittar biljetterna!! mamma är sååå smart, annars får vi se vad som händer imorgon, ska börja leta efter biljetterna nu.

På söndag är det dressyrtävling, ska rida LC:1 Det lättaste av dom alla, förstår inte varför jag valde det menmen. Märkte idag att jag måste öva en del på dressyrprogram, Red för marika idag och det gick vell bra.

Har inte rört håret på en vecka (förutom i duschen) menar plattång, sprayer och sånna saker. Har praoat i stallet och där behövs inge fix nej :)


Inte död... :)

Godagens, länge sen var det! Tänkta bara säga hej!

Bloggningen börjar igen när jag får tillbaks min stationära data från lagning, har varit där i 5 dagar nu. måste instrallera alla program också sen osv.

Har varit på tävling idag, marika tog med furillo på dressyr! Kom nyss hem och ska hoppa in i duschen nu. Middag halv 7 hos några kompisar som nyss kom hem från semster i 2 veckor! (Deras kanin som jag passade)

Vi hörs!

Bloggpaus är bäst så..

Har tänkt lite och nu när min dator är typ paj, kan inte lägga in bilder från kameran och då kan jag inte göra ny header och tänkte göra ny design. Men datorn ska in på lagning imorgon tror jag (?) och sedan ska jag prao två veckor nu så har inte tid för bloggen.

Så då får bloggen stå stilla ett tag. Kanske hälsar in på någon dag men det kommer stå tomt med bilder. Ni får en bildbomb i ett annat inlägg här ikväll.

Stallet snart!

Ska snart röra mig mot stallet, ska skritta ut med rebecca och syster halv 3, jag ska ta flerren på en tur.
Men först ska vi tvätta massa skydd tydligen som familjen har och fixa i stallet.

Händer inget annat idag vad jag vet, har varit ute och fotat men blev inget speciellt. ingen vill ställa upp som modell heller... nä bäst att byta om!





Stallet snart!

Ska snart röra mig mot stallet, ska skritta ut med rebecca och syster halv 3, jag ska ta flerren på en tur.
Men först ska vi tvätta massa skydd tydligen som familjen har och fixa i stallet.

Händer inget annat idag vad jag vet, har varit ute och fotat men blev inget speciellt. ingen vill ställa upp som modell heller... nä bäst att byta om!





prao läxa

Har bakat klart kladdmuffins nyss, och plockat ihop all disk och diskat det som inte kommer in i diskmaskinen.

Ska sätta mig och skiva praouppgifter, ska skirva vad det är för typ av jobb och sånt där. Men behöver lite hjälp och familjen är hemma i nynäshamn om 2 timmar så de är nära nu. Det blir tacos till middag så jag får vell börja om 2 timmar och göra iordning.


I will survive

 
Nikon D90 50mm F/3.2 1/80 sek


Lördag,

Godmorgon, har nyss satt i mig en macka och varm o'boy.

Tänkta dra mig upp och fixa mig, byta om och så. Och sätta mig vid datan i någon timme, ska fixa ett par saker osv. Sedan måste hunden ut på promenad också.

Resten av dagen ska jag städa rummet, (gjordes inte igår) och städa runt här nere och så. Ser så stökigt ut, kläder ligger på matbordet, på vardagsrums bordet finns det muggar, papper och pennor.

Dags att dra igång då :)


Waterdrops


Nikon D90 50mm 1.8 Närbildslins +1 +4

Dagen fotoshoot, vart en del fina bilder!


Fredag 090410


Sommaren kom? En solig bild på mig och min nya kavaj, jag älskar den.

Idag tänkte jag städa rummet och bara ta't lugnt, men har inge ork att städa rummet just nu. Har inte inte ätit någon lunch än och sitter fortfarande med sovtröja och mjukisbyxor. Tråkigt väder som får en att bli trött!
Har riktigt ont i näsan och örat är varmt och gör ont! Vill bara bli frisk just nu.

För er som inte visste så ska jag praoa 2 veckor efter lovet, i stallet... Hoppas jag inte behöver göra all stalljobb så mycket, utan jag också kan få rida mossan på den tiden och kanske stå i ridhuset. Dessutom har jag inte tränat på länge så det kommer nog bli jobbigt att göra saker i stallet. Men det behövs!





Nytt!



stor topp H&M
Kommer inte ihåg pris, ca 300 kr


Kavaj Cubus
199 kr


tosdag 080410

Godmorgon, idag är det redan torsdag. Och vädret är oskäert om det ska sola eller inte.

Tyvär så har man gått och blivit sjuk, förskyld, hostar som en gubbe, ont i halsen. Inte alls roligt men ska ta och tvätta av mig lite. Skulle varit med haw idag emn bäst att vila upp sig.

Ikväll är det ridning också och vill inte missa det heller.

Visste ni att jag inte är blond längre? BRUNETT

ingen rubrik!

Länge sen jag skrev, har prisis satt i mig lite mat. Sov en stund förut också, så skönt!

Snart kommer en tjej och hämtar ninen, dags för henne att åka hem. Ensam hemma med hund bara blir jag då. Mormor kommer och sover här faktiskt.

Kom hem med 2 nya tröjor i tisdag, ska visa dom senare om jag någonsin kommer göra det :P

Nu kom hon :)


Nikon D90 50mm 1.8


Nikon D90 ♥


Nikon D90 50mm 1.8

En bild, från första dagen. Fast inte första bilden med kamera. Lite random men endå fin tycker jag, den är ganska komplicerad för mig men man lär sig vell.

Nu tog arn slut, får se vad som händer näst :)

Första dagen på påsklovet

Har inte så mycket att säga, förutom att jag har fått en D90 nu! Fick den i lördags så har haft den någon dag nu.


Tyvär så håller jag på att bli sjuk, är varm i kroppen och förskyld. Ska ta och duscha en lång stund och försöka få mig att bli frisk. Inte kul på ett lov, och desutom när jag ska åka och shoppa imorgon och bara ta vara på ledigheten.

Uppdaterar senare :)

Dax för liten paus

Har funderat hela dagen på att ha en liten bloggpaus, ska försöka vara duktig nu på lovet. Inte använda data och tv så mycket, och inte slita på håret nu när man slipper gå i skolan, och då blir det 3 veckor för vi har prao efter lovet.

Idag var vi iväg i gustavsberg hos kusinerna och bara fika och tog lugnt var social med släkten lixom, oftas det blir jag som hänger med dit bort och inte syster.

Söndag åker familjen till tyskland så jag blir ju nästan ensam hela lovet, farmor kommer imorgon och är här tills tisdag vad jag vet.

Hejdå så syns vi någon gång senare.

Svettig dag

Har suttit här och funderat på vad jag ska skirva, finns inget att skriva. det är därför jag aldrig uppdaterar.

Kom hem för någon halvtimme sen från elin, vi sprang ringvägen runt, eller jag gick ibland men elin sprang hela runt, grymt! Sedan så har jag ridit hårt ridpass idag, hela rumpan var svettig efter, kan säga att jag alrig ridit en starkare häst på minst 2 år.

Så nu är det lov, och jag är kameralös. Roligt! men sitter och nöjer mig med musik och hör ninen hoppa runt i rummet. Imorgon ska jag bara vila ut mig och slösa all tid i soffan. Kanske åker jag iväg någonstands eller något. Tar allt som det kommer lixom.


RSS 2.0