go our own way




carolinaengman_lasuede004s 

Här får ni en del av mina spellista: En blandad kompot


31 och sista januari

Snart går vi ut ur januari och några steg närmare skolavslutningen den 9 luni då jag går ut nian, hemskt vad skönt. Har suttit och pluggat ens tund nu, gjort klart Bilden, fattar inget av matte så pappa får hjälpa mig imorgon. Kom på att jag endå inte har någon matte imorgon. Men ska istället ta och skiriva engelska. Mne det är inget intresse för er.

Kollar också familjen annorlunda och ser hur andra har det hemma. Sugen på att göra om mitt rum och sitter och funderar lite. Sen ska jag ta en kvällspromenad med hunden också så tillbaks till arbetet med en kopp kaffe!


tjenna mitt bena

hej! Äntligen hemma och ska sätta i något i magen straxt. Åkte till stallet nästan direkt ju och kom hem fören halvtimme sedan. Ska plugga ikväll också och imorgon är det två läxinlämningar och ett läxförhör så daxt att dra igång. Hörs senare!

Plugga

Kom hem för bara en kvart sedan. Drog upp och satte mig direkt med böckerna framför mig. Nu ska jag plugga en stund innan det blir middag och åka till stallet. Om vi inte åker innan maten. Fick med ett par ljusstakar som ska prydas i mitt rum. Är sugen på att göra om rummet också så får se hur det blir. Annars hem tomhänt.

30 januari



Goförmiddag som dom sa på tv'n. Jag och familjen åker in till kungenskurva en stund. Först ska syster komma hem och fota mig lite. Ska fixa klart mig bara, får se vad det blir för outfit! Har ganska svårt att sätta på mig mina blåajeans när jag nu börjat bo i mina svarta!

dina röda kinder som avslöjar mer

  

Imorgon har jag bokat ett fotografering på mig själv som syster ska få sköta. Sen ska jag kanske ta mig någonstans med mamma och se till att jag kan få shoppa lite. Har ju cash i plånboken så det skulle ju inte vara så farligt. Kan säga att jag bor i kavajen på bilden här, från H&M fick hem den i veckan!

kocking



Dagens på er! Nu är lördagen snart över och har haft lite för mig iallafall. Tagit mig bort till vega för köpa nya skor och kolla lite saker, vart lunch på vegabaren och sen drog vi hem. Tog oss till expert och köpte patroner till skriaren och kollade telefon, svårt val.

Står och lagar mat men vart bortbjudna så ska bara laga klart det och äte imorgon istället, såkan det ju funka också. Får se vad som händer ikväll men som vanligt inga planer. Stoppar ner mig i soffan hos arnberg och gosar med ninen kanske. Elise och jag pratar hästar som vanligt. Kanske något bra på tv ikväll, vi får se! Ingen kan ju vara social i denna stad.

surtjej

det går inte att ladda upp bilder, jag är sur!


don't fucking tell me what to do

robyn

Robyn har blivit en ny favvis, ennu en kväll sitter jag och lyssar på henne. Trevligt man har! Har proppat i mig lite godis och varit familjen men endå gömt mig i mitt stökiga rum. imorgon vill jag hitta på något, inte bara sitta hemma och låta en lördag bara gå förbi mig utan att säga ett ord till mig, lördagar får inte bli så. För övrigt så går det inte att ladda upp bilder på blogg.se Fuuuuu*ck


önske outfit


Kavaj - H&M   jeans   cheap monday   linne - modekungen   halsband H&M


outfit

Godmorgon på er! Har nyss klämt in en macka i magen och ska snart ta mig till sminkväskan. Ska åka skridskor och kameran får åka med. Sen är det två lektioner och sen slutar jag för dagen. Har inget planerat men får se om det kommer upp något :)



Dagen outfit i min nyvakna trötta kropp!


castle walls

heyheyhey! Hoppade in i duschen imorse och gick till skolan fräsh och otroligt seg jag ville bara dö efter lunch. Åkte till stallet efter skolan och red, red berra ochd et gick väl bar på slutet. Sjukt stark häst det där men så underbar när man vet vad man ska göra. sen bråttom hem och sen till Gymnasiet. Har väl bestämt mig för att söka dit iallafall men är sugen på john bauer endå. Svårt kallar jag detta!

