Händelsrik dag!

Hänt mycket idag, ska dra det lite snabbt, varning för lång förklarelse!  Värt att läsa :P

Började med att mamma lämnade mig med fart på tågstation och nära på att missa tåget, men såklart var det fel tåg och vi hoppade av nästa station för att sen ta rätt tåg. Kommer till express huset och märker att när ligger ju the voice studion (kollar vakna med the voice varje morgon) och märker att det är det där stället utanför som dom har filmat några gånger. Efter några timmar där inne med lite tråkiga saker så kommer vi ut till våran prarellklass så i stor ring, vem står i mitten, jo självaste Josefin Grafford. Efter detta tar vi tunnelbanan till hötorget och får nästan 2 timmar på oss att äta och gå runt lite. Vi gick in i kunghallen och åt på tacobar, självklart ju.

Efter mat i magen går vi in på american apprel för att leta efter hjärtstrumpbyxor, mina gick det hål i! När vi kommerut kommer Några i klassen, reu har ballonger i hela sitt krull. Och linda vill gå in i american apprel också och niclas och oscar följer med in, hittar världens snyggaste tröjor, det står Legalize Gay på typ. Sedan springer vi runt på addidas och kollar. Sen går vi fel till T-centralen men självaste Fanny hittar vägen som visste att det var rätt fårn börjar men dom andra trodde inte på mig. Tåg resan så lekta några med någon expressen tidning som man skulle så med varann (sjukt kul) tydligen, 

Kommer till Nynäsgård och går i regnet till mammas jobb, mamma kommer efter några minuter och vi drar till stan för att hämta mitt paket! Åker till skolan för att hämta böcker och sedan ner till hårfin för att se marika med sin hårförlängning. Kommer hem och pustar ut efter en lång dag. Jävligt långt blev det nu.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0