Jag säger Godnatt för idag!

Lägger ner mina sista ord för dagen på bloggen. Hoppas snart in i sängen för att somna tidigt idag. Har lång dag imorgon och det behövs vila. Börjar 8.10 och slutar 15.45! Efter skolan vet jag inte alls vad jag ska hitta. Det får vi se då! Det var sjuk skönt att träna idag, har världens träningsvärk från igår ju så kommer ha mer imorgon kanske. Hoppas träningen lönar sig.

Något jag har besvär med är kläder! Har verkligen inga kläder att gå i eftersom man lade ner alla sommarpengar på sommarkläder så finns det ju inga pengar kvar. Man kan vell inte gå i shorts och kortärmade toppar nu, i 15 grader. Fick rota fram min byxdress tills imorgon med ett par svarta strumpbyxor imorgon, hoppas det funkar! Måste köpa nya stora koftor och jeans, det är nästa inköp.



Puss och gonatt!

nu TRÄNING!


Träningsvärk!

Hejsan alla läsare! ♥

Slutade för en timme sedan ungefär. Gick hem direkt och satte mig här, Mamma kommer hem om en timme och då ska vi åka och köpa ett par nya gympaskor till mig. Fick gå utan igår på friskis eftersom mina är blöta och skitiga från utegympan i skolan.

Igår så red jag först vid 16.00 vi hoppade men vi tränade mest att stå upp i sadeln i flera minuter i både trav och galopp, jobbigt! Och efter ridningen vart det friskis. Och ikväll blir det också friskis, Hela köret! Sjukt skönt att komma igång och känna sig duktig, det är bara allt gottgott som ska bort..


Taggad till tusen!

Imorgon börjar mitt och rebeccas nya liv!  Inga mer onyttigehter på vardagar och mycket träning!

Mina regler:

Inge godis och onyttig mat på vardagar
Träna friskis minst 3 gånger i veckan!
Försöka springa "slingan" när jag är i stallet.
Använda av träningscyklen hemma.

Sedan så rider jag ju rätt mycket så det blir ju lite träning.


Gratta mig och bloggen!



Wiiie bloggen fyller 1 år idag!

Bilden på getingen är den första bilden jag la upp på bloggen, från förra året.
Mycket har hänt på ett år, jag har sakffat mig en ny kamera och fyllt på utrustningen. Själva jag och min uppdatering har också förändrats. Tror jag lärt mig mer om att blogga också.


29 augusti 2010

Hejsan! Drog ut igår så det vart inge mer uppdatering eller något. Var med Rebecca hela dagen, på kvällen drog vi ut med mopeden men det var helt dött ute i lilla nynäshamn. Träffade på Mimmi och anton och några i klassen. Fast det va lite drama senare på kvällen också, sjuk!

Ska gå upp på rummet nu och sätta på datorn. Måste bädda sängen eftersom jag fick sova i en obäddad säng inatt sköönt! Måste sitta och plugga lite idag och vila ut mig bara. Har en stor skolvecka framför mig!

Mot wayne's coffee

Hej i fina höstvädret, iallafall i Stockholm. Kör utan smink idag så kanske man får lite färg i ansiktet.

Rebecca kommer nog hit snart så tar vi moppen till Wayne's coffee och tar en fika. Hoppas hon följer med in på expert också. Alltid kul att kolla på saker. Mamma och syster är i Haningen tror jag och kollar kläder. Själv har man slut på pengar så det räcker till nya kläder. Får vänta en månad...

Har inga planer för ikväll så får se vad som händer. Om det är dött så sitter jag nog framför datorn och fixar lite med Designen osv :)!


if i had you

Hej alla söta läsare!

Sitter hemma nu och har super tråkigt, har inget alls att göra. Pallar inte göra något stort, som att jobba i Photoshop eller något likande. Fööör trött helt enkelt. Även så hade jag sovmorgon imorse men det går ju inte att sova ut riktigt. Det ska göras imorgon!  Varit med Rebecca idag iallfall. Vi drog ner på stan en stund efter skolan med mammi. Kollade in Kenzas snygga jacka men den var inte så snygg endå (tyvär) Men fick med mig en foudation som var kanske lite för mörk endå.. och en ny skolpenna!

Imorgon ska jag försöka plugga lite faktiskt, städa rummet ink damma av, damnsuga osv. Rebecca ska få sina ringar hon glömde här också. jag ska försöka fixa en ny header och lite nya inlägg. Kanske starta en Ridbloggsidanom? :)   Någon som märk att det är superkallt ute ?!? Jag och rebecca hade lust att sätta på vinterjackorna ikväll när vi drog ut med moppen.