I helgen ser ut som att man får plugga en del sen så får jag se vad som händer. Ska fan försöka nå något bar betyg nu asså. Sur jag vart idag på svenskan menmen. jag är så stark och bra så jag tittar ner på den där häxan när hon ja något.. Imorgon är det ju sovmorgon och ska åka till ishallen direkt hemmifrån ;)

snyggt!

carolinaengman_lasuede002s

Torsdag

Godmorgon! Torsdag idag och som mina läsare vet så rider jag direkt efter skolan så åker ju direkt dit. Sen är det öppet hus på gymnasiet så ska dra dit efter jag ridit klart. Dom stänger 20.30 och jag åker från stallet 18.00 så hinner nog. Ska snart bege mig till skolan, idag får jag ta med mig matteboken hem, ligger lite efter.


Bjuder på en bild som låg aldra först i mitt album!

rensat minnet lixom

Har suttit mycket vid datan men inte bloggat, utan jag har rensat så jag kan få in Photoshop cs5 om jag lyckas. Har rensar bilder, gamla program och massa skit. sen fick jag lycka och skulle fixa mig en dessert men det vart inte så jättelyckat men ska försöka igen någon dag! Skulle pluggat också men fixar det imorgon tror jag. Får fixa det på något sätt. Ska lägga mig tidigt idag, godnatt.

dansat

Hej bloggen! Börjar alltid mina inlägg så..  Vet inte vad jag säga säga men skolan gick väl okej, rullade väl på och fick mig en vilostund på rasten mellan so och svenska, annars har jag jobbat på. På profilen så dansade vi, fick till det på slutet med våran dans. Niornas show kommer bli bäst på årtal.

Igår fick jag inget gjort som stod på min lista, men ska ta tummen ur röven ikväll och leta efter mina ringar, alla är borta!! Leta efter några tröjor jag saknar. Ta en sovpaus, ta bort gammalt nagellack, det måste boooort! Och sen får vi se vad resten bjuder på!


fotafotafotafota och plåta!

Romwe Cardigan From Www.Romwe.Com

Efter jag kollat lite mediagymnasium igår så vart jag sjukt sugen på att dra ut och fota. Hatar vintern är det är så mörkt hela tiden. Ebba som är på denna bild är sjuk snygg tjej och fotar så fina bilder, och förstår inte hur hon kan gå i så tunna strumpbyxor i umeå just nu. Nej men ska försöka komma ut och fota i helgen, får se vad det blir!

Nu blir det skola!

skonamig



Dessa skor är straxt beställda, har kollat på dom en stund efter skonamig.se vart välkänt. Så sjukt fina!


to do

Vilken dag! Gick ganska fort men hade mycket för mig. Vart nästan mördad på engelskan, några kom med pyamas till skolan och jag har ätit som en fattig gris. Men nu är jag ensam hemma så ska fixa tag i några saker.

• Dammsuga
• Ta bort gammalt nagelack
• Ta fram en outfit till imorgon
• Leta lite inspration (det saknas något)
• Plugga lite
• Kolla lite gymnasium skulle vara bra!

Så sermin kväll ut iallafall! Nu blir det första punkten!


Gomorgon 25 januari

Godmorgon! Är förövrigt skit trött och ville inte alls komma upp ur sängen utan satte på tvn och snoozade en stund till. Har ju endå ganska bra dag, 4 olika ämnen varav 1 är hemkunskap (enkelt) och sedan en till som är montorstid. Skulle ganska åkt på öppet hus på John bouer (?) idag men jag kan den där skolan utantill snart och har kollat deras linjer på internet och mässan så låter bli att åka dit. Ska ta och lägga mig på soffan en stund nu, måste vila upp magen innan den ska fyllas med 10 x10 pannkakor till lunch!

bildbomb

Ni får en bildbomb från olika tillfällen, har inget annat att bjuda på!


Tjejerna tjuvrökte i ridhuset



Efter en lektion på utebanan med världens bästa ridgrupp


Modelldag för frisörerna på JB


Oskar linnros 20 november


Mycket moppeturer med denna tjej sommaren 2010


spenderade sommaren ute på sjön


coolingar en sommar


trött måndag



Ser inte detta lite gott ut, usch vad mycket jag skulle göra för att ha det där nu. Känns som alla verkligen var trötta idag, alla höll på och somna och alla var bara helt vilda.. Hade sjukt ont i magen innan sista lektionen och det har inte slutat än. Ska gå upp på rummet och sätta på en film. Men först ner på stan och betala färgningen och köpa shampoo. Väntar på mamma..


fembot

 

Hej bloggen, hur har ni det mina små läsare? Jag har haft en toppendag som sagt och den gick så fort. Hade en fotografering med syster och vi lagade taket i ridhuset, var och åkte pulka med marika också. Herre vad ont det gjorde när man åkte.

Har svåra beslut om vad jag ska ha på mig imorgon, är sugen på att sno systers kompis kavaj. Om jag vågar. Veckan är väl som vanligt, kommer ha lite småstressigt och känner på mig att det är nian som verkligen gäller just nu. Svåra val och beslut, snart börjar nationella och allt..

 


lång dag i stallet

Hej på er! Tänkte bara gliva in i ett inlägg en snabbis. Har haft en heldag i stallet med massa skoj, det får ni se senare vad dagen haft att bjuda på. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och skicka bilder till syster. Sen släpps en till ponnyakuten på svt 19.00 och sen blir det solsidan så har 45 min på mig att fixa till lite. Avslutar här!

23de

Godmorgon eller god förmiddag! Har fått mig en skönsömn inatt och sovit riktigt gott! Snart ska hela familjen till stallet, det ska bli lagning av ridhustak och fotografering. Igår kväll satt jag hemma med familj och marika och kollade film, det vart karate kid och någon till dålig svensk film. Men mysigt hade vi med massa gottgott.


Jag vill bli

jag vill blir

Stylist
Moderedaktör
Designer
Fotograf
Egen företagare
Prata i radio aka josefin graaford
Journalist


Finns så mycket man vill bli men vad ska man välja, vem kom på att man skulle välja livets planer vid 15 år ålder. Ska ta mig en tänkare!

Jag drar mig

Godmorgon på er!

vakande som törnrosa med mitt fina hår och såg solljuset komma genom fönstret. idag ska jag ner på stan en snabbis, köpa shampoo och sånt stuffs. Blir inge kulturama kollning idag, känner mig inte för att åka enda till hammabry sjöstad varje dag i 3 år. Nu komme rmamma och pappa hem så dags att åka :)


fashion toast



hej ofin outfit

rödluvan hääära


Japp, då var det klart. Jag är rödhårig.

Stod i velade men dom fick mig att göra det, är nöjd och glad att jag ens vågade och la det i systers händer. Fick göra två färgningar eftersom jag var blond innan. Men nu har jag inget shampoo och vågar inte hoppa i duschen och jag som ridit och allt :)

korsning morsning

Godmorgon! Ska snart dra mig åt sminkväskan och sätta på spaklet, ska platta håret också. Idag blir det konstigt shema men ska försöka fixa till något så jag slipper sitta och söla i 2 timmar. Men sen drar jag ner mig till stan vid 3 tiden och färgar håret, hjälp! Nej nu ska jag dra. Hörs senare! I helgen får jag väl ta lugt om det inte är något som kommer upp, inget planerat än heller!

äkel torsdag

Hej på er! Känne rmig att jag var tvungen att köra ett seriöst inlägg idag. Men jag känner mig verkligen off. Har just nu slängt in massa nytvättade kläder i lådor och garderober. Sen inte så snyggt eller bra ut så måste ta mig igenom det imorgon om jag är på bättre humör eller vad man ska säga. Sen är jag fortfarande osäker hur jag ska göra med håret imorgon, färga ska jag det är bestämt. Men rött? funkar det verkligen? Sen är jag på otroligt shopping humör, beställde lite från h&m igår och skulle vilja köpa dessa snygga bruna shorts från bikbok som är så ombloggade. Kanske mamma kan göra det åt mig imorgon. Orkade inte dela in mitt inlägg i stycken.. Morgon dagen gör mig bara på dåligare humör och jag fruser som en ärta i vinter, ska slänga ner mig i sängen NU!

gudskofta



Denna urmysiga kofta är mammas, har gått runt i den varje morgon och kväll och är den mysigaste som finns! Skulle kunna bosätta mig i den.


blööö



Jag är helt off, alla ropar mitt namn och vill ha hjälp med något. Kom och kolla det och kan du fixa det. Orkar inget tjat. Ska nog slänga mig i sängen även om jag har läxa imorgon. Kände mig spyfärdig efter ridningen idag, herre vad jag red.