 

skolan om 1 timme

Shit, har försökt att inte blogga på hela morgonen men det går inte. Man har ju inget att göra så man kan ju lika gärna göra ett inlägg. Men jag har ju bloggpaus! Eller?

Kollar på Vakna med the voice, och har inget att göra. Förutom att sminka mig men pallar inte göra det än. Idag slutar jag 14.30 och drar ner på stan med mamma. Vi ska kolla in nya kenza jackan (måste testats) och jag ska köpa lite smink. Pengarna är snart slut redan och fick ju barnbidraget nyss. Men man måste ju köpa på sig lite höstkläder!


Behövde skriva av mig, det kändes. Men sitter på systersdator så har inga bilder för tillfället. Får se om jag fortsätter att blogga efter idag. ♥

Så ni vet när jag jag uppdaterar nästa gång!

Lägg till mig med Bloglovin så du vet när jag uppdaterar nästa gång efter Bloggpausen!



bloglovin


sick, it's sick!

Hatar detta! Att alltid känna mig sjuk och inte kunna göra det jag vill utan att ha ont någonstans!

Självklart gick jag till skolan idag, med magknip i magen. Men det rullade på men kunde knappt koncentrera mig på vad vi höll på med. Vare värsta jag varit med om! Låg halft över bänken och dog. Och vid lunch kom huvudvärken, varför mig? När jag får huvudvärk så är det riktigt hemsk huvudvärk. Ligger i sängen hela kvällen och lider.


Känner nu att jag kommer tillbaks till bloggen med nya krafter när jag har blivit helt frisk, Tar här med och nu BLOGGPAUS!

You're a lovekiller

Såg nydligen att det ska vara sol imorgon! VARFÖR?!?!?!
Självklart är det skola imorgon men hade helldre velat ligga ute i solen och steka för sista gången. Men man får fixa ihop en bra outfit istället. Ska slänga in dagens outfit imorgon. Det ska jag börja med nu när man kommer in i rutin.

Ska försöka hoppa in i duschen och sedan fota mina nyköpta saker, magen mår lite bätter just nu :)!


I bilden igår mycket mupphet!


Halvt död

Hejsan!

Sitter här igen och känner mig halv död. Skulle gärna vilja städa mitt rum och fixa bilder på vad jag köpt. Men har så ont att jag inte klarar av det. Har tagit tabletter i 3 dagar nu men det gör fortfarand eont. Visst det har gått ner och ibland kan jag inte känna någonsmärta alls, och ibland vill jag bara dö.

Har iallafall hunnit med att vara i stallet och tagit hand om tea. Elin och louise var där när jag kom så lite sällskap fick jag. Tea fick gå ut igen när jag var klar. Sedan tog jag ner lite täcken som elin skulle testa till sin ponny men han kunde inte ha dom. Kanske tea kan ha dom, det ska vi se :)

Vi hörs när jag blivit bättre! Då blir det bättre uppdatering!

lördag 21 augusti

Hej alla läsare!

Åkte till Haninge Centrum vid 11.00 idag med systers vän, även elins syster Mikaela. Hittade en Halsduk, halsband, en ny väska och Puder. Ska försöka fota senare.

Kom hem vid 15.00 och drog till stallet direkt. Tog hand om lilla Tea och gullade med dompis. Kollade på när elin red sin dubbe och fick skjuss av dom hem. Sitter nu här efter några timmar och glor på Mtv. Ska tända lite lampor eftersom det börjar bli mörk ute. Höst på gång! Ska nog sitta hemma hela kvällen, föräldrarna är på 40-årsfest så syster och jag är ensamna lämande fåglar.

Längtar tills imorgon då The hills och The city har start på Mtv!

Magkatarr

Det är sjukdomen jag har just nu, beöskte läkare idag och fick en burktabletter jag ska äta. Smärtan är så hemsk och klarar inte av att stå upp.

Musik i öronen lugnar mig (konstigt, hehe) en konstig sätt som jag ligger på så gör det inte ont alls. Sen så låg jag på smikmatta i någon minut och det blev hastigt bättre. Passade på att blogga då det inte gör så ont. Men känner att smärtan är påväg. Inte varit i skolan idag heller.

Tyvär så gick inte hästen igenom besiktningen utan vi ska vänta 3 veckor och göra om den.

Tillbaks till smikmattan!


När Barnbidraget kommer

Har en hel del jag ska göra när den kommer!