I helgen är det dags för ett öppet hus, det blir kulturama i hammarby sjöstad denna gång. Har nästan bestämt mig men ska endå kolla runt och se om jag dras till något endå. Sen ska jag kolla JB i liljeholmen, har vant mig vid den skolan nu. Imorgon är det skridskor emd klassen och sen tillbaks till skolan för en jävla cp lektion och sen färga håret!

neeeeeeej



Jag hittar inte mitt halsband som jag köpa i thai, faaaan! Sist jag hade det var innan gympan i måndags, ska rota lite till och kolla i skolan!


röd?



Vågar man färga håret rött, mörkrött vs vinrött? Eller så blir det ljusbrunt, tål inte min utväxt längre!


facedown




Tjivippen på er! Tung dag men solig, solen sken som bara den på eftermiddagen men då sitter man endå bänkad framför tavlan i skolan. Just nu står jag på noll och har ingen inspration och jag är sugen på att dra till med något stort. En fotografering men det är kolsvart ute just nu. Ska försöka komma på något.


spring2011


Klänningen halft instoppad innanför shortsen, kavajen utanpå och socker söta skorna med ett tajt glammigt halsband. Jackan på om det blir för kallt. Vem vill inte ha vår nu?


Plugga



Sitter och pluggar och lyssnar musik. Ska lära in 25 glosor innan imorgon. Ska försöka ta mig ner och sola sen också. Inget stallet idag, sen än så länge ensam hemma också så hoppas de andra komme rhem snart. Börjar bli mörk och läskigt ute!


tisdag


önskar att jag var vid stranden

Godmorgon! Hinner göra ett inlägg tänkte jag. Idag är slut på ledighet, slutar inte tidigt längre utan går till 15.15 tror jag. Ruuligt! Madde i min klass slutar runt 13 tiden både måndag och tisdag, Att det kan vara lite olika. Måste snart röra mig men idag blir det skola och sen ska jag försöka ta och sola lite nere på stan. Måste plugga lite idag också!

sandödla


ph: Fanny Pettersson [jag] Modell: Ödla i Thailand

rida 3 gånger

hej på er! Sitter förberedd att pappa ska komma och köra mig till stallet. Först blir det lektion, sen rida holy och sen lektion senare ikväll. oherre vad jag ska rida idag! Kommer ha träningsvärk imorgon tror jag. Men det är kul iallafall. Ska sätta i mig en macka innan han kommer, hörs senare ikväll!

guldig medalj



Har fått kretik att jag inte bloggat så bästa att göra det då. Hade gärna velat ha en till helg dag, verkligen! Har inte alls fått hunnit med det jag velat men endå så har jag haft kul. Igår var vi på middag hos mammas kolega och hade det mysigt. Åkte hem vid 23 tiden för att somna tidigt. Upp och samlas i stallet 7.15 Åkte iväg till täbys nya stora anläggning, wow säger jag bara! Men så duktiga tjejer vi var så tog vi hem segern och slog täbys ryttare. Även så fick jag med mig en guldmedlaj som visar jag jag var den bästa med tid och runda. 
 
Kom väl hem vid 14.00 och tog en lååång powernap i soffan, hela 2 och halvtimme. Hade inget bättre för mig lixom.. Har kollat solsidan med familj och bara chilolat lite. Hade velat gjort annat som städa och åka ner och solat en stund. Får hoppas att jag hinner det i veckan!

percing



Tog mig ett hål i örat idag! Som ni ser så är det två hål och inte ett, hon vart inte nöjd och tog om det. De gjorde inte så jätte ont, mer ondare nästa gången. Men nu är det avklarat!


freepeople

Image and video hosting by TinyPic


ph:freepeople


nervööös


fy vad jag saknar detta! Nu är bruna ben vita av hud och solen kan man bara drömma om!

Ska straxt klä på mig och fixa mig lite så ska jag bara gå över gatan här. Vad jag ska göra får ni veta senare, ska säga att jag är faktiskt nervös!

drake


Drake ring - thailand


Go'kväll sötingar! Satte mig här nästan direkt när jag kom hem men de var inte så länge sedan så kan sitta här ett tag. Har inga planer för ikväll, får se vad som händer. Vill bara ta det lugnt denna helg men det gör jag endå varje helg. Slipper iallafall åka till stallet idag vilket är väldigt skönt. Men ska faktiskt ta mig igenom mitt rum ikväll och få det snyggt ordnat!

13 januari



Hej bloggen! Kom hem från stallet för en timme sedan, har fått i mig lite mat och nu sittar jag här. Min blogg hatar att ladda upp bilder, det blir ett rött kryss så vet inte vart jag ska ta vägen. Denna bild laddade jag upp för längde sedan för att ha någon bild att lägga ut vid tillfälle.

Imorgon är ett äntligen helg och det har jag inte planerat än så vi får se vad som händer!


white sand beach


White sand beach, stället som kryllar av svenskar


jag och mamam väntar på mat och tidfördriver med att kolla bilder.


Sen kom regnet!

Nu ville inte bilderna ladda upp mer men detta var en dag har 14 i thailand iallafall :) Får se om jag kommer bjussa på mer här i bloggen!

tolvftejanuaritvåtusenelva

står och lagar mat faktiskt, idag blir det något från linas matkassa, köttfyllda bifftomater. Kommer bli bästa kocken när jag blir stor och hemma fru i hollywood ;) Ska åka upp senare till stallet och rida ut på hästen i mörket, mysigt men läskigt.

Gjorde so provet idag så har inget att plugga på längre så ikväll sitter jag nog framför dator och trixar lite. Skoldagen tycke rjag gick snabbt allt bara flööt förbi lixom. Om jag är hemma tidigt från stallet så kanske det blir ishallen också :)

vi skyller på att det är vinter

usch vad jag hatar vinter. Man blir snorig, hostar, insnöad och trött av det mörka vädret. Man stänger av allt i hudet och orkar ingenting. Så är det för mig. Vill ha en sista minuten till ett varmt land inte för långt bort. Gå i shorts igen och doppa fötterna i sanden. Jag vet, jag var där förmindre än 2 veckor sedan men längtar tillbaks till hundra!

Har hunnit varit i stallet och pysslat om hästen. Sen har jag fått mig mig en liten middag och suttit och pluggat. Tog en paus nu och satte mig här men ska snart börja igen. Hoppas jag kan göra provet imorgon och att hon har ett!

Sitter på systers dator så har inga bilder att sätta in, orkar inte starta min stationära!

first schoolday!

Jeans From Ginatricot
ph: fyndigt by frida

lite inspration sådär.
Sitter och tittar på biggest loser svergie med syster eller hon gick ner för oliver kom och ska få sig en klippning. Ska försöka kolla i historia papperna som jag inte gjort alls som jag verkligen behövts, kanske har prov på det imorgon och kommer inte ihåg ett skit. Sen blir det stallet!

Första skoldagen och det var sjuk jobbigt att kliva upp imorse, usch vad jag inte orkade. Alla var lite fundersamma vart vi skulle gå. Om vi skulle gå som vanligt schema eller vårat vanliga klassrum. Men våra lärare kom och vi skulel vara med dom hela dagen. Fick sluta 13.45 och var nära på att somna sista stunden, usch vad jag är otagagd på skola just nu. 21 veckor till sommarlov så hoppas det går fort!

dålig uppdatering

Hej jag vet min uppdatering suger för tillfället. Bloggen har blivit som en kvällsblogg och jag har annat för mig. Men nu kommer jag mer in i rutin när skolan börjar och det blir nog bättre. Upp tidigt imorgon så ska slänga mig i säng snart. Mitt nya liv börjar snart, ska fixa gymkort, sköta skolan, umgås med rätt personer och lära mig av mina misstag. idag så fick jag mig en och annat att tänka på saker vilket var både skönt och jobbigt.

Har även börjat bli sjuk, har redan börjat slängt i mig hosmedicin och knarkar mjuka sarvetter. Vill verkligen inte. Sen har jag inga kläder, JO jeans men inga tröjor alls. Fan asså, får väl ta nya tröjan eller slänga på mig min snygga kisströja som jag köpte i thai!


[meningen är att det ska finnas en bild på min snygga t-shirt men blogg.se cpar sig]

tjenixen!

Hej på er! Har varit lite upptagen på siståne men hade brottom imorse ochs en har det varit full upp. Imorse drog jag till elin med halv 11 bussen och fotade, det var verkligen för kallt men lite hann vi med. Sen hem till mig och sen vidare till stallet. Holy fick skritta men jag red mixen lite, vilken fart hästen har och hoppade barbacka gjorde jag också!