• Beställa hårförlängning
• Shoppa nya Höstkläder
• Färga mitt underhår
• Och spara!



Skulle inte banga på att ha detta i min hand!


Gotti!





Har en riktigt God kväll!

Dagen startade med magkramp i magen, hemskt och gått som en halv människa idag.
Har fortfarande jätte ont och legat i sängen sen 14.00 och kollat film och vara vilat ut riktigt ordentligt. Hoppas jag mår bättre imorgon! Ska vara i skolan 09.00 och säger hej och drar hem igen.

Imorgon hämtar vi våran Haj eller ja om hon går igenom besiktningen, åker från nynäshamn runt 10.00. Sen stannar jag hela kvällen i stallet för jag ska rida klockan 17.00. Så vi är hemma i perfekt tid hoppas jag :)

Nu ska jag fixa kläder osv tills imorgon, och ställa klockan. Går upp 07.30!


Sista Lovdagen

Ja nu var den här, dagen som alla väntat på i nynäshamn, iallafall dom i Grundskolan. Skolan startar imorgon och verkligenheten. Jobbigt men lite skönt att komma in i rutin. Längtar tills jag får se shemat och kunna planera mina dagar i huvudet.

Dagen tänkte jag leva ut till fulla muggar, inte. Men tänkte iallafall ta en tripp till stallet och fixa lite. Imorgon hämtar vi våran Haj! Elin tänkte rida idag också, vet inte när men ska höra med henne, tar med kameran! Sen ikväll ska jag be mamma att vi åker och köper massa godis, herregud vad jag är sugen!


seexy!


Något nytt

Något nytt som hänt idag

- Jag har ramlat så mina knän och händer är skadade.
- Min Tv har fått en Tvbänk under sig.
- Elin har äntligen fått en ponny.
 
Dagen har varit fullt upp, åkte till stallet vid 12.00 och körde mot strängnäs om jag inte tror fel. Hämtade Elins nya Ponny som hon hyrt i grällsta. Vi var hemma i stallet 18.30 och lämnade av lilla Dublin och fixade och hjäpte elin lite. Snart är det våran tur att hämta våran häst.

Elins nya Ponny

Dublin
F.2010
Polsk ridponny Valak





Sommarkväll 2010 ♥


Ny duschad och på med myskläder!

Go' kväll! Mys kläderna är på och jag ska snart gå ner med lite glas och skålar som står på bordet här. Dunkar oskar Linnros i högsta hugg ♥

Ridningen gick as bra idag, vi övade sitsen och lite övergångar utan stigbyglar, något jag gillade att göra för jag vill få till min sits lite. Red stora Tunika och hennes trav är inget att leka med, så himla obekväm att sitta i men galoppen är den bästa av allt, konstig häst det där!

Ska sjunga vidare nu!

Nya kläder



Tyvär har skjortan inte kommit och ringen var för stor..


Duschem nu!

Nu blire duschen, sen uppdatering :)!


Music






Pappas dator

Godmorgon, Det är dags att börja gå upp i tid kanske. Så att man kommer upp till skolan på Torsdag om man nu ska dit! Vi hämtar ju våran nya häst på Torsdag så vi får se om jag drar ens till skolan.

Idag blir det stallet för ridning och fixas lite kanske, och imorgon så åker vi och hämtar elins häst som hon ska hyra i ett år. Ska bli jätte roligt att äntligen ha någon att rida med. Vi kan åka till stallet tillsammans efter skolan när jag fyller 15 och fått Moped och Körkort.

Nu ska jag hoppa in i några kläder och gå i dom tills det blir dags att åka till stallet :)!

00.20

Hejsan! Siiter och svettas som en jude i rummet, colan och chipsen är slut i skålen, kanske ska fylla på?, Har hänt en del denna dag. Jag har gått och blivit Riktigt Blond! Fast underhåret är mörkblont, kan visa bild senare.

Imorgon är det Lokaltävling i stallet, tänkte aggera Fotograf men det blir inget av eftersom jag tar 14.00 bussen in mot Sthlm imorgon med vännerna och går lite på Ung08 och på thevoice, ska vara grymma artister som FloRida och Lazee. Lilla kameran åker nog med in, så svårt med stora. Tänkt om det blir snott, skulle inte ens vilja tänka tanken.


Vaaaakert!


FFF fit for fight!

Goddagens! Har prisis fixat klart mig och dunkar musik på rummet, det behövs städas här ser jag! Stativet stor på högsta punkt, kamerorna ligger framme, gammlat colaglas står på skrivbordet osv osv.