Ska städa rummet med fart och sen blir det ishallen idag igen. Bussen går halv 8 så har en timme på mig. Säge rhejdå här. Imorgon börjar skolan så får somna tidigt idag!


Söndag

Goddagens, söndag och bara en till dag av lovet. Idag har jag shoppat inne i farsta centrum med mamma syster och mormor. Fick med mig nya jeans (yay) och ett snygg blus. Tänkte köpa med mig ett par skor men avrt inte så. Letade också efter ett par byxer men hittade inte paret inne på H&M. Nöjd är jag endå.

Ska snart börja med maten och äta innan jag drar upp till ishallen med tjejerna. Vi satt hemma här igår och gjorde inget speciellt alls, fick mig ett gott skratt iallafall. Nej men ska ta och fixa mig lite innan ishallen. Imorgon ska jag fota elin så hon akn få en ny profil bild, att hon inte kan fota mig någon dag..

indestructible

hej på er!

Har fått i mig lite middag och fått mig en skön dusch. Ska fixa mig lite sedan drar jag vidare till emma tror jag det blir. Får se vad kvällen har att bjuda på, ska planera sommaren lite med tjejerna tror jag och bara chilla lite. Har inte träffat de sen 3 veckor tillbaks nästan så hoppas de blir glada att se mig. De vill ju bara träffa mig för att se hur brun jag är :( tur att det mesta försvunnit då. Måste ta och sola någon dag!

Imorgon blir det shopping med syster och mor. Får se när vi kommer iväg. Det ska shoppas myckets nyggt denna gång! Åker förmodeligen till skärholmen, där finns de flesta butiker och sist jag var där var våren 2007 så det är ett tag sedan.



Kalas

hej hopp! Tjenna på er kåmpiz.

Kom hem från kalas nyss, eller födelsedags fika, idag är det lillan som fyller år, Grattis! Bjöds på chips, tårta och kakor med kaffe. Kollade på let's dance också, vet inte alls vad jag tycker faktiskt men får väl hejja lite på helena lundbäck.

Imorgon blir det stalldag för mig, upp tidigt för lunchstallet. Sen blir det tolkning bakom dublin med elin mellan 11-14.00 där. Sedan blir det lunch stallet också. Sen på kvällen är det planerat att hänga med jossan och visa min snygga bränna. Som förövrigt håller på att ramla av.. Ska hoppa ner i sängen nu, blir tidig morgon!


Mer än 1 år gammalt kort, firade 3 födelsedagar tillsammans med kusin mamma och jag!

super fräsh

Godmorgon på er, ni har säkert inte vaknat medans jag suttit här i en och halv timme framför tv'n. Mamma kom in stormade halv 7 och ville ha hjälp att komma loss med bilen, när jag kliver utanför dörren har hon kommit loss. Godmorgon sa jag och somnade inte om igen. Syster och jag skulle varit ute med hunden för en halvtimme sedan men hon sover och tänker inte göra det utan henne.

Idag ska jag inte låta dagen gå till spillo, jag ska ha något gjort när jag sätter mig i soffan ikväll. Ska straxt fixa mig en frukost till mig. Ska rensa garderoben, läsa lite historia, rensa min byrålåda och trixa med lite bilder från thai. Fredag redan idag så sista dagen på lovet. Underbart lov jag har haft!

trött i mina ögon

mina ögon faller ihop vilken sekund som helst. Gästerna gick för en timme sen tror jag, kollade på göta kanal 3 och käka massa godis, vilket jag ångrar nu. Usch vad äckligt jag mår i munnen. Har suttit resten av tiden här och inte gjort ett skit.

Imorgon ska jag försöka ta mina ögon i historiapapper och vara allmänt vaken överhuvudtaget. Mamma jobbar och pappa är iväg till polen så får se vad syster och jag hittar på. Jag ska försöka lite bilder från thailand som strular. får se vad som sker.

långklänning


 Klänning - thailand


Hej bloggen, mitt liv är under. Har gått runt i mjukiskläder hela dagen men har fått något gjort iallafall. Har klippt ut bra tips från gammla tidningar som vi tänker slänga och bakat kladdkaka till middagen ikväll. Får gäster och jag fick uppgift att göra efterrätt. Snöstorm yrar där ute så idag kliver jag inte utanför dörren, kanppt.

Elin har inte hört av sig så antar att det inte blir någon tolkning, har kvällstallet ikväll också så det är lite jobbigt att dra dit på gånger och hon hade morgonstallet men tror inte hon var med i stallet då. Får se hur det blir, jag är trött så slänger mig i soffan nu!