Tror rebecca kommer hit snart, min syster ska färga hennes hår. Och sedan ska jag åka till stllet idag för det är lektion som vanligt. Ska verkligen börja kämpa med min sits nu, känns som den verkligen behövs bättras och hela jag har ett mål att gå fram i min ridning denna termin! Ganska ska starta en ridblogg för att skriva ner allt där? Vad tycker ni?

Orkar inte sitta här hela dagen, så vi hörs!


Rings


Från vänster: Med blått- visby stortorget, Guldig - Bikbok, Vanlig- Visby stortorget -II-

Sedan ett par fjäder örhängen som jag inte fick någon bild på :)


Ny design - enkel och bara just nu

Gjorde en header en snabbis, skulle tagit självporträtt idag men pallade inte! Denna få agera header liten stund!

Nu blir det sängen!


The last bounce

Var inne på The last bounce i april, något man kommer minnas! Så himla grymt!


11 augusti

En jätte super varm dag i stockholm, men molningt!

Har suttit inne hela dagen, beställt H&M kläder, gjort 5 nya inlägg, börjat med nya saker till min kameraväsksida. saken är att jag inte hittar den, Om ni hittar den så är det bara länka i en kommentar :P Idag ska jag ju vara barnvakt, och det är typ om någon timme så ska äta middag innan tror jag osv.

Något dåligt är att vi får inte hem nya hästen förän på torsdag nästa vecka. Det fanns inge tidigare tid hos bestiktningen. Saken är att jag börjar skolan samma dag så måste gå tidigare från skolan, det beror på om jag ens kommer komma dit eftersom vi måste lämna nynäshamn vid 10.00 tiden. För första dagen händer det ju inget speciellt heller.


Oredigerade - Nikon D90 50mm 1.8


Black


Nikon D90 50mm f/1,8 1/1000 iso200


Can't Touch it

Godmorgon sötisar! Har nyss kommit ut ur duschen och ska klä på mig, vet inte alls vad jag ska ha på mig idag. Ska gå ut och ta lite nya bider till en header på mig. Sen ska jag sitta barnvakt också, Vet faktiskt inte när jag ska göra det men får snart reda på det!

Måste damnsuga rummet också, och sen ska jag göra iordning lite inlägg också. Har något pågång iallafalll :)!


Kväll inlägg

Nu äre snart midnatt.. Ska slänga mig i sängen efter jag slängt in detta inlägg. Har fixat lite på menyn ikväll, (därför var bloggen nerstängd ett tag) Skulle fixa en header, men jag har inga bilder på mig så ska ta ett par imorgon! Dessa sista dagar ska jag lägga ner mycket tid på. Inga vila hit och dit utan ska ta mig igenom saker, saker som behövs och måste göras!

Imorgon ska ni få inlägg om mina nya smycken och massa annat!


Jag har nu varit så duktig

Och skaffat mig Bdb, Snacka om vad grymt duktig jag är?!?!?!  Aja om ni vill veta så heter jag iallfall FApettersson, om ni vill blir min vän.

Marika och resten av familj - pappa och hund + steffi sitter nere och kollar på snabba cash. Inget som faller i min samk, jag är en komedi människa! Hela adagen har jag suttit inne tyvär. Vilar genom de sista dagarna utan skola. Nu blir det facebook och ner och vara social :)!


Äntligen!

Äntligen sitter jag i mitt älskade rum, som alltid står löven och susar av vinden som drive rin genom fönstret. Kläderna ligge rpå sängen och kameraväskanligger på marken. Byrån är nyfixad och usb-saldd lådan står brevid mig. Sex and the city låtar rullar på min spotyfiy. Kanske jag jag bli poet eller något?

Har laddat in massa bilder från vi var på gotland, och kläder jag köpt. Fast märke att mina tröjor inte är fotade och de ligger i tvätten så dom får vänta. Idag skulle jag in på UNG08 med elin men vi ställde in det för ingen av oss pallade oss dit och var inte så speciellt taggade att dra in. Får vi en datordag hemma, ska göra en ansiksmask också. Skulle behöva städa rummet kanske...


Måndag & 10 dagar kvar av sommarlovet

Ställde klockan på 09.00 imorse men snoozade tills 10.00. Vi gick upp och åt frukost och satte igång med att klippa gräset, Mor kommer hem straxt så det var bäst att göra det!

Vi ska åka och handla och sedan till linköping för att för att provrida en häst för andra gången, den är redan klar besiktigad så kanske tar hem den i veckan :)! Ni får se bilder när vi är säkra och att den är klar med allt. Vi ska röntga den också. Ridlektionerna börjar denna vecka också, så rider på torsdag.

Har enu inte fått igång min dator och det är frustreande att inte kunna nå min egna dator, måste köpa batterier när vi åker och storhandlar och hoppas att jag får igång den idag. Annars går min värld över :(!

Söndag 080810

Godmorgon! Sitter här vid datan igen och nyss ätit frukost. Fanns inte så mycket att välja på till frukost, allt var nästan slut så det fick bli rostad macka och lite lite oboy. Ganska gott endå.

Idag kommer jag stå upp i huset och städa hela dagen. Efter vi bott här så blir det ju sktigt tillslut. Så det blir storstädning med syster och steffi. Ska försöka fixa min dator också, och städa mitt rum. Och packa upp resväskan.


I sommras, nu är sommaren slut :(!

Sämst jag är!

som inet uppdaterar för en läsare.. Menmen, har varken lust och min dator har pajat, eller datamusen fungerar inte ( ja jag har föskt bytt batterier) NOT sånt pallar man inte!

Kollar roomsevice med syster och henne vänner. Dom gör Gynnings lilla lägenhet. Snacka om att man vill flytta hemifrån och inreda sin rum själv. Ha det som man själv vill, och behöver inte se mammas inrednings misstag.
Ikväll ska jag umgås med elin som är hemkommen från turkiet, hon är säkert brun som attan!

Nä inga bilder denna gång..

HEMMA

Äntligen hemma! Sitter och kollar luftslottet som sprängdes med systers kompisar och rebecca. Ska vila ut hela kvällen och blir back on track med bloggen imorgon. Med bilder på allt jag köpt och några från dagarna på gotland!


Skolan börjar om 2 veckor exakt, inte alls kul. Ska in till stan någon dag och leta efter nya jeans och höstkläder, riktigt taggad till att klä sig snygga varma kläder! Nä nu ska jag kolla lite bloggar och kolla vidare på filmen ;)

Hemma imorgon

hejsan! Internetet är sjuksegt så blir inge mer uppdatering fören imorgon när jag kommer hem på kvällen!

Solen har avrit framme hela dagen och vi har solat och badat i pool. As skönt med lite färg på kroppen och de blir mer imorgon! :D

Dag 3

hej bloggen!  Har haft en hel dag av shopping, fick med mig 3 ringar, en gick sönder.. och 2 tröjor. Visar när jag kommer hem från ön. Var inne i stan från klockan 14.00 till 18.00, spöregnade gjorde det också.
Hittade tyvär inte det vi sökte, men ringar fick vi md oss hem iallafall!

Imorgon ska solen komma fram vid 14.00 tiden så då blir det solning, massor av solning. Får se om vi drar oss till stranden. Och torsdag ska det också vara sol, härligt! Fredag åke vi ju hem :)!


Sängdags, nääea?




Är inte ett duggtrött, sovit några gånger idag ju. Ta bilderna med en nypa salt!

Har en lång historia att berätta, Rebecca och jag tog en Powerwalk ut och det slutade med att hunde jagde harar och vi stog mitt i ett träsk och var vilse. Herre min gud säger jag bara! Det var en kort ju, hehe

Otroligt varmt här också, aja nu blir det sägen. Tagga inför shopping imorgon!

Solen tittar fram

Hej i kvällsolen, typ!

Kollar film just nu, har fofflat in oss glass också, mycket gott! När filmen är slut tar vi en Powerwalk ut i skogen. Dröm kroppen ska hittas! Hehe 

Imorgon åker vi in till stan för shopping, ska letas efter mycket höstkläder. Är riktigt taggad faktiskt. Har massor av höst outfits framför mig! För övrigt så har vi bara sovit idag, har nog tagit 3 st powernaps idag. Rikigt skötn, och pigg som en fisk.

Det är svårt att ta bilder, typ. Nä men pallar inte. Ni får bilder när jag kommer hem på fredag!

Gotland, Dag 1

Goddagens, Kom hem till huset vid 17.00 igår. Tog mopden ut på en tur. Vi har världens snyggaste moppe här! Kommer bilder på den sen.

Snart ska vi åka till bunge trängbana och kolla på när en av hästarna vi provridit hoppar till tränghinder osv. Åker förbi visby på vägen men vi stannar inte. uatn vi ska ta en tripp in på tisdag och kolla lite affärer :)!

Nu ska vi borstatändernq, hihi



Mopeden ser nästan ut som denna :)


RSS 2.0