Outfit



jeans - bikbok kofta - bikbok  ringar - glitter, thailand och GinaT halsband - thailand

5 januari - spårad och överskottsenergi

hejhejehejehejhejehejehehejeh på eeeer! Tråkig tjej jag är som inte har ett liv och ängar all min tid åt min lilla blogg som finns tillsammans med 1000 miljoner andra bloggar och det är 1 på 100 miljoner att du läser den, och då är det räknat att du har samma tråkiga liv som mig. Nej nu skojar jag bara.

Kom hem från stallet för en stund sen, har verkligen inget att göra. Funderar på om jag ska ta ett bad, fixa lite mer bilder från thai, kanske lägga in en dagens outfit och smått men har ingen ork. Mamma ligger redan och sover i sängen också. Ska ner och hänga med min syster tänkte jag, min bästavän♥

ingen energi

Hej på er! Kom hem från centrum rätt snabbt. Gick både dit och hem så fick lite motion iallafall, och fick med mig lite saker hem. Just nu är jag väldigt trött och ska ta mig ner och göra en varm choklad. Sedan drar jag till stallet vid 14.45. Riktigt slö i min kropp får se vad man orkar.

Imorgon har jag inga planer alls. Ska försöka plugga lite och sen ska jag tolka med elin på hennes pålle. Hoppas att det går bra, glömmer aldrig förra året när vi filmade och vi ramlade tusen gånger. Undra om hon har filmen kvar..

Thailand Bildvisning 1


En dag åkte vi iväg till koh tachai, en paradis ö som bara finns i drömmar


Låg mest på stranden, här kommer syster och jag tillbaks efter en strandpromenad.


Åkte "moppe" nästan överallt.


släppte iväg 4 ballonger 26 december, hemsk dag för 6 år sedan.


Denna sötnos mötte man även på ofta :)


Mer bilder kommer komma upp

drar mig

Det är så svårt att sova på nätterna, familj hade tydligen varit uppe vid 05.00 och ätit frukost och haft mys medans jag sov. Ska börja fixa mig snart för att dra ner till centrum här, blev inge skärholmen utan det får bli på lördag. Men vi drar ner och kollar lite telefoner, kläder och små behövliga saker. Fick 250 kr på kicks i julklapp så något ska man väl köpa.

Vi får höras senare, detta vart bara ett dyk in i bloggen en snabbis!


2011

Har suttit här ett tag och tänker dra ifrån mig snart. Har inte duschat än så bäst att göra det då, känner mig rätt äcklig. Den mesta av dagen har jag faktiskt funderat på 2011, ska göra detta till ett bra år. Umgås med rätt personer och vara mig själv, sätta mina gränser och göra det jag verkligen gillar. 2010 var inte det bästa året på alla mina 15 år så 2011 ska bli det bästa hittills.

bilder från thai är inne och tänker visa er vad jag köpt men det får bli en annan gång. Imorgon blir det eventuellt shopping. Har lite saker som behöver köpas!



Got Jesus on my necklace

Hej bloggen!

Har fått ganska mycket gjort idag, varit ute på promenad, laddat in bilder, fixat designen åt mickaela, packat upp lite, och fixat småsaker. Men det värsta är att rummet blir värsta röran också. Står två plånböcker framför mig, en mugg en tallrik en kamera ett packet och massa småpapper.

Ska börja fixa lite på rummet och packa upp det sista, laga mat, hoppa in i duschen äta och fixa mig. Sedan blir det att hitta på något med rebecca också. Får se vad vi hittar på! Imorgon blir det troligtvis shopping!


hemma i svergie, gott nytt år

Planet landade 13.35 igår, tidigare än tänkt. Eftersom jag hatar flygplansmat så fick det bli en tur på donken innan färd hemåt. Kom hem och åkte och handlade med pappa och hämtade hunden. Somade vid 19.00 eftersom dygnet är inte rätt i huvudet.

Kommer ladda upp med bilder och massa babbel om thailands underbara ställe senare i veckan. Vill först komma in dygnet och få mig något i magen. Ska eventuellt dra iväg med hästen och prova nya sadlar. Veckan blir lite shopping och vila som sagt!


GOTT NYTT ÅR PÅ ER, detta året ska bli bra!


RSS 2.